2016. november 3., csütörtök

A Galaktikus Föderáció Felfedi Hol Kellene Tartania Technológiánknak! 2012.


A jóindulatú ET-k elmondták, hogy az egész STAR TREK sorozatot azért vetítették a tv-ben, hogy megmutassák, hogyan fogunk élni a jövőben!





John Kettler Blog

A Galaktikus Föderáció Felfedi Hol Kellene Tartania Technológiánknak!



2012. április 13., péntek


A Galaktikusok kifejtették, hogy mi emberek teljes mértékben át lettünk verve a negatív idegenek és saját kormányunk által! A dolog 1934-ben kezdődött egy illegális,  alkotmányellenes, szupertitkos szerződéssel az ellenséges idegenek: az Orioni Szürkék és az amerikai elnök Franklin Delano Roosevelt között! YUPPI! Ezt követte egy sérült UFO helyreállítása az amerikai hadsereg által (a halott legénység hajója a Wolf 424-es körzetből származott), melyet San Diego partjainál emeltek ki a vízből éppen egy Spanyol-Amerikai háborús veterán cirkáló mellől-és gyorsan a fedélzetre vontatták azt. A Haditengerészet rájött a hajó titkára és repültek is vele!
Ezért van az, hogy az Amerikai Haditengerészet az úr minden olyan ügyben, mely az idegenekkel kapcsolatos! Természetesen az 51-es körzetben is, ahol szigorúan titkos dolgok történnek!


Az idegenek által létrejött egyezmény "biztosított" antigravitációt, különböző fegyvereket, szabadenergiát, orvosi technológákat, cserébe az USA-kormány szemet hunyt a Szürkék által elkövetett emberrablások és kísérletek felett, és amellett a kormány nem fedte fel a jelenlétüket!
Egy pillanatra álljunk meg és gondolkozzunk el a technológia mai "állásán": már az 1920-as évek előtt is lehetett volna szabad energiánk Nikola Tesla által,de a Galaktikus Föderáció-továbbiakban csak GF-azt mondja, hogy a Rockefellerek megfélemlítették és elsöpörték Tesla támogatóit ,hogy megállítsák a "halálos fenyegetést", melyet ez a dolog jelentett volna az akkoriban egyre jobban erősödő Rockefeller-olajbizniszre!!!


1947-ben még egy földönkívüli faj jelent meg a színen a "szélhámos" Zeta Reticuli Szürkék képében,akik ijedten menekültek egy hajó elől, ami a Liberation Force nevet nevet viseli. A hajsza az egyik űrhajó megsemmisülését eredményezte, a másik pedig megsérült, de 1 lény túlélte a becsapódást! A túlélőt pedig 1947 és 1951 között az USA-kormány fogva tartotta, ahol kivallatták és vizsgálatoknak vetették alá. A foglyot végül a kormány "visszaadta" fajtársainak. Ez az esemény alaposan összekuszálta a dolgokat, illetve a közvélemény figyelmét is ráirányította a "furcsa" eseményekre!


1954-ben amikor az egyezmény évtizedes felújításához érkezett, Dwight David Eisenhower elnök találkozott egy delegációval a Holloman légibázison, melynek tagjai között számos jóindulatú faj képviselője jelen volt. A delegáció felajánlotta,hogy kivonja a Szürke díszpintyeket a forgalomból, szabadenergiát, antigravitációs-és orvosi technológiákat biztosít, rendberakják a környezetet, és stabilizálják a gazdaságot. Cserébe meg kellett volna semmisíteni a nukleáris arzenált, mindenki számára elérhetővé tenni a technológiákat, felfedni a GF jelenlétét, abbahagyni az erőforrások mértéktelen kifosztását és leállítani a környezetszennyezést.
De a dolgok nem a tervek szerint haladtak. Nagyon nem!A továbbiakban az USA nemcsak folytatta sötét üzelmeit a rossz szándékú idegenekkel, hanem még ki is terjesztette azt!
1956-ban-mint azt Paul La Violette a Secrets of Antigravity Propulsion c. munkájában dokumentálta -az antigravitációs kutatás úgy ahogy volt, a fekete projectek része lett!


A Galaktikusok elmondják, hogy hol tartunk és hol kellene tartanunk technikailag:

Vannak kis tablet-számítógépeink, nagyméretű lapostévénk, de ahogy a GF mondja, nincs antigravitáció -kivéve persze a fekete projecteket!
Nincs transzportáló technológiánk, de persze harcoló alakulatokat el tudunk juttatni a célállomásra!
Telefonjaink nem működnek egy bizonyos magasság fölött az utasszállító repülőgépeken, de persze bármikor bemérhetők a műholdakról, még kikapcsolt állapotban is!
A Bolygó erősen szennyezett, így szabad energiáért kiált, amelyet a néhány kapzsi, akik a haszon és a hatalom bitorlói, megtartották maguknak!
A GF szerint le vagyunk maradva, de bizonyos okok miatt ez így van jól!
Vannak hangvezérelt számítógépeink, de nincs holodeckünk (a kutyafáját-a ford.)
Űrprogramunk egy álbohózat, elrejtve a fantasztikus felfedezéseket, közben a "vezetőség" titkos, okkult módon imádja Hitlert és megünnepli a születésnapját!!!Nem hiszed el? Olvasd Richard Hoagland és Bara bestsellerét:a Dark Missiont!
Nem vagyunk a Holdon, a Mars-kolóniát az Orioni Reptoidok évekkel ezelőtt elpusztították a jóindulatú ET-k szerint!
Kozmikus értelemben nem kószálunk a galaxisban, hanem csak egy kis felfújható medencében pancsizunk! Semmi időutazás! Semmi csillagkapuzás! A jóindulatú ET-k szerint, ha úgymond megengednék nekünk, rögtön kihasználnánk a helyzetet és disznólkodnánk 1000-rel! (Ezt tényleg nem engedhetik meg-a ford.:-)).
Még fénysebességgel sem tudunk repülni, ahogy azt néhány neutrinó tette nemrég a CERN-laboratóriumban!


Néhány iskolánknak szuper technológiái vannak, a gyerekek szorgosan tanulnak, persze nem kritikus érvelést, vagy logikát, hanem azt, hogyan legyenek engedelmes kis fogaskerekek az állami gépezetben!
Ott van ráadásul az elme-kontroll is, melyet a negatív idegenek támogatnak minden szinten, minden lehetséges eszközzel! Aljas módon tudatalattinkba behatolva, folyamatosan bombáznak minket lényegtelen információkkal az egyik oldalon, míg a másikon folyamatosan rettegésben tartanak olyan dolgokkal, mint a drogháború, háború a terror ellen, és a szokásos dolgok: meghalt, kisiklott, lezuhant stb!
Közben az olyan drága, kedves szervezetek, mint a Tavistock Intézet, lerombolja azt a kevés kis "haladást" is, melyet a társadalom elér!
Van egy külön-elég alacsony-tecnológiai szint a tömegeknek és egy másik, jóval fejlettebb a "belső körök" számára!
Mialatt az AIDS tizedeli a népességet, az ellenanyag már réges-rég létezik, persze elzárva mindenki elől!!!


A jóindulatú ET-k elmondták, hogy az egész STAR TREK sorozatot azért vetítették a tv-ben, hogy megmutassák, hogyan fogunk élni a jövőben!
Insiderek régóta tudják, hogy mindkét Star Trek-alkotó: Gene Roddenberry és felesége Majel Barrett kontakták voltak! De azt még kevesebben tudják, hogy a pár 7 ET-fajjal állt kapcsolatban! A "kapcsolat" egészen a házaspár haláláig tartott! Az ET-k szerint a sorozatban a Galaktikus Föderáció részben be lett mutatva azáltal, hogy különböző fajok kaptak benne szerepet!


Fordította és bejegyezte:Magellán

http://johnkettler.com/etseds-reveal-where-our-technology-should-be/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+johnkettler%2FkfXL+%28John+Kettler+Investigates%29

http://valtozoban-a-vilag.blogspot.hu/2012/04/john-kettler-blog-galaktikus-foderacio.html




Megjegyzés: Ezen a blogon mostanában sok friss hír jelent meg a pozitív fejleményekről. A NESARA a cél, amiben benne van a földönkívüli kapcsolatok felfedése is.
Milly


Győzelem
http://amivilagunk11-12.blogspot.hu/2016/11/gyozelem-koztarsasagi-hirek-frissites.html

Mi a NESARA?
http://amivilagunk11-12.blogspot.hu/2016/08/mi-nesara-2013.html




5 megjegyzés:

  1. Kedves Milly!
    Kérlek áruld már el mi a fenét szedel te?! Adhatnál már belőle másoknak is!
    Értelmes, nem elfogult embernek tartottalak de ez már sok nagyon. Az egyik cikked után lököd a másikat amelyből semmi sem igaz. Volna egy kérdésem: Te ezeket vissza olvasod vagy csak teszed az oldaladra mint egy gép? Egy gépről ezt eltudnám képzelni de egy értelmes emberi lényről nem neharagudjál! Tudod ha az első Pl 8 cikked volna de ez már lehet a 58 ik amely nem azt írja ami van!
    Tudom hinni kell de ez már áttment a tébolyultság zónájába. Kérlek szépen ne gáncsold el a hozzászólásomat mert csak azt teszed ki te is amit akartok mint a többi bloggal foglalkozó kollégád! Ha a szabad akaratról írtok akkor a véleményem is abba a kategóriába tartozik így kérem szépen kitenni! Köszönöm!

    VálaszTörlés
  2. Pozitív fejlemény????

    Mégis mi az???

    Azon kívül hogy nagy mondások íródnak ezen blogon??

    Tényeket szeretnénk látni nem ígéreteket!0

    VálaszTörlés
  3. Eljött az idő ! ha az internet adò miadtt tudtunk többszázan vagy ezren tüntetni akkor szerveződjön egy tüntetés az igasságért bármi áron !!!! mindenki fedje fel a lapját a föderalciò is ! Ha változás kell legyen ne a sült galambot várják

    VálaszTörlés
  4. Véleményem szerint teljesen rendben van a fenti cikk, semmi olyat nem tartalmaz, ami ellent mondana a józan észnek, ha viszont körülnézek a "való" világunkban, ott már egészen más a helyzet. :)
    Szerintem egyáltalán nem őrültség hinni benne, hogy jobbá, szebbé válhat a világ. Az elmúlt években amúgy egyre több olyan információ került napvilágra, amik alátámasztják ezen a blogon levő üzeneteket. Azzal kapcsolatban, hogy a pozitív változások mikor és hogy milyen gyorsan fognak megtörténni, arról nekem is vannak kételyeim, egy dolog viszont biztos, a negatív hozzáállás az nem visz előbbre minket.

    Én Millyt egyébként egy végtelenül intelligens, szellemes, széleslátókörű és tiszta szívű személynek(fénymunkásnak) tartom az írásai alapján.

    Áldásomat küldöm mindenkinek!

    VálaszTörlés
  5. fotoztam kék gömböket,az avionokat.1hete pedig 1plazmahajot.hiába ezek nem lpnek közbe.krtem ashtar segitsen a chemtrailben.még csikosabb az ég mint valaha.ne add fel.nem tudom feladni mert még élek.

    VálaszTörlés