2017. február 4., szombat

A közelgő Eseményről magyarul 2017.01.31.

A videóban az Eseményről hallható az összes legfontosabb tudnivaló, amellyel rendelkezünk. Készüljünk fel együtt a változásra, mert a Fény végső győzelme közel.



A közelgő Eseményről magyarul
2017. január 31.



A napjainkban bekövetkező, minden egyes embert (élőlényt) is érintő globális, világméretű földi nagy Eseménnyel és felemelkedéssel, váltásról, spirituális élettel foglalkozunk, amelyre nemsokára minden egyes ember (aki eddig nem) lehetőséget, rálátást, megtapasztalást kap, hogy megtapasztalja, átélje és annak megfelelően eldöntse, hogy szeretne-e fejlődni és készen áll-e az új születendő létállapotra, tudatosság váltásra. 

A videóban az Eseményről hallható az összes legfontosabb tudnivaló, amellyel rendelkezünk. Készüljünk fel együtt a változásra, mert a Fény végső győzelme közel. A videó szabadon terjeszthető, megosztható az embertársainkkal, hogy ők is felkészülhessenek és informálódhassanak a közelgő Eseményről.


További információk:
http://www.felemelkedes.blogspot.hu/






4 megjegyzés:

  1. 10 éve jövőhéten lesz a nagy esemény. vajon ki kutyulja ezeket az izgalmas híreket?

    VálaszTörlés
  2. Ez a videó egy nagyon régi cikk tartalmát meséli el,az égvilágon semmi újdonság nincs benne évek óta ígérgetik:D

    VálaszTörlés
  3. Az én információm szerint rossz amit 14:00 perctől mond. Az emberiség 3-5 % meghal. Főképpen kabal tagjai, politikusok.
    És a szétválás fokozatos. Lesz aki megy másik 3d földre, lesz aki 1-2 életre 4D földre kerül és a többi magasabb 5D kerül.
    Kérdésem ,hogy aki fény fele fordult ,hogy fogja tudni magát megvédeni?
    Elvileg fegyverek nem fognak működni(?,a kés ellen pedig frekvenciát, rezgést válthatunk ,hogy sérülés nélkül átmenjen rajtunk? Vagy mivel tudunk, majd védekezni? Családunknak ,hogyan tudunk segíteni ha nem hisznek benne?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mekkora szemétség ez ha igaz.Nem azért de mi jogon szednek szét egy népet? Meg minek? Mindenki emelkedjen fel vagy senki.Cabal tagjainak nem kell meghalniuk.Elég ha nincs hatalmuk aztán sodrodnak velünk úgy is.
      Bárki lehet bármilyen gonosz és félelmetes,ez kevés a tragédiához.Az élet nem a politikusok miatt rosz hanem az emberek miatt Őszintén keveset keresek,de túl tenném magam ha nem bunkó emberek közt kellene dolgoznom.Ennyi.Ez a mi hibánk nem másé.Talán a reptiliánok se léteznek.

      Törlés