2013. december 12., csütörtök

A Mennyország elrendelte - Galaktikus üzenet 12.10.

 
 
Ezen spirituális és fizikai módosulások egy nagyobb terv részei, hogy a Fénybe juttassák ezt a szent valóságot. A Mennyország elrendelte, hogy a sötétek uralkodásának vége.
 
 
 
A Galaktikus Föderáció
 és a Spirituális Hierarchia Üzenete
 /2013. December 10./

 
 
Selamat Jalwa! Több kifejteni valóval térünk vissza! Az utóbbi két hétben sok előrehaladás történt hivatalos szinten, ami kikényszeríti számos fontos dolog megtörténését. A fő pénzügyi szervezeteknek, melyek világotok pénznemeit felügyelik, meg lett mondva, hogy készüljenek fel egy monumentális újraindításra, ami új bankszabályokkal és végül nemesfém pénzek sorával fog végződni. Ez a hatalmas változás lesz a bevezetője a jóléti alapok kiosztásának, és az új kormányzás kiemelkedésének. Ez az eljárás folytatódik. 
 
Az a sok csoport, mely Földi Szövetségeseinket formálja, kikényszerítette egy sor úttörő megállapodás aláírását, és számos kritikus feljegyzés kibocsátását. Ezek a dolgok most azt okozzák, hogy a vágyott változás időszerűen és isteni módon megtörténjen. Teljes mértékben arra számítunk, hogy ezek rövidesen valóra válnak. A legfontosabb előrehaladás az amerikai hálaadáskor kezdődött, amikor Európa alapvetően elkötelezte magát egy világszintű pénznem újraindítás mellett. Ez állítja fel az újonnan átértékelt pénznemek kibocsátásának dátumát. A következő lépés már folyamatban van!
 
Megállapodások aláírása zajlik, melyek biztosítják, hogy a globális jólét mögött álló alaptörvény amilyen gyorsan csak lehet, meglegyen. Kormányok sora találkozott szövetségeseinkkel, és részletesen áttekintették mi fog történni. Hatalmas mennyiségű védett színtiszta aranyrúd és sterling most egy stabilabb pénznemet kényszerít a világra. A javasolt átértékelések egy olyan pénznem rendszert állítanak fel, ami véget vet Észak Amerika és Nyugat Európa dominanciájának. 
 
Egy olyan diplomácián alapuló új valóságban állapodtak meg, ami nem konfliktus-orientált. Ezek a megállapodások magukba foglalják a közzétételhez és a jelenleg eltitkolt új technológiák kibocsátásához vezető utat. Ezek a technológiák eszközök arra, hogy segítsék az egész felfedési forgatókönyvet. Létfontosságú a közzétételhez és a teljes tudatossághoz bármilyen jelenlegi akadály eltávolítása. A sötétség és különféle kegyelt csoportjaik nyomás alatt vannak. Mindazonáltal mi értjük, hogy időre van szükségetek teljesen magatokba fogadni azt, amit mindez maga után von.
 
Kapcsolattartóink közösen dolgoznak az Agarthából valókkal. Isteni célunk mindezt lezavarni amilyen gyorsan csak lehet. A Felemelkedett Mesterek informálják drága követőiket arról, hogy most mire van szükség. Ki kell használnunk a különféle jogi kényszerhelyzeteket arra, hogy sorban előre haladjunk. A különféle pénzügyi intézmények az előnyünkre lettek szabályozva, és felállítottak néhány kulcsfontosságú menetrendet. Ezeket most földi társaink előrejuttatják, és közös kapcsolattartóink munkája segíti őket. Továbbra is elkötelezetten göngyölítjük fel a jelenlegi sötétség-uralta zűrzavart, mely működteti bolygótokat. Ez a művelet az ő isteni léptékében folytatódik. Számos fő kormány, mely ezt a káoszt vezérli, ismeri igyekezetünket, és tudja, hogy milyen törékennyé váltak pozícióik. Ez néhányukat pánikhoz vezeti, és amit kifőztek Ázsiában és Európában, az nem fog működni. Mostantól számos más kormány nyíltan, vagy titokban, de ellenzi ezeket a különféle terveket.
 
