2015. július 16., csütörtök

Az elit összeomlása és a Bilderberg Klub, NWO és a fényes lények megmentő akciója 07.09.




Az elit összeomlása és a Bilderberg Klub, NWO és a fényes lények megmentő akciója

Az Új Világrend (NWO) hatalmi visszaéléseinek vizsgálatát folytatva szeretnénk kifejteni, hogy mi történik a monarchiákkal amelyekről, úgy tűnik, hogy szintén nem jó úton haladnak. Például Beatrix királynő úgy döntött, hogy elhagyja a trónját. Ne felejtsük el, hogy Beatrix királynő egy náci SS hivatalnok lánya, aki a Bilderberg Klubot alapította, mely találkozóinak a királynő máig is rendszeres résztvevője. Ezenfelül, a világot irányító klub tiszteletbeli tagja, és David Rockefellerrel együtt, a találkozóik szervezője.

És mit mondhatunk arról a vitát kavaró esetről, hogy Belgium királynője Fabiola létrehozott egy magánalapítványt, hogy a saját hasznát keresve kijátssza az adóhatóságot. És mi az oka annak, hogy Anglia királynőjének, II. Erzsébetnek pénzügyi ellenőrzéseken kell átesnie, amely még sohasem történt azelőtt?

Ezenfelül, mi a titkos mozgatórugója annak, hogy a spanyol királyi családot is egyre több pénzügyi ellenőrzésnek vetik alá? Véletlen egybeesés, hogy Sofia királynő is aktív tagja a közismert Bilderberg Klubnak?

De mi az oka annak, hogy hanyatlás és entrópia lép fel a világ elitjében? Lehet, hogy van valamilyen kapcsolata a számos korrupt, magas rangú tisztviselőt érintő elkerülhetetlen bukással, amelyet egy kozmikus, energetikus-fotonikus megtisztító erő ösztönöz, és amelyet a "Fényes Lények" gyorsítanak fel a bolygónkon?

Ezért van az, hogy egyre több, különböző területeken dolgozó ember szenteli annak magát, hogy kutatásokat végezzen és bemutassa, hogy kik irányítják a világot. Ezenfelül nyíltan beszélnek a hüllő-lény földönkívüliekről, akik hosszú idő óta rendkívül jól elrejtőznek közöttünk.

Ezért, nagyon valószínű, hogy a sötétek megpróbálnak alávetni minket egy diktatórikus, és még nagyobb mértékű globális felügyeletnek, megfigyelő kamerákat alkalmazva mindenfelé. Kisméretű repülő járműveket, vagy más néven, MAV-okat is bevetnek, hogy közelről felügyelhessék az emberiséget, és így megpróbálják elkerülni a népi felkeléseket, amelyek ellenük irányulnak.

Ezért foggal-körömmel ragaszkodnak a hatalmukhoz. Azonban annak ellenére, hogy minden lehetséges törvényes és törvénytelen eszközt bevetnek, hogy ellenálljanak és továbbra is uralkodhassanak felettünk, végül utat kell, hogy engedjenek a fotonikus-kvantikus fény lényeinek, akik azért jönnek, hogy kimentsenek bennünket a karmaikból.

Ők segíteni és vezetni fognak bennünket, hogy részei lehessünk az elkövetkező fotonikus-fényfajnak.



http://indavideo.hu/video/Az_elit_osszeomlasa

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/07/az-elit-osszeomlasa-es-bilderberg-klub.html#.VaftQKTtlBd

3 megjegyzés:

  1. Mi a rák az a fényes lény? Azt ne mondjátok hogy ilyen szellem féleség aminek nincs fizikaki jelenése.Őszintén ez a cikk is szerintem mesés,olyan hihetetlen.ufókról vam szó az ok mert azt látjuk hogy néha repkednek főleg usában de repkednek.

    VálaszTörlés
  2. A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete 2015. Julius 14.
    Sheldan Nidle által
    (a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)
    13 Men, 13 Kumku, 11 Ik

    www.foldimennyorszag.hu/63E60490-99DB-438C-8BFA-4205DA2B8D5D.html

    VálaszTörlés
  3. Simon Parkes – Egy nem mindennapi ember élettörténete és földönkívüli kapcsolatai

    goodethungary.blog.hu/2015/07/16/simon_parkes_eletem_es_egy_hihetetlen_tortenet_a_bibliai_idokbol

    VálaszTörlés