2012. december 13., csütörtök

Beszélgetés a Mennyei Anyával - dec.10. Részlet

 Tehát, horgonyozzatok le a szívetekben, vessétek le a köteleteket, a lényeteket, az energiátokat és horgonyozzatok le Gaia szívében erősen és aztán gyertek hozzám, a 13. oktáv otthonában! Gyertek hozzám és horgonyozzatok le velem!


by kristalyhang
Részlet az "Egy óra egy angyallal" c. műsor 2012.12.10-i adásából!
Divine-Mother-3Steve Beckow (SB) a Mennyei Anyával (DM) beszélget Linda Dillon csatornázásában. A részlet a 2012. december 12-i történésekről, teendőkről és energiákról szól! A műsor teljes fordítása [melyben szó lesz december 21-ről is] a hét folyamán lesz elérhető, most csak a legfontosabb, aktuális rész kerül kiemelésre. [a ford.megj.]

DM: Értsétek meg, hogy ez a 12/12 utazás a ti időtökben és felfogásotok szerint sok évvel ezelőtt elkezdődött. Ez egy egység-portál. Ez a megnyílása a szívetekben általatok zsilipként ismert dolognak. Nos, már éreztetek néhány dolgot e nyitással kapcsolatban a 11/11 óta tartó, egyre erősödő nyomás miatt – mind az eredeti 11/11 és mind a múlt havi 11/11-re vonatkozóan. 12/12/12-vel – és szeretnénk, ha mind a 24 órát értenétek 12/12-én – amit megtapasztaltok, az a hálózatotok, a lényetek újra-vezetékezése, izzítása, kivilágosodása; az emberiség hálózatának és természetesen szeretett Gaia-nak a kivilágosodása.
Nos, amit nem teljesen értetek, vagy aminek nem teljesen vagytok tudatában – és ezért említem ezt meg – az, hogy ez az egyesítés gyújtópontja (hiszen ez az egységesítés folyamata mind belül, mind kívül, és ez benneteket is ezzel az univerzummal egyesít). E gyújtás, ezen egységesítés energiája - mivel elkezditek azt, ami megtételére vezetünk benneteket, és amit kérünk tőletek, hogy vegyetek benne részt, mivel ez része a lelketek utazásának és a nagyon régen hozott döntéseiteknek - szétterjed ebben a meghatározott univerzumban, sőt még azon túl is.
Nos, amit éreztek, amit megtapasztaltok, drága Steve, az önmagatok, a mezőtök minden részének és az azon belül lévő dolgoknak az egységesítése, az egyesülés velünk és Gaia-val, egymással, és a csillagtestvéreitekkel. Ez azt eredményezi, hogy elindítja a kapcsolatokat és az összekapcsolódást – ez egy olyan szó, mely a csatorna szerint nem létezik [az angol nyelvi megfelelője nem létezik– a ford.megj.]. Elindítja a mindannyiótok közötti összekapcsolódást, így a szeretet szabadon áramolhat, a teremtő képesség és a társteremtés is szabadon áramolhat. És amit szintén elárulunk az, hogy ez a dimenziók, a hálózatok és a valóságok egyesítése is.
Nos, már mondtuk nektek sok lényen keresztül – főleg Mihály arkangyal által – hogy ez nagyon is folyamatban van. Tehát ezt már éreztétek. De a 12/12 az a megnyílás napja. Gondoljatok erre úgy, hogy: az év ezen időszakában vannak ünnepségeitek, legalábbis a keresztények világában; kivilágítjátok a fákat vagy a városokat, felkapcsoljátok a fényeket. Így kell 12/12-re gondolni! Felkapcsoljuk a fényeket!
SB: Rendben, Anya! Köszönjük! Szintén van… [?]…
DM: És szeretnétek tudni, mit ajánlok nektek, hogy mit tegyetek?
SB: Szeretnénk, Anya!
DM: Úgy gondolom, hogy ez valami olyan, amit minden gyermekem szeretne tudni.
SB: Teljes mértékben, Anya! Köszönjük!
DM: Vessetek horgonyt a szívetekben, a lelketekben, a lényetek egészében! Kezdjétek el vagy állítsátok be az órát – nem azt kérem, hogy 24 órán keresztül legyetek ébren; szeretném, ha felébrednétek és jó kedélyállapotban lennétek – szóval, kezdjétek el ezt a meditációt 12 óra 12 perckor, [december] 11-én, épp éjfél után! Aztán gyújtsátok meg újra 12-én – természetesen déli 12-kor – egészen 12/12 éjfélig, 13-a kezdetéig. Nos, ez a ti három napos sötétségetek és ez nem lesz sötét, én mondom nektek! Felkapcsoljuk a fényeket!