A mi pozíciónk és az Agarthaiaké igen hasonló szemléletű. Ahogy a Gregoriánus év vége közeledik, elérkezik az idő, ami ezt a mocsarat teljesen leállítja. Ez az idő véget vet ezeknek a dolgoknak, és a következő lépésre vált, ami tartalmazza a teljes globális közzétételt. A közzététel adja a végső leállítását ezeknek a túlzásba vitt svindliknek, és lehetővé teszi teljes leleplezését annak, hogy mi folyik az utóbbi másfél évtizede. Ezekben az években gigantikus kísérletek folytak arra, hogy összezúzzák a teljes tudatosságba való visszatéréseteket. Ezek nagyrészt befuccsoltak. A többi is befejeződik, amint a közzététel megtörténik. Ismert az a csíny, amit preferál a sötét összeesküvés, és épp most nyirbálják meg. Néhány dolog még mindig fog történni, de ezek csak átmenetiek. Már megvannak azok az eszközök, melyek lebontják ezeket a torlaszokat. Azzal ami jelenleg történik, az van célba véve, hogy felgyorsítsák amit a sötétség késleltet. Jó szorosan haladunk előre, és rövidesen jó híreket szándékozunk hozni nektek. A sötétség az utolsókat rúgja, és tudja, hogy már nagyon közel van a vég!
 
Sok Áldás! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Néhány áldott hírrel érkezünk ma! Bolygótok épp egy új valóság kezdetébe lép. Számos pénznembeli változás bukkan fel világotokon mindenütt. Ezeket a változásokat több más esemény fogja követni, melyek egy új jólétet léptetnek elő, és drámai változások fogják az új kormányzás és szigorúbb bankszabályok felállását elősegíteni. Sok hű tanítványunk olyan műveletekbe fogott, melyek egy áldott valóságot hoznak ennek az isteni gömbnek (globusznak/szerk). Birodalmatok jelenleg egy nagyon fontos titkos tárgyalássorozat közepette van, ami jólétet és szabadságot hoz számotokra. 
 
Közben új szakrális energiák változtatják meg fizikai énetek alapvető felépítését. Testetek ezen átalakulásai új csakrákat vezetnek be, és ezek megjelenésével előfordulhatnak fájások, fájdalmak, és más kellemetlenségek. Ezek csupán az utat kövezik le a teljes tudatossághoz.
 
Ezen spirituális és fizikai módosulások egy nagyobb terv részei, hogy a Fénybe juttassák ezt a szent valóságot. A Mennyország elrendelte, hogy a sötétek uralkodásának vége.
 
 Ez az átmenet, amikor a sötétség hatalma fogyatkozik, és a Fény megkezdi megújult felemelkedését. A mi isteni küldetésünk felgyorsítani ezeket az átalakulásokat, és tájékoztatni benneteket arról, hogy mindez mit jelent a ti ezen valósággal kapcsolatos szent hiedelmeitek és dédelgetett látomásaitok tekintetében. 
 
Teljesen megértjük a zavarodottságotokat, ahogyan azt a sok manipulált sztorit hallgatjátok amiket a média kíván szolgáltatni számotokra. A sötétség számos kegyeltje még nem teljesen fogta fel, hogy mit helyes mondania. A Fény számára a legjobb dolog a megfelelő pillanatban előlépni és elmondani, hogy valóban mi történik körülöttetek. Nekünk adták ezt a felettébb áldott feladatot!
 
A világ fel van bolydulva. Gaia leveti magáról azt az összes gyötrelmet és visszaélést amit a sötétség számos képviselője adott neki. Ez az aljárás számtalan erős földrengést, vulkánkitörést, és furcsa időjárást produkál bolygó szerte. Ez egészen addig rosszabbodik, míg a sötétség ezen visszaélésért felelős tekervényes eszközeit teljesen le nem állítják. 
 
A pénz valójában az, ami nagyfokú hatalmat tart felettetek. Ezt a számára megfelelő perspektívába kell helyezni. A pénznem újraindítás, a globális aranyalap, az adósságérvénytelenítés, az új jólét, és a szigorú új bankszabályok fognak segíteni elérni ezt a célt. 
 
A pénz, drága Szíveink, nem létfontosságú. A tudatosságban való növekedésetek, és az egymással való nagymértékű törődés bizonyára az! Ezzel együtt létfontosságú szükség van a Szeretetre, az Életre, és az isteni bölcsességre. Ez az az út, amire ráhelyeztek benneteket! Hozsanna! Hozsanna! Hozsanna!
 
Ma ezen valóság átalakulásáról szóló üzenetsorozatunkból adtunk egy újabbat nektek. A Mennyország és a Mennyország isteni segítői ezen a szent bolygón, sebesen haladnak a sötétség által rátok helyezett számos hatás felbomlasztása felé. 
 
Elérkezik a pillanat, hogy tovaszáll minden gyötrődésetek. Egy új nap közeledik mindenki számára, aki ezen Föld felszínén lakik! 
 
Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Sheldan Nidle által
 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)
4 Ix, 17 Yaxk'in, 10 Caban
foldimennyorszag.hu
fenyorveny.hu
 
 
 
 
 

8 megjegyzés:

  1. ujra ébredés cimmel van 1film.ott semmi ufokrol nem beszél ferenc ildiko.nézzétek meg a filmet.se esemény se semmi.azt mondja gábriel ark.rajta keresztül h.vége lesz a földnek és ez a ti hazudozásaitok miatt is van amit évek ota nyomtok itt.tegyétek közzé ne csak a szerintetek megitélt pozitivat hanem ami kellemetlen azt is.köszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rendben. Közzétettem.

      Vajon mire jó ez az "üzenet"? Most féljünk? Vagy mit csináljunk?

      Aki ilyenekben hisz, az nem érzi azokat a felemelő energiákat, amik nap-mint nap érnek bennünket. És nem látja csodálatos jeleket, amik mutatják, hogy bíznunk kell, mert jó úton haladunk egy Új Szép Világ felé. Nem látja az emberek szemében és lelkében a Fény megjelenését... a csillagtesók üzenetéből sugárzó szeretetet...

      De mindenkinek joga van abban hinni, amit akar. Így akár a kilátástalan jövőben is.

      Hamarosan különválik az emberiség. Mindenki oda jut, ahova a gondolatai, hite vezérlik. Hitem szerint én egy szép világba fogok kerülni, és Te hova szeretnél? Figyelj arra, miket gondolsz és kiknek hiszel. Te választasz.



      Törlés
    2. tettem érte életek alatt h.oda jussak ahova ti.5éve használom tom kenyon zenéit.gyogyitok vele másokat is.elég mélyen benne vagyok 20éve minden spirit,ufo,ezoterikus dologban.napi szinten használom a pránát mégis amit érzek az nem jo.tom kenyon dec.4-én a hathorok üzenetét küldte.sz sincs eseményröl.viszont nagyon hiszek neki mert összeszedett dolgokat ir.ö hiteles ember akár drunvalo akinek tanfolyamát a merkabát elvégeztem.ö is negativan festi le a dolgokat de a film az ujraébredés se teljesen pozitiv mikor gábriel üzeni h.a föld annyi negativot halmozott fel ami visszafordithatatlan.tehát ti felemelkedtek mi meg tom kenyon drunvalo meg aki másképp látja az marad itt a pokoli anyagban?

      Törlés
  2. ez h.gaia leveti magárol a rosszat ez kamu.a földrengéssel,cunamival olyanok halnak meg akik semmit se tudnak a sötét összeesküvésröl.miért nem azokat sujtja gaia akik sötétek?mi ez a maszlag gajunkám?választ kérek erre de jol átgondolva.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Először is: a halál nem büntetés és nem rossz dolog, vagyis nem szörnyű. Azt mondják, hogy a leszületés sokkal megrázóbb dolog.
      A test hal csak meg, a szellemünk (lelkünk) örökké él.
      A halál után másik dimenzióban (másvilágban) él tovább, másfajta formában.

      Másodszor: hogy ki mikor és miért hal meg, az nem véletlen.
      -Leszületésünk előtt megegyeztünk az égiekkel ebben, hogy tanulhassunk ebből is.
      -Sok esetben a betegség és a halál mások tanítását szolgálja. Tanítás ez elengedni, vagy együttérezni, segíteni akarni. Ezt vállalták a lelkek előre.
      -Manapság a magas energiahullámokat már sokan nem bírják, nem tudnak kitörni az alacsony rezgésekből. Ezért nagyon szenvednek, nem látják a kiutat és elhagyják inkább a testüket, a sors segíti most őket ebben. Pedig most érdemes élni, mert ilyen csodák sehol sincsenek az Univerzumban, amik itt fognak rövidesen bekövetkezni.

      Harmadszor: a sötétek is megkapják a tanítást, attól ne félj.

      De mindenkinek megadatott a lehetőség, hogy válasszon, mert ha élni akar és szeretettel fordul mások felé, az égiek felé, akkor még kap esélyt mindenki. Most ez a helyzet.

      Törlés
  3. mi volt 15.én kiskunhalason?én jelentkeztem h.történjen már meg az esemény csak néha már nem birom ezt a poklot itt.voltam szép helyeken a világban,sok tengernél még viharban is de ez a köd meg sötétség ez nem boldogit.remélem háboru nélkül zajlik le a dolog bár izland bankárügye az már háborus szitu.ukrajna meg pláne.kérdés h.az oroszokat meg merik-e támadni.remélem nem.szia

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Tibi és Kedves Mindenki!

      Várhatjuk az Eseményt, várhatjuk Obama bejelentését, a földönkívülek segítő tevékenységét... Velük, vagy nélkülük.... de van egy nagyon fontos dolog, amit mindenképpen nekünk kell megvalósítanunk. Hogy mit? Erről is szólt a tegnapi találkozó.

      Kezdem a megjegyzésedre válaszolva - nem vagy egyedül azzal, hogy néha már nem bírod, és pokolnak érzed a földi életet. Velem is előfordul és másokkal is. Ilyenkor bizony nagyon nehéz az embernek megtartani a szép jövőben, és Istenben vetett hitet. Pedig csak ez az út, ami kivezet bennünket a pokolból a mennyországba! A mai napon nekem is nagyon rossz volt visszapottyannom ebbe a rideg valóságba, ami bizony más, mint amit tegnap tapasztaltam az Alma Máter programon.

      Mégis azt mondom, hogy nincs ok a félelemre.Tudjál róla, hogy az égiek védenek, megőriznek minket a komolyabb háború veszélyétől. Jó ideje ezt teszik, mert ha nem így lenne, már nem ülnénk itt. Félni egyébként se hasznos dolog, mert azzal pont olyat vonzunk be, amit nem szeretnénk. Tudnunk kell, hogy az Aranykorban nincsenek háborúk. Épp ez a világ, ami most kibontakozóban van Földünkön. A magasabb rezgésszintet nem képesek elviselni az alacsony rezgésű emberek. Kívánom, hogy Mindenki Tapasztalja meg, hogy Szívünkkel és Égi Segítséggel olyan hatalmas energiákat, Fényt tudunk képezni és lehozni, ami minden Sötétséget elsöpör! Csak tenni kellene a dolgunkat, végezni a feladatunkat, amit leszületésünk előtt vállaltuk!! ...Fényt hozni erre a Világra a szeretetünkkel.

      Tegnap, vagyis 2013.dec.15-én csodálatos volt a találkozó Kiskunhalason. Bizony ott óriási Fényt tudtunk lehozni az égből szívünk megnyitásával... (Segíts magadon és Isten is megsegít!) Hatalmas energiákat éreztünk, hihetetlenül magasra emelkedett a rezgésszint az égiek elmondása szerint. Egy idő után el kellett zárni a fűtést, és ablakot kellett nyitni - pedig először nem volt melegünk. Később is egyre nagyobb lett a forróság... Tele volt a nagy terem - a Kárpát-haza minden részéből érkező - szeretetre és változásra vágyó emberekkel... Bárki megnézheti majd a videófelvételt a youtube-on, ha kész lesz.

      Szelei Magdolna fontos, alapvető tudnivalókat osztott meg a résztvevőkkel, hogy megérthessük világunk működését. Rakk Ilona pedig az égiek üzeneteit csatornázta (nem a földönkívüliekét) Ezen kívül lélekemelő dalok, egy gyönyörű karácsonyi Wass Albert videó, és rengeteg csodás Égi Jelről készült fotó vetítése segítették megnyílásunkat, és ráhangolódásunkat az óriási erők befogadására.

      Biztatást kaptunk, hogy az ARANYKOR immár fizikailag is ITT VAN a Földön, már "kézzel fogható" megnyilvánulásait tapasztalhatjuk. A dec. 9-i hatalmas Szivárványkapu is az volt, igen, egy fizikai jel! ...Szivárványt akkor nemcsak Pesten, hanem az ország más részein is láttak, pl. a Bakonyban és a Mátrában is... decemberben.. Ezek bizony jelek voltak, bármennyire is fizikai jelenségek. (Megjegyzem, egy véletlen találkozás valakivel, madarak különös megjelenése, éneke, egy felhő különös formája, vagy épp bármilyen más, fizikailag kimagyarázható dolog is lehet számunkra jel. Rá kell érezni ezekre, és nem a negatív jelenségek tömkelegén rágódni.)

      Tegnap újra elismételték az égiek, hogy ez a Karácsony már másmilyen lesz, vagyis szebb lesz, mint a többi, és igyekezzünk erre minél jobban ráhangolódni! Engedjük bearanyozni az életünket, mert itt az Aranykor. Tehát ne aggódjunk, hanem nyissuk meg a szívünket, és BOCSÁSSUNK MEG, SZERESSÜNK, BÍZZUNK ....mert EZ A BELÉPŐJEGY a MENNYORASZÁGBA, AZ ARANYKORI ÉLETBE, vagyis a magasabb szintű Életre, ahova nyitva most a KAPU számunkra!! Ilyen lehetőség a Föld történetében eddig csak kétszer fordult elő - rövid időre.. Most harmadszor - nem rövid időre megnyílt,.... és várnak minket! Mindenkit! ... A Belépőjegy viszont kell ám a Kapun átjutáshoz, azt vegyük magunkhoz!
      Folyt. köv.






      Törlés
    2. Csodálatos kegyelem, hogy nem kell meghalnunk ahhoz, hogy feljussunk egy magasabb szintű világba. Fizikai testünk jóideje megkezdte az átalakulást azért, hogy képesek legyünk vele együtt ezt megtenni. Ezért vannak különböző betegségtüneteink, fájdalmaink, sőt lelki bajaink is. Emiatt ne aggódjunk, inkább tisztítsuk magunkat, és kérjük az Égiek Segítségét. Forduljunk hozzájuk bizalommal, hisz itt vannak velünk, mindig. ..Aki lát, az látja, aki hall, az hallja.... A színpadon üres székek sorakoztak....Ilona elmagyarázta, hogy ott ülnek égi vezetőink és őseink közül jópáran, mint díszvendégek, és sugározzák felénk a szeretetüket .... Ilyenkor megtehetjük, hogy nem hisszük el, de mi éreztük hatalmas szeretetenergiát a helyszínen, az bizony jel! Bensőnkben nagy változások zajlottak, az is jel. Arcunk és lelkünk ragyogni kezdett, mi más ez, ha nem jel? (Az elektromosságot se láthatjuk a szemünkkel, de mivel a lámpa világít, a rádió szól, biztosan tudjuk, hogy van elektromos áram.)

      Tehát Bizalom, Hit, Szeretet és meglesz a Bizonyosság is! Mert aki nem akarja elhinni, az akkor se fogja, ha bebizonyítják neki !! .... Tudósokkal is előfordul ez manapság, sajnos, bármennyire is furcsa ez számunkra. Ne essünk mi is ebbe a hibába!

      Végezetül azt tanácsolom, hogy figyeljünk most erősen a Pozitív Jelekre! Mert bizony az égiek mindenkinek mutatják... csak észre kell venni! Most például nálam épp egy csodás kismadár kezdett énekelni a kertben... még soha nem hallottam ehhez hasonlót, de akármilyen madárdal is fura lenne dec.16-án hideg ködös időben ... a Nap pedig kiragyogott a köd mögül... fizikai jelenségek ugye? Tapasztaltam sokszor, hogy ez ilyenkor válasz az én gondolataimra, érzelmeimre... Hiszek benne, és ez jó... erőt ad, átvészelni a nehézségeket. Ugye mindenki hisz valamiben?... Miben higgyünk, ha nem a jóban, szépben? ... Engem nem zavar, ha mások hülyének néznek emiatt... Téged zavar? Döntsd el, mit szeretnél!

      Közel a Karácsony, közel a Szeretet Ünnepe.

      Készüljünk fel, hogy Szívünk Teljes Szeretetével, méltóan ünnepelhessük meg!

      Csodás Szent Ünnepeket kívánok Mindannyiónknak!!

      Áldottak vagyunk. Áldott a jövőnk.

      Szeretettel
      Dombi Katalin

      Törlés