2016. augusztus 10., szerda

Áttörési fázis 2016.08.06.


....a kollektív tudatosság százaléka megnövekedett, és elérte mára az 50%-ot.... beléptünk az idővonalak összeérésébe és az áttörési fázisba....

Áttörési fázis

írta Ibrahim H. felemelkedett mester 

2016. augusztus 6-án



Áttörési fázis

Az idővonalak találkozásába való belépésünk után; és alaposan megtisztulva, ami ezt követte, a következő hatások érvényesülnek a Föld felébredő embereire: 

Néhányan közülük ellentétbe kerültek a tudatalattijuk akadályaival, ami hátráltatta a spirituális fejlődésüket, és közülük néhányan segítséget kaptak, hogy ebben a kemény tisztulásban felülmúlják a belső tudatalattijuk nehézségeit és így a spirituális fejlődésük növekszik és folytatódik. 

Általánosságban; ez több felébredést hozott létre a bolygó lakói között és így elvezetett az áttörési fázisba történő belépésbe.

Mi történt és mi fog történni az áttörési fázisban?
Az idővonalak találkozásának periódusában történő nagyszámú felébredés következtében a kollektív tudatosság százaléka megnövekedett, és elérte mára az 50%-ot, és ez a százalék alapján az univerzális törvény szerint; a galaktikus közösség felfigyelt arra ami történt, hogy a föld emberei elfogadják, hogy hozzájuk közvetlenül, fizikai szinten odamehessenek a bolygó belső ügyeiben, hogy igény esetén találkozzanak a fivéreikkel és a bolygó a gyermekeivel, míg a beavatkozás korábban külső volt, a bolygón kívüli és belső csak közvetlenül különleges magállapodások alapján lehetett.



A közvetlen beavatkozásról szóló elhatározás új döntésekhez vezetett (Mind a földön belül és a bolygón kívül) amelyek a következők:  

A direkt akció intenzitása nő a plazma és a fátyol technológia leépülésével, különösen a fő negatív idővonal-alól felszabadulva, amely az új idővonallal kapcsolatos, amely a kollektív tudatosság jelenlegi százalékos növekedése után történt meg.

A fényhajók megjelenése gyakoribb a földi atmoszférában, hogy segítse felkészülni az embereket a közzététel tényére és gyorsítsa a közzétételi folyamatot.

Speciális csoportok (nem fizikai lények) bevonása, hogy segítsék a fénymunkások és a fényharcosok felébredését és velük együtt dolgozzanak a bolygó Hálózati Energiája megerősítésén és aktiválásán.

Az események (fizikailag) és a pulzálás (spirituálisan) a csúcspontjai ennek az áttörésnek.. 

Természetes felemelkedés 
az embereknek az EGY lényeivel és a fénylényeknek a segítségével,  komoly együttműködéssel a fényoszlopok felemelésére,  az áttörési folyamat segítésére,  hogy kapcsolódási pontok legyenek a föld és az űr között, annak érdekében, hogy gyorsítsák a Fényvárosok építését, és a fizikai és multidimenzionális érintkezések állomásai legyenek.

    


7 Fényváros lesz és a 8-ik a Kristályváros 

Ezek a városok egészséges környezetet fognak biztosítani, amelyek tartózkodási helyül és védelemül fognak szolgálni minden változásra készen álló embernek az átváltozás időszakában, mint egészséges közösségek.

Ezek a városok segíteni fognak az embereknek abban:

1- hogyan viszonyuljanak a galaktikus közösségekhez...
2- felvilágosítsák őket arról az új életről és új dimenziókról, amik rájuk várnak
3- felkészítsék őket a felemelkedésre 

Ebben az áttörési fázisban a föld azokba a fizikai változásokba fog lépni, amik egybeesnek az ő változása és a felemelkedésre való felkészülése periódusával...és ennek következtében szemtanúi leszünk a következőknek:


Sok változás az ég kinézetében, mint: Színek, óriási felhők, erős fények...ezeket a fátyol erős átszakadása teszi, ami már most zajlik, és hamarosan jelentősen növekedni fog, így készülni kell a Csúcspontra..

A bolygó körüli elektromágneses tér gyengül és a szuper Galaktikus Hullám és Gamma Sugár erősödik a bolygó felé..

Az emberek nagyobb nyomást fognak érezni az aurájukban, ami a Gamma Sugár kitettségüknek a következménye, amely a DNS blokkolása megszüntetésében fog megnyilvánulni és helyreállítja az eredeti DNS spirálunkat. (Ez azt jelenti, aktiválja a DNS- t); megnyitja a Kundalinit, és emeli a rezgést a testünkben, hogy az elérje a fénytest képződésének az állapotát... ez természetesen azokkal fog történni, akik készen állnak erre az állapotra..

Eltérések lesznek a víz szintjében és annak a mozgásában, ezek a föld különböző részein fognak történni, felkészítve a föld-bolygót az eredeti állapotába való visszatérésre..

Néhány archeológiai hely (ősi helyek), amelyek az ősi civilizációkhoz tartoznak, és Portálokat és Örvényeket tartalmaznak, hatása nő és energetizálódik, és ezek az energiák fogják segíteni a földet visszatérni az eredeti állapotába...és ezek természetes módon fognak megtörténni..


Végül; miután beléptünk az idővonalak összeérésébe és az áttörési fázisba, innen már látom, hogy a föld űrhajó elindul … ezért kapcsoljátok be a biztonsági öveteket, és ne keressétek a különleges időt, mert az most van, és azt mindenki látni fogja az ő tudatának megfelelő szinten..

Néhányan most ezt élik meg, és olyan közösségek felé mozdulnak, amelyek megegyeznek az ő tudatosságukkal, és érzik mi történik most az aurájukon belül és a belsőjükben és néha láthatják a harmadik szemükkel és együtt tudnak működni a manifesztáló törvénnyel, felkészítve magukat a kilövésre.

Néhányan még a speciális időre várnak és ők is mindent látni és érezni fognak a csúcspont idejében (a pulzálásban), de ez csökkenti az esélyüket, hogy jobban felkészítsék magukat arra, ami körülöttük történik ebben a pillanatban. „A csúcspont” befolyásolni fogja a spirituális növekedésüket és a belsőjükre való koncentrálásukat..

Itt a felsőbb látószögből azt tanácsolom nektek, hogy ezt vegyétek komolyan, (vagyis higgyétek/Milly
Mi a jelentése a hitnek? El kell hinnetek azt, amit még fizikailag sosem láttatok.., mert ha azt fizikailag látnátok, akkor nem kellene hinnetek most, mert az egy megerősítéssé válna és egy ténnyé a szemetek előtt..
Miért kell most hinnetek? Mert az megerősíti a belsőtöket és a spirituális értéketeket...és a megfelelő pillanatban, a megjelenés törvénye megjeleníti a hiteteket (valósággá válik/Milly), amint a világ a szemetek előtt lesz.

Namaste
EM & BS


Fordította: M Anna


5 megjegyzés:

  1. Jah biztos.De holnap menjetek dolgozni.Semmit sem veszek észre.Ilyent ír a cikk h egyre több hajót látunk.Aha a büdös életben sem láttam eggyet se.Vagy náluk csak amerika ismeretes de itt is new york meg los angeles? Nem tudtam.De nekem elegem van ebből a sok badarságból már.Hitekedés megy évek óta azt semmi.Mondjuk sok ember hisz a mesében meg a bibliában azt tessék.

    VálaszTörlés
  2. Kedves névtelen hozzá szóló! A te nézőpontodból valóban igazad van. Azonban, ha vissza gondolsz a "mégis mozog a föld" rádöbbenésre, akkor gondolataidban megjelenhet egy feltevés: attól, hogy nem érzékelek, látok, tapasztalok valamit, attól az még létezik. De azzal sincsen semmi probléma, ha most mindent másképpen látsz. Sok szeretettel.

    VálaszTörlés
  3. Milly neked miert kell misztikus nevet hasznalnod te nem a foldon elsz?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Milly nevet a blogoláshoz használom, mivel ezt a szolgálatom miatt kaptam. Ingyen, reklámok nélkül, napi egy-két-több órát dolgozom, hogy segítsem az embereket az ébredésben és tájékozódásban. De a hivatalos nevem is láthatod...Sok olyan ember van rajtam kívül, akik a közszereplésben másik nevet használnak. Lehet h nem helyes a misztikus szó, de nem találtam jobbat... talán a spirituális.. de arra is fújnak sokan... Neked miért nem tetszik?

      Törlés
  4. Drága Milly hála és köszönet áldozatos munkáért. Namaste

    VálaszTörlés