2012. december 16., vasárnap

A fény... bámulatos! - Mihály arkangyal dec.14.


  Legyetek nyugodtak! Maradjatok a szívetekben! Legfőképpen – drágáink – várjátok az első és a legnagyobb jel felbukkanását önmagatokban! Gyakran mondtuk nektek, hogy ti vagytok és továbbra is ti lesztek a többi dolgok előidézője.


by kristalyhang
 
Mihály arkangyal: A fény, melyet a ti drága bolygótok most sugároz, bámulatos! Tehát fényesítsétek tovább!
2012. december 14.
divine-light1Közzétette: Alice C
Csatornáztat Ron Head; 2012. december 14-én

Ma két nagyon fontos dolgot szeretnénk kérni tőletek! Sokan már észrevettétek ezek szükségességét és már úgy is tesztek, ahogy kérni szeretnénk. Ennek ellenére szeretnénk kérni - ha más okból nem is, de azért, hogy - megerősítsétek azt, amire már rájöttetek!
Először is: biztosan észrevettétek, hogy sokan pánikra utaló jeleket mutatnak. Ha rákérdeztek, akkor talán még a leghalványabb aggodalmukat, sőt, még a közelgő elmozdulásról való tudomásukat is tagadják! De ők épp eleget hallottak és talán éreztek is ahhoz, hogy tudják, hogy valami közeledik. És természetesen az ő forrásuk nem más, mint a fő média, ezért ők a legrosszabbra számítanak. Nem szükséges, hogy bárkit jobb belátásra bírjatok, hogy óvást intézzetek [az ügy iránt], vagy hogy kioktassátok őket! Elég lesz, ha figyeltek és azt mutatjátok, hogy egyáltalán nem aggódtok! Ha nem is beszélnek erről, a ti nyugalmatok és magabiztosságotok hatással lesz rájuk.
Másodszor – és ez sokkal fontosabb – kérjük, hogy továbbra is hozzátok be a fényt ugyanúgy, ahogy december 12-én tettétek. Tudjuk, hogy most azt ismételjük, amit talán más helyekről már hallottatok! Kérjük, hogy legyetek tudatában két dolognak! Az egyik, hogy mindegyik csatorna más-más hallgatóságot tud elérni. Másodszor pedig kezdjétek el megérteni azt, hogy a körbe járó információ igaz és ugyanarról a helyről ered – hogy így mondjuk. Sokan vagyunk, de egyek vagyunk! Ti is elkezdtek emlékezni arra, hogy ti is [egyek vagytok]! És az üzenetek – amint megközelítitek azt a napot, hívjátok akár nagy elmozdulásnak, felemelkedésnek, vagy bárhogy máshogy – egyre és egyre ugyanazokról a dolgokról fognak szólni!
Néhány fő pont, amit hallottatok, és amit hallani fogtok újra meg újra: Legyetek nyugodtak! Maradjatok a szívetekben! Legfőképpen – drágáink – várjátok az első és a legnagyobb jel felbukkanását önmagatokban! Gyakran mondtuk nektek, hogy ti vagytok és továbbra is ti lesztek a többi dolgok előidézője. A kérdéseitek megmaradnak. Mikor? Ti vagytok a kulcs! Mi? Ti vagytok a kulcs! Hogyan? Ti vagytok a kulcs! És minél nagyobb méretű változást vártok, annál nagyobb részei vagytok a kulcsnak! Értitek? Tehát ha óriási változásokra vártok, akkor töltsetek időt azzal, hogy energiát és gondolatot szenteltek annak, hogy milyenek lesznek azok a változások!
De azzal kezdtük, hogy megkértünk benneteket, hogy hozzatok fényt! Nincs szükség arra, hogy bármiféle instrukciót adjunk ezzel kapcsolatba nektek! Csak napi szinten folytassátok pontosan azokat a csodálatos dolgokat, melyeket mindannyian tettetek 12/12-én! Terjesszétek ki! Fényesítsétek fel! Pumpáljátok fel – ahogy ti mondanátok! És ha elértek egy pontot, amit úgy érzitek, hogy nem tudtok tovább tartani, akkor kérjetek többet!
Ez egy olyan időszak, amikor valóban a kimenet/ eredmény előidézői/okai ti vagytok! Az a fény, melyet a ti bolygótok kisugároz most, bámulatos! Tehát fényesítsétek tovább!
Szeretünk benneteket! Mindannyiótokat (egytől-egyig)! Szép napot!
Csatornázta: Ron Head
A szerzői jog tulajdonosa © Ronald Head. Minden jog fenntartva! Ezen anyag másolása és terjesztése mindaddig megengedett, míg egy része sem kerül megváltoztatásra, míg a tartalma ugyanaz marad, és míg a szerzői jogra vonatkozó link feltüntetésre kerül:  http://oraclesandhealers.wordpress.com/
Magyar nyelvű fordítás: Vénusz
kristalyhang | 2012-12-16 - 16:07 | Címkék: Ron Head | Kategóriák: AA | URL: http://wp.me/p2FH9O-hv

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése