2012. december 28., péntek

Medvegyev a földönkívüliekről - Érdekes riport

"2012. december 7-én, az orosz Ren-TV egyik újságírója az élő műsort követően, a stúdióból kifelé menet rákérdezett a korábbi orosz elnöknél (jelenlegi miniszterelnök) a földönkívüliek létezésére. A beszélgetést egy operatőr rögzítette. A nagy hírügynökségek szerint az elnök csupán tréfálkozott, mások viszont biztosak benne, hogy a viccelődés csupán megtévesztő álca. Vajon mi az igazság?"


Medvegyev: "Földönkívüliek vannak köztünk" (magyar felirattal) 

 

 

Hm...nagyon érdekes a válasza... én ezt csak egyféleképpen tudom érteni.
Van diplomáciai érzéke... és humorérzéke is. Biztos, ami biztos, benyomta a Man is black film címét...
Valószínűleg kiadták a nagy hírügynökségeknek, hogy próbálják "elkenni" a hallottak. Nem volt nehéz, mert a többség a sci-fi vígjáték szerint reagál.
A Vádiratban (lásd előző bejegyzések) is az áll, hogy a sci-fikkel próbálják valótlanná tenni a tényeket. Érdekes, hogy a földönkívüli üzenetek alapján ezekben a filmekben rendkívül sok a valóság.
 
Kedves olvasóm észrevétele alapján:
 Medvegyev nem a 97-es Men IN Black-re utalt hanem az Orosz Man In Black-re, amit a Ren TV mutatott be. Angol felirattal ellátva a Youtubon van.

3 megjegyzés:

  1. Medvegyev nem a 97-es Men IN Black-re utalt hanem az Orosz Man In Black-re, amit a Ren Tv mutatott be.Angol felirattal ellátva a Youtubon.

    VálaszTörlés