2016. január 21., csütörtök

A meghosszabított földi missziónk - Andromédai Parancsnok 2016.01.13.



Tehát gyertek velem és én képet festek nektek és leírásokat adok, hogy kik vagyunk mi, és hogyan élünk. Csak legyetek nyugodtak és hagyjátok, hogy a képek kialakuljanak az elmétekben, ahogy leírom a szép hajónkat és lakosait.






A meghosszabított földi missziónk 

2. rész

Andromédai Parancsnok 
 Mandr`l


2016. január 13.

Kathryn: Szeretnék veled beszélni Mandr’l, ha akarod folytatni a mi beszélgetésünket. A beszélgetésünk első fele nagyon hálás fogadtatásban részesült, és sok minden, amit mondtál megpendítette a húrt egyes emberekben.

Milyen meglepetésed van a számunkra ma?



Szívesen látunk benneteket a mi gyönyörű Anyahajónkon



Mandr’l: Igen, mi el vagyunk ragadtatva az első beszélgetésünk reakciójától. Megígértem, hogy elmondom, milyen is a mi hajónkon az élet. Azt hiszem ez jó ötlet, hogy megtudjátok, kik is vagyunk mi és mit élvezünk. Tudunk a sok látogatásotokról a mi Anyahajónkon, és a kapcsolatotokról az arkturiai barátainkkal, így most átveszem a vezetést és bemutatom nektek a hajónkat úgy, ahogy ők már bemutatták nektek az környezetüket és a karakterisztikájukat.



Tehát gyertek velem és én képet festek nektek és leírásokat adok, hogy kik vagyunk mi, és hogyan élünk. Csak legyetek nyugodtak és hagyjátok, hogy a képek kialakuljanak az elmétekben, ahogy leírom a szép hajónkat és lakosait.



A Mi Anyahajónk egy tudatos lény, partner - mondhatnátok-  az űr/időn keresztüli utazásunkban. Partner, ahogy elhozott minket a ti bolygótokhoz. A ti mértéketekhez képest, amit ti űrhajónak minősítetek, a mi anyahajónk hatalmas. Az átmérőjének mérete 3000 mérföld (4828 km /Milly) körül van. Ebből adódóan valamivel nagyobb a tömege, mint az Egyesült Államok területe. Természetesen mi soha nem tudnánk leszállni a nagy hajónkkal a bolygótokra nagyobb baj okozása nélkül. De vannak felderítő hajóink dokkolva az Anyahajón a bolygó felszínére való kirándulások céljára. Így amikor csak lehetőség adódik, leszállhatunk közétek, ha az állapotok megfelelőek.



Jelenleg a ti Naprendszeretekben ,,parkolunk”, épp a Jupiter bolygó mögött. Ez most egy időre megfelelő. Nem akarunk senkit elriasztani a csillagászaitok közül a megjelenésünkkel semmilyen fenyegető módon, bár azt elég nehéz néha megelőzni, hogy milyen drámai és ijesztő forgatókönyveket tudnának esetleg elképzelni, ha egy futó pillantásra elkapnának bennünket. Amit mi most csinálunk, ti úgy hívnátok ” meghúzódtunk, elbújtunk, lehasaltunk” egy időre. Kivéve néha, alkalmakként megengedjük az elhaladó űrszonda kamerák lencséinek, hogy elkapjanak egy futó pillantásra.



Szerencsétlen dolog, hogy mennyire kevés igazi információt engednek meg nektek, annak ellenére, hogy kiterjedt tapasztalatokkal rendelkeznek az űrkutatásban és kísérletezésben, amit a cabal-szponzorált űr programok végeztek. A ti világvezetőitek már régóta tudatában vannak a mi jelenlétünknek és a mulatságosan ,,UFO”-nak megjelölt jelenségeknek. Minden hamarosan fel lesz fedve, azoknak a földi vezetőknek kölcsönös hozzájárulásával, akik megtartották maguknak a titkot, halálos veszélyeztetettség és súlyos testi sértés miatt az ő országaiknak. Ez mind megváltozik. A felderítő hajóink sok szerető és értelmes mentort visznek, hogy felfedjék az igazságot a történelmetekről, a figyelemreméltó felfedezéseitekről és leigázásotok történetét.





Most engedjétek meg, hogy fogalmat adjak az Anyahajón uralkodó légkörről. Az anyahajón több szint van, ezek a következők:



Az alsó szinten vannak a leszálló dokk felületek és itt van a bejárata a 12 nagyobb szintnek, ahol az élet folyik, a navigáció, raktárak és más aktivitások. Ott van úgyszintén a dokk a 12 felderítő hajónknak, és raktárhelyiségek a rakománynak. Ezen az utazáson, mivel tudtuk, hogy egy 3. dimenziós bolygóhoz jövünk, mi sok mindent hoztunk a kézműveseinktől ajándékként nektek, számos andromédai bolygóról.



A második szinten van a nagy fedélzet, ahol a hajózó személyzet és én általában tartózkodunk, amikor a kozmoszon (űrön) keresztül utazunk. Most mi várakozási helyzetben vagyunk, kevesebb a részvételünk, de mindent rendben és készenlétben tartunk, és várunk az időre, amikor ugorhatunk és megmutathatjuk magunkat. Majd nem jövünk közel a bolygótokhoz, csupán a Mars elé, a ti tudósaitok szemszögéből nézve. A felderítő hajóinkat fogjuk használni,  hogy behatoljunk a ti atmoszférátokba. Nem akarjuk megijeszteni azokat, akik nem tudnak ilyen hatalmas hajóról, mint a miénk. Nem akarjuk megzavarni a naprendszeretek egyensúlyát sem, akár agy aszteroida egy kisbolygóét.




A mi hajónk élő ... és mi szeretjük őt


A mi hajónk egy élőlény, tudatos és alkalmas arra, hogy irányítsa az energiái kiáramlását. Nincs szüksége energiára vagy üzemanyagra, vagy bármilyen mechanikai alkatrészekre, ahogyan ti nevezitek, ameddig szinkronicitásban (teljes összhangban való összekapcsolódásban /Milly) működik a parancsnok szándékával és az összes utas kölcsönös megegyezésével. Minden harmóniában kell legyen a misszióval és békében a csoporttal annak érdekében, hogy a hajó folytathassa az útját. Máskülönben, ha nincs megállapodás a tanácsban, vissza kellene, hogy forduljunk és lerakjuk a tiltakozókat a saját bolygójukra. Szerencsére ez nagyon ritka esemény volt a régmúltban, és nem hallottunk ilyenről az elmúlt évezredben. A mi népünk Egy Szív és Egy Elme, amikor a Földi Missziónkról van szó.


A második szint tartalmaz étkező és társalgó területeket, ahol a legénység és a családjuk találkozhat és játszhat a szabadidejükben. Vannak szabadidő területek az egész hajón, azzal a céllal, mint a falvak főterei, ahol a falu lakói közösséget hoznak létre, különféle foglalatosságokat a barátaikkal és családjukkal. Az élelmezésünk replikátorokkal biztosított, mely előállít mindent, ami az étkezéshez szükséges. Minden élelem tökéletesen tápláló a fizikai, emocionális és spirituális testeknek a személy részére, aki fogyasztani kívánja.



Nálunk nincs betegség –aminek ti tudjátok- hacsak össze nem szedünk valamit az utazásaink során, ami toxikusan hat ránk. Vannak gyógyító kamráink, és nagy gyógyító aréna amelyet felajánlhatunk másoknak, és mint az Arkturiaiak mi is örömmel ajánljuk ezt a gyógyító szakértelmet amikor szükség lessz rá, ha kéri valaki. Ez az egyik fő szolgálat amit mi kínálunk a mi nagyszerű hajónkon, és úgy számítjuk, mi alaposan ki is használjuk ezt, ha meglátogatunk benneteket a bolygótok felszínén. A legnagyobb gyógyító arénák a harmadik színten vannak csoportosítva, más kisebb specializált szatelit ,,klinikákkal” a hajón keresztül .


Amint látjátok, a hajó nincs határozottan szintekkel elválasztva, kivéve a természet megőrzése érdekében a negyedik szinte,t ahol az állatok, elementálok össze vannak gyűjtve sok különböző bolygóról. Van saját területük. Ez elég nagy, kb. 2000 mérföld (3218 km/Milly) átmérőjű, ellátva tavakkal, erdőkkel, mezőkkel és hegyvonulatokkal, némileg mint a ti kisebb hegyvidéki alakzataitok, végig a keleti partotokon az Egyesült Államokban. Ez romlatlan és kényelmes környezetet biztosít az állat barátainknak és gyönyörű rekreációs terület a lakosaink számára. Hegymászás, úszás, piknikezés és nézelődés a kedvelt időtöltésünk, az állatok meglátogatásával együtt. Sokan közülünk speciális kapcsolatban vannak az állatok fajaival, habár mi nem tartunk úgy állatokat, ahogyan ti teszitek.




Minden létező élete szabad és tisztelettel bír


Nálunk az állatok nem a tulajdonunk, és mi sosem ennénk meg az állat barátainkat.

Ők szabadon kószálnak és repülnek a természeti területeken, ahol az emberek látogatók. Nem építünk semmilyen szerkezeteket vagy lakásokat nekik, ez meggondolatlan és elképzelhetetlen hatású lenne, habár néha a fiataljaink szeretettel pihennek ott hosszabb ideig, és közeli kapcsolatot alakítanak ki különböző fajokkal. Ez valódban idillikus hely, néhány a ti nemzeti parkotok közül hasonló ehhez.

A többi területet a negyedik szinten, a kiterjedt és figyelmesen művelt kertjeinknek szántuk, ahol többezer fajta virágot és ehető növényt termesztünk. El lennétek bűvölve, ha látnátok a különféle egzotikus növényeket, melyeket a kozmoszon keresztül összegyűjtöttünk. Egyedül ez a szint el tudná foglalni a tanulóinkat egy életre.




(Egy jóval kisebb Ashtar anyahajó vázlata a netről /Milly)


A legtöbb más oktatási vagy tanulmányi terület az ötödik szint körül van csoportosítva, bár némely tudományos terület, mint az csillagászat és a célszerű tanulmányok, megtalálhatók a tizenkettedik, legfelső szinten, az asztro kupolánk alatt. Szintén nagy terület az, amit úgy hívnátok tornatermek. Tantermek vannak a legfejlettebb technológiánkkal, könyvtárak és holografikus fedélzet, ahol a mindenféle korú tanulóink meg tudják ismerni a történelmet és bolygókat és csillagokat az egész Multiverzumból.



A Föld és történelmének tanulmányozása egy intenzív törekvésünk, amíg itt vagyunk a ti Naprendszeretekben. Ennek eredményeként a mi embereink messzemenően jobban informáltak a ti bolygótok igaz történetéről, mint ahogyan nektek ennek a megismerése lehetséges volt. A mi részvételünk nagyon fontos része a ti felemelkedéseteknek, mivel a lakosaink közül milliók jönnek majd a felszínre mentorokként, hogy segítsenek nektek a felkészülésben a felemelkedésre. Mindenkinek fel kell készülni, hogy megszabaduljon a programozástól és hamis tanításoktól, amelyeket elviseltetek többezer évig az Annunaki kontroll alatt. Úgyszintén együtt dolgozunk azokkal a hűbérurakkal és egyes hüllőkkel, akik az ő kegyenceik voltak, de a fénybe visszatértek és nagyon buzgók, hogy segítsenek helyrehozni a sérüléseket, amit teremtettek a Földön.



Számos emeletünk van tágas és kényelmes lakóhelyekkel, ahol a családok összejönnek szokásaik szerint, és társalgó termek, eléggé nagyok ahhoz, hogy elhelyezhessük rajta az egész népességet, ami kb. 100 millió jelenleg. A tehnológiáink és a telepatikus képességeink lehetővé teszik számunkra, hogy minden lakosunkkal egyidejűleg tudjunk beszélni, amikor az alkalom ezt igényli, és mi nagyon élvezzük ezt a kölcsönhatást. Ezeket a nagy területeket tervezett események megtartására is használjuk, úgy mint partik és fesztiválok, amikor megünnepeljük a történelmi és kulturális eseményeinket, hasonlóan mint amikor ti ünneplitek Mardi Gras, Július 4.-e, (USA ünnepek) és a Szilveszter, Újév. Vannak köztünk nagyon tehetséges partitervezők és örömüket lelik abban, hogy fesztivált szervezzenek nekünk. Amint látjátok, mi soha nem unatkozunk.



Habár köztünk vannak olyanok, akik magasabb dimenziókban léteznek, tiszta fénytestben. Amikor együtt vagyunk a hajón, el akarjuk helyezni közöttünk, látni akarjuk őket, megjeleníteni ötödik dimenziós testekben felöltözve a mi öltözékeinkbe, ahogyan ti mondanátok. Ezek a ruhák kényelmesek, könnyű mozgást biztosítanak és díszíteni lehet őket emblémákkal, vagy különböző színkombinációkból készülhetnek azért, hogy egyszerűbben felismerhetőek legyenek a planetáris családból eredők. A mi érdekünk és felelősségünk, akárcsak nektek a ,,munkaruha”, hogy a ruhánk megmutassa a személyes elfoglaltságokat, vagy csoportos tevékenységeket.



Mi nyugodtak, békések és együttműködőek vagyunk

Mi elértük az együttműködés és béke szintjét a közösségünkben, ami nagy szabadságot és élvezetet tesz lehetővé számunkra. A bűncselekmény nálunk ismeretlen, és nincs elképzelés a szegénységről, vagy hiányról, mivel a hatalmas kulturális és fizikai (anyagi) forrásaink egyformán vannak elosztva a lakosaink között. Mivel nincs vetélkedés semmilyen erőforrásért, így nincs szorongás vagy stressz a mi életünkben. Ez nem jelenti azt, hogy nem érzünk olyan érzést, hogy hajtani kell, vagy ahogy ti mondanátok nincs ambíciónk. Mindannyian nagyszerűségre törekszünk az életünk minden területén, akár legyen szó személyes kapcsolatokról, vagy professzionális törekvésekről. Az életet komolyan vesszük, ahogyan ti mondanátok, de mégsem vagyunk soha lehangoltak,vagy kétségbeesettek, mivel sok minden van, amiért érdemes élni és az életünk teli van örömmel.


Nem úgy, mint a ti életetek a feledékenység függönye mögött. Mi állandó és direkt kapcsolatban vagyunk a Teremtőinkkel, Mesterekkel és Angyalokkal. Több dimenzióban élünk, ahogyan ti mondanátok. Mehetünk ,,lefelé” az alacsonyabb dimenziókba is, ha akarunk, kis előkészülettel és erőfeszítéssel,  és mi azon dolgozunk, hogy elérjük a legmagasabb szintet a dimenziós tapasztalatokban. Mint a ti szintjeitek a tanulási teljesítményben, mi mindig törekszünk a fejlődésben a magasabb dimenziókba, ahol közelebb kerülünk a Teremtőnkhöz. Megbecsüljük és tanulunk a jóindulatú Mestereinktől és Tanítóinktól és úgy találtuk, hogy ez a fajta törekvés az örökké magasabb tapasztalati szintek felé, a legtermészetesebb az Életösvény lehetséges teljesítésében. Ez az, amit Anya és Atya Isten az Igaz Iránynak nevez.


Megközelítőleg olyan nehéz lenne nekem lefestenem a komplett képet az életvitelünkről a hajón, mint amilyen nektek lenne elmagyarázni az életet minden variációjában a Föld Bolygón. Remélem adtam nektek egy kis futó betekintést az életvitelünkbe. Lelkesen tekintünk előre arra az időre, amikor találkozhatunk veletek Földi Emberek, és megosztjuk veletek és kicseréljük a tudásunkat, és közeli barátságot alakítunk ki veletek, ahogyan azt a szíveinkben elképzeltük.




Szeretünk titeket


Látjátok, mi szeretünk titeket, kedves Emberi Faj. Csodáljuk a hatalmas bátorságotokat és eltökéltségeteket és csodáljuk a  legendás kapacitásotokat a Szeretetre, függetlenül a külső körülményektől. Láttuk a küzdelmeiteket és tudunk a rendíthetetlen rugalmasságotokról. Ti nagy Fényhordozók vagytok és bátor Harcosok, az erős programozás és vakság ellenére, ami alatt dolgoztatok. Legtöbben közületek sokszor a visszatérést választottátok az Anya és Atya karjaiba, a lelke gyógyításáért és megújulásért, és aztán újra belemerültetek a küzdelembe. Azzal a szándékkal inkarnálódtok mindig, hogy Paradicsomot teremtsetek a gyönyörű kék bolygótokra.



Aggódunk a hősies igyekezetetek miatt, és  ezért többi milliónyi hajóval az égboltotokon vagyunk itt.  Megfigyelünk, és ünnepelünk veletek, amikor felemelitek a rezgést a bolygótokon. Nektek sikerül ez, a hatalmas túlsúly ellenére is, az ámulatunkra és csodálatunkra. Persze nagy és egyre nagyobb segítséget kaptok adományokban, amit Atya és Anya megengedett.  Mi és a többiek is fokozatosan kibővítjük a támogatásunkat.

Igazán izgalmas vállalkozás ez a kihívás, amivel megajándékoztátok magatokat, és mi készen állunk hogy beugorjunk hozzátok azonnal, ha megkapjuk a biztonságos engedélyt Anya és Atyától valamint az Ashtar Parancsnokságtól.


A Ti szolgálatotokra vagyunk itt és az Anya és Atya Isten valamint a Mennyei Társaság szolgálatára. Annyira izgatottak vagyunk, alig tudjuk visszatartani a lelkesedésünket és az örömünket az eljövendő kalandok miatt, amik majd bekövetkeznek, hogy csatlakozzunk hozzátok a bolygótokon, hogy részt vegyünk a monumentális történelmi Eseményben, ami majd jönni fog: a Felemelkedése Terra Anyának, -aki a ti bolygótok Gaia Lelke- és mindazoknak, akik rajta élnek.


Mint a mi nagy hajónk szóvivője, felajánlom az üdvözletünket és szeretetünket a Föld minden lakójának,  és különösen nektek Emberiség, a gyönyörű bolygótok vezetőinek és pásztorainak .



Mandr’l vagyok,  Andromédai Parancsnok, a ti szolgálatotokban.



Lejegyzte: Dr. Kathryn E. May, 2016 Január 13.



Forrás: http://spiritgate.de/docsen/tnet46-mandr'l-our-extended-mission-to-earth-2.php



Fordítás: Vass István

Köszönjük a fordítását az érdekes cikknek!



5 megjegyzés:

  1. Miért furcsa nekem, ha egy millió éves űrhajón 3 műszakban 8 órázik a legénység? (anyahajó leírás)

    VálaszTörlés
  2. Akinek van egy kevéske fantáziája, az elképzelheti, hogy nem lehetettlen!

    VálaszTörlés
  3. Lehet, nekem nem működik annyira. Kifejtené? Köszönöm.

    VálaszTörlés
  4. Atlantisz...., mármint a repülő város a Stargate Atlantisz kapcsán. Eléggé hihetetlen, de "sose mondd, hogy soha!".

    VálaszTörlés
  5. Pontosítok. Nem az űrhajó a kérdéses. A 3x8 órás műszakot nagyjából a villanyvilágítás lehetősége és a föld forgási ciklusa adja ki. Meg talán a modern munkarend. Miért pont 3 és miért pont 8? Ha jól olvastam, ez nem idevalósi hajóról szólt és más-más bolygókról valók az utasok is. Gondolom más-más tengelyforgási ciklusokkal és ki tudja hány és milyen világító Nappal, Hold(ak)al rendelkeznek e bolygók.

    VálaszTörlés