2013. december 16., hétfő

Nyolcéves kislány rajzai - Ashtar flotta

Nyolcéves kislány rajzai az Ashtar flotta anyahajójáról

Ashtar-rajz
Anyahajó


A nyolcéves Terezka sematikus rajza alapján: a hajó közepén egy szint található zöld területtel és természettel. A felsőbb szinteken dolgoznak. Az alsóbb szintek szabadidős tevékenységekre és szórakozásra vannak. A legtetején fent az Ashtar-legénység; jól felismerhetőek a megfigyelő helyiségek, faltól-falig terjedő képernyőkkel. A szint alatt középen lakóhelyiségek találhatók és a legalján egy kantin, ahol emberek étkeznek – közülük néhányan kapcsolatban állnak Terezka-val és integetnek neki.




obr123
Szivar alakú űrhajó.

Csak néhány kép lett lerajzolva, a két felső szinten munka folyik, lent pihenőhelyek, bal oldalon énekelnek a galaktikusok, jobb oldalt zene van és tánc. Az űrhajó mindkét oldalán és a tetején kisebb hajók indulnak útnak.

(Ford. megj.- Szepes Mária után szabadon: A fantázia nem létezik, csak az emlékezés.)

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
Forrás: http://www.sternensaaten.de , http://www.universe-people.com

 http://kristalyhang.wordpress.com/2013/12/15/nyolceves-kislany-rajza-az-ashtar-anyahajorol/

1 megjegyzés:

  1. hány km-es a hajo?a házunknál kb 1km széles felhö volt mikor 1láto szellemeket vitt át a fénykapun.én benne álltam utána lementem és le is fényképeztem a felhöt.minden más felhö alaktalan volt és mozgott.ez orákig állt és néztük 1mást szo szerint.én is integettem.hol lehet ez a hajo és miért nem lépnek be a láthato térbe?félnek?szoktam hivni sherant de tojik a fejemre.bosszanto 1figura pedig a láto megmondta h siriusi vagyok én is.vagy pedig tök hülye.

    VálaszTörlés