Tehát, horgonyozzatok le a szívetekben, vessétek le a köteleteket, a lényeteket, az energiátokat és horgonyozzatok le Gaia szívében erősen és aztán gyertek hozzám, a 13. oktáv otthonában! Gyertek hozzám és horgonyozzatok le velem!
Használjátok a döntésetek sugarát, legyen az smaragd vagy az én kékem, bíborvörös vagy Mihály kékje – mindegy! De a szívetek e helyéről, kezdjetek energiát küldeni - vagy egyszerűen engedjétek meg az energiának, hogy a teljes kiterjedt hálózatotokon át áramoljon -, mely legtöbbetek számára kb. az USA, Kanada vagy Európa méreteinek megfelelő nagyságú. Gondoljatok magatokra most úgy, ilyen nagyok vagytok!
Érezzétek a fény azon pontjait, melyek a teljes mezőtöket összeköti - nem csupán a fizikai állapototokról beszélek! Gyújtsátok fel és engedjétek mindet, hogy felgyulladjon! Pompás fény lesz! Aztán engedjétek vagy tegyétek meg, hogy energiát küldötök minden kapcsolatba – multidimenziósba, minden vonalatok dimenziójába, minden hálózati vonalatokba -, hogy felgyulladjon, hogy fellobbanjon a tűz! Legalább néhány percig üljetek így!
Aztán menjetek távolabb, Gaia-ból kifelé és nézzétek meg az ő csodálatos, már fénylő hálózatát! De ha van bárhol olyan pont, ahol szerintetek még szeretetre van szükség, akkor kapcsolódjatok ahhoz! Ez nem egy mentális gyakorlat! Ez nem egy vizualizáció, gyermekem! Kapcsolódjatok Gaia teljes hálózatához, hozzátok mozgásba hatalmas arkangyalaim által!
Ha megtettétek ezt és lehetővé tettétek az elmélyedést, akkor küzdjetek meg a legnagyobb kihívással és ragadjátok meg az emberiség teljes hálózatával – minden fényponttal, minden egyén hálózatával – való összekapcsolódás ajándékát mindaddig, amíg nem ismeritek fel, hogy a fény végtelen gyűjteményének részei vagytok! És ha képesek vagytok rá vagy nagy késztetést éreztek, akkor folytathatjátok a csillagtestvéreitek felé és az egész univerzum felé is ezt!
De az első három lépés – a ti hálózatotok, Gaia hálózata és az emberiség hálózata – nagyon fontos! Majd azzal fejezzétek be, hogy megengeditek nekünk, hogy benneteket a mi végtelen hálónkhoz, végtelen fényünkhöz és végtelen szeretetünkhöz kapcsoljunk!
Amit tesztek, az nem egyszerűen egy gyakorlat! Ez a létezés új útja! Új útja a jelenetekben és a mezőtökben való létezésnek! És engedjétek meg, hogy ez folytatódjon természetesen 21-én egész nap, de az év végéig is; mindaddig, amíg teljes mértékben nem merültök bele! Hiszen mi a Felemelkedés? Az a szívben, a szeretetben, a velünk, egymással és a megszentelt énetekkel való egységben való lét. Ez az eleresztés! Ez semmiféleképp nem a szépségetek vagy fényetek kisebbedése vagy csökkenése. Épp az ellenkezője: a felfogóképességeteket meghaladó mértékben erősíti a teremtésben velünk való lét képességeit .
Tehát ez azt jelenti, hogy egyszerre nemcsak hogy megengeditek, körülölelitek és aktiváljátok a szeretetet, hanem hogy eltávolítjátok az egót amennyiben az az életetek félelem-hajtotta ereje. Ne aggódjatok, az elbűvölő személyetek virágozni fog és előjön majd annak igazsága, hogy valójában kik vagytok!
Lesz néhány meglepetés nem csupán közöttetek, de a megszentelt éneteken belül is, amint felismeritek, kik vagytok és hogy milyen kapcsolatban vagytok Gaia-val, egymással, velem és velünk!
Nos, ez az a folyamat, amit szeretnénk mindannyiótoktól kérni, hogy megtegye!
Csatornázta: Linda Dillon
Magyar nyelvű fordítás: Vénusz

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése