2013. január 14., hétfő

Ha padlót fogunk



Ha padlót fogunk, talpra kell állni, és ha szükséges, nem szabad szégyellni segítséget kérni. 

 


Kedves olvasóim!

Sajnálom, hogy sokáig nem tudtam dolgozni a blogomon. Csőstül jött minden. Elromlott a gépem, és padlót fogtam mind egészségileg, mind anyagilag. De nem adtam fel! Már evickélek kifelé belőle. Volt időm gondolkodni és helyretenni magamban sokmindent. Végül is azt mondhatom, hogy jót tett ez a kálvária.

Most viszont egy nem igazán  közeli könyvtárból írok. A rendszeres blogoláshoz egy működő laptopra lenne  szükségem. Ehhez egyáltalán  nincs anyagi keretem. Ha valaki tud némi segítséget nyújtani ebben, azt hálásan megköszönném -  én is, meg gondolom sok olvasóm is. Olyan sok látogatója van a két blogomnak, hogy gondolom könnyen össze is jönne rá a pénz. Senki ne érezze kötelezőnek, és ne érezze kellemetlennek! Csak ha  jószívvel ad valaki, az a jó. Tényleg  nem tudok más megoldást, ezért veszem a bátorságot, hogy segítséget kérjek. Én is segítek a blogjaimmal  és sok egyéb módon is, másoknak, amikért fizetséget nem kérek és nem kapok.... Azt mondják itt az ideje megtanulnunk kérni, adni, elfogadni, és hálásan  megköszönni. Sokan nem tudják ezt....hm.. most én is tanulok. Tehát elnézést kérek mindenkitől, de nem tudok más megoldást, hogy tovább tudjanak működni a blogjaim.

Itt a bankszámlaszámom, ahova fel lehet tenni némi összeget, ha valaki támogatni szeretné a munkámat.

Dombi Katalin  CIB Bank    10700031  65447844  51100005

 A megjegyzésbe kérem beírni:  laptophoz


Előre is köszönöm
Dombi Katalin




2 megjegyzés:

  1. Kedves Kati!

    Tudom milyen érzés a lejtőn lefele, mert átéreztem pár hónapon keresztül. Átéreztem, azt is, hogy segítő kezek nyúltak felém.
    Hétfői utalási nappal berögzítettem neked egy szerény összeget, engedd meg, hogy ezzel is megköszönjem eddigi és a további munkád.

    lijo

    VálaszTörlés
  2. Kedves lijo!
    Nagyon szépen köszönöm!
    Kati

    VálaszTörlés