2015. november 6., péntek

Próbatétel - Milly 11.06.





Sajnos nem volt időm elolvasni a Aghartaról szóló, előbb megosztott írást, csak örömmel gyorsan feltettem a bevezető szövege miatt. Ha látom, hogy mit tartalmaz valójában, akkor írtam volna hozzá magyarázatot, vagy föl se teszem. Több kétkedő, vagy dühös hozzászólás is érkezett. Ezért elmondom röviden, amit tudok a témáról.




Próbatétel

Milly
2015.11.06.

1.Ahogy említve is van fentebb, különböző fejlettségi szintűek a belső földiek. 

2.Vannak fizikai formában élők, ráadásul sokfélék... még hüllők is...erről is van könyv sőt videó. Más forrásokból lehetett is olvasni már évekkel ezelőtt. Ők nemigen tudnak velünk mit kezdeni, púp vagyunk a hátukon.

3.Továbbá vannak magas energiaszinten, más dimenzióban létezők, akiknek a világát hívtuk eddig Aghartanak.

4.Az a véleményem, hogy az írás szerinti összemosása a különböző lényeknek egy név alá, azt a célt szolgálja, hogy félelmet keltsenek bennünk. Ez a sötét háttérhatalom malmára hajtja a vizet. Most, az utolsó időkben minden, látszólag nagyon kis eszközt is bevetnek, ami úgy tűnik mégis hatásos.

5. A magas fejlettségű lények nem is tudnak olyan egyszerűen, tömegesen oda-vissza sétafikálni, mivel át kell alakítani magukat fizikai formára, és ez nem könnyű.

6. Az atombomba valóban nagyon visszataszító azok számára, akik tudják, hogy milyen veszélyekkel jár . Sajnos mi nem tudjuk, mert nem vagyunk járatosak az ilyen témában. Csak a helyi, fizikai pusztítást látjuk.

7.Valóban csak azok mehetnek át magasabb dimenzióba, akik arra érettek. Viszont akiben meg van a hajlandóság és lehetőség, azt az igazi aghartaiak át tudják alakítani, vagy akár a földönkívüli barátaink. 

8. Az Esemény, amit az Ellenállási mozgalom szervez, az igazi aghartaiak és az égiek és Ashtarék segítségével, azt a célt szolgálja, hogy megdöntsük a sötétek hatalmát, akik rabszolgává tettek minket és el akartak pusztítani. 

9.Az Esemény azt is biztosítani fogja, hogy akik még nem tartanak ott, mégis megértsék és elfogadják a változásokat, vagy pedig leállítják őket, ha megrögzöttek.

10. Az Esemény biztonságos lefolyását az Ellenállási Mozgalom őrizni fogja, sőt már őrzi is az előkészületeket. Tehát nem kell tartanunk az alacsonyabb szintű belső földiektől.

11. Az igazi agarthaik valóban nagyon békések, szeretetteljesek és minden vágyuk, hogy sikerüljön felemelkednie az emberiségnek magasabb rezgés és tudatszintre.

Szép napok jönnek! Ne engedjük, hogy a negatív információk, vagy desinformációk lehúzzanak minket. Az fog történni, amiben hiszünk! Tehát ne veszítsük el  hitünket a közeli Szép Jövőben.

Ez most egy próbatétel volt... a sok közül,  amiken naponta keresztül megyünk.

Álljuk ki a próbákat!

Csodás napokat mindenkinek!
Milly



Kép: Agharta And The Golden City Of Shambhala







2 megjegyzés:

  1. Hát nem tudom,ezek után érdekes :S
    Nem biztos hogy mindenki vigyorogva várna,bár mért kell lemenni? Felszínen is lehet jó az élet.Sőt a világürből az emberiség tette szebbé,mindenhol világít valami,ha nem leszünk rajta tök sötét lesz.A hüllőktől meg nem árt félni,képtelenek az érzelmekre és azok kimutatására,aki tart teknőst az tudja,gazdáját is megharapja.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ma este itt a lehetőség, hogy megfogjuk az evezőt, hogy elinduljunk végre!

      Meditáció az Eseményért 2015-11-21-én

      http://szepjovot.blogspot.hu/2015/11/meditacio-az-esemenyert-2015-11-21-en.html

      Törlés