2012. december 22., szombat

A kapuk tárva-nyitva állnak - Uriel dec.12.


 Ne légy türelmetlen és ne kételkedj önmagadban és a Téged vezető szeretetben sem.

 

by kristalyhang
URIEL / 2012. december 12,
Günther Wiechmann közvetítése
A kapuk tárva-nyitva állnak
Itt Uriel, Isten Fénye.
Szeretett Lények, most a saját maga módján valósul meg minden jóslat. A Mennyek szélesre tárták az energiakapukat, lehetővé téve az áthaladást. Földanyátok csodálatos lelke, Gaia most elindul a negyedik dimenzió útján, hogy átvegye törzshelyét az ötödik sűrűségben.
Ezen a módon a régi nyomasztó dolgoktól való megtisztulás lesz a legfontosabb folyamat, mert az ötödik dimenzióban nincs helye a mérgezett talajnak vagy szennyezett levegőnek, ill. víznek.
Ti, kiket Gaia kísérőinek választottak fontos szerepet játszotok majd.  Érezni fogjátok a mély kötődést Gaia-val, megértitek, hogy minden élet összefonódik egymással és így ti is megszabadultok a több ezer éves régi tapasztalatok terhétől.
A régi karmikus kapcsolódások feloldásra kerülnek, és úgy, mint ahogyan a szennyeződések a Föld tengereiben hánykolódnak, úgy hánykolódnak a régi dolgok a finomanyagi testeitekben.Ez egy nagy közösségi tisztulási folyamat, mely mindenkit magában foglal.Hasonlóan Gaia-hoz, benneteket is támogat a szellemi világ, mert valóban MINDEN ÉLET kapcsolatban áll egymással. Miközben segítetek a Földnek a szennyetektől megszabadulni, Gaia felszívja és átalakítja terheiteket.
Jobban ügyeltek egymásra a mindennapokban, új terhelő körülmények már nem léphetnek fel. Aki még a régi minta alapján cselekszik, az összetűzésbe fog keveredni vele. Minden napvilágot lát, nincs helye a titkolózásnak és az élet ellen elkövetett bűntetteknek. Ezennel végleg beléptetek a régóta vágyott Felemelkedésbe.
Utazásotok még hosszan eltart, de az időnek nem lesz olyan jelentősége, mint amilyennek megismertétek. Minden pillanat számtalan lehetőséggel és egy csepp örökkévalósággal telített, úgy lehet formálni [tágítani], ahogyan az éppen megfelelő, a kapkodás és a határidők nyomása eltűnik.
Az élet most megváltozik, a figyelem elhagyva a nyereséget és hatékonyságot, az életminőségre összpontosul. Sokan közületek érezni fogják a magas rezgésű energiákat, melyek mindig is körülöttetek voltak, de eddigi figyelmeteket elkerülték.
Az ötödik szintre való utazásban közelebb kerültök az elementálokhoz és természeti lényekhez. Olyan lelkek inkarnálódtak, akik nagyon jól tudnak velük kommunikálni és van tapasztalatuk, ezért ők szolgálatba lépve, minden érdeklődőt informálnak és tanítanak.
A testi és pszichés terhek az elkövetkező periódusban különösen erősen érezhetővé válik azon emberek számára, akik eddig mélyen ragaszkodtak a harmadik sűrűségű duális világhoz. Ezeknek az embereknek segítségre lesz szükségük, mert részben alkalmazkodási nehézségeik lesznek.
Erre a munkára elegendő, különböző világokból érkező, tapasztalt gyógyítók inkarnálódtak, az ő képességeik még csak most nyilatkozhatnak meg igazán. Aki elhivatott gyógyítónak érzi magát és még nem lett aktív, megkapja a szükséges útmutatást, hogy megkezdhesse a munkára való felkészülést. Minden gyógyítóra szüksége van, meghalljátok szívetekben a hívó szót.
Az elkövetkezendő időkben a politika terültén is körvonalazódni kezd az átalakítás. Sok fénymunkás pozíciójából kifolyólag közvetlen vagy közvetett befolyással bír. Legtöbbször tanácsadókról, trénerekről vagy politikusok környezetében lévő barátokról van szó. Számukra fontos, hogy aktívan tolmácsolják tudásukat, véleményüket, meggyőződéseiket és, hogy tudatosítsák a mindenkori történéseket. Akit erre kiválasztottak, az felelősséget vállalva a nyilvánosság színe elé fog lépni; most jött el az ideje!
Ez világszerte így történik, mert az emberek követik belső késztetésüket. Ezzel egy időben egyre több titkos mesterkedés kerül a nyilvánosság elé, mely magával rántja a leplet a többiről is. Nemsokára nem lesz zárt ajtók mögött zajló, népet kizáró politika. Egyre erősebben hatja át az együttműködés és az együttes felelősségérzet a politikát, a háborús cselekmények világszerte ritkulnak, és abba maradnak.Az iszonyatos méretű fegyverkészletek és katonasági háztartások felszámolása végül tartós békét hoznak mindenki számára.
Az utóbbi időkben a gazdaságotok és bankjaitok megmutatták valódi arcukat. A hatalom és pénz utáni vágy egy olyan rendszert épített fel, melyek összeegyeztethetetlenek az emberek szükségleteivel. Itt egy szétesési folyamat tapasztalható egy párhuzamosan futó újjáépítéssel együtt. Akkor is, ha még nem nyilvánvaló, de itt is elkezdődött egy nagy átszerveződés és jó úton halad előre. Sok fénnyel telített erő [ember] munkálkodik ezen a nehéz feladaton és igyekeznek a váltást olyan módon terelni, hogy az ne vezessen egy teljes mértékű összeomláshoz, mert az nagyon sok ártatlan áldozatot követelne. Hogy milyen méreteket öltött az emberek becsapása és mennyi minden tisztázódott azóta, az a jövő évben nyilvánvaló lesz.
Szeretett Lényem, mindig hangsúlyoztam, hogy ti vagytok, akik lehetővé teszitek a magasabb dimenziókba való átmenetet. Ma adhattam nektek néhány utalást, milyen területen járulhattok hozzá ti magatok is.
Lépésről lépésre haladtok előre, fejlesztitek képzelőerőtöket és kiteljesítitek lelketeket. Pontosan így fog a továbbiakban is folytatódni, csak egyre könnyebb lesz, minél messzebbre juttok.
És arra szeretnélek megkérni, hogy a megtisztulás és az átalakulás útját a lehető legtudatosabban járd, mert ezek hihetetlenül értékes, megismételhetetlen tapasztalatok, melynek részesei lehettek.
Akkor is, ha a mostani perspektívádból egy darabos, elhúzódó és kényelmetlen vagy unalmas folyamat ez, ne légy türelmetlen és ne kételkedj önmagadban és a Téged vezető szeretetben sem.
Eljön a pillanat, amikor ráeszmélsz erre az időszakra, mint életed legfontosabb időszakára. Érezd szíved mélyén, figyeld meg a másokra gyakorolt hatásodat, érezd a kapcsolódásodat Gaia-hoz és a szellemi világhoz és érezd hogyan növekszik ez a kapcsolat és hogyan növekszik az energia-kölcsönhatás.
Ismerd meg teremtő erődet, mely egyre erősebben van jelen és változtasd meg életedet elképzeléseid szerint. - Most jött el az idő ehhez!
Éld és éld át a belső szabadságot és engedd, hogy a külvilágban testet ölthessen.
Ne várjatok a külső kezdeményezésre, hanem kövessétek belső késztetéseteket. Ebben olyan szellemi támogatottságot kaptok, mint még soha.
A kapuk tárva-nyitva állnak!
Megáldalak mindannyiótokat, Mindenek ősforrásának feltétel nélküli szeretete áramlik mindig felétek.
Uriel vagyok
Csatornázta: Günther Wiechmann
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése