2015. augusztus 17., hétfő

Hatalmas, gömb alakú objektum hagyta el a Napot - 2015.08.11.



"Biztos vagyok benne, hogy UFO-k repülnek csillagunk közelében," - mondta Stevens. "Egy UFO flottáról beszélek, amely a Nap környékén működik."



Hatalmas, gömb alakú objektum hagyta el a Napot - 2015.08.11.


Az alábbi felvételen egy óriási, gömb alakú tárgy halad el a Nap előtt, mielőtt végleg eltűnik, mintha egy szinte láthatatlan sötét folt lenne az űrben.

Ami látható, az egy szilárd dolog, hogy ez egy bolygó-e, mint például a Merkúr vagy a Vénusz, ezt sokan megkérdezhetik. Az objektum átszeli a teret a Nap előtt, ami lehet esetleg egy álcázott, azonosítatlan repülő tárgy. Ha valóban a Nap közelében volt, akkor sebessége extrém nagy lehetett, vagyis akár több millió kilométer óránként. Erre egyik bolygó sem képes a Naprendszerben.



http://indavideo.hu/video/Hatalmas_gomb_hagyta_el_a_Napot

Egyszer egy NASA tudós, Joseph Guman azt mondta, hogy ezek a gömbök "tömörítési hibák, erősen felnagyítva". (1)

De ha ezek tömörítési hibák, akkor már ott kellett volna lenniük azóta, hogy a NASA SOHO műholdja elkezdte visszaküldeni a Napról a fotókat a Földre.

Scott Stevens amerikai meteorológus más véleményen van ezekről a gömbökről és más anomáliákról a Nap körül.

Egy 2006-ban a pravda.ru (2) weboldalon megjelent cikkben azt mondta, hogy elemezte a SOHO archívumában rendelkezésre álló összes fényképet. Azt állítja, hogy tökéletesen azonos tárgyakat talált a fotókon az évek során.

A kutató úgy véli, csak az lenne logikus, hogy az UFO-k sohasem lettek volna azonos méretű és formájú tárgyak, ha csillagpor vagy visszamaradt szoláris plazma okozta volna ezeket a "szabálytalanságokat."
"Biztos vagyok benne, hogy UFO-k repülnek csillagunk közelében," - mondta Stevens. "Egy UFO flottáról beszélek, amely a Nap környékén működik."
"Nagy a valószínűsége annak, hogy mind a NASA, mind az amerikai kormány tisztában vannak azzal, hogy léteznek olyan civilizációk, melyek űrhajói képesek ellenállni az extrém magas hőmérsékleteknek.
A hatalom egyszerűen fél bevallani a tényt. Vagy még nem döntötték el a taktikát." - mondta Stevens
A felvétel talán egy újabb bizonyíték a Corey Goode titkos űrprogram informátor által leírt Gömb Szövetségre, amely már egy ideje a Naprendszerünkben tartózkodik?

Kapcsolódó cikkek: http://ujvilagtudat.blogspot.hu/search/lab

(1) - http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/ciencia_flyingo
(2) - http://english.pravda.ru/society/anomal/23-02-2006/76409

Forrás: http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/08/hatalmas-gomb-alaku-objektum-hagyta-el.html#.Vc9HPLSBXzY


2 megjegyzés:

  1. Hát jó,bár mit keresnek ott...NASA pedig nem tudna hogy vannak e ufók a közelben.ufókat amúgy soha sem dagadta,csam azt hogy itt vannak e a közelben vagy sem.De a NASA civil emberekkel dolgozik,rég kiderült volna szerintem ha tudnak valamit.Bár az igaz hogy az USA kormányának jelentenek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, civil emberekkel is dolgoznak... halállal végződött már nem is egyszer, ha valaki kikotyogta amit látott, hallott.... Már osztottam is meg ilyen videót... Nem érek rá megkeresni sajnos. Jó kutatást!

      Törlés