2014. október 16., csütörtök

A 6D flotta az Új Emberi Forma minőségéért 10.05.



 Ezt a végkifejlet, ami a lélek ész-ego lázadásából nőtt ki, sohasem volt várható ilyen mértékben, ezért az emberiség egy új útra fog térni, amely az elkötelezettség új paramétereivel kezdődik



A 6D flotta az Új Emberi Forma minőségéért
Átvette: Carla Thompson, 2014. okt. 5-én
Publikálva: 2014. okt. 13.
Mi vagyunk a 6. dimenziós flotta és itt vagyunk, hogy bizonyítsuk, veletek vagyunk, támogatunk titeket, amíg az új emberi forma a végső állapotát el nem éri, át nem jut az inkubációs fázison (az 5D-s gyógyítási templomban, Loferben, a fény városában Raeitában).
A Transgalaktikus lélek az élet ajándéka, mivel képes a galaxisok között mozogni és különböző galaxisokban tartózkodni a jelen pillanaton belül. Ez egy új „minden-lelkiismeret vagy minden-lélek”, amelyet, mint egy formát terveztek az új emberiség számára, hogy az utazás lehetővé váljon a jelenlegi 3 dimenziós megnyilvánulás szűkített világának sűrű paraméterein túl.
Bármelyik emberi lény fejlődését szigorúan korlátozta a szörnyű szétválasztás és leigázás, amely sohasem volt a teremtő szándéka, sohasem volt a Minden Ami Van hallgatólagos kifejeződése.
Az idők korszakai után egy új teremtés jelenik meg a lehetőség egy szabad nyílásán vagy ablakán keresztül, ahol egy istenien hangszerelt rövidített út jelenik meg, a szeretet gyönyörű válasza az isteni akarat és igazság kegyelmén keresztül. Az angyalok hatalmas seregei vannak most közöttetek, tökéletesség és vigasz uralkodik. Érezzétek az energiájukat az aura-mezőtök közepén (a felemelő szeretet érzésének nagy hullámát, Carla megjegyzése)! Ahol mindannyian egy extrém kirekesztést tapasztaltatok ( a régi emberiségtől, Georg megj.) ott most a befogadás élményét kapjátok meg (az új emberiség tagjaként, Georg megj.).
Az Isteni Akaratnak ez a kifejeződése védeni, oltalmazni és megtartani fogja az emberiséget a fejlődés egy új ösvényén, ahol a külső hatások többé nem érvényesülhetnek a mások előnyére és szeretetére vonatkozó elkötelezettséggel szemben, nem diktálhatják a részvét nélküli, az Istentől különvált úton keresztül érvényesülő, a természet törvényeivel szembenálló, kihívó magatartást és közönyt.
Ezt a végkifejlet, ami a lélek ész-ego lázadásából nőtt ki, sohasem volt várható ilyen mértékben, ezért az emberiség egy új útra fog térni, amely az elkötelezettség új paramétereivel kezdődik (szemben a fizikai eszközzel) és azok intergalaktikus elmozdulásának lehetőségével, amely védelmet nyújt a különválással szemben és az azonnali tapasztalatok alapján történő esetleges befejezéssel szemben.
Nagy örömmel küldjük áldásunkat! Itt vagyunk mindenkivel, minden pillanatban.
Mi vagyunk a 6. Dimenzionális Flotta.
Fordítás: MA



3 megjegyzés:

  1. Áldott Katalin, Milly!
    Kérem engedje meg, hogy egy kérdést tegyek fel Önnek, mert úgy érzem, tudatom, tudatalattim nem elég tiszta, hogy mindezt átláthassa.
    Kérdésem igen egyszerű: valami, ami nem a Teremtő szándéka, az hogyan, miképpen nyilvánulhat meg?
    Tudva, hogy minden Egy, minden az Egyetlen Forrásból fakad. Azok, akik ma "játsszák a rossz fiúkat", akik a sötétség képviselői, szintén teremtett entitások, akiknek feladata, küldetése van. Amolyan ébresztő pofonok, akik vállalták a Forrás előtt, tudva mindennek következménye lesz.
    Mi lehet a mindenen kívül, ami megnyilvánul - ami a Forrástól elkülöníthető - hiszen a fenti értelmezésben - ezen folyamatok körülöttünk nem állnak, nem álltak a Teremtő szándékában.
    Nagyon köszönöm megtisztelő Válaszát!

    Kérem NE gondolja, hogy a részletekben kívánok elveszni! Úgy érzem, a fenti írás egy igen hozzáértő, és magasan rezgő Lélektől származik. Szeretném ténylegesen érteni a leírtakat.

    Köszönettel, Üdvözlettel: IMRE

    VálaszTörlés
  2. Kedves Imre!

    Szívesen válaszolok. Értem, hogy miért kérdezi. Természetesen felvetődik ez a gondolat.

    A Teremtő szándéka az, hogy hagyja a teremtményeit tapasztalni. Ezáltal lesznek ők többek, ill, Ő is. A Földre születetteteknél különösen nagymértékben megengedett a szabad választás joga. ..De minden választásnak következménye van, ebből tanulunk mi ... a sötétek is... nomeg a Teremtő maga is. Úgy tűnik, nem minden következményt látott a Teremtő előre, épp azért, mert hosszú távon az emberek, és sötétek választásai nagyon másképp alakították az eseményeket. Ezért van az, hogy sok régi jóslat sem válik be... ami akkor látható volt, az ma már nem időszerű, mert más idővonalra kerültünk.

    Viszont amikor Ő figyeli az eseményeket, akkor közbe szokott lépni, ha túlságosan rossz irányba haladnak a történések.

    Hogy miért hagyta most idáig elfajulni a dolgokat a Földön?

    Mert itt esély látszott arra, hogy egy példa nélküli csodálatos tudatszint ugrást tud végrehajtani az emberiség... magasabb dimenzióba kerülve... Majdnem meg is valósítottuk... de nehezebb, mint előre látszott... túl erősek a láncaink... Ezért most óriási segítséget fogunk kapni.. ill. már kapunk is.. .terven felül.

    Megjegyzem, már éltek a Földön magasan fejlett civilizációk, de el lettek törölve, mert végül rossz irányba haladtak.

    Üdvözlettel
    Milly

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Katalin!
      Nagyon köszönöm válaszát! Értelmezve, túl jól sikerült a tapasztalásokra és választásokra készült tervek kivitelezése. A résztvevők szerepüket már nem ismerik fel, egybeforrva azzal egy teljesen új mátrixot hoztak létre - mely a szándékkal ugyan ellentétes, jelenleg mégis a Forrás Engedélyével még Létező. Jól értelmezve, a rájuk bízott feladat precízen és túlságosan alaposan lett végrehajtva - mely által a legnagyobb probléma jött létre: mindkét fél elveszítette tudatos kapcsolatát a Forrással - és amelyből már egyértelműen látszik, hogy a Fény közvetlen, hathatós segítsége nélkül, beavatkozás nélkül képtelenség kiemelkedni. Mindez borította a Felemelkedés útjára vonatkozó terveket, és egy teljesen új, az eddigieknél jóval vezetettebb Felemelkedési folyamatoknak kell bekövetkeznie - ami nem azonos a tétlenséggel és várakozással.
      Köszönöm Önnek Kedves Katalin!
      Isten Áldása Van Mindannyiunkon!

      Üdvözlettel, Köszönettel - és kérem, engedje meg - Szeretettel: IMRE

      Törlés