2016. szeptember 15., csütörtök

A figyelmetekbe - RV/GCR/GESARA friss hírek 2016.9.12.

Az egész politikai rendszerünk teljesen és abszolút mértékben korrupt, az egyetlen megoldás az, hogy hagyjuk megszűnni (meghalni) a most folyamatban levő választási ciklust, és 100 %-ban lecseréljük egy új US Köztársasági Kormányrendszerrel, amivel a világ többi része egyetért a G20 30 különböző egyezménye alapján.
A figyelmetekbe

RV/GCR/GESARA friss hírek  
2016.9.12.


Email-es hírek 
Névtelenül érkezett email-en keresztül ~ Dinar Chronicles
http://www.dinarchronicles.com/


A figyelmetekbe... 

Nemrégen a világ minden független nemzete aláírta a 30 kölcsönös szerződést a G20 kínai Csúcstalálkozón. Összegezve a szerződések azt állapítják meg, az emberek többé „nem árthatnak a földnek vagy a lakóinak”


Ezeket a szerződéseket együttesen a GESARA néven illetik, és ezt a magasabb intelligenciájú lények álmodták meg, akik vissza akarják állítani a szövetséget közel 13 ezer év megszakítás után.


Bármelyik nemzet, amelyik megsérti egyénileg vagy faji alapon ezeket a szerződéseket, azt eltávolítják a szövetségből és/vagy a bolygó felszínéről a Mennyek által megbízott Galaktikus Föderáció Békefenntartó Erői – akik felügyelik a Föld galaxisát.


A világon minden önálló nemzet, valamint a Föld felszínén tartózkodó magasabb intelligenciájú fajok tudnak a GESARA-ról, és egyetértenek abban, hogy valamilyen formában beszámoljanak a nem-emberi földi életről (a „közzététel”) egy szervezett, szinkronizált és nagyon fegyelmezett módon tekintettel mindenki biztonságára.


Hillary Clinton hamarosan megbetegszik és eltűnik, és ugyanebben az időben a láthatatlan RV fel fog szabadulni. Ez egy megtervezett esemény, amit régen megírtak, de véletlenszerűen fog megjelenni a tömegek biztonsága és védelme érdekében.


Donald Trump-ot azért választották, hogy a kampányra költse a saját pénzét valamint a saját idejét, mert őt egyértelműen nem alkalmas magas állami diplomata foglalkozás betöltésére, nem képes részletesen megérteni a valós kérdéseket, amikkel az országunk szembenéz.  
Donald jól tudja, hogy soha nem lesz Elnök, amint eljátssza a nyilvánosság informálásának a szerepét a Köztársaság szolgálatára a cabal csalásáról, néha finoman, néha kevésbé.Trump azt is tudja, hogy mindössze egy ZIM bankjegy beváltásával,  azonnal visszanyer mindent, amit kiadott, plusz egy csinos beváltási arányt – és erről szólt a megegyezés is, amit évekkel ezelőtt kötött a kínai/orosz kormányokkal – és ez a fő oka, hogy belépett az elnöki versenybe – a pénz és a hírnév.Minden fontos hírekkel foglalkozó média kiadása felfed minden igaz információt:
Hillary Clinton email-jeit / A Clinton alapítvány adakozóit/ az ő állandóan hanyatló egészségét...mivel azok annyira bűnösök az emberiség elleni tettekben, mint ő és a férje.  


A színtiszta igazság a 9/11-el kapcsolatban az, hogy mindenki részese volt ennek a G7 kormányokból, a támadás előtt, alatt és utána, mind bűnrészesek az Egyesült Államok Köztársaságával szemben.Az US Katonasága pénzügyileg tönkrement az US adósságainak hitelezői miatt, és így csak a saját határaikat és a határokon belüli lakosságot védhetik. A világon minden más nemzetből el lettek távolítva, ahol bázisaik és érdekeltségeik voltak.Az egész politikai rendszerünk teljesen és abszolút mértékben korrupt, az egyetlen megoldás az, hogy hagyjuk megszűnni (meghalni) a most folyamatban levő választási ciklust, és 100 %-ban lecseréljük egy új US Köztársasági Kormányrendszerrel, amivel a világ többi része egyetért a G20 30 különböző egyezménye alapján.


A ti új (ideigelenes) elnökötöket, az alelnököt, a Ház szóvivőjét (Paul Ryan) már kiválasztották számotokra, és (később) ti egy csomó jelöltből fogtok választani, akiket előzőleg jóváhagyott az ENSZ (leendő) Biztonsági Tanácsa.


Nem lesz megnevezve Clinton, Trump, Kaine vagy Pence 
a Köztársasághoz való visszatérésben – mivel ők (csak) a kormány szerkezeti átalakulása megsegítésében töltenek be egy bizonyos szerepet.


A Legfelsőbb Bíróság bírói széke, ami az egész bíróságot jelenti, 100 %-ban lecserélés alatt van, szintén a tudtotok nélkül, hogy így tömeges pánik ne jöjjön létre. Hamarosan információt fogtok kapni erről.


A teljes pénzügyi rendszer egy hasonló, mégis teljes szerkezeti átalakításon ment keresztül a tudtotok nélkül, és most minden piac a globális pénzügyi hatóság teljes ellenőrzése alatt van, amely megtiltja a magasszintű kereskedést, az árak megkötését és/vagy a piacok mellőzését, a részvények és az árucikkek kereskedését, amit 100 % tőke-megszüntetéssel büntet, ha megsértik.cabal családok túlnyomó részét, akik  évszázadok óta ügyködnek és a legfőbb gondolatuk, hogy segítsék a sötét nemesi családokat az emberiség szolgaságba süllyesztésében több mint 12 évezrede, folyamatosan eltávolítják a föld felszínéről.Azt gondolni, hogy nem tudjátok megállítani az ő felsőbbrendűségük megszállottságát, mert az olyan lenne, mint egy árnyékkal bokszolni – olyan nincs.


A Rothschild ház folyamatosan megszűnőben van, és az ő banki és katonai jellegű dominanciájuk teljesen véget ért, soha többé nem tér vissza.


Zimbabwe valutáját megválasztották az afrikai kontinens új tartalékvalutájává és az értéke nem állapítható meg emberi sztenderdek alapján, mert a pénzügyi értéke az egész afrikai kontinens nyers földi elemein alapul, amelyeket nem lehet megbecsülni.


Hamarosan mindannyian beléptek egy bankon kívüli beváltási helyre, és megállapítjátok a ti saját életetek értékét, korlátok nélkül, és a történelemben először és csak most, egyedül a ZIM alapján.


Cannabis olaj fizikailag egészséges és életmegőrző orvosi gyógynövény-készítmény, amit Isten adott nekünk.


Bekezdés törölve. Megj: Én még sose szívtam... reklámozni sem akarom. Talán úgy van, mint a bor vagy pálinka... kis mértékben orvosság lehet, de nagy mértékben pusztító hatású. Az a baj ezekkel, (a cigivel is) hogy függővé válnak tőle, és nem tudják abbahagyni, egyre többet kívánnak. Az olajával gyógyítanak már komoly betegségeket. /Milly


Lemúria létezett, és az atlantiszi kontinens is, az ótestamentumi nagy árvíz előtt – és mindkettő ki fog emelkedni a vízből, amikor a pólusok eltolódása elkezdi helyreállítani a föld új rezgési harmóniáját – és mindkét történetet fel fogják fedni az emberiségnek egy békés, szerető hangnemben.


Mu (Lemuria) az Éden, és az emberiség születési helye. És a Csendes-óceán az a hely, ami az Isteni Női Szellem központja. Az ennek megfelelő Férfi Isteni Szellem az Atlanti-óceánhoz kapcsolódik.

Föld mágneses pólusai eltolódtak egy férfi dominanciájú energiából egy sokkal inkább női/férfi egyensúly felé.


Ez a tiszta emberi harmónia, vagy 528 Hz a ”szeretet harmóniája”. A Hawaiak úgy hivatkoznak a földi énekére, mint ALOHA.


Nincs küzdelem, de azzal az igyekezettel, amit így létrehoztok, aktívak lehettek egy emberi cél létrehozásában.


Ha békében vagytok, és az adott pillanatban is, akkor megvalósítjátok Isten akaratát az életetekért, szemben azzal, amit ti akartok létrehozni – ami önmagában nem létezhet, mert nem a Teremtőtől származik.


Ti szabadok vagytok.
Fontos kiegészítések több helyről:

http://szepjovot.blogspot.hu/2016/09/globalis-ujrainditas-g-20.html

http://www.g20.org/English/Dynamic/201609/t20160906_3396.html

http://russia-insider.com/en/politics/g-20-russiachina-making-us-redundant/ri16311

http://www.hollowearthnetwork.com/page/493517592

16 megjegyzés:

 1. A cannabis szívása egészséges..... Milly pokolra jutaz!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kössz. Vigyázz, hogy mit kívánsz másnak. Visszatér.

   Én még sose szívtam... reklámozni sem akartam. Talán úgy van, mint a bor vagy pálinka... kis mértékben orvosság lehet, de nagy mértékben pusztító hatású. Azért gondolom, mert az olajával sokan gyógyítanak már komoly betegségeket is.

   Törlés
 2. A jola szívása tompa pöccsé változtatja az embert, mint ilyennel azt csinálsz amit akarsz!

  VálaszTörlés
 3. Én még sose szívtam... talán úgy lehet, mint a bor vagy pálinka... kis mértékben az is orvosság lehet, de nagy mértékben pusztító hatású. Azért gondolom, mert az olajával sokan gyógyítanak már komoly betegségeket is.

  VálaszTörlés
 4. A kannabiszt nem is szívni kell, hanem fogyasztani, ha a gyógyulás v. az egészségmegőrzés a cél.
  A párom a hajtásait rágcsálva gyógyult ki az allergiájából.

  Üdv: Athena

  VálaszTörlés
 5. Talán tudjuk emberek a választ mikor ér véget ez a háború? Mikor lesz már végre béke és harmónia szeretet egészség és minden? megosztok egy weboldalt ahol az ufókat mutatják be a sötét oldalról http://www.starfly.eoldal.hu/cikkek/nyitooldal/

  VálaszTörlés
 6. Köszönöm szépen ☺

  VálaszTörlés
 7. Egy névtelennek üzenem, hogy tudjuk, mennyi filmet játszanak moziban, tévében félelemkeltés céljából, a földönkívülieket veszedelmes lényekként beállítva. Ez is a cabal célját szolgálja. Ezért én sose nézek meg ilyesmit!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem csak azért mert azt lehet eladni.Csinálj filmet a jó ufók-ról.Hidd el tuti bukás mert unalmas.Az embereknek akció kell,sok robbanással nem ilyen.Ha lesz ia valami hasonló film abba kettő civilizáció fog háborúzni egymással a földön.

   Törlés
 8. Itt van egy olyan földönkívülis animációs film, amiben semmi erőszak sincsen, de mégis nagyon élvezetes és magával ragadó, szép történet.A Barbie Starlight Adventure mese tele van csodás és varázslatos elemekkel, ami egy színes és élettel teli kozmikus birodalmat mutat be nekünk, ahol minden lehetséges.:)

  http://www.watchonlinecartoons.net/barbie/barbie-star-light-adventure-the-movie

  VálaszTörlés
 9. Ugye hamarosan megfog lenni a győzelmünk? Mert cobra azt ígérte az oldalán hogy 27 én Anonymus a sötétség pénzét neghekkeli és elindul az új pénzrendszer aranyvaluta? vagy miért nem történt meg? És miért tartanak még elnyomás alatt minket? ja és itt egy weboldal amin jó dolgokat találtam vagyis ilyen meditációs.http://www.starfly.eoldal.hu

  VálaszTörlés
 10. Az ilyen információkat fenntartásokkal kell fogadni. Ez nem azt jelenti, hogy nem lesz valamikor, ki tudja mikor nagy változás. Csak győzzük kivárni, és nehogy akkor legyen, amikor már mindegy, mert már nem élünk, vagy pedig a bolygó megy tönkre. Jó lenne végre, ha nemcsak ígérgetnének, már évek óta ilyen dolgokról lehet olvasni, hallani. Ahogyan elnézem, elég makacs társaság ez a háttérhatalom, de ez nem is meglepő. Nem is számítottam arra, hogy csak úgy feladják a hatalmukat. Most már tényleg történhetne valami, 2012 vége már lassan 4 éve volt.

  VálaszTörlés
 11. Majd megszokod hogy az itt olvasott nagy ígéretek soha nem valósulnak meg....

  VálaszTörlés
 12. Ajánlom figyelmébe mindenkinek ezt a weboldalt és így mindenki tisztább képet fest a győzelemről különösen domby Katalinnak is szól!! http://www.starfly.eoldal.hu/cikkek/nyitooldal/

  VálaszTörlés