2012. december 4., kedd

A Szeretet hullámhossza! - Marix

  A visszavezető út a fénybe minden bizonnyal az egyik legnagyobb kihívás volt, amit sikeresen megoldottatok. Igen! Múlt időt használunk, mert tiétek a győzelem!

 
kristalyhang
MARIX a Szíriuszról / 2012. november 28.
Sarinah közvetítése
A Szeretet hullámhossza!
A feltétel nélküli szeretet és béke energiájának beáramlása még el sem érte a csúcspontját és még azok is reagálnak a hatalmas energiákra, akik egészen a végsőkig kitartottak az általuk dicsőített árnyjátékosok mellett!
Nem is beszélve a sok emberről, akik már egyébként is felveszik magukba a fényt, ill. úgy tűnik a ’későn ébredők’ is pontosan erre az időszakra tartogatták erőtartalékaikat.
Ha mi, a galaktikus családotok, látjuk amint a fény hullámhosszára reagáltok, akkor az örömtől és a sóvárgástól hevesebben ver a szívünk.
Mert nagyon is tisztában vagyunk vele, ha a vonat elindul, akkor, ezt a vonatot a Teremtőnk kívül senki nem állíthatja meg! De természetesen Ő a ti beleegyezésetekkel cselekszik, mert az összeolvadást szólítjátok és hívásotok tisztán hallható! 
A visszavezető út a fénybe minden bizonnyal az egyik legnagyobb kihívás volt, amit sikeresen megoldottatok. Igen! Múlt időt használunk, mert tiétek a győzelem!
Az Arany Jeruzsálembe való költözés biztosított számotokra, ahogyan a fölétek helyezkedők fölötti győzelem is, akik megszegték esküjüket és nem a ti javatokat szolgálták és hosszú ideje már a kapzsiság foglyai.
De semmiképp nem áll szándékunkban ítélkezni vagy bíráskodni, mert ők saját maguk fölött teszik ezt meg, ez önmagában már elég büntetés.
Vegyétek figyelembe, hogy a felemelkedés lehetőségét illető egyességkötéskor, a szeretet volt a mérvadó, mely alapján mindenki számára lehetséges a felemelkedés, azoknak is, akik csak nemrégiben szakítottak sötét mesterkedéseikkel!
Ennek az időnek van egy olyan jelensége [tulajdonsága], hogy a Belsőben észlelt dolgoknak a megerősítését még nem látjátok a külvilágban, mert a médiák még mindig azok fogságában van, akik úgy vélték, az egész világot ellenőrizésük alá hajthatják!
Mivel az Isteni sugár magas frekvenciája mindent szétmorzsol, aminek rezgése nincs összhangban a beáramló energiákkal, így abból indulhattok ki, hogy a fátyol feloldódik [a tudat kinyílik]! Így arra kérünk benneteket: - Ne hagyjatok alább a fénymunkával, ne hagyjatok alább a szeretetetek küldésével– mert hihetetlenül sikeresek vagytok!
Így a felemelkedés vonata lendületet nyer, feltarthatatlanul, de elővigyázatosan mozog a Föld a mennyei dimenziók felé.
Gyakran kérdeznek bennünket, ki lesz az, aki beharangozza a galaktikus családdal való találkozást [egyesülést] és mi úgy válaszolunk erre: „Ti magatok lesztek.” Ezt követi a történések kereke, mely szerint egy államfő a ti kívánságotokra reagál! Nos, az utóbbi éppen most történik és ismételten a Fényhordozók azok, akik összekapcsolt [egyesített] energiáikat segítségként küldik, hogy a felemelkedett mester, emberi ruhában [testben], teljesíthesse küldetését!
Ebben a helyzetben a védelmünk hatalmas mértékű. Ez ténylegesen is érzékelhető, olyan mintha lebegnétek vagy jobban mondva szó szerint úsznátok a feltétel nélküli szeretet legbelső érzésében!
Maga a Teremtő ruházott fel minket a beavatkozás jogával, hogy ne zavarhassa semmi az egyesülésünk [találkozásunk] előtti napokat. Így engedélyt kaptunk testi panaszok esetén is segíteni nektek!
Ha segítséget kérnek tőlünk, akkor mi ennek szívesen eleget teszünk. Minden bizonnyal egyes Olvasók szíve hevesebben ver, mert gyakran ez a segítség az álom állapotában jön el, mert lelketek hívott bennünket!
Talán kell hozzá egy kis bátorság, hogy éber állapotban kérjétek az orvosi segítségünket, hiszen az „elmekontrollal” gyakorta megpróbáltak meggyőzni benneteket arról, hogy ránk idegenként, sőt fenyegető elemként tekintsetek.
Békével és feltétel nélküli szeretettel jövünk. Sosem tennék olyasmit, ami az akaratotok ellen lenne.
Hogyan tehetnénk bármi ilyesmit, hiszen a család részei vagytok, akik a Földre való telepedés okán leválasztódtak, hogy Gaiai-t és a lakóit élő testükben hozzák vissza a Mennyekbe!
Ismételten emlékeznünk kell, mennyire nem tudják szavak kifejezni, milyen csodálatos dolog, ÖNMAGATOK MESETRÉNEK képében látni benneteket!
Micsoda gyönyörű, sugárzó lények is vagytok, és mennyire szeretünk benneteket, mennyire nagyon…
Köszönet Marix
Sarinah
Csatornázta: Sarinah Aurelia © Copyright 2012
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

kristalyhang | 2012-12-02 - 17:01 | Címkék: Sarinah | Kategóriák: Marix | URL: http://wp.me/p2FH9O-fs

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése