2012. december 14., péntek

Beszélgetés a Mennyei Anyával - dec.12-21-ről


Tehát ez azt jelenti, hogy egyszerre nemcsak hogy megengeditek, körülölelitek és aktiváljátok a szeretetet, hanem hogy eltávolítjátok az egót amennyiben az az életetek félelem-hajtotta ereje. Ne aggódjatok, az elbűvölő személyetek virágozni fog és előjön majd annak igazsága, hogy valójában kik vagytok!



by kristalyhang

A Mennyei Anya beszél 12/12 és 12/21 jelentőségéről és az ő, ez idő alatti hozzánk intézett kéréséről
Közzétette: Linda Dillon: 2012. december 11-én
 LD1
Értsétek meg, hogy ez a 12/12 utazás a ti időtökben és felfogásotok szerint sok évvel ezelőtt elkezdődött. Ez egy egység-portál. Ez a megnyílása az általatok zsilipnek ismert dolognak a szívetekben. Szeretnénk, ha mind a 24 órát értenétek ez alatt 12/12-én – amit megtapasztaltok, az a hálózatotok, a lényetek újra-vezetékezése, az izzítása, a kivilágosodása; az emberiség hálózatának és természetesen szeretett Gaia-nak a kivilágosodása.
Egy óra egy angyallal
2012. december 10.
Graham Dewya (GD): Helló és üdvözlet az Egy óra egy angyallal c. műsorban Linda Dillon-nal, a Szeretet Tanácsának csatornájával, a The Great Awakening [A nagy felébredés – a ford.megj.] írójával és Steve Beckow-val a 2012 Scenario-tól. Örömömre szolgál, hogy veletek lehetek.  Graham Dewya vagyok.
Mai vendégünk a Mennyei Anya. Ez egy különösen kedves műsor, mivel tavaly, szinte egy évvel ezelőtt, 2011. december 12-én kezdtük el az első „Egy óra egy angyallal” c. műsort és ez… Az „Egy óra egy angyallal” volt az első show az InLight Rádióban, így a mai egy különösen érdekes műsor. És remek, hogy velünk tartotok!
Természetesen van néhány, meglehetősen kulcsfontosságú dátumunk ebben a hónapban, amikről Steve és a Mennyei Anya biztosan szót ejtenek majd. Így ezzel át is adom a szót neked, Steve.
Steve Beckow (SB): Köszönöm, Graham! Ez egy ok az ünneplésre és szintén egy ok az ünneplésre az is, hogy velünk van a Mennyei Anya. Anya! Üdvözlünk a műsorban! Óriási megtiszteltetés a jelenlétedben lenni!
Mennyei Anya (DM): Üdvözöllek én is benneteket! Üdvözlet…
SB: Üdvözlet, Anya!
DM: … Én vagyok az Anya. Az Egy Anyja, Mindenek Anyja, mindannyiótok anyja, mivel magatokban hordozzátok a szeretetünk szikráját és esszenciáját. És igen, egy éve volt. Egy utazás volt, de azt is elárulom nektek, hogy eonok óta tartó utazás volt. Évezredekig tartó utazás volt és az emberi felkészülésetek vonatkozásában, akár elismeritek, akár tudjátok, ez 25,5 évi felkészülés volt.
Nos, itt vagyunk az Isteni Konvergencia (hasonlóvá válás) idejében. Az emberi felkészülésetek ezen utazását a ti Harmonikus Konvergenciátokkal kezdtétek, de most már a gyermekeimként, a szeretteimként, a befejezettjeimként készültök fel és haladtok előre, hogy részt vegyetek az Isteni Konvergenciában. Erről fogunk beszélni.
De szeretném, ha kérdeznétek, mert ritkán jövök ilyen módon ide. Szóval, gyerünk, édesem, drágám!
SB: Köszönöm, Anya! És csak mielőtt feltenném az első kérdésemet, megemlíteném a hallgatóknak, hogy nem vagy… nem vagy egyszerűen – és a szavaimmal remélem, hogy nem fogok megbántani egyetlen hallgatót sem – de nem egyszerűen egy isten vagy az istenek között, hanem a teremtés, a védelem és az átalakulás forrása vagy. Formailag te vagy a Szent Atya. Tehát, amikor Linda csatornáz téged, tudom, hogy van egy egészen különös energia, mellyel neki dolgoznia kell. Nos, ezt azért mondom a hallgatóknak, hogy tudják, ha Lindát esetleg egy kicsit lassúbbnak vagy másnak találnák az átadás közben, akkor az emiatt van!
Anya! Ez az utolsó interjú 12/12/12 előtt [2012.december 12. – a ford. megj.] és így talán kezdhetnénk ezzel a dátummal. 12/21/12 [2012. december 21.] előtt ez az utolsó előtti, amint te említetted. Talán kezdhetnénk azzal, hogy megkérünk, hogy mondd el a hallgatóknak, mit fognak tapasztalni és érezni 12/12/12-én.
DM: Értsétek meg, hogy ez a 12/12 utazás a ti időtökben és felfogásotok szerint sok évvel ezelőtt elkezdődött. Ez egy egység-portál. Ez a megnyílása a szívetekben általatok zsilipként ismert dolognak. Nos, már éreztetek néhány dolgot e nyitással kapcsolatban a 11/11 óta tartó, egyre erősödő nyomás miatt – mind az eredeti 11/11 és mind a múlt havi 11/11-re vonatkozóan. 12/12/12-vel – és szeretnénk, ha mind a 24 órát értenétek 12/12-én – amit megtapasztaltok, az a hálózatotok, a lényetek újra-vezetékezése, izzítása, kivilágosodása; az emberiség hálózatának és természetesen szeretett Gaia-nak a kivilágosodása.
Nos, amit nem teljesen értetek, vagy aminek nem teljesen vagytok tudatában – és ezért említem ezt meg – az, hogy ez az egyesítés gyújtópontja (hiszen ez az egységesítés folyamata mind belül, mind kívül, és ez benneteket is ezzel az univerzummal egyesít). E gyújtás, ezen egységesítés energiája - mivel elkezditek azt, ami megtételére vezetünk benneteket, és amit kérünk tőletek, hogy vegyetek benne részt, mivel ez része a lelketek utazásának és a nagyon régen hozott döntéseiteknek - szétterjed ebben a meghatározott univerzumban, sőt még azon túl is.
Nos, amit éreztek, amit megtapasztaltok, drága Steve, az önmagatok, a mezőtök minden részének és az azon belül lévő dolgoknak az egységesítése, az egyesülés velünk és Gaia-val, egymással, és a csillagtestvéreitekkel. Ez azt eredményezi, hogy elindítja a kapcsolatokat és az összekapcsolódást – ez egy olyan szó, mely a csatorna szerint nem létezik [az angol nyelvi megfelelője nem létezik– a ford.megj.]. Elindítja a mindannyiótok közötti összekapcsolódást, így a szeretet szabadon áramolhat, a teremtő képesség és a társteremtés is szabadon áramolhat. És amit szintén elárulunk az, hogy ez a dimenziók, a hálózatok és a valóságok egyesítése is.
Nos, már mondtuk nektek sok lényen keresztül – főleg Mihály arkangyal által – hogy ez nagyon is folyamatban van. Tehát ezt már éreztétek. De a 12/12 az a megnyílás napja. Gondoljatok erre úgy, hogy: az év ezen időszakában vannak ünnepségeitek, legalábbis a keresztények világában; kivilágítjátok a fákat vagy a városokat, felkapcsoljátok a fényeket. Így kell 12/12-re gondolni! Felkapcsoljuk a fényeket!
SB: Rendben, Anya! Köszönjük! Szintén van… [?]…
DM: És szeretnétek tudni, mit ajánlok nektek, hogy mit tegyetek?
SB: Szeretnénk, Anya!
DM: Úgy gondolom, hogy ez valami olyan, amit minden gyermekem szeretne tudni.
SB: Teljes mértékben, Anya! Köszönjük!
DM: Vessetek horgonyt a szívetekben, a lelketekben, a lényetek egészében! Kezdjétek el vagy állítsátok be az órát – nem azt kérem, hogy 24 órán keresztül legyetek ébren; szeretném, ha felébrednétek és jó kedélyállapotban lennétek – szóval, kezdjétek el ezt a meditációt 12 óra 12 perckor, [december] 11-én, épp éjfél után! Aztán gyújtsátok meg újra 12-én – természetesen déli 12-kor – egészen 12/12 éjfélig, 13-a kezdetéig. Nos, ez a ti három napos sötétségetek és ez nem lesz sötét, én mondom nektek! Felkapcsoljuk a fényeket!
Tehát, horgonyozzatok le a szívetekben, vessétek le a köteleteket, a lényeteket, az energiátokat és horgonyozzatok le Gaia szívében erősen és aztán gyertek hozzám, a 13. oktáv otthonában! Gyertek hozzám és horgonyozzatok le velem!
Használjátok a döntésetek sugarát, legyen az smaragd vagy az én kékem, bíborvörös vagy Mihály kékje – mindegy! De a szívetek e helyéről, kezdjetek energiát küldeni - vagy egyszerűen engedjétek meg az energiának, hogy a teljes kiterjedt hálózatotokon át áramoljon -, mely legtöbbetek számára kb. az USA, Kanada vagy Európa méreteinek megfelelő nagyságú. Gondoljatok magatokra most úgy, ilyen nagyok vagytok!
Érezzétek a fény azon pontjait, melyek a teljes mezőtöket összeköti - nem csupán a fizikai állapototokról beszélek! Gyújtsátok fel és engedjétek mindet, hogy felgyulladjon! Pompás fény lesz! Aztán engedjétek vagy tegyétek meg, hogy energiát küldötök minden kapcsolatba – multidimenziósba, minden vonalatok dimenziójába, minden hálózati vonalatokba -, hogy felgyulladjon, hogy fellobbanjon a tűz! Legalább néhány percig üljetek így!
Aztán menjetek távolabb, Gaia-ból kifelé és nézzétek meg az ő csodálatos, már fénylő hálózatát! De ha van bárhol olyan pont, ahol szerintetek még szeretetre van szükség, akkor kapcsolódjatok ahhoz! Ez nem egy mentális gyakorlat! Ez nem egy vizualizáció, gyermekem! Kapcsolódjatok Gaia teljes hálózatához, hozzátok mozgásba hatalmas arkangyalaim által!
Ha megtettétek ezt és lehetővé tettétek az elmélyedést, akkor küzdjetek meg a legnagyobb kihívással és ragadjátok meg az emberiség teljes hálózatával – minden fényponttal, minden egyén hálózatával – való összekapcsolódás ajándékát mindaddig, amíg nem ismeritek fel, hogy a fény végtelen gyűjteményének részei vagytok! És ha képesek vagytok rá vagy nagy késztetést éreztek, akkor folytathatjátok a csillagtestvéreitek felé és az egész univerzum felé is ezt!
De az első három lépés – a ti hálózatotok, Gaia hálózata és az emberiség hálózata – nagyon fontos! Majd azzal fejezzétek be, hogy megengeditek nekünk, hogy benneteket a mi végtelen hálónkhoz, végtelen fényünkhöz és végtelen szeretetünkhöz kapcsoljunk!
Amit tesztek, az nem egyszerűen egy gyakorlat! Ez a létezés új útja! Új útja a jelenetekben és a mezőtökben való létezésnek! És engedjétek meg, hogy ez folytatódjon természetesen 21-én egész nap, de az év végéig is; mindaddig, amíg teljes mértékben nem merültök bele! Hiszen mi a Felemelkedés? Az a szívben, a szeretetben, a velünk, egymással és a megszentelt énetekkel való egységben való lét. Ez az eleresztés! Ez semmiféleképp nem a szépségetek vagy fényetek kisebbedése vagy csökkenése. Épp az ellenkezője: a felfogóképességeteket meghaladó mértékben erősíti a teremtésben velünk való lét képességeit.
Tehát ez azt jelenti, hogy egyszerre nemcsak hogy megengeditek, körülölelitek és aktiváljátok a szeretetet, hanem hogy eltávolítjátok az egót amennyiben az az életetek félelem-hajtotta ereje. Ne aggódjatok, az elbűvölő személyetek virágozni fog és előjön majd annak igazsága, hogy valójában kik vagytok!
Lesz néhány meglepetés nem csupán közöttetek, de a megszentelt éneteken belül is, amint felismeritek, kik vagytok és hogy milyen kapcsolatban vagytok Gaia-val, egymással, velem és velünk!
Nos, ez az a folyamat, amit szeretnénk mindannyiótoktól kérni, hogy megtegye!
SB: Köszönjük, Anya! És természetesen már beszéltél vagy elkezdtél beszélni 2012. december 21-ről. Tudjuk, hogy megosztottság van a fénymunkások között a tekintetben, hogy a Felemelkedés hirtelen lesz-e vagy fokozatos, hogy vajon 2012. december 21-én lesz-e vagy egy másik napon vagy csupán fokozatos és nem egy adott napon lesz. Mit mondhatsz erről? Mi fog történni 2012. december 21-én?
DM: Először is elárulom nektek, hogy ez már folyamatban van. Nos, néhányan ezt a 2012. december 21-i napot választottátok születésnapotoknak, amint az volt. És nagyon ragaszkodtok ehhez. Ez nagyon is egy mentális feladat. A kérdésed az, hogy a Felemelkedés fokozatos lesz-e vagy hirtelen? Ó – erről jut eszembe – Anya, ezen a konkrét napon fog megtörténni?
Ezt örökké kérdezitek tőlem. Nos, értsétek meg azt is, hogy ez nem csupán a ti Felemelkedésetek folyamata! Ez Gaia felemelkedése is! És azt sugalljuk ezzel, hogy az a Felemelkedés, melyet ő [Gaia] véghezvisz, december 12-én befejeződik. Így rajtatok áll, hogy megértsétek, ami történik! És mivel ez a folyamat növekszik, mint ahogyan a zsilipek átszakadnak, azt is jelenti, hogy az energia is nő!
Nos, néhányan még elfojtják/eltitkolják, amit mi nektek mondtunk; azok, akik nem készültek fel – és amikor felkészülésről beszélek, ez alatt a szeretetet, a félelem elengedését, az öröm átölelését értem. És megtehetitek ezt egy pillanat alatt, az időtök milliszekunduma alatt. Vagy tovább is tarthat!
Nos, nem tudjátok örökké halogatni ezt a szituációt! Ez egy döntési helyzet. Ez egy konvergencia. Tehát, néhányak számára lassabb lesz, és így ők azt fogják mondani, hogy a Felemelkedés egy lassú folyamat. De néhányak számára hirtelen lesz. És ez a konvergencia – ez az isteni konvergencia – már december 12-én elkezdődik. Már minden kész.
Nos, vannak olyan pontok – és a 21. ezek közül az egyik – ahol vannak a ti értelmezésetek szerinti kitörések? Igen! De engedjétek meg, hogy azt is elmondjuk, hogy ezek a mi szempontunkból konvergenciák – ami itt valóban fontos, mivel ez a mi Isteni Tervünk felfedése; Nem szeretném lekicsinyíteni, de választottatok néhány dátumot és ezek nagyon hosszú ideje le voltak szögezve. Tehát igen, tömeges megnyitások lesznek! Ez az, amit kérdezel!
De a felfedés, a dimenziókban való eltolódás már ott van. És jobban tudatába kerültök ennek? Igen. Mindenki! Igen. De szükséges a szíveteket nyitva tartani ahhoz, hogy ezt megtegyétek. Ezért éreztek sokan egyre és egyre nagyobb távolságot, szétválasztottságot! Ez nem azért van, mert nem gondoskodtok, vagy mert nem szerettek; ez azt jelenti, hogy egy új hálóhoz csatlakoztok! A vonalak le vannak fektetve. Minden a helyén van! Készen álltok!
Tehát a megerősítés, az isteni konvergencia december 12-én kezdődik és minden egyes napon – legalábbis amit ti napoknak neveztek – bővül aztán ismét, konvergencia; gondoljatok a kibővítésre 21-én, mivel ti, az emberi közösség eldöntötte azt is, hogy ez a ti napotok! Nincs kifogásunk ez ellen! De ez szintén meglesz 22-én, 23-án, 24-én és így tovább.
Ez így érthető? Megpróbálom a csatornán keresztül értelmezni!
SB: Nos, amikor azt mondod, hogy ez szintén meglesz 22-én, 23-án, 24-én, akkor úgy gondolom, hogy lesz néhány hallgató, aki nem tudja, hogy az „ez” mire utal! Mi fog történni…
DM: Kibővülés.
SB: Kibővülés. Nos, ez… Úgy gondolom, hogy a hallgatóink tudni szeretnék majd, hogy ha 21-én ők, a többség, akik nyitottak a Felemelkedésre, az ötödik dimenzióban fogják-e találni magukat vagy sem. Úgy gondolom, hogy ez a lényege a mostani kíváncsiskodásnak. A fénymunkások és azok nagy többsége, akik nyitottak a Felemelkedésre 21-én az ötödik dimenzióban fogják találni magukat vagy ez lesz…?
DM: Igen, mivel már ott vannak. És kérem, hogy figyeljetek… mindenekelőtt engedjétek el a dátumokat, de figyeljetek! Kezdjük december 12-vel, amint tettétek ezt 11/11-én [november 11-én], és amint néhány évtizeddel ezelőtt is tettétek! Ha mentek, akkor ezekre eseményként gondoltok. Értem az emberi mentális testet, de ha egy eseményre, egy ünnepségre mennétek, akkor felöltöznétek, felkészülnétek, tisztálkodnátok, megfésülködnétek! Ezt kérem tőletek, hogy tegyétek ezt meg december 12-én! Már elkezdtétek a szeretet és öröm kibővítését az elmúlt hónapban. Tehát igen, készüljetek fel! Kérlek!
SB: Rendben, Anya! Köszönjük! Van egy kérdés, melyet gyakran tesznek fel nekem. Mégpedig az, hogy hogyan fog ez kinézni, hogyan fog ez megtörténni és mikor fog megtörténni az, hogy a krónikus betegségben szenvedő emberek vagy súlyosan fogyatékosok meggyógyulnak és az idősek ismét fiatallá válnak?
Ismét elmondom, hogy értem, hogy ez egy folyamat, de mikor fogják megtapasztalni a fogyatékosságukból vagy az idős korukból való felépülést?
DM: Rögtön. Ne gondoljátok azt, hogy mindenki a 20-as, 30-as évei szerinti fiatal testet szeretne! Nem így van! Mivel fontos az is, hogy belül legyen meg ennek a különbözőségnek az az összekapcsolódása, hogy szerettek, hogy dédelgettek, és hogy mi is ezt tesszük. Tehát fontos megbecsülni az idősebb bölcsességet, az idős asszonyokat, a gyermekeket, a fajok közti különbségeket. De amit te kérdezel az, hogy „mikor fog elkezdődni a betegségek enyhülése?” Igen, ez egy azonnali változás, ez már úton van, már akkor is, amikor [most] beszélek veletek.
SB: Ez nagyon biztató / megnyugtató! Anya! Szeretném, ha a színfalak mögé be tudnál minket vezetni; ha egy filmgyárban lennénk, a hős kívül lenne, de aztán átlép az ajtón és meglátja, hogy a film elkészült.
Elmondanád, kérlek, hogy mit csinálnak a galaktikusok és az égiek a színfalak mögött? Hogy mi váltja ki majd a Felemelkedés megtörténtét? Ők – ők… nos, már mondtad, hogy hálókat építenek. Beszélnél kérlek egy kicsit nekünk arról, hogy…?
DM: A hálók már ott vannak! Legyünk ezzel kapcsolatban nagyon világosak! Néhány emberi hálótok elkopott vagy meggyengült ugyanúgy, mint ahogy a szálak vagy a fonalak vagy a gobelinek ezt teszik? Igen. Ők ezeket erősítik. De a Mennyei Társaságtól a galaktikusokig, az inter-galaktikusokig, a mennyei seregekig mindenki elkészült. Tehát a felkészülés – nem, mi nem csupán állunk és várunk! Tehát, ha egy moziban vagytok a színfalak mögött, az angyali birodalom és természetesen az arkangyalok birodalma és a szeráfok is nagyon szorgalmasan dolgoznak, túlóráznak és - a ti szavaitokkal élve - eltakarítják a törmelékeket. És mit mondok?  Ezt hívjátok vasana-nak [szanszkrit szó, jelentése: mag vagy látens benső vágy – a ford. megj.]. Ezt hívjátok egónak. Ezt hívjátok azoknak a mintáknak, azoknak az ősi mintáknak, amelyhez úgy ragaszkodtok, mint a nemesfémekhez!
Tehát, eltakarítjuk ezeket és segítünk nektek, mindannyiótoknak – Gaia is már megtette – hogy kifényesítsétek a hálóitokat; az felgyullad majd, amint ti szó szerint megvilágosodtok, így nem lesz egy porszem sem a hálótokban. És a por nem más, mint a harag, a félelem, a gyűlölet, a kapzsiság, a kétség. Ezt tesszük.
Tehát ha minket akarnátok ábrázolni, akkor azt mondanám, hogy mindannyiótokon dolgozunk. Mondtuk már, hogy a mezőitek nagyon jól kiterjedtek. De gondoljatok az angyalok légióira! Az első porol, a második tisztít, a következő fényesít. Ezt tesszük.
A galaktikus testvéreitek készenlétben állnak. Már nagyon régóta ezt teszik. Ők nagyon – nem, nem mérhetetlenül türelmesek, de – türelmesek és kitartóak. És amint tudjátok, sokan közülük közöttetek járnak, de felkészülnek és egyre és egyre láthatóbbá teszik magukat számotokra! Beszélgetések és vélemények özöne van a birtokotokban. Nos, ez az, ami történik.
SB: Oké. Köszönjük, Anya! Valaki azt mondta, hogy a Föld Felemelkedése eltér attól, amely az univerzum más részein történik. Például a Földet DNS-könyvtárnak is nevezték. Azt is mondták, hogy egy olyan hely, ahol különböző galaktikus fajok magjai lettek elszórva, mint egy kísérletféle. Ez szintén egy szabad zóna, és az univerzumnak nem minden része ilyen. És azt is mondták, hogy ez egy olyan hely, ahol egy kis nehézség van a Felemelkedés körül, míg más bolygóknál nincs ilyen.
Tudnál segíteni nekünk, hogy megértsük a Föld helyzetét a Felemelkedésben, kérlek?
DM: Szükséges különbséget tenni Gaia és az emberiség között. És amikor benneteket embereknek hívlak, akkor mindannyiótokra gondolok! Néhányatok csillagmagok. Néhányatok tiszta emberek. Ez egy keverék. Nagyon változatos fajok vagytok! De ti annak a közösségnek a részei vagytok, mely Gaia-val, Gaia-n, sőt még Gaia-n belül is elhelyezkedik.
Eláruljuk nektek, hogy ez …sokszor késleltetve volt. Téves kezdetek. És helyesen értelmezitek: mi nem fogunk sosem beleavatkozni a szabad akaratotokba. És jellemzője, …hogy felajánlottam nektek e felemelkedésben az eredeti tervetekhez – és az én tervemhez – való visszatérés ajándékát, de ez a tiétek is volt és sokan vannak olyanok, akik azt állítják, hogy hisznek az Istenben, de azt mondják: „Sajnálom, ez engem nem érdekel!”
Nos, amikor ezt mondom, nem az inter-dimenziós valóságokról beszélek. A szeretetben való összekapcsolódás, a szeretetben való valódi/igaz összekapcsolódás visszautasításáról beszélek! Ezen belül béke, öröm, teremtés és kiterjedés van. Az egész univerzumon át – és valójában a multiverzumon át – sok bolygó és civilizáció van, melyek rázzák a fejüket, mert sok esetben felül vagy bárhol máshol ilyen hezitálás, visszautasítás és határozott „nem” van!  - Ez hihetetlen!
Nos, ti egy végtelen univerzumban éltek végtelen számú valósággal. Tehát természetesen e visszautasításon belül lehetőség van. De ez egy olyan lappangó lehetőség, melyre nagyon ritkán törekszenek vagy melyet nagyon ritkán választanak. Tehát igen, ezért van, hogy késleltetés volt korábban, más helyzetekben, mint Atlantis-nál.
Készen álltunk. Mindannyian, akik hallgattok (engem most), készen álltatok! Néhányan fel voltak készülve, mások nem. Néhányan nemet mondtak. Nem lényeg. De amint mondjuk, ez nem, ez a bizonyos forgatókönyv, ez a bizonyos film – hogy az analógiád használjam – nem megy a végtelenségig. Tehát a szabad akarat megmarad, de vannak… Sok kultúrátokban vannak választások és sokan szavaztak a tudatosság egy magasabb világába való eltolódásra, amikor is ez a tudatosság a ti fizikai formátokba, a ti szívetek kiterjesztett tudatosságába ereszkedik…
Tehát vannak ott olyanok, akik az utolsó pillanatig kitartanak, hogy nemet mondjanak? Igen. Ez rendjén van. Az angyalok még tisztítják a hálójukat. A galaktikusok még a szeretet gumójában hordozzák őket. Gondoljatok a fiatal gyermekre, aki fáradt, kimerül és talán túl sok cukrot kapott, aki üvölt, dührohama van, és azt mondja „Nem megyek aludni!” Mindannyian tudjátok, hogy az a gyermek aludni megy! Vagy elalszik az anyukája karjaiban vagy elalszik a kanapén, vagy ágyba teszitek őt, ahol elalszik, mint a fény. Nos, ez van az emberiséggel is. Csakhogy ti nem alszotok ki úgy, mint a fény. Ti úgy fogtok világítani, mint a fény.
Kérlek benneteket, igen, hogy a figyelmeteket fordítsátok erre a gyújtásra, de aztán kérlek benneteket, hogy összpontosítsunk arra, hogy valóban mi van a közelben / kéznél. – igen, Gaia, igen, univerzum; főként ez az univerzum, de ti is! Azzal kezdtétek, hogy azt mondtátok, hogy én nem egyszerűen egy isten vagyok az istenek között. Én vagyok az Anya és kérlek benneteket és meghívlak benneteket, hogy csatlakozzatok hozzám! Van még további kapcsolatra szükség?
SB: Nem, Anya! Nincs! Ez az egész életünk célja!
DM: Helyes! És amiért a legjobban epekedtek, az a szeretetünkhöz való kapcsolódás. Még amikor ellenségesen is mondjátok a nem-et, akkor is ezért epedeztek. Nincs egyetlen lény sem ebben az egész forgatókönyvben – legyen az emberi vagy galaktikus – aki ne epekedne ezen isteni szeretet-konvergencia iránt.
Tehát igen, ez – amint az utazásotok e részének beteljesítéséhez érkezünk – mind az InLight Rádió, mind pedig Mihály csodálatos platformja – ez az én Tervem. Hívlak benneteket! Gábriel megfújta a harsonáját!
SB: Köszönjük, Anya! Milyen szerepet kell teljesíteniük a fénymunkásoknak – különösen azoknak a fénymunkásoknak, akik hallgatják ezt a műsort – a mai nap és az Isteni Konvergencia ideje közötti időszakban?
DM: Sokan különféle szerepeket töltötök be. Mint tudjátok – mint a csatorna is ismét átnézi – néhányan útmutatók vagytok, néhányan kapuőrök vagyok, néhányan oszlopok vagytok. Van egy tendencia az emberi faj egója miatt, mely mindig egyedi és különleges akar lenni. Ez ironikus és édes, hogy sok fénymunkás nem egyszerűen szeretne lenni… csak egyszerűen át akar menni a portálokon, inter-dimenziósan lehorgonyozni a szeretetben, már az Új Földön elkezdeni ezt. Ők nem közönség akarnak lenni! Ők a színfalak mögött akarnak lenni, a filmben, a filmvásznon.
Tehát nagyon speciális szerepet adok mindannyiótoknak. Természetesen egyediek vagyok és különösek. De ti vagytok az egyetlen, aki erről nem tud! Kérlek benneteket, hogy tartsátok meg az energiát, hogy tartsátok meg a teret, mivel ez az üzemanyag, az égési pont a felemelkedéshez! Nem véletlenszerűen jövök és javasolok vizualizációkat! Arra kérlek benneteket, hogy egyesítsétek mindenek egyesülését! Kérem a részvételeteket!
Megtehetnénk értetek? Természetesen. De ez a mostani Felemelkedés sajátossága és a mozgatója a társaság/közösség. Tehát mindannyiótokat kérem, hogy tegyétek meg azt, ami rátok vonatozik, nem csupán 10 percig, hanem addig, amíg kész nem lesz. És lesznek idők, amikor az energia e gyújtópontok, e kibővülések miatt csökken, és azt mondjátok majd „Úgy gondolom, hogy kibújok a bőrömből. Nem tudom, hogy meg tudom-e tenni.!”
Egyszerűen vegyetek egy nagy levegőt! Hívjatok engem, hívjátok Mihályt, hívjátok Gábrielt és folytassátok! Ezt kérem tőletek! Tegyétek ezt! Kérlek benneteket, mindannyiótokat, szeretteim, hogy tartsátok be a nekem tett ígéreteteket!
SB: Rendben! Köszönjük, Anya! Remélem, nem szakítalak félbe! A következő kérdés, hogy a Felemelkedést követően lesz-e bárhol ezen univerzumban dualitás? És ha a válasz ’nem’, akkor hol lesznek azok, akik visszautasítják a Felemelkedést és nem mennek?
DM: Az emberi faj egyik elragadó jellemvonása a kíváncsiság! Nos, nem csupán tudni akartok a folyamatról, hanem azt is tudni akarjátok, hogy az áttelepítési program hol lesz, ha úgy döntötök, hogy nem működtök együtt vagy nem terjedtek ki.
Ez nem ebben az univerzumban van. Tudjátok, hogy sok univerzumot hoztam létre. Talán nem tudjátok! De … ők egy másik helyen lesznek. Ez csodás lesz és kellemes. Nem az én módszerem – sőt, senki módszere sem a – büntetés, mivel szabad akarat érvényesítése van! Ez volt a megállapodás, a terv. Tehát ha úgy döntötök, hogy egy számotokra kényelmes rezgésen folytatjátok, ha azt mondjátok nekem, hogy „Anya! Nem szeretném a szeretetet választani!’, mivel ez ilyen egyszerű, ez így rendben van, akkor gondoskodni fogok rólatok!
SB: Köszönjük, Anya! Ez…ez a Felemelkedés eltér minden más Felemelkedéstől, mert mi a fizikai testünkkel együtt fogunk felemelkedni. De ez egy érdekes kérdést vet fel, mivel az ötödik dimenzió egyenértékű az élet utáni mentális síkokkal, viszont sok ember a fizikai teste nélkül megy a mentális síkokra. Ez vezet ahhoz a kérdéshez, hogy hová fogunk felemelkedni a mi fizikai testünkben?
Ez ugyanaz, mint a mentális sík? Képesek leszünk találkozni a szeretteinkkel az asztrál síkon és a mentális síkon? Olyanokkal, akiknek nincs testük? Az univerzum egy új területe nyílik meg?
DM: Az univerzumnak egy új, egy másik területe nyílik meg. Ne várjátok, hogy megtaláljátok azokat, akik előttetek mentek, akik átváltoztak a formájukból, hogy ott legyenek és várjanak rátok! Nem meghaltok és ezért nincs teljes megközelíthetőség / hozzáférhetőség. Nos, lesz képességetek tiszta kommunikációra? Igen, mivel megszabadultatok valamennyi, korlátozásra való hajlamotoktól. De egy fizikai formájú helyre jöttök!
Tehát ez nem…a ti hagyományos érzéketek, melyet hajlamosak vagytok Mennyországként értelmezni. Nem ide viszünk benneteket!
SB: Rendben!
DM: Tehát ez a szív valósága/világa, de ez együtt egy…igen, egyedi megtapasztalása a saját formátokban való létezésnek; a formának, melyet ti választottatok és terveztetek. Természetesen egyetértésben a ti szeretett körötökkel, melyet úgy döntöttetek, hogy a változás ezen idejében a Földre hoztok. Tehát ez valóban egy egyedi terv.
Tudjátok, hogy mindig új dolgokat gondolunk ki, drágám!
SB: Mindig, Anya! Nagyon szépen köszönjük, hogy megáldottál a jelenléteddel, és hogy sok kérdésünkre választ adtál, Anya!
DM: A szeretetemet, a szívemet és áldásomat adom rátok! Búcsúzom!
SB: Búcsúzunk, Anya!

Csatornázta: Linda Dillon
Magyar nyelvű fordítás: Vénusz

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése