re-Részlet
….A Földön ezekben az időkben minden a felemelkedési folyamat része és a ti részetek ebből, hogy az általatok elért igazság tudatának/ismeretének legmagasabb szintjén éljetek. Legyetek jó világ-polgárok, döntsetek és informálódjatok, de ezt intuíciótok vezetésévek tegyétek, vezessen el benneteket ahhoz, ami a legmagasabb fényt tükrözi vissza és figyelmen kívül hagyja azt az embereknek szánt és előírt retorikát, amit hallani akarnak.
Azért tartózkodtok a Földön, hogy az emberiség és Gaia felemelkedési folyamatában részt vállaljatok, nem azért hogy egy meditatív állapotba visszahúzódva megpihenjetek „om”-ot énekelve. A múltban egy egyén csak ezt a spirituális életutat járhatta biztonsággal egy kolostorban vagy egy rend tagjaként és még most is megfelelő lehet egyesek számára ez a forma, de a legtöbbetek azért lépett ebbe az inkarnációba, hogy ennek a [felemelkedési] folyamatnak aktív részeseivé váljanak.
Az élet nem passzív történés. Spirituálisan élni olyan aktivitás, amely a belsőből fakad és független a helyzettől vagy attól, amit mások gondolhatnak. Minden, amire szükség van, csupán az elért tudatállapotok megélése. Az igazság nem lehet többé egy könnyed esti társalgás vagy az elme hátterében meghúzódó érdekes koncepció, miközben hétköznapjaitokat továbbra is szokványosan élitek meg.
Az aktív élet nem azt jelenti, hogy a tetőről kiabáljátok ki az igazságot, vagy hogy ismerőseiteket mindenképpen meg kellene győznötök arról, hogy úgy lássák a világot, mint ti. Az igazság szerint ÉLNI és LÉTEZNI azt jelenti, hogy talán titokban és csendes aktivitásban teszitek dolgotokat.
Fényetek azokat fogja oda vonzani, akik készen állnak meghallgatni azt, amit mondanotok kell, de mindeközben elvégzitek a házimunkát, elmentek dolgozni, megfőzitek az ebédet, lenyírjátok a füvet stb. – folytassátok a hétköznapi tevékenységeket, de egy magasabb tudatszintről élve.
Az a dolgotok a világban, hogy az igazság tanítói legyetek, és ha eljön a megfelelő idő, akkor vezettetésben részesültök. Gyakran érezhetitek a késztetést valami új felé, de a hozzá szükséges energia még nem manifesztálódott, ebben az esetben ne keseredjetek el, majd meg fog érkezni. A legtöbben úgy érzik, hogy az, amit már most tesznek kiteljesedik és a magasba tör. Ez különösen igaz egyes gyógyítók esetében, akik gyakorlati módszereiket és kezeléseiket olyan irányban fejlesztik, amik létezéséről nem is volt tudomásuk.
Ha egy lélek megnyílik a belülről jövő tanítások előtt, akkor a másik oldalon sok, magasztosabb és jobb út nyílik meg fejlettebb lények vezetésével. Ez igaz a zenére, orvoslásra, művészetekre és minden lehetségesre… Ha ezek a dolgok csak az emberi elméből származnak, akkor azok sohasem újak vagy kreatívak. Vannak jeles zeneszerzők, akik egyszerűen odafigyeltek és mindezt leírták.
Ne próbáljatok meg „spirituális” koncepciókat követni, a spiritualitás egyszerűen egy ötlet, hogy ti mit tartotok annak és mit nem. Soha ne feledjétek, hogy minden egyes cselekedet és minden egyes lélegzet isteni tevékenység. A harmadik dimenziós világ, miközben megpróbálta definiálni a nagyság ismérveit (a teljesség és az egység után való kutatás során), sok kedves lélek elbátortalanodott amiatt, hogy elhitték személyük méltatlan és reménytelen a teljességre és egységre.
Soha ne feledjétek, hogy amint elköteleződtök a spirituális utazás iránt, már rá is léptek a spirituális útra. Ez az út talán elvezet egy könyv vagy szemináriumhoz, hogy kibontakozhasson az új útirány, de általában a legtöbbeteknek másra van „szüksége”, mint egy spirituális témájú előadásra vagy emlékeztetésre.
Hiszen készen álltok a belsőtökből kiinduló tanításra, az ebbe vetett bizalomra. Ezért érkeztetek.
Mi vagyunk az Arktúruszi csoport

Csatornázta: Marilyn Raffaele
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett