2015. november 13., péntek

Meditáció az Eseményért 2015-11-21-én



Itt az ideje, hogy ismét akcióba lépjünk! Itt az ideje, hogy saját kezünkbe vegyük a világunk sorsát! 
Mindannyian egyetértünk abban, hogy a bolygó felszabadításának folyamata túl lassú. Itt a lehetőségünk, hogy együttesen felgyorsítsuk a folyamatot. 



2015, november 11. szerda



Tegyétek közzé!

 Meditáció az Eseményért

2015-11-21-én


Itt az ideje, hogy ismét akcióba lépjünk! Itt az ideje, hogy saját kezünkbe vegyük a világunk sorsát! 
Mindannyian egyetértünk abban, hogy a bolygó felszabadításának folyamata túl lassú. Itt a lehetőségünk, hogy együttesen felgyorsítsuk a folyamatot. 

Ezért kisebb, nagyobb csoportokban, mint egyének és társaságok találkozni fogunk november 21-én. Ezen a napon egy fontos ciklus fog véget érni és egy másik kezdődik el. Ez a fordulópont, ahol kihasználhatjuk a megnyilvánulásunk kollektív erejét támpontként használva, hogy felgyorsítsuk azokat a változásokat, amire mindannyian várunk. Tömegek fognak összegyűlni ezen a napon és kérik a pozitív földönkívüli csillagtestvérek és a Fény földalatti lényei jelenlétét és beavatkozását, amely segíteni fog minket a bolygónk felszabadítási folyamatában a sötét erők elnyomása alól, így a történelmünkben először esélyünk lesz megteremteni a saját jövőnket, a Föld szabad polgáraiként.




Ezen a napon a mi tömeges fáradozásunk lesz az a gyorsító hatás, amely segít aktiválni a Tervet, így az kiteljesedhet. A mi fellépésünk azon a napon a mi nyilatkozatunk a Fény Győzelméről. Adjátok ezt tovább! Terjesszétek el világszerte! Kérlek, jelentessétek meg a honlapjaitokon és blogjaitokon! Ha ismertek egy alternatív média kiadót, elküldhetitek neki. Létrehozhattok egy facebook csoportot azoknak a helyi embereknek a számára, akik ezt teszik a világnak a felétek eső részén. Nekünk is szükségünk van egy fő facebook csoportra erre az eseményre. Készíthettek erről egy videót és terjeszthetitek a Youtubon.

Tudományos értekezések igazolták az emberek csoportos meditációinak pozitív hatásait, így mindannyian, akik részt vesztek ezen a meditáción, ténylegesen segítetek közelebb hozni hozzánk az Eseményt:



Ezt a meditációt november 21-én, szombaton fogjuk végezni a 
közép-európai idő szerinti este 9:12 órakor. (21 óra 12 perckor).

Az időzónátok szerinti meditáció idejét itt ellenőrizhetitek:



Tanácsok a meditációhoz:

1.  Használjátok az egyedi technikátokat, hogy a tudatosság relaxált állapotába kerüljetek!

2. Fejezzétek ki a szándékotokat, hogy ezt a meditációt eszközként használjátok a Közzététel és a Jelenség folyamatának felgyorsításához!

3. Vízualizáljatok egy Fénysugarat, amely a Lélek Csillag csakrából árad (20 cm-rel a fejetek felett) minden meditáló Lélek Csillag Csakrájába!





             4. Most vízualizáljátok a közös Fénysugaratamely szétterül a Föld energiarácsán és összeköt a bolygó felszíne, a bolygó felszín alatti és az egész naprendszer minden érző lényének Lélek Csillag csakrájával. 

Vízualizáljátok az összes lényt, aki részt vesz a Föld harmonizálásában azzal a céllal, hogy létrehozza a Közzétételt és a Jelenséget olyan gyorsan, ahogy csak lehetséges egy pozitív módon. 

Vízualizáljátok az összes strangelet és legújabb bombát, hogy hatástalanították és eltávolították azokat. 

Vízualizáljátok az összes egyéb különleges fegyver-technológiát, amelyet felrobbantottak és gond nélkül eltávolítottak. 

Vízualizáljátok földönkívüliek jelenlétének és a titkos űrprogramoknak a teljes nagyszabású Közzétételét a tömegtájékoztatásban. 

Vízualizáljátok az Esemény létrejöttét, amely végül felszabadítja a Földet.





Az Eseményről ebben a cikkben olvashattok:


A legfrissebb hírek az Esemény meditációról (forrás)


A táblázat szövege magyarul:


Mit kell tudni 

Sok állami tisztviselő, CEO-sok, nagy bankárok stb. felháborító bűntetteket követtek el az emberiség ellen korrupttá tették a szociális rendszerünket, sajtónkat stb.

Kialakult az ellenállás és a hivatalos társaságok tagjai legális módon le fogják tartóztatni őket és becsületes lehetőséget adnak nekik, hogy felszabadítsák a Földet

A tömegtájékoztatás tiszta felvilágosítást fog kapni arról, hogy valójában mi történik 

A világ pénzügyi rendszere összeomlik és 3 – 15 napra bezár. Egy új, korrekt rendszer fogja felváltani azt. 

Mit kell tenni

Békésen készülünk az átalakulásra. Lehetséges, hogy átmeneti zavarok lesznek a közlekedésben, az és energia- és élelmiszerellátásban. Biztosítsátok a szükséges dolgokat 3 – 15 napra! 

 Maradjatok nyugodtak! Ez nem egy hadiállapot.  Ez nem egy puccs. Semmi nem lesz rátok hárítva. Kapcsolódjatok a közösségetekhez és segítsétek egymást. 

Informálódjatok! Beszéljétek meg a dolgokat, hallgassátok a híreket, végezzetek saját kutatásokat! 

Ha lehetőségetek van, segítsetek mindenkinek, figyeljetek rájuk, különösen az élelem és energia szükségletekben.



Ennek az Eseménynek a pontos ideje nem adható meg, de a terv jól halad.
Nagyobb bőség és szabadság lesz.

Az eddig elnyomott megoldások az egész bolygón szabad utat kapnak.

Fordítás: M Anna


Megjegyzés: Itt egy lehetőség nagy összefogásra... amit már többen is hiányoltak... lehet vele élni!
Milly




5 megjegyzés:

  1. A galaktikusok megmondták hogy maradjunk türelmesek!!!
    Én nem ugrálok, a következő életemben talán már minden jobb lesz!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mi van akkor ha nincs más élet meg lélek se? Ezt se tudhatjuk.De ha van következő élet az is mindegy mert ez életed emlékei törlődnek.Szóval ebbe az életedbe várd inkább.A türelem meg fogyó dolog,évekig nem lehet mondogatni,azt se hogy hamarosan meg nindjárt megjelenünk,igaz 1 éve jelennek meg ami nálam nem mindjártnak felel meg.

      Törlés
  2. Az az igazság hogy aki segiteni akar az embereknek és már eleve eldöntött dolog hogy nyilvánosan megjelennek a hajóikkal ahhoz minek kell még meditálni, ha akarnának akár már holnap is megmutathatnák hogy hahó itt vagyunk, megérkeztünk. Ha még mindig nem lesz semmi esemény vagy bármi akkor innentöl kezdve irhatnak bármit , már csak egy szánalmas , nevetséges dolog lesz az egész ufó téma mert még annyira sem fog hinni benne senki még az a kevés százalék sem aki eddig hitte ezt a szép lesz jó lesz meg hamarosan jövünk dolgot

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez mondjuk nagyon is igaz :) Nem azt mondom hogy ne csináljunk semmit,mert van dolgunk nekünk is de a megjelenés nem rajtunk múlik.Előbb utóbb pedig aztán megunják sokan a hamarosan meg majd nemsokára dolgok,meg a nagyon közel is van dolog unalmas már sajnos! Semmi bizonyíték,mondjuk egy fotót ha feltöltenének az internetre amin egy űrhajó látható,azt mondom hogy előrébb lennénk,de semmi videó,se fotót nem küldenek és meg sem jelennek így kicsikét nehéz lesz hinni ebben,vak hit meg sokáig nem tart.Meditáció meg a lelki dolgok is biztos hogy jók,de ha fejen állva pörgünk sem fognak jönni,mert akármit csinálunk nem rajtunk múlik ez a rész!

      Törlés
  3. Miért mástól várjuk a sorsunk jobbra fordulását?! Igazságérzetünkön eset csorba kiköszörülését, kilátástalan rabszolga módon hajtott mókuskerekünk megállítását, az ajándékba kapott kiszabott életünk élhetőségét? Cselekedjünk! Bizonyítsuk, hogy érdemesek vagyunk arra, hogy az idegenek lássák, igen, ezek megértek, ezekkel érdemes felvenni a kapcsolatot, ezeknek segítünk! Ezután erre, remélhetően eljönnek, s meghallgathatjuk előremutatásukat, majd bölcs tanácsaikat megfogadva tervezhetjük, alakíthatjuk, élhetjük emberhez méltóbb életünket.
    Üdv: Bolha

    VálaszTörlés