2015. május 2., szombat

Nagy a kavarodás - Titkos Űrprogram Szövetség 04.26.



Ez itt egy részlet  a Titkos űrprogramról szóló cikkből. Azért emeltem ki, mert nagyon lényeges ez a pár mondat a mostani állapotok megértéséhez és a jövőnk megfelelő irányba tereléséhez.
 Milly






2015. április 26. 20:34 - GoodET Hungary

Tudósítás a Titkos Űrprogram Szövetség/Gömb Szövetség legutóbbi találkozóiról és ősi civilizációk űrprogramjairól - Corey/GoodETxSG


Corey/GoodETxSG beszélgetése Michael Salla-val a Titkos Űrprogram Szövetség és a Gömb Lények legutóbbi találkozóiról, helyzetjelentés a földönkívüliek közti megállapodások állásáról, a Solar Warden tagjairól és a Cabal közelgő bukásáról, illetve beszámoló a maja és más ősi civilizációk űrprogramjairól.


 



Az ősi titkos űrprogramok emberei spirituálisabb szemléletűek, amely lehetővé tette számukra, hogy épek és sértetlenek maradtak az évezredek során?


Ez csak bizonyos esetekben igaz. Sajnos a fejlett technológia és a spirituális fejlettség nem jár kéz a kézben. Számos ősi szakadár civilizáció tagjai NAGYON tisztességtelenek és az emberek előtt istenekként vagy idegenekként mutatták magukat, akik egy másik csillagrendszerből jöttek, hogy segítsenek az emberiségnek. Évezredeken keresztül kihasználták a földi emberiséget és a legkorruptabb, legromlottabb más világi csoportokkal dolgoztak együtt, ha érdekeik és szándékaik úgy kívánták, emellett egészen a legutóbbi időkig együttműködtek a titkos földi kormányzattal és szindikátusaival. Most azonban úgy néz ki, hogy ezek csoportok összevesztek egymással és a titkos földi kormányzattal. Megpróbálják egymást is becsapni és lerántani a leplet arról az ősi szakadár civilizációról, akik idegeneknek állítják be magukat, mint ahogy valójában tényleg azok is.



A titkos földi kormányzat és szindikátusai ugyancsak azzal szembesülnek, hogy "őrző isteneik" és más világi szövetségeseik elárulták őket, és most már egyenesen azon vannak, hogy feláldozzák őket a saját szabadságukért cserébe. Így aztán ez az Ellenséges titkos űrprogram és a különböző titkos földi kormányzatok most egymás ellen fordultak. Alig tudják egyben tartani a dolgokat. A Titkos Űrprogram Szövetségnek azonban ugyancsak megvannak a maga problémái, nem nagyon találják egymás között az összhangot, nagy a széthúzás. Odafönn és idelenn is elég nagy a kavarodás jelenleg a különböző csoportok között. Ez lehet az a kitörési pont, amire az emberiségnek most szüksége van. A Kék Avianok szerint a helyzet egy kicsit keményebbé válik, mielőtt végleg elrendeződnek és helyükre kerülnek a dolgok. Nem pusztán a Teljes Közzététel (Full Disclosure) sajátos természete és az emberiség ellen elkövetett bűnök nyilvánosságra kerülése miatt, hanem azért is, mert az Emberiségnek el kell engednie a karmáját és ennek érdekében meg kell tapasztalnia néhány kemény leckét, hogy azok beleivódjanak a genetikai emlékezetébe. Ugyanis ez gondoskodik majd arról, hogy manipuláció és rabszolgaság időszaka után, ne ismétlődjenek meg újra azok a törtnelmi ciklusok, amelyekben a mindvégig jelenlévő őrző istenek/földönkívüli fajok és az általuk felállított emberi elnyomó rendszer, a titkos földi kormányzat, valamint a babiloni pénzmágián alapuló pénzügyi rendszer alakították az élet folyását a bolygón. Ezután mi magunk leszünk felelősek a saját jövőnkért. Nem tudok jobb alapot elképzelni e jövő kezdetéhez, mint azt, ami a Szövetségtől kapott üzenetben állt. "Legyetek sokkal szeretetteljesebbek, mindennap munkálkodjatok mások szolgálatán (service to others), gyakoroljátok a megbocsátást (és a karma elengedését), valamint fókuszáljatok a rezgésetek és tudatosságokat emelésére". Személy szerint én nem látok semmi rosszat ebben az üzenetben.



Corey/GoodETxSG


 





+Kiegészítés



Levélváltásuk során Michael Salla bevallotta Corey-nak, hogy a maja űrprogram képviselőivel ő is személyes kapcsolatba került. Corey erre a következő választ küldte Sallának:



"Wow, ez egy csodálatos lehetőség, Dr. Salla. Ők egy nagyon tiszteletreméltó és békés csoport. Hogyan került kapcsolatba velük? Én minden pillanatot élveztem, amit a társaságukban töltöttem.



Nagyon spirituálisak, mentálisan és technológiájukat tekintve is nagyon fejlettek. Folyton mosoly van az arcukon, égszínkék színű "papi" ruhát viselnek és egy sapkát hordanak a fejükön, ami méginkább hasonlít a papok által használthoz. Alacsony termetűek, 160-170 cm magasságúak. Amikor találkoztam velük, azt gondoltam magamban, hogy úgy néznek ki, mint az Umpalumpák a Johhny Depp féle Charlie és a csokigyár című filmben. Miközben erre gondoltam, egymásra néztek és jól mulattak azon, hogy én miket "gondolok". Mikor erre zavarba jöttem, ők csak még jobban mosolyogtak (a filmben az Umpalumpákat játszó színész nagyon hasonlított hozzájuk).



Technológiájuk neurológiai interfaceként működik (gyakorlatilag közvetlenül az idegrendszerükhöz kapcsolható) és teljes mértékben lenyűgöző. Nagyon érdekes volt pl az a szerkezet, amivel segítettek nekem eltávolítani a "fájdalmat" és "negatív energia kapcsolódásokat", amelyek bizonyos nagyon sötét emlékeimhez kapcsolódtak. Ezt a szerkezetet ők "glóriának" hívták, és úgy nézett ki, mintha aranyból lenne, de olyan könnyű volt, mint egy madártoll. Amikor a fejemre tették, "hozzátapadt" a fejemhez/koponyámhoz, mintha csak egy mágnes lett volna. Egy lebegő konzolon nézték a folyamatot, de soha nem nyúltak hozzá, hanem mentálisan irányították. Ezt rendkívül érdekesnek találtam... A hajóik hatalmas henger formájúak, amik tömör, csiszolt kőből készültek. A hajó belseje ugyanebből a fényesre csiszolt kőből volt (a padló, a falak, a mennyezet is). Viszont egyetlen ablakot sem láttam és elmondták nekem, hogy azért, mert "nincs rá szükségük".



Hatalmas szolgálatot tettek nekem és elmondták, hogy nagyon sok olyan embernek segítettek "felépülni", akik különböző bázisokon illetve más csillagrendszerekben rabszolgaként voltak tartva. Vannak titkos helyek más naprendszerekben, ahol kolóniák állnak rendelkezésre, ahol az ilyen szerencsétlenül járt emberek felépülhetnek és addig maradhatnak, amíg nem képesek újra beilleszkedni a társadalomba. A maják nagyon sokat segítettek nekik. Sokan úgy gondolják, hogy ők idegenek, akik emberi rabszolgáknak nyújtanak segítséget. Tévesen állítják róluk ezt

 olyanok, akik nincsenek tisztában a tényekkel.



Dr Salla, nagyon boldog vagyok, hogy része volt ilyen tapasztalatokban ezzel a csoporttal kapcsolatban. Az a tény, hogy interakcióba léptek magával és meghívták őnt magukhoz, nagyon sokat elmond önről. Ők nem hazudnak és nem tévesztenek meg senkit sem, és egészen mostanáig nem is nagyon léptek kapcsolatba másokkal...



Köszönöm az interjút.



Corey



http://exopolitics.org/ancient-space-programs-human-extraterrestrial-alliance-meetings/




 http://goodethungary.blog.hu/2015/04/26/tudositas_a_titkos_urprogram_szovetseg_gomb_szovetseg_legutobbi_talalkozoirol_es_osi_civilizaciok_ur




 Előzmény: 


2015. április 20. 17:14 - GoodET Hungary

Egy új informátor színre lép - Corey/GoodETxSG

 

Egy újabb informátor bukkant fel, aki kisebb felfordulást okozott UFO és exopolitikai körökben azon állításaival, miszerint számos titkos űrpro
gramban dolgozott, és újabban egy erőteljes földönkívüli csoport kontakt személyévé vált, akik beléptek a Naprendszerünkbe.





A GoodETxSG online álnevet használva az informátor (aki bejelentette, hogy a keresztneve Corey, és hogy hamarosan véget ér a névtelensége) interjúkban és bejegyzésekben írja le két nagy online fórumon egykori titkolt múlját szá

mos titkos űrprogramban, melyeket különböző hadseregek, vállalatok, és korábbi emberi civilizációk működtettek. Azt mondja, hogy ellentétben az UFO kutató közösségben széles körben elterjedt felfogással, hogy egyetlen titkos űrprogramhoz tartozik egy szakadár civilizáció, valójában tíz olyan szakadár civilizáció létezik, melyek a Földről származnak.

GoodETxSG/Corey szerint minden ilyen szakadár civilizációnak megvan a saját titkos űrprogramja. Azt mondja, hogy jelenleg három nagy titkos űrprogram tartozik különböző nemzetekhez és nemzetközi szervezetekhez a Földön. Ezek egyike egy nagy vállalati egység, amely hasonlít ahhoz, amit az Avatar című filmben bemutattak. A másik kettő többnemzetiségű titkos űrprogram, amelyek hasonlóak a NATO-hoz működési módjukat és tevékenységüket illetően. Ezenkívül azt mondja, hogy van 5-7 titkos űrprogram, melyek korábbi szakadár földi civilizációkhoz tartoznak, köztük a náci Németországhoz, és egy másikhoz, amely egészen 500 ezer évvel ezelőttig nyúlik vissza az időben!

Még egy bonyolultsági szintet hozzáadva ahhoz, hogy mi is történik valójában a különböző titkos űrprogramok terén, GoodETxSG azt mondja, hogy földönkívüli civilizációk kölcsönhatásba léptek vagy együttműködnek egy vagy több titkos űrprogrammal. Egy megjegyzésben reagálva egy másik állítólagos titkos űrprogram informátor, Randy Cramer (más néven Kaye kapitány) állításaira, GoodETxSG összegezte a bonyolult helyzetet:

 

5 megjegyzés:

  1. Titkos űrprogramok és egy ősi Mesterséges Intelligencia veszélye – Corey/GoodETxSG

    goodethungary.blog.hu/2015/05/02/_egy_osidok_ota_letezo_mesterseges_intelligencia_veszelyezteti_az_emberiseget_es_az_univerzumot_core

    VálaszTörlés
  2. Hát én nem ítélem el azokat akik istennek adták ki magukat.Akkoriban csak istenben bíztak az emberek szinte,továbbá abban voltak h a föld lapos és csak mi létezünk.Akkoriban még szó sem létezett arra h ufo,földönkívüli tehát mint most.Alapból mi hihettük őket isteneknek elvégre égről ereszkedtek le.De semmi másban nem értek velük eggyet.Ha gonoszok akkor halált vagy börtönt érdemelnek.

    VálaszTörlés
  3. Viszont az h látják h ki mire gondol az feletébb elszomorító.Az az én magánügyem szerintem.Én biztos h a közelükbe sem megyek mindadig amíg ilyen képességük van.Azért ez gáz szerintem amúgy.Még a telepátiát megértem mert azzal azt látja amig valóban el akarok küldeni míg ha én go dolok valamire nem biztos h el is akarom küldeni nekik.Tehát értitek h mért zavar.

    VálaszTörlés
  4. Izraelt és a kazár maffiát már titokban elítélték, és összefogtak ellenük a világ vezető hadseregei és hírszerző ügynökségei - 3. rész

    ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/05/izraelt-es-kazar-maffiat-mar-titokban_3.html#.VUZPcvntmko

    VálaszTörlés
  5. Mi történt a Teremtésben? 04.29.

    amivilagunk11-12.blogspot.co.at/

    VálaszTörlés