2013. december 17., kedd

Karácsony - Arktúruszi csoport 12.08.


 A karácsonyi ünneplés a Fény és igazság születésének harmadik dimenziós értelmezése.

by kristalyhang
DSCN0930Arktúruszi Csoport / 2013. december 8.
Marilyn Raffaele közvetítése
Kedveseink, sokkal több reményt és fényt látunk felemelkedni a Földről. Ti nem érzékelitek ezt úgy ahogy mi, mert ti benne vagytok a közepében. A hírek és a média nagyrészt negatív eseményeket közvetít, amiket ha mélyebb szinten tudtok értelmezni, valójában a megtisztulási folyamat részét képezik. A Föld, kedves Gaia, aki egy élő lélek... magában hordozza az ősi energia darabkáit, amik még mindig a felszínén rezegnek. Ezeket meg kell tisztítani ahhoz, hogy a felemelkedés magasabb Fényenergiái be tudjanak lépni. Minden a terv szerint halad belül és kívül is, ezért ne próbáljátok a külső látszatot harmadik dimenziós normák szerint megítélni. A legtöbb hírközlő társaság még mindig az információtovábbítás régi módjával rezeg, ami szerint „döbbenet és ámulat” kell ahhoz, hogy felkeltse a nézők és olvasók figyelmét. Ahogy az emberiség fejlődik, egy másik fajta információgyűjtés lép majd életbe azon emberek által, akik nem a régi hagyomány szerint dolgoznak, hanem az értelem és szeretet egy mélyebb szintjén dolgoznak.
Abba az időszakba léptek most be, amit az öröm és szeretet időszakának szoktak hívni, de sokan közületek már nem rezegnek úgy együtt ennek az időszaknak a kereskedelmi oldalával mint ahogy régen tették. Arra jöttök rá, hogy jobban tudatában vagytok a vásárlási kényszernek, és mivel fejlettebbek vagytok, sokkal inkább találjátok ezt a dolgot sértőnek mint ünnepinek. Most már látjátok, hogy az anyagi javak nem egyenlők a boldogsággal vagy a szeretettel – ez egy olyan lecke, amit sokan az időjárással kapcsolatos eseményeken keresztül voltak kénytelenek megtanulni. Ahogy egyre nagyobb mértékben éltek hálával és szeretettel, tisztában lesztek azzal, hogy a „több holmi” nem hoz több boldogságot. Vannak olyanok, akik gazdagok, de úgy élik életüket, hogy az egyik vásárlástól mennek a másikig miközben a boldogságot keresik, de sosem lelik azt meg – nekik ez a leckéjük ebben az életben.
Sokan közületek azt is észrevették, hogy némely hagyományos tevékenység már egyhangúnak és unalmasnak tűnik (filmek, TV műsorok, hirdetések, zene, és nyomulós reklámok). Először lehet, hogy megpróbáljátok figyelmen kívül hagyni ezeket az érzéseket vagy a fáradtságnak tulajdonítani őket miközben a szokásos módon haladtok tovább. Drágáink, adjátok meg magatoknak a tiszteletet azzal, hogy veszitek a bátorságot, hogy elengedtek mindent és mindenkit, aki már nem rezeg veletek.
Ne higgyétek, hogy valami baj van, ha úgy érzitek nem tudtok „karácsonyi hangulatba” kerülni, mert most már egy olyan új tudat szerint éltek, ami már nem rezeg teljesen együtt azzal a fogyasztói magatartással, amit a „karácsony szellemének” színes csomagolása mögé rejtenek. Kijártátok az iskolát, ez az, amire eddig áhítoztatok.
Ahogy fejlődtök, elkezditek új szemszögből megtapasztalni az élet minden oldalát. Át fogtok látni a harmadik dimenziós külsőségeken, és elkezdtek mélyebben betekinteni az élet eseményeinek valódi jelentésébe. Ez a Karácsonyra is igaz – azt fogjátok ünnepelni, ahogy a Szeretet a Tudatban megszületik és ahogy az igazság üzeneteit átadja a világnak. Ezt az időszakot egy új, magasabb tudatállapotban élvezitek, de ezzel egy időben nem szalasztjátok el ezt az alkalmat, mivel a karácsonyi időszak a felsőbb energia, öröm, és ünneplés ideje – ezek erős energiák, amiket be kell fogadni és át kell élni.
A karácsonyi időszak lehetőséget boztosít, hogy az erőtökkel együtt éljetek miközben ennek a szent időszaknak az örömét is átélitek. Ez egy olyan lehetőség, amikor elengedhetitek azokat a hagyományokat, amik már nem rezegnek együtt veletek, és ezzel együtt újakat szerezhettek, amik viszont rezegnek. Ez széthúzást eredményezhet olyan családokban, akiknek a hagyományai generációkra tekintenek vissza, akik mindig ugyanúgy ünnepelnek. Az új ötleteket és tevékenységeket lassan és finoman lehet bevezetni. Nem kell véget vetni azoknak a hagyományoknak, amiket még mindig élveznek, csak azoknak, amik öregnek és befejezettnek tűnnek.
Ez az egész arról szól, hogy be kell nézni a hagyományok és szertartások mögé, és meg kell vizsgálni, hogy mit jelképeznek ezek a tevékenységek. Arról szól, hogy többé már nem hagyjátok, hogy a család, egyház, média, stb. abba a vak hitbe vezessen titeket, hogy ezeknek a dolgoknak önmagukban is saját belső hatalmuk van, mert ezeknek csak annyi hatalmuk van, amennyit ti adtok nekik. Nézzetek mélyebbre. Mindig jusson eszetekbe, csak önmagatokért és a döntéseitekért vagytok felelősek, nem pedig a családototokért, barátaitokért, vagy az ajándékboltokért.
Az intenzív reklámoknak, amikkel egyre jobban bombáznak titeket, semmi közük sincs ahhoz, amit valójában ünnepelnek. Minden változás, ami mellett döntötök, legyen olyan változás, ami az igazi Krisztus születését jelképezi – az Igazság és Szeretet születését. Akkor kezdődik a Karácsony, amikor a lélek elkezdi ezt megérteni. Azok a változások, amiknek meghozatalára késztetést éreztek, a hasonlóan érző embereket is arra ösztökélheti, hogy bátran mélyebbre nézzenek és megváltozzanak.
Legyetek tudatában annak, hogy a kereskedelmet sokszor rejtett formában mutatják nektek, arra késztetve titeket, hogy adjatok ennek vagy annak a szeretet és bőkezűség nevében. Ez viszont csak egy hátsó szándék, amivel még több vásárlásra ösztökélnek. Adjatok, de mindig szívből adjatok, és bízzatok az intuíciótokban, hogy eldönthessétek, mikor helytálló az ajándékozás és mikor nem. Rengeteg ajándékot szükségtelen megvenni, és ha elgondolkodtok, sok ilyen ajándék eszetekbe juthat.
Mély és teljes egységtudat csak abból származhat, ha tudjátok, hogy Isteni lények vagytok, akik a szeparáció emberi tapasztalatát élik át annak érdekében, hogy egy bizonyos ponton felfedezzék ennek a dolognak az igazságát. A karácsonyi ünneplés a Fény és Igazság születésének harmadik dimenziós értelmezése. Sokan vannak, akik ezt nem tudják, és tudatlanságukban továbbra is kereskedelmi viszonylatban fognak erre az időszakra tekinteni, de hogy mihez kezdenek vele, az az ő döntésük.
Élvezzétek a Fény és öröm magas frekvenciáit, amik jelen vannak az ünnepek alatt, mert az öröm energiájának rezgése nagyon közel áll az Isteni energiához – engedjétek ki a bennetek rejlő örömteli gyermeket és legyetek szabadok. Lássátok és élvezzétek az ünnepségeket bármely formában, ami csak dalra fakasztja szíveteket, de kezdjétek el ÉSZREVENNI és TUDNI a mélyebb igazságokat, amik minden ünnepség, hagyomány és szertartás mögött vannak.
Mi vagyunk az Arktúruszi Csoport
Csatornázta: Marilyn Raffaele
Magyar nyelvű fordítás: Norfeus


1 megjegyzés:

  1. na ez végre igaz és normális irás.de nem is eseményezik össze-vissza.az ország vezetöi még mindig nem tudják h a nép a fontos nem a bankok.megint visszaléptek 1et.

    VálaszTörlés