2012. december 4., kedd

A FELEMELKEDÉS UTÁNI ÉLETRŐL - SaLuSa


 „Azok számára, akik már megtalálták a haza vezető ösvényt, az élet hirtelen sokkal simábban működővé válik és a problémák nem okoznak többé óriási küzdelmet, hiszen a felfogásotok miatt könnyedén fogjátok azokat kezelni. Annak ismerete, hogy hogyan működik minden, segít majd nektek legyőzni bármilyen szembejövő akadályt és az egótok a későbbiekben a hátsó ülésen fog helyet foglalni beavatkozás nélkül.”

„A Felemelkedést követően az életstílusotok olyanná változik, mely többé nem okoz aggodalmat vagy stresszt. Minden szükségletetek ki lesz elégítve, beleértve a megfelelő szálláshelyet és egészségügyi gondoskodást.”



 by kristalyhang
SaLuSa A FELEMELKEDÉS UTÁNI ÉLETRŐL
2012. NOVEMBER 20.
Közzétette: Steve Beckow
City-of-the-Future-5362Nos, indítsunk SaLuSa-val, aki elmondja nekünk, hogy „a Felemelkedés ösvényét követve csak nyernivaló van, veszíteni semmit sem lehet. Valóban, sokat fogtok nyerni és visszanézve a földi életeitekre csodálkozni fogtok, hogyan jutottatok át rajtuk.” (1)
Mindere ügyelni fognak a magasabb rezgésszinteken – mondja nekünk.
„Legyetek biztosak abban, hogy az életetek minden aspektusára ügyelnek, amikor a magasabb dimenziókban éltek. Csodálatos, felemelő energia vesz benneteket körül. Ezek örömöt és boldogságot hoznak nektek. Mókázunk egy kicsit és eláruljuk, hogy sosem fogtok szomorú vagy depressziós Lényt látni. Az életünk a szeretet egy folyamatos kifejeződése, mely áthatja a legmélyebb lényünket.” (2)
„Mit szóltok ahhoz az ötlethez, hogy olyan helyen éljetek, ahol nincs kézről-kézre járó pénz, ahol nincs szükség egészségügyi szolgáltatásokra és így orvosokra sem? Ahol az életetek nem a rendelkezésetekre álló idő alapján folyik, ahol az utazás többé nem nagy dolog, ahol az álmaitok házában élhettek? Ez valóban valami olyat ad számotokra, amire törekedjetek és a belefektetett erőfeszítés megéri a fáradtságot!” (3)
SaLuSa arról is tájékoztat bennünket, hogy minden rossz emlék eltűnik, miután felemelkedünk.
„A kellemetlen tapasztalatok emlékei végül teljesen beleolvadnak a tudatosságotok hátterébe és idővel elfelejtődnek. Gyakran az egyetlen dolog, ami az elmétekben tartja ezeket az az átélt fájdalom és az aggodalom. De egyszer magasabb rezgésszinten már nem fogjátok többé visszahozni ezeket.” (4)
Elmondja, hogy a Mennyei Királyság azt tanácsolja, hogy folyamatosan, egyenesen előre tekintsünk, mert tudja azt, hogy a múlt elhalványul majd.
„Egyenesen előrenézve próbálunk tartani benneteket amíg eljön egy idő, amikor a múltnak kevés hatása lesz rátok. Ha már egyszer felemelkedtetek és a tudatossági szintjeitek nagy mértékben kiterjedtek, gyakorlatilag le lesztek választva az alacsonyabb rezgésszinteken lévő emlékekről. Többé már nem lesznek fontosak számotokra, ám a tapasztalatok, melyet általuk nyertetek, mindig veletek lesznek!” (5)
Hozzáteszi, hogy azután tudatában leszünk majd az élet céljának, az utazásnak, melyen mindannyian részt veszünk és ez az, amit aztán megosztunk majd egymással.
„Örökké egy spirituális utazáson vagytok és megtaláljátok a Forráshoz visszavezető utatokat, ami kivétel nélkül mindannyiótokra vonatkozik. Tehát láthatjátok, hogy akárhol is találkoztok más lelkekkel, sok közös dolgotok lesz és nem kevésbé fontos az, hogy eredetileg ti mindannyian a Forrásból jöttök.” (6)
A Felemelkedést követő általános élettel kapcsolatban a következőket mondja:
„Mivel minden szükségletetek kielégítésre kerül a boldogság és megelégedettség olyan szintjét fogjátok élvezni, melyet jelenleg ritkán éreztek.”
„A Felemelkedést követően az életstílusotok olyanná változik, mely többé nem okoz aggodalmat vagy stresszt. Minden szükségletetek ki lesz elégítve, beleértve a megfelelő szálláshelyet és egészségügyi gondoskodást.” (7)
A családok még létezni fognak, de eltérő feltételek alatt és különböző végpontokban.
„A családok még egybe fognak gyűlni. A születés mindig tervezve lesz és sosem lesz véletlenszerű. Bár magasabb dimenziókban a születés teljesen más a földi tapasztalataitokhoz viszonyítva. Egy lélek egy félig felnőtt állapotban fog a családjához csatlakozni megállapodás szerint, mely egy szent esemény, és amit óriási tisztelettel és hálával fognak kezelni.”
„A szülőket az alapján választják majd, hogy mit tudnak adni az érkező lélek számára. Neki tiszta életterve lesz, melyet a család mindegyik tagja ismerni fog előre.”
„Sok dolog meg fog változni és az életviteletek sokkal inkább jutalmazó, örömteli és kivételes mértékben kellemes lesz.” (8)
A szükséges dolgokat az akarattal lehet megteremteni – és megsemmisíteni.
„Idővel egyáltalán semmit sem akartok majd teremtéssel létrehozni a szükségleteitekért. Az emberek nagyon ragaszkodóvá válnak az anyagi dolgaikhoz, de a fizikai testetek átadását követően nem vihetitek majd magatokkal ezeket.”
„De az Asztrális Birodalmakban meg tudtok teremteni bármit a gondolataitokkal, mely a Földön a személyes kedvenceitek voltak. Ez követi azt, hogy a Felemelkedést követően nem csupán teremteni lesztek képesek, hanem több kiterjedtebb képességetek lesz, mint korábban.”
„Vegyük például az öltözködésben lelt örömötöket és tudjátok, hogy bármire ’gondolhattok’, amiben lenni szeretnétek, és olyan gyakran megváltoztathatjátok, amilyen gyakran csak szeretnétek. Amit meg lehet teremteni, azt éppolyan könnyen meg is lehet ’semmisíteni’; tehát nincs pazarlás! Minél magasabbra mentek, az alkotások annál tökéletesebbé válnak és annál több fényt sugároznak mindenfelé. A színek és a hangok kéz a kézben járnak; a szépség és tökéletesség egy sorát hozván létre, melyek jelenleg nem találhatók meg a Földön.” (9)
Minden régi utunk nagyon nyersnek fog látszani – mondja.
„Részekről részekre megismeritek az új Földet, és azt, hogy hogyan fogja megváltoztatni az életeteket! Felfedezitek majd, hogy a régi útjaitok milyen nyersek (primitívek) voltak és hogy nem segítettek a haszon hajszolásában. A jövőben mindennek meglesz mindene, amire csak szüksége van – és a pénz nem tartozik ide. Mindannyian egymással fogtok dolgozni, mindannyiótok javára… Tehát a haszon mentalitása és az arra való vágy, hogy elvegyétek másoktól nem fog létezni a tudatosság ama szintjein.” (10)
Leírja, mit fogunk az Ötödik Dimenzióban találni a mennyekhez legközelebb lévő dolognak, amit fel tudunk fogni.
„Az Aranykor messze visz majd benneteket, és ha valaha is gondolkodtatok azon, milyen lehet a Mennyország, így tudtok a legközelebb jutni hozzá. Az igazi harmónia minden életben olyan nyilvánvaló lesz, hogy öröm lesz életben lenni és megtapasztalni azt. Mivel minden szükségletetek ki lesz elégítve a boldogság és megelégedettség olyan szintjét fogjátok érezni, amit ritkán éreztetek a jelenben.” (11)
A mostani és az akkor élet közötti különbség elképzelhetetlen lesz.
„A különbség aközt, amik most vagytok és az új Lényetek közt, amik lesztek, fantasztikus lesz. Jelenleg nehéz elképzelnetek milyen lehet egy nagyobb tudatossági szinten lenni. Még akkor is, ha most valahogy jobban tudatában is vagytok, mint 20 évvel ezelőtt. Sokan kezeskedhettek effajta változásokért és sokkal erőteljesebb, Földre sugárzott energiák által segítve fognak tovább folytatódni.” (12)
„Bármit is vizualizáljatok a mennyei tartózkodásba való elmozdulás szépségeként, örömeként és boldogságaként, azt kell mondjuk, hogy mindennek még a puszta nagyszerűsége is felül tud ezen kerekedni. Bárhová mentek, minden életforma nagy szeretetébe és figyelmének középpontjába kerültök majd. Azt hihetnétek, hogy megtapasztaltátok a szeretetet, de nagy meglepetések előtt álltok! Körülvesz benneteket [a szeretet] és szó szerint úgy érzitek majd, mintha a levegőben járnátok!”
„Ennek így kell lennie és ez a magasabb dimenziók legtermészetesebb jellemvonása.” (13)
Az élet simává válik. Az, hogy előre ismerjük minden működését, segíteni fog bennünket az alkalmazkodásban – mondja.
„Azok számára, akik már megtalálták a haza vezető ösvényt, az élet hirtelen sokkal simábban működővé válik és a problémák nem okoznak többé óriási küzdelmet, hiszen a felfogásotok miatt könnyedén fogjátok azokat kezelni. Annak ismerete, hogy hogyan működik minden, segít majd nektek legyőzni bármilyen szembejövő akadályt és az egótok a későbbiekben a hátsó ülésen fog helyet foglalni beavatkozás nélkül.” (14)
Minden alacsonyabb rezgés „végül” át lesz alakítva – inkább, minthogy automatikusan alakuljon át a Felemelkedéskor.
„Minden alacsonyabb rezgés végül átalakításra kerül vagy eltűnik a szemetek elől. Így lesz a Föld helyreállítva minden eltüntetett szennyezés-nyommal.
„Egy új Föld fog megszületni, így el tudjátok indítani a fejlődésetek következő szakaszát. Sokkal kényelmesebb lesz és visszahozza az örömöt és boldogságot, mely sok ember életében hiányosság volt. A Fény minden irányból ragyogni fog és minden életforma tudatossági szintje fel lesz emelve.” (15)
Az egység magától értetődő lesz mindenki számára körülöttünk.
„Az egység magától értetődő lesz sok módon és azáltal is megnyilatkozik majd, hogy minden életet egybegyűjt. Nem lesz többé elkülönülés. A harmónia és egyensúly helyreáll. A sötét energiáknak nem lesz ilyen környezetben helyük és ilyen magas energiaszinten nem is tudnak létezni. Tehát, Drágáink, ne engedjétek meg a külső hatásoknak, hogy a Felemelkedés felé vezető folyamatotokat befolyásolják!” (16)
Istenhez hasonlatossá válunk majd.
