2015. március 6., péntek

Valójában itt van egy új világ! - Galaktikus üzenet 03.03.


"Egy felettébb rezonáló nép vagytok, akik a manipulált társadalmaitok ósdi szokásaiban rekedtek. Ezek a "valóságok" át lesznek alakítva és visszatértek azokhoz a módszerekhez, amiket jelenleg lehetetlennek láttok. 
Az a vágyunk, hogy ragadjátok meg ezt az új szabadságot és tereljétek ezt olyan irányba, ami segít a bolygótoknak, környezeteteknek és önmagatoknak.
 Így álljatok készem megnyitni szíveteket és elméteket olyan dolgok számára is, amelyek jelenleg szokatlannak tűnhetnek számotokra. 
Valójában itt van egy új világ!"

Festette  Makray János



A Galaktikus Föderáció és
a Spirituális Hierarchia üzenete
2015.03.03.

http://www.foldimennyorszag.hu/EC00AD0C-C876-4E97-AACB-AE499D01BB7E.html 


Valójában mi emeltük Magunkat és Földünket 
egyre magasabb rezgésszintre.... 
a szívünk és gondolataink segítségével... 
bár ebben segített sokféle égi és űrbéli lény is. 

Miért ne lehetne egy "Fénytársadalmat" létrehozni...
 hiszen akarjuk is,
sőt nagyszerű teremtmények vagyunk az égiek szerint...
meg segítenek is nekünk sokan...
Csináljuk meg!

Nem vagyunk egyedül.
Milly





9 megjegyzés:

  1. A VÍZÖNTŐ TERV - Ami Podesta (Obama egykori-főtanácsadója) néhány fontos kiszivárogtatott ufó-dokumentumáról szóló Twitter - bejegyzése mögött van - 2.rész

    http://boldognapot.hu/blog/ami-podesta-obama-egykori-fotanacsadoja-nehany-fontos-kiszivarogtatott-ufo-dokumentumrol-szolo-twitter-bejegyzese-mogott-van-2-resz/

    VálaszTörlés
  2. "Itt van egy új világ!"

    Hol???

    VálaszTörlés
  3. Már egy jó ideje olvasom a fenti honlapot és az a tapasztalatom,hogy az üzenetek szinte egy kaptafára készülnek-beszélnek a semmiről.Jó hírekről írnak-ez lesz meg az lesz hamarosan-erre épül az egész szöveg.de már évek óta nem történik semmi jó. Jó lenne,ha legalább egy kevés konkrétumot is írnának,csepegtetnének.Köszönjük előre is.Selamat ja.

    VálaszTörlés
  4. Így van az összes üzenetben ez van.Legalább valami bizonyíték...Lehetne akár egy közeli fotó az űrhajórol és akkor újra hinnék.De sajnos a helyzet nem ez hanem igérgetés...Ebbél még a politikusok is jobbak..

    VálaszTörlés
  5. A hatalmi elit és a bankok összejátszása Magyarország kifosztásában

    ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/03/a-hatalmi-elit-es-bankok-osszejatszasa.html#.VPtPpfkk03M

    VálaszTörlés
  6. Megteheti-e Magyarország, hogy kimarad az Európai Unió és az Egyesült Államok között tervezett transzatlanti szabadkereskedelmi megállapodásból?

    www.echotv.hu/vilag-panorama-2015-03-06-vilag-panorama

    VálaszTörlés
  7. BOLDOG NŐNAPOT KÍVÁNOK !

    VálaszTörlés
  8. Árulja el valaki, valójában hol kell keresni az új világot??? Segítsetek fókuszálni mert én nem látom akárhogy is keresem, és higgyétek el keresem rendesen, de az "itt van Ti nem látjátok?" írásokból elég legyen! Nagyon szeretném érteni a logikáját ennek a folyamatnak ami közvetítésekből árad, de nem bírom felfogni, valaki segítsen!

    VálaszTörlés
  9. Először ha megoldható magadban kell keresni, de lehet kezdeni az információk összerakásával is, (média-alternatív média), és ezek összehasonlítása, a szitán való átlátás, a jó és a rossz felismerése, és előbb vagy utóbb ki kell ebből alakulnia egy igazság gombolyagnak, mely ugye szerinted az igazság, de ahogy jönnek az újabb és újabb infók, a hamis információk mennyisége minél kevesebbre csökken ebben a gombolyagban,(hiszen ébredsz), és a végén már minimális, sőt meg is szűnik majd, ami nem valós.

    VálaszTörlés