2016. január 31., vasárnap

Hinni vagy nem hinni - Milly 2016.01.31.


Sokan olvassák kételkedve a földönkívüliek és égiek üzeneteit. Néhányan meg is írják véleményüket . Az az érzésem, hogy mivel mégis olvassák ezt a blogot,  a kiutat keresik az élet problémáiból.





Hinni vagy nem hinni




Milly 2016.01.31.


Fölteszek néhány kérdést:

1) Ha ezeket az üzeneteket azért nem tennénk közzé itt és másutt, mert nem bizonyíthatóak, azzal jobb lenne nekünk? 
2) Miért baj az, ha Hiszünk benne?  Ez nem vallás.  A Hit   miért rossz dolog? 
 3) Mi van, ha mindez tényleg valóság?                                                                                      
4) Mi a Hit valójában?    

Elemezzük ki egy kicsit. 

A Hit nem vallásosság. Utóbbihoz egyház és annak intézményei, papok, rituálék szükségesek... és hívek, akik "szót fogadnak". Olyan hiten alapszik, mely elnézi a mégoly szembeszökő igazságtalanságokat, és az Isten tanításaival való szembeszegülést is, ha az egyház úgy akarja.

Az Istenben való őszinte, mély Hit belső bizonyosságon alapul. Szabadságot ad, és bölcsességet, végső soron boldogságot. Segíti az embert, hogy önzésén, kapzsiságán és büszkeségén felülemelkedve meglássa a testvéri összetartozást minden emberrel és élőlénnyel, és aszerint cselekedjen, az isteni úton járjon.

Viszont a valamiben Hívő ember legyen békés és türelmes, de ne legyen hülye. Lássa meg a veszélyt, az aljasságot és kerülje el, vagy védekezzen. Lássa meg az összefüggéseket is, érezze meg az igazságot, a helyes utat kövesse.

A pozitív földönkívüliek Istent szolgálják hűségesen. Szoros kapcsolatot tartanak fenn vele. (Nem úgy mint mi) Magasszintű technológiájuk, és csodálatos képességeik teszik őket arra alkalmassá, hogy a Földön Isten akaratát beteljesítsék. Az emberiség felszabadulását kell segíteniük a sötét önkényuralom alól. 

Kérdem én, jobb lenne nekünk, ha azt Hinnénk, hogy tök egyedül vagyunk a világegyetemben? Vagy ha vannak is mások, de nem érdekli őket a sorsunk? Jobb lenne azt Hinni, hogy ezek az üzenetek nem valódiak? 

Szerintem, ha ez valóban így lenne, már nem is volna értelme élni a Földön, a sötétek kénye kedvére hagyva, mert egyedül nem lennénk képesek legyőzni őket, olyan láncokat raktak ránk. Sorsunk a rabszolgasorban egyre nagyobb szenvedéssel járna, és kipusztítanának bennünket. Már rég tervbe vették, hogy csak kis részét hagyják meg az emberiségnek. A többire nincs szükségük. Sajnos ezt sokan nem tudják, vagy nem Hiszik.

Mivel választhatok, abban hiszek, hogy nem vagyunk egyedül. Láthatatlan védelmezőink, segítőink vannak. Számtalanszor tapasztalhatjuk a saját sorsunkban is. Csak általában az ilyen eseteket "véletlenként, szerencseként" állítják be. Van egy furcsa kifejezés is erre, "Csodával határos módon"... és az egós válasz "Persze, mert én olyan ügyes voltam."  Nehogy elismerjük, hogy léteznek csodák?

Mi is a csoda valójában? Csoda az, amit a jelenlegi képességeinkkel, tudásunkkal nem tudunk felfogni, megmagyarázni. Valamikor csoda volt a villanyégő, a rádió, telefon, repülő.. stb. Csoda mostanában például, hogy a mai gyerekek között egyre több olyan van, akik sose tanulták, de irtó tehetségesen, magas színvonalon művelnek valami tevékenységet. Vajon miért, hogyan lehet ez?

Persze mindenre lehet valamilyen magyarázatot adni... csak azért, hogy ne ismerjük el a számunkra ismeretlen, vagy a rajtunk kívül álló dolog létezését. Mert mi mindent tudunk. Mi emberek olyan okosak vagyunk. "A Teremtés egyetlen magasan fejlett élőlénye vagyunk." Közben pedig hagyjuk, hogy hülyét csináljanak belőlünk a háttérbeliek, és szorgalmasan segítünk tönkretenni magunkat, egymást és a Földet.

Az egyházak és egyéb hatalmi intézmények, kevés kivétellel, az önzésen és a kirekesztésen alapulnak. Kirekesztenek minket a jólétből, a magasszintű életvitelből, a világ megismeréséből, az Istennel való közvetlen kapcsolatból, és az öröklétből. 

Földönkívüli barátaink, testvéreink mindezeket viszont biztosítani fogják számunkra, miközben nem akarnak hatalmat szerezni fölöttünk. 
Pont ebben ne higgyünk? Miért? Mert eddig ez elképzelhetetlen volt?  
 Képzeljük csak el! Mondják és tapasztaltam jómagam is számtalanszor, hogy amit elképzelünk mélységes Hittel, az manapság hamar megvalósul. 
Csak az a baj, hogy a fejünket teletömték különböző szemetekkel, amiket elHiszünk: 
-Hisszük, hogy a földönkívüliek nem léteznek, vagy ha igen, akkor le akarják igázni a földet. Hetente vetítenek ilyen filmeket a tévében. Pozitív földönkívüliekről egy szó sincs. Vajon miért?
-Hisszük,hogy világunk így van jól, ahogy van.. majd jobb is  lesz valamikor.
-Hisszük, hogy világunk menthetetlen, úgyis elpusztulunk.
-Hisszük, hogy nincs szükségünk segítségre, majd mi egyedül megoldjuk.
Jók ezek a Hitek nekünk? 
Persze mindenki szabadon választhat.
Legyünk okosak, és Higgyünk abban, amit szeretnénk, ami jó nekünk! 
Nem baj, ha mások hülyének néznek  emiatt. Én már megszoktam, sok-sok társammal egyetemben. 
A lényeg, hogy fáklyavivők legyünk. Vigyük a Fényt!  Hiszen ezért születtünk a Földre!
 Milly















19 megjegyzés:

  1. "pozitív földönkívüliek Istent szolgálják hűségesen. Szoros kapcsolatot tartanak fenn vele. (Nem úgy mint mi) Magasszintű technológiájuk, és csodálatos képességeik teszik őket arra alkalmassá, hogy a Földön Isten akaratát beteljesítsék."
    Öhm bár bocs de hogy építsük ki a kapcsolatot istennel ha nem hajlandó a semmit tevésem kívül valami mást tenni? Nem hajnlandó se kommunikálni de egy apró jelet se képes adni.Az ember logikus lény aki kilépett a mesék korából és a tudás így vele eggyütt a tudomány felé halad.Ha istem van akkor tudomása volt erről és tudni kellet volna előre hogy a vak hit nem tart órökké ah emberek meg elforodulnak tőle meg a vallástól is egy olyan dolog felé ami bizonyítékokat mutat és még érdekesebb is! Sajnos ez van,az hogy nem tartunk fel vele kapcsolatot az nem a mi hibánk.több ezer éve is voltak vallások,azóta szerintem csak történnie kellet volna valaminek a részéről de nem.Persze ettől lehet isten de akkor nagy eséllyes az univerzum irányításán kívül mást nem csinál,vagy a földnek nincs istene,vagy a 3D világ levan sz@rva nagy ívben mert itt mindent a tudomány ural.
    Minden nap meghalnak emberek balesetekben,sokszor szenednek,csúnya betegségeket is elkapnak és sorolhatnám hogy a világ ami a földön van egy rakás sz@r.Azt mondom mimdent a tudomány és a sors irányít itt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Isten rengeteg jelet ad, és folyamatosan kommunikál velünk... persze erre vevőnek kellene lennünk. Aki nem hajlandó vagy tud megnyílni, az azt hiszi, Istenben van a hiba..

      Persze meghalnak és megbetegszenek az emberek még mindig. Mert még benne vagyunk a 3D-s rendszerben. De minden egyén megteheti, hogy felülemelkedik ezen, a saját energiarendszerünket, és tudatunkat átalakítva. Minél többen megteszik ezt, annál közelebb lesz ennek a "sz@r" világnak a vége.

      Törlés
    2. Nem a meghalásról van szó,dögöljűnk meg ha neki jó,de ezt a nyomorult 60-70 évet élje már le mindenki normálisan.De rohadt sokat kértem,mindjárt leszakad a mennyezet is...Nálam a kommunikáció amúgy a beszéd és az írás.MÁS JEL LEHET VÉLETLEN vagy bemagyarázás is.Más jel nincs.Szóval mondom lehet van,de mivel a 3D-s világot is engedi működtettni akkor nagy eséllyel ez le is van szarva.Ennyi,sajnos ez van de sok hívő nem tudja ezt elfogadni.Bár azt se értem hogy az ufó témához hogy a francba jött ide isten meg ilyenek.Nekem isten mese világ,egy ufó meg valóságos lény aki majdnem olyan mint mi,persze itt nem a bacikra gondolok a marson hanem aki tud kommunukálni legalább...Mondom az egész vallás vakhiten alapúl,meg a büntetésen amit kapsz ha leéljük a szar életünket.
      Na mindegy tökcmindegy,holnap is megyek robotolni 8 órán keresztül,és még sorszámom is van,hmm rabszámom bocs.Na ez az élet aminek nem így kellene lennie de ez van.

      Törlés
    3. Ez a 3D-s világ azt a célt szolgálja, hogy lelkileg fejlődjünk. Nem véletlenül lett ez kitalálva. A nehézségek és a szenvedés abban segíti az embert, hogyan találja meg az igazi Önmagát, az igazi Értéket. Ha ebben az életben nem sikerül, akkor majd egy másikban. Aki végére ér ennek az útnak, az boldogan ismeri fel a Teljességet, Igazságot, Istent.

      Hogy kerül ide Isten az ufós oldalra? Úgy, hogy minden élőlény tőle származik és végső soron hozzá akar visszatérni... a Forrásba, hogy végre nyugalmat és boldogságot találjon. A pozitív földönkívüliek közelebb járnak ehhez, mint mi.

      Törlés
    4. Ok felőlem,bár én azért elbeszélgetnék vele,nem nyalnèk térdepelve ahogy a biblia írja.

      "A nehézségek és a szenvedés abban segíti az embert, hogyan találja meg az igazi Önmagát, az igazi Értéket"

      Nade az öngyilkosságig fokozni azt,szerinted helyes? Több millió ember lesz öngyilkos minden évben akiknek az életük nagy eséllyel elcseszett mert biztos nem poénból ugranak ki az emberek a gyárak ablakáról.Legyen akkor az hogy nem tökéletes hogy tudd mi a rosz meg mi a jó,rendben van.De tudni kell egy eggyensúlyt is beállítani!!! Mondom öngyilkosságig fokozni a rosszat teljesen rosz.
      Jah azt se engedném ám hogy nagyon súlyos beteg gyerekek legyenek a kórházakba.Olyan súlyos betegségek vannak hogy nem igaz,van olyan ember aki egész életét kórházban éli le,persze eutanázia tilos úgyhogy akkor ez helyes? Az a baj hogy régen hittem benne hogy van meg jó is,de ha a vakhiten tovább mész és kinyitod a szemed és körülnézek akkor rájösz hogy a világ szar és isten nincs.Mi családunkban is van bőven szerencsétlenség amikről nem akarok írni,a lényeg hogy halállal végződött.De azért higgyek benne.

      Törlés
    5. Az öngyilkosságot sajátmaga választja az ember, mert azt hiszi, hogy akkor a gondjaitól megszabadulhat, elmenekülhet. Pedig nem. A lélek nem hal meg, és a megoldatlan problémákat, illetve a "tanulnivalókat" továbbviszi magával. Újra és újra le kell születnie, addig, amíg rá nem jön, mit hibázik folyton, és hogyan kell úgy helyesen cselekedni, hogy elkerülje ezeket a buktatókat. Eközben megváltozik a gondolkodásmódja, értékrendszere, a hite.

      Beleavatkozni Isten nem tud, mert szabad akaratot adott az embernek. Csak akkor tud segíteni, ha valaki tisztelettel, szívből kéri őt, és ha a karma megengedi.

      Sokszor a hosszú szenvedés egy előző élet karmájának a ledolgozása. Ez hasznos a léleknek (sajnos ez van). Vagy pedig egy lehetőség arra, hogy alábbadja a büszkeségét az ember, és hajlandó legyen megváltozni. Ez is hasznos a léleknek.

      A halál maga nem rossz. A test hal csak meg, a lélek kiszáll, és általában egy másik dimenzióba költözik, addig, amíg újra nem születik, egy másik testben. Rosszabb esetben ideszorul a 3D-be és kóvályog a szerencsétlen lélek, nem találja a helyét. Ilyenkor nem akar elmenni, vagy valaki nem akarja elengedni (pl. hozzátartozó) Ezért szoktak imádkozni az elhunytak lelkéért (biztos ami biztos).

      Leszületésünkkor vagy később általában elveszítjük az emlékeinket és az arravaló képességeinket, hogy lássuk és halljuk a másvilágot, és lényeket. Egyrészt ezért rossz ez az élet itt. De a cél, hogy megmutassuk, mit bírunk ki, és mennyire tudjuk felismerni süketen és vakon a valódi igazságot, Istent és a szándékát. Ha le tudjuk vetni magunkról a láncokat, akkor győztesen kerülünk ki, és ez nagy dicsőséget jelent az ember számára.

      Közben sose vagyunk egyedül, mert láthatatlan segítők vannak mellettünk. Szeretettel lehet kérni őket, és kell is, az emberi szabad akarat törvénye miatt.

      Törlés
    6. " Újra és újra le kell születnie, addig, amíg rá nem jön, mit hibázik folyton, és hogyan kell úgy helyesen cselekedni"

      Szerintem ennek nem szabadna így műkődnie.Nem lehetne szerencsétlen embert békén hagyni? Vissza dobni a szarba szerintem aljas és szemét dolog.Na mindegy tőbbet nem írok mert végén az lesz hogy tényleg van valami isten és megbüntet.Bár chö a mai napom is egy rosz nap volt,minden nap szívok,illetve szívunk a gyárba.Ma is este 10:20-ig dolgozól és oda mentünk sokan a blokkoló kapu elé,10:16 kor erre leórdították a fejünket hogy mit képzelünk magunkról meg minden.De persze a busz 10:25 -kor sok embernek elmegy,de 5 perc alatt blokkolj ki a forgókapun,öltözz át,menj átt a detektoros kapun ha kell motozzanak meg persze 100-an elötted és úgy menjél ki.
      Ma leüvöltötték a fejem mert a 8 órában háromszor elfordultam az asztaltól...Szóval lehet nem kellene itt leszólni semmi hatalmat mert gyanítom csak roszabb lenne.

      Törlés
    7. Az a "szerencsétlen" ember, illetve a lelke saját maga akart ide leszületni, vagy pedig az előző életbeli tettei miatt került ide. Azt mondják, azért vagyunk ilyen sokan, mert minden lélek itt akar lenni a Földön, aki valaha itt élt, hogy részt vehessenek az emberiség felemelkedésében.
      Legyünk türelemmel. Minden jó, ha a vége jó.

      Törlés
    8. Vagy Te...
      http://goodethungary.blog.hu/2016/02/03/peticio_a_teljes_nyilvanossagra_hozatalert

      Törlés
    9. Jó nagy idióta voltam.Bár na nem is emlékszek rá szóval lehet nem is akartam de menjél csak alapon itt vagyok.De nem hiszem,lehet van lélek de lehet nincs.Az ember mohó lèny mindig többet akar,nem lehet hogy semmi sincs? Születésünk előttre sem emlékszünk,lehet akkor a halál után is ez van.Olyan mint ha aludnánk szerintem.

      Törlés
    10. A "szerencsétlen" embert az emberiség nehéz sorsa miatt írta egyik hozzászóló. Örülök, hogy te szerencsés és boldog vagy.

      Törlés
    11. Már itt is fönn volt: http://sirius-plejad.blogspot.hu/2016/02/peticio-teljes-nyilvanossagra.html

      Törlés
  2. Való igazság minden lélek szabadnak született!

    VálaszTörlés
  3. http://m.origo.hu/tudomany/20160129-galaxis-gazfelho-ken-utkozes-csillagaszat-tejutrendszer.html


    Hmm de jó,ilyen hogy is lehet akkor? Biztos vannak arra lakható bolygók vagy inkább lakott bolygók akiket a kén telibevág.

    VálaszTörlés
  4. Én azt szeretném megkérdezni, hogy ki kit nevez Istennek?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony nem mindig és nem mindenki ugyanazt érti alatta. Akiről a fentiekben írtam, a Legfelsőbb Teremtőnek nevezném, vagy a Forrásnak.

      Törlés
    2. Akkor mi van ha nincs? Sokan olyan termèszetesnek veszik hogy van.Amúgy ha van akkor szerintem az isten egy olyan személy aki az univeezumot létrehozta és irányítja.De szerintem felesleges neki imádkozni mert soha sem segít.

      Törlés
    3. De bizony segít. Csak nem mindegy mikor, mire, hogyan és miért kérjük. Rengeteg ember tudja tanúsítani a segítségét, a millió kisebb-nagyobb csodát.

      Törlés
    4. Például a zika vírusra? Az is nagy csoda annak aki bele esik.Meg az áttételes rák,meg az egyik barátom légmelle.Nem tudom te hogy vagy vele de én csoda helyett jót értek,bár igazad van mert mindig csodálkozok hogy milyen szar az életem.
      Igaz negatív csoda de na ez van.Megszoktuk ;)
      Amúgy véletlenről halottál már? Imádkozni meg teljesen felesleges és hülyeség,sőt tiltanám is!
      Mindent a véletlen irányít,persze van hogy mondom hogy istenem legyen már ez vagy az,de soha sem jön be.De tényleg ha tudna se tud! Valakinek mindig rosz lenne,például kérhetek hogy a gyárban ne én legyek a legszarabb helyen,de akkor meg más megy oda,ergo valakivel akarat nélkül kicseszek.
      De amúgy milyen csodára gondolsz? Soha sincs,de főleg látványos nem.Szerintem például repulőn zuhanás közbe még az ateista is imádkozik fejben,de az utasok háromnegyede biztos de az a gép csak csak lezuhan és minimum 110 ember meghal,persze ha városra zuhan na amkor hmm plusz 50-en ember.Na ilyenkor hol is van? Amúgy a mentősök nagy része nem is hisz benne szerintem,annyi értelmetlen halállt látni mint ők hát én ha vallásos lennék utánna ateista.De jó legyen isten,akkor olyan van hogy nem vagyok megelègedve a munkájával? Vagy másikat kérni vagy ilyesmi.Persze nem akarok itt vallásosokkal vitatkozni mert annak aztán semmi értelme.

      Törlés