„Más ember lesztek akkor és sokkal inkább Istenhez hasonlóvá váltok. Valóban egy Fénylénnyé váltok majd. Minden általatok megtapasztalt változás egészen üdítő lesz és egy áldott, boldog állapotban találjátok magatokat általa. Ez lesz a valódi énetek, mint amik eonokkal ezelőtt voltatok és ezért egyáltalán nem fogjátok furcsán érezni magatokat.” (17)
„Amint a tudatossági szintetek felemelkedik, egy lépéssel ismét közelebb kerültök majd annak megértéséhez, hogyan fog az új énetek a jövőben élni. Teljesen más lesz és nagyon kevés mértékben fog hasonlítani arra, ahogyan most éltek. Nagymértékű megértése lesz a benneteket körülvevő teremtő erőnek és ezzel harmonizálni is fogtok.”
„Akkorra megtanuljátok majd, hogyan kell helyesen használni az effajta energiákat és egy független Galaktikus Lénnyé váltok. Egy Krisztusi Lénnyé is váltok majd, aki teljesen képes kifejezni a Szeretetet és a Fényt. Legyetek biztosak abban, hogy arra vagytok rendeltetve, hogy hatalmas Fénylények legyetek és közelebb fogtok jutni annak megvalósulásához, amint a magasabb dimenziókon át nőttök.” (18)
És mindenki, akivel találkozunk majd szintén Istenhez hasonlónak fog tűnni.
„Minden lélek, akikkel találkoztok úgy fog tűnni számotokra, mintha Isten lenne, de akkorra már ti is ilyenek lesztek. Ha nem lennétek belealkotva Isten képébe, akkor nem lenne természetes számotokra az, hogy egyként ismerjenek fel benneteket? A valódi énetek kis mértékben hasonlít a mostani énetekre, de elismerjük, hogy sokan közületek megtesznek minden tőlük telhetőt, hogy felemeljék magukat és sikert érjenek el az által, hogy egyek legyenek és a Fényben és Szeretetben való életben éljenek.” (19)
„Ti olyanok lesztek, mint mi és ezért Egyként tudunk majd összejönni. Nem fogunk egymástól különbözni. A helyzetetekbe Mesterekként fogtok visszatérni, minden azzal együtt járó tudással és jellemvonással.”(20)
Amikor egyesülünk újra a magasabb éneinkkel, Krisztushoz hasonlóvá válunk majd, több Felemelkedést is látva a jövőnkben.
„Amikor újraegyesültök a Felsőbbrendű Énetekkel, akkorra egy Galaktikus Lénnyé váltok teljes teremtő erővel. Ezzel felfejlesztésre kerülnek a szükségszerű irányítási [ellenőrzési] erőitek és kötelezettséget is hordoztok olyan szemléletmóddal, mely minden lélek számára a legjobbat keresi.
„A magasszintű tudatosságotok emelni fogja az Egységérzeteteke és a hasonló rezgésekkel rendelkező lelkek csoportosulni fognak. Egy ilyen magas evolúciós szinten szabad döntésetek lesz azzal kapcsolatban, hogy melyik ösvényt kövessétek, bár a Felemelkedés egy folyamatosan zajló folyamattá fog válni.” (21)
Nem arról van szó, hogy amit SaLuSa leír az abnormális; azt jelenti, hogy a dualitásban szerzett jelen tapasztalataink abnormálisak; sosem szándékoztak állandóvá válni.
„Amikor azon töprengtek, amit mondtunk nektek a jövőbeli tapasztalataitokkal kapcsolatos várakozásaitokról, megértitek majd, hogy ezek tökéletesen normális dolgok. A jelenlegi élettapasztalataitok azok, melyek a harmadik dimenzióra és a dualitásra jellemzőek és sosem szándékoztak állandóvá válni. Ez az, amiért a napkör úgy lett megtervezve, hogy 2012-ben fejeződjön be, így megadva minden léleknek azt a lehetőséget, hogy kiemelkedjen belőle.” (22)
Egy tegnap (2012. november 19-én) közzétett üzenetben SaLuSa elismerte, hogy az Aranykor már majdnem itt van és célozgatott arra a boldogságra, mely hamarosan a mi mindennapos, normál állapotú létezésünkké válik majd.
„Hirtelen elég közel ér hozzátok az, amiről álmodtatok és így bepillantást nyerhettek abba, hogy milyen érzés megtapasztalni a magasabb energiákat. Ha egyszer megtapasztaltátok, sosem fogjátok elfelejteni, mivel ez egy külső öröm és boldogság, béke és elégedettség eksztatikus érzése. Képzeljétek el, hogy egy olyan boldog állapotban vagytok, mely normális egyik napról a másikra és mentes minden alacsonyabb érzelemtől. Ez a valódi életutatok és ez az, amiért ti, akik készen álltok, ki fogtok lépni a dualitásból. Vannak közöttetek olyanok, akik mindig is érezték, hogy valami hiányzik az életetekből és most kitaláltátok, mi az.” (23)
Amikor az Aranykort hozó változások elkezdődnek, azok gyorsan és ’ádázul’ fognak előre törni.
„Tudjuk, hogy nem tudok elképzelni effajta változásokat még, de eljönnek – ahogyan ti mondanátok – gyorsan és vadul. Nincs idő elveszni, de akkor teljesen készen leszünk a közelgő feladatokra. Ezek teljesen izgató (megdöbbentő) aktivitással kezdődnek majd és egyik gyorsan fogja követni a másikat.” (24)
A következtetései szerint sokminden marad, amit erről az új életről meg kell tanulnunk.
„Rengeteg dolgot kell megtanulnotok a jövőbeli életetekkel kapcsolatban és minez gyönyörű, boldog és nagyon harmonikus. A legvadabb álmaitokban képtelenek voltatok megragadni a magasabb dimenziókban létező Egység érzését. Ez igazán egy mennyei létezés, ahol semmiben sem szenvedtek hiányt, mivel megvan a saját teremtő erőtök.” (25)
Folytatni fogom a szemlélődést azzal kapcsolatban, hogy mit várhatunk a Felemelkedéstől és az Aranykortól, de nem feltétlenül holnap, hanem ahogyan az utolsó hónapot megéljük, mielőtt – ahogyan én gondolom – december 21-én a Földlakók legtöbbjénél megtörténne a Felemelkedés. Néhányan előbb is felemelkedhetnek. Értem, hogy néhányan utána is felemelkedhetnek, mint ahogy Mihály arkangyal az Egy óra egy angyallal mai (2012. november 19.) adásában mondta, időt töltve egy Földre hasonlító hologramon, amíg befejezik a felkészülésüket.
LÁBJEGYZET
(1)       SaLuSa, 2011. július 22.; itt található: http://www.treeofthegoldenlight.com/First_Contact/Channeled_Messages_by_Mike_Quinsey.htm
(2)       SaLuSa, 2011. július 15.
(3)       SaLuSa, 2011. június 29.
(4)       SaLuSa, 2012. november 16.
(5)       SaLuSa, 2011. május 23.
(6)       SaLuSa, 2011. május 23.
(7)       SaLuSa, 2012. szeptember 21.
(8)       SaLuSa, 2011. március 30.
(9)       SaLuSa, 2011. április 11.
(10)  SaLuSa, 2011. október 28.
(11)  SaLuSa, 2012. szeptember 21.
(12)  SaLuSa, 2012. január 20.
(13)  SaLuSa, 2011. július 22.
(14)  SaLuSa, 2012. február 3.
(15)  SaLuSa, 2012. május 4.
(16)  SaLuSa, 2012. május 4.
(17)  SaLuSa, 2011. július 15.
(18)  SaLuSa, 2011. április 11.
(19)  SaLuSa, 2011. július 22.
(20)  SaLuSa, 2011. július 15.
(21)  SaLuSa, 2011. március 30.
(22)  SaLuSa, 2011. június 29.
(23)  SaLuSa, 2012. november 19.
(24)  SaLuSa, 2011. július 15.
(25)  SaLuSa, 2011. június 29.
Szerző: Steve Beckow
Magyar nyelvű fordítás: Vénusz

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése