2016. január 14., csütörtök

Felsőbb Én üzenete - Mike Quinsey 2016. január 8.




...A szavak nem megfelelőek az abszolút béke és harmónia leírására. A jelenlegi életetek csak a szomorú visszatükrözése annak, ami számotokra jönni fog; így nagyon megéri minden erőfeszítés, amit a magasabb rezgésbe kerülésbe fektettek.




Felsőbb Én üzenete

 Mike Quinsey közvetítése



2016. január 8.

Kedveseim, vegyetek egy mély lélegzetet és készüljetek fel sok eljövendő változásra. Látszatra úgy tűnhet, hogy néhány visszahúzó erő létezik, ahol a jelenlegi rendszerek érdekeltek. 

Azonban az elme legnagyobb képében minden akció látható lehet, amint megkezditek a többszörös változások időszakát. Minden állomáson természetesen fogjátok látni ezeket, az azonnali hatásuknak megfelelően. Azonban, ha láthatjátok a hosszú távú eredményt, akkor fogjátok felismerni, hogy minden történés a teljes átalakulási folyamat egy része. Legtöbben már tudjátok, hogy az esemény, ami történik, a sötét erőktől való megszabadulásért van.

 A Földanya már tett változtatásokat ennek érdekében, és ő „lerázza” a sötéteket a tetteivel. Jelenleg, attól függően, hol vagytok a Földön, ez veszélyesnek tűnhet nektek; de emlékezzetek, hogy a Föld felszínén a változások elkerülhetetlenek a tisztulás kapcsán. Legyetek biztosak abban, hogy a Galaktikus Föderáció abban az időben aktív lesz, és ha szükséges el fog távolítani titeket, ha súlyosan veszélyeztetett helyzetben lesztek. Próbáljatok nem félni a változásoktól, mivel ti nem lesztek közvetlenül érintettek, kivéve, ha annak karmikus oka van. Sokszor nehéz számunkra ilyen dolgokba beavatkozni, de mivel azt a feladatot kaptuk, hogy segítsünk nektek, elmozdíthatunk titeket, amíg a veszély el nem múlik. A történelmetekben leírták, hogy sok civilizáció egyszerűen nyomtalanul eltűnt. (A mostani nem fog eltűnni, csak átalakulni, az Ég Terve szerint /Milly)

Sok minden történik a tudtotok nélkül, de a Galaktikus Föderáció minden, a Földön megtörtént dolgot figyelemmel kísér. Ahol lehetséges, ott az energiákat olyan helyre irányítják, ahol a legkisebb hatást fejtik ki az életformákra. De vannak idők, amikor a fő változásokra van szükség, amikor földtömegeket alakítanak át és vízi utakat változtatnak meg. Ezekben az időkben mindennél fontosabb nyugalomban maradni és elkerülni, hogy az energiátokat a félelemre fordítsátok. Maradjatok nyugodtak és ha így tesztek, másoknak is segítetek, hogy ugyanezt tegyék. Az kivédhetetlen, hogy valamennyi félelem megjelenjen a fő változásoknál, de biztosítsátok az embereket, hogy mindez a Föld javát szolgálja. A réginek, ami már többé nem szolgálja az Új Kor céljait, mennie kell, hogy helyet adjon az újnak. Ahol lehetséges, a változásokat úgy kell enyhíteni, hogy minden lehetőséget megadjon nektek az alkalmazkodáshoz. A változásokat több, mint egy civilizáció felügyeli, így könnyen megtudható, hogy a felsőbb erők a felelősek. A bekövetkező Esemény nagy jelentőségű a Naprendszer szempontjából, amely ezért részesül olyan nagy figyelemben.

Amint a rezgések folyamatosan nőnek, sokféle búcsút fogtok észlelni. Ez elkerülhetetlen és szükségszerű ahhoz, hogy az Emberiség a fejlődésében megtegye a következő lépést. Ez minden napciklus végén megtörténik és ezért nincsenek az emberek egymással összekötve a kapcsolataikban. Ez lehetőséget ad a lelkeknek, hogy újra hozzájáruljanak a haladásukhoz és a jövőnek szüksége van a fejlődés folytatására. A ti tapasztalataitok a Földi inkarnációitok alatt felkészítettek titeket, hogy készek legyetek másokat szolgálni, és titeket nagyon szeretnek és elismernek azért, hogy így tesztek. Ti kipróbáltátok az erőtöket és a határozottságotokat a bajban, és képesek vagytok bármilyen helyzetet kezelni, amiben találjátok magatokat. Mélyen legbelül emlékezni fogtok, hogy ti mindannyian önként jelentkeztetek a Földi tapasztalatokon keresztüli növekedésre, és sehol máshol nem nyílik ilyen nagy lehetőség sikert elérni ilyen rövid idő alatt.

Amint áthaladtok a régi ciklus maradványain, a gondolataitokat az Új Kor jobb megértésére fogjátok irányítani. Nagyon különböző lesz, amit tudtok, és nagyon kellemes meglepetés, amikor nagy boldogság és szabadság fogja követni a vágyaitokat. Nem fogják többé erőltetni a találkozást a negatív energiákkal és gond nélkül képesek lesztek követni a választott utat. Sok okos lélek fog segíteni meghozni a választásotokat, a jövőbeli terveteket. Ne legyetek nyugtalanok jelenleg, ha bizonytalanok vagytok abban, milyen irányt fog venni az életetek. Amíg el nem foglaljátok a helyeteket, mint Galaktikus Lények, addig nem tudjátok teljesen megérteni a jövőbeli igényeteket.

Egyszer ha kimozdultok az alsóbb rezgésekből, hamarosan el fogjátok felejteni a dualitásban való élet próbatételeit, de mindig emlékezni fogtok azokra a leckékre, amit tanultatok. Természetesen, néhányan, akik olvassátok ezeket az üzeneteket, már a teljes tudatosság szintjén voltatok, de lejjebb jöttetek a rezgésetekben, hogy az alacsonyabb dimenziókban szolgáljatok. Emiatt a magasabb rezgésekben való létetek emléke sokkal gyorsabban fog visszatérni. A tudásotok a tudatosság alatt van, és ez segít át az élményeken. Isten Feltétel Nélkül Szeret titeket mindannyiótokat és nem tesz különbséget köztetek, és mindenkit egyenlőnek lát. Így azoknak a lelkeknek, akik értéktelennek hiszik magukat Isten Szeretetére, tudniuk kellene, hogy ugyanolyan nagy tisztelet élveznek, mint a többi lélek.


Ha körbenéztek magatok körül, tartsátok észben, hogy minden lélek, akit láttok, egyszerűen úgy cselekszik, ami az élettervének különösen megfelel. Így bármilyen körülmény megjelenésére számíthattok magatok körül, és sose felejtsétek, hogy minden lélek pontosan olyan, mint ti, függetlenül attól, milyen ösvényen halad. Ha megértitek minden lélek élettervének az igazi vonatkozását, az segíteni fog rájönni, hogy a valóságban nem különbözik egyik a másiktól.

Ezzel a tudással szükségtelenné válik ítélkezni más lelkek felett, mert ti Mind Egy vagytok. Ez azért van, mert titeket a Testvéretek Őrének tekintenek és ezért az Emberi Faj minden tagja szeretetet és szánalmat kellene, hogy érezzen a többiek iránt. Ennek a tudata elég kellene hogy legyen, hogy szeretetet küldjünk azoknak, akik mély sötétségben élnek, mivel jobban szükségük van a segítségetekre, mint bármelyik más léleknek, ha vissza akarnak térni a Fénybe. Ők felébredhetnek a magasabb energiáktól, még ha azt is gondolták, hogy lemondanak arról a hitükről, hogy minden élet Egy.

Most az a szándék, hogy
(pénzügyi) újraértékelés lesz, a sok késés után. Azonban gondoljatok arra, hogy ez azokkal a valutákkal kezdődik, amelyek a legfontosabbak ebben az időszakban. Láthatjátok, hogy ez a vég kezdete, a sötétek Emberiség feletti diktátuma lehetőségének a vége. Megszabadultok a „börtönötökből”, amely több évszázadon át visszatartott titeket az igazi fejlődéstől. A legutóbbi időszak volt a legkritikusabb számotokra, ahol nem tudtatok előre lépni a sok fejlesztés előnyei irányába, amit visszatartottak. Ez a helyzet megváltoztatás alatt áll és most sok különböző forrás áll készen, hogy előkerüljön. Ennek a nyilvánosságra hozása most még túl veszélyes sok feltaláló számára, de ha nagy számban bekövetkezik, az azt jelenti, hogy többé már nem lehet visszatartani. Legyetek biztosak abban, hogy ahol az emberek indíttatva érzik magukat az előrehaladásban és bíznak ebben, azok segítséget kapnak.




Meglehetősen hosszú időszak óta vártok dolgokra, hogy bekövetkezzenek; de különböző okokból sokan akadályozzák ezt. Ez az időszak már majdnem elmúlt és az az idő kezdődik, ahol a Fényhez tartozók sokkal szabadabbak lesznek az elmozdulásban és a kinyilvánításban. Sokan az évek alatt felépítkeztek és hamarosan kinyílnak a zsilipek, és ebben az időben lenyűgözőnek fogjátok érezni az esemény megvalósulásának a sebességét. Az előző években sok haladás megvalósult és amint a körülmények lehetővé teszik, az új fejlesztések bősége lesz elérhető. Lehet, hogy sokkolni fog, de nem lesz meglepő megtudni, hogy több száz éve komolyan visszatartottak titeket. De többé nem lesztek eltiltva és amikor a béke a Földre végleg megérkezik, az egyik meglepetés a másik után fog jönni gyors sorrendben. Még mindig lehetnek előre nem látható késedelmek, de a jobbulásotokra szolgáló változások a tietek lesznek, hogy mielőbb élvezzétek minél tovább.

Olyan sokat kell tanulnotok a Földetekről és arról, hogy a történelem könyveitek milyen messze vannak a pontosságtól, amiket az igaz tudás nélkül írtak. Ha megfelelő lesz az idő, a Galaktikus családotok biztosítani fogja, hogy minden lehetőségetek meg legyen megtanulni az igaz történetet. Ők be tudják mutatni az ő álláspontjukat megmutatva azokat az eseményeket, amik a múltatokban voltak, ahogy akkor történtek. A jobb megvilágításban látni fogjátok, hogy az Emberi Fajt hogyan informálták félre a történelme vonatkozásában és különösen az utóbbi időben. Meg fogjátok tudni az igazat a világháborúk okáról, és ez sokkoló és horrorisztikus lesz, különös tekintettel a hatalmas számú életvesztésre. Semmilyen módon nem lehet az igazságot eltörölni vagy manipulálni, és nem fog kiderülni, hogy hibáztatni lehet bárkit, de az adatokat rendbe kell tenni.

Azok akik felelősek a „bebörtönözésetekért” a Földön, felelni fognak a nálunk magasabb hatóságoknál. Őket eltávolítják a Földről, biztosítva, hogy a befolyásuk többé ne tudja megzavarni az új energiákat. El fognak jönni azok a napok, amikor megszabadultok minden beavatkozástól, így a választásotok szerint tudjátok élni az életeteket és teljes békében. Meg kell tapasztalnotok, hogy megértsétek, ez mit jelent, mivel a szavak nem megfelelőek az abszolút béke és harmónia leírására. A jelenlegi életetek csak a szomorú visszatükrözése annak, ami számotokra jönni fog; így nagyon megéri minden erőfeszítés, amit a magasabb rezgésekbe kerülésbe fektettek. A magasabb szinteken találkozhattok az igazi családotokkal és a barátokkal, akiket régen elfelejtettetek, de hamarosan emlékezni fogtok, ha újra találkoztok.

Szinte biztosan eljön az az idő, amikor az emberek szükségét érzik megtudni, mi folyik a Földön, és az hogyan fogja befolyásolni a jövőjüket. Ahogy valaki, aki többet tud, hogy segíthessen másoknak a megértésben, úgy ti is fel lesztek hívva segíteni addig, amíg az új dolgok elterjednek világszinten. Ez úgy lesz megoldva, hogy mindenki, függetlenül attól, hol áll, lehetőséget kap ezt elfogadni. A mi képviselőink is köztetek lesznek, és valóban, már sokan megtették és teszik a legtöbbet, hogy olyan sok embert informáljanak, amennyit csak lehet arról, ami történik.

Szeretettel és áldással távozom, a Fény világítsa meg a napjaitokat és a teljességhez vezető utat.

Ezt az üzenetet a Felsőbb Énemtől kaptam.


Mike Quinsey.



Forrás: http://www.earthascends.com/page/492161582

Fordította: MAnna




Megjegyzés
Tömegével találhatunk olyan friss cikkeket, melyek sok tekintetben egybecsengenek ezzel. Itt van néhány link, sokféle forrásból, hogy lássuk, mennyire nem kamu az Esemény és a Felemelkedés, a Nagy Változás.

A Galaktikus Föderáció legújabb üzenete
http://www.foldimennyorszag.hu/6BE6D2CA-7636-4F1C-9E7A-E4E89479CDC5.html

Szisztematikus támadás a rendszer ellen - Fulford 2016.01.16.
http://szepjovot.blogspot.hu/2016/01/szisztematikus-tamadas-rendszer-ellen.html


A tömeges kezdet hulláma jelzi az utunkat - Sanat Kumara 2016.01.03.
http://szepjovot.blogspot.hu/2016/01/a-tomeges-kezdet-hullama-jelzi-az.html


Életre kelünk mint az Új Nap hajnala - Sananda 2015. dec. 31.
http://szepjovot.blogspot.hu/2016/01/eletre-kelunk-mint-az-uj-nap-hajnala.html



A túlélés érdekében a tudatotok korlátozását választottátok 12.29

http://amivilagunk11-12.blogspot.hu/2016/01/a-tuleles-erdekeben-tudatotok.html



Egy üzenet az ideiglenes elnöktől 2016

http://amivilagunk11-12.blogspot.hu/2016/01/egy-uzenet-az-ideiglenes-elnoktol-2016.html


Dönts te is 2015.12.25.
http://szepjovot.blogspot.hu/2016/01/donts-te-is-20151225.html


...és még sorolhatnám....

Szép jövőnk már az ajtóban kopogtat, de nyitott fül és szem kell hozzá..
Milly






8 megjegyzés:

  1. Ki a franc ez? Nem ismerős a neve.
    Amúgy hát nem tudom,unalmasak ezek az üzenetek,talán jobb lenne ha nem lennének,már 2000000 üzenet olvastuk ugyan ezzel a szöveggel kicsit másképp,megint mi lesz meg hogy lesz dolog,őszintén senkit nek akarok megbántani,de kit érdekel? Ha ott leszünk úgy is tudni fogjuk,nem fejből kell kitalálni hogy mi lesz.Nekem konkrét dolgokat mondjanak,hogy kb mikor meg mi valósult meg abból amit itt leírtak,engem jobban foglalkoztatna.Senki sem gondol arra pèldáuk hogy milyen lesz az öreg kora,rég becsavarodnánk,majd ha öregek leszünk akkor tudjuk és ha kell változtatunk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Szkeptikus Névtelen!
      A változást csak akkor fogja látni, ha önmagában is megtörtént. A változás nem kívülről, mások által történik, hanem saját magunk hozzáállását is a változás irányába kell helyezni,addig ebben a rendszerben ragad. A változást saját maga számára Ön teremti meg. Amiben hisz, amihez energiát ad, azt teremti saját maga számára. Csak gondolja végig az életét. Mihez adott érzelmet, hangsúlyt, enrgiát? Ahhoz amit szeretett volna, vagy ahhoz amin nem szeretett volna? Mit ismételgetett egyfolytában? Azt amit szeretett volna, vagy azt amit nagyon nem tetszett Önnek? Mi valósult meg ebből?
      Érdemes ezeken elgondolkoznia, hacsak nem azért írt ilyet, mert ez a dolga.

      Törlés
    2. Hmm,vonzás törvényéről halottam.De nem tudom mi a baja most,azt írtam hogy 20000 ilyen üzenet van hogy mi lesz,ez engemet nem érdekel mert unom,fejből tudja mindenki.Engem az érdekelne hogy kb mikor,hogy haladnak a dolgok és mik valósúltak meg.Ezeknek az üzenetekbek semmi értelme,főleg úgy hogy kb 100000 helyen fent van ez csak kicsit másképp megfogalmazva.

      Törlés
    3. Pont azért hiteles, mert sok különböző helyről, sokféle ember nagyjából hasonlóakat jegyez le.

      Törlés
  2. Ez igazán értékes és biztató információ, hálás köszönet érte. <3
    Andi

    VálaszTörlés
  3. És ez így lesz - van...

    VálaszTörlés
  4. Névtelen, de Feri vagyok amúgy, csak, hogy beazonosítható legyek!:)

    Nos, itt új hozzászólóként leszögezném szkeptikus vagyok. Nem hiszek, de NAGYON SZERETNÉM HINNI! Magukat a hasonló írásokat fogadom fenntartásokkal. Megjelenik egy szöveg és rengetegen azt hiszik van alapja. Akár lehet is, nem mondom, hogy nem, de tényként beszélni valamiről, amit nem tudhatunk biztosan, nem kéne.
    Tegyük hozzá, bármi létezhet, amit nem ismerünk, a tudatlanság nem indok a nem létezésre, de beszéljünk róla feltételes módban.

    Nos, a magyarázatok viszont teljességgel képtelenségek, miszerint a változásokat csak akkor észleljük, ha hiszünk benne, vagyis, ha valamire ráfogjuk, hogy ez az! Na most, ez a szememben a 21. századi vallás. Ugyanez volt a középkorban is, akkor még elég volt istenre fogni ezeket. Ma már nem hiszik el az emberek ezt a kereszténység marhaságot. Félreértés ne essék, nem a vallásos emberekkel van bajom, hanem a vallások irányítóival!!!

    Nézzük meg az elmúlt csak 2000 évet, mi lett a hívő keresztényekkel? Azt mondták nekik lehetsz szegény, majd jól jársz, ha hiszel. Mi lett a vége? Kereszten halt meg kínok között, üldözték őket, majd a később a vallás nevében gyilkoltak, ha útban volt valaki, manapság minden pap kisfiúkkal fajtalankodik. Persze semmi gond, ha hiszel, akkor majd jól jársz! Senki sem járt jól közülük. Hiába a valóban tiszta szívű hívők szeretetének, semmi hasznuk belőle. Ugyanúgy kirabolják őket, ugyanúgy meghalnak, ugyanúgy a rossz jut nekik, ha épp az következik. Szerintem egyáltalán nem jó üzlet vallásosnak lenni.

    Na most ezzel azt akarom mondani, hogy a mai spirituális izéknek is, ugyanaz a magyarázat rá, mint a vallásra is, mert másképp nincsen bizonyítva annak létezése.

    Szerintem NINCSEN ember a földön, aki ismerné a valóságot a világegyetemről, a múltról, a jövőről, más világokról. Ezáltal bármi, ami olvasható, azok tudatlan emberek, szerintük hiteles beszámolói. Nehogy már azok adjanak alapot a bizton állításokra! Nem mondom, hogy nem léteznek dolgok, csak azt, hogy ezt senki nem ismeri. Pl. az ősrobbanás. Na, ez a legújabb marhaság. Feltételezéseken alapul, szerintem senki nem volt, hogy látta volna az robbanást, vagy látta volna, hogy volt-e. Vegyétek észre, minden beszámoló alapja egy-egy feltételezés, amit tényként kezelve tovább gondoltak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Feri!

      Ha ezeket az üzeneteket azért nem tennénk közzé, mert nem bizonyíthatóak, azzal jobb lenne?
      Mi van, ha mindez tényleg valóság?

      A hit nem vallásosság. Utóbbihoz egyház és egyéb intézmények, papok, rituálék szükségesek... és "alávetettség".

      Az Istenben való őszinte, mély Hit belső bizonyosságon alapul. Szabadságot ad, és bölcsességet. Segíti az embert, hogy önzésén, kapzsiságán és büszkeségén felülemelkedve meglássa a testvéri összetartozást minden emberrel és élőlénnyel, és aszerint cselekedjen.

      A hívő ember legyen békés és türelmes, de ne legyen hülye. Lássa meg a veszélyt, az aljasságot és kerülje el, vagy védekezzen. Lássa meg az összefüggéseket is, érezze meg az igazságot, a helyes utat.

      Ezek a földönkívüliek Istent szolgálják hűségesen. Szoros kapcsolatot tartanak fenn vele. (Nem úgy mint mi) Magasszintű technológiájuk, és csodálatos képességeik teszik őket arra alkalmassá, hogy a Földön Isten akaratát beteljesítsék. Az emberiség felszabadulását kell segíteniük a sötét önkényuralom alól.

      Kérdem én, jobb lenne nekünk, ha azt hinnénk, hogy tök egyedül vagyunk a világegyetemben? Vagy ha vannak is mások, de nem érdekli őket a sorsunk? Jobb lenne azt hinni, hogy ezek az üzenetek nem valódiak?

      Szerintem, ha ez valóban így lenne, már nem is volna értelme élni a Földön, a sötétek kénye kedvére hagyva, mert egyedül nem lennénk képesek legyőzni őket. Sorsunk a rabszolgasorban egyre nagyobb szenvedéssel járna, és kipusztítanának bennünket. Már rég tervbe vették, hogy csak kis részét hagyják meg az emberiségnek. A többire nincs szükségük.

      Inkább hiszek abban, hogy nem vagyunk egyedül. Láthatatlan védelmezőink, segítőink vannak. Számtalanszor tapasztalhatjuk a saját sorsunkban is. Csak általában az ilyen eseteket véletlenként, szerencseként állítják be. Van egy furcsa kifejezés is erre: csodával határos módon... Ja és az egós válasz: Persze, mert én olyan ügyes voltam. Nehogy elismerjük már, hogy léteznek csodák!

      Mi a csoda valójában? Csoda az, amit a jelenlegi képességeinkkel, tudásunkkal nem tudunk felfogni, megmagyarázni. Valamikor csoda volt a villanyégő, a rádió, telefon, repülő.. stb. Csoda mostanában például, hogy a mai gyerekek között egyre több olyan van, akik sose tanulták, de irtó tehetségesen, magas színvonalon művelnek valami tevékenységet. Vajon miért, hogyan lehet ez?

      Persze mindenre lehet valamilyen magyarázatot adni... csak azért, hogy ne ismerjük el a számunkra ismeretlen, vagy a rajtunk kívül álló dolog létezését. Mert ugye mi mindent tudunk? Mi emberek okosak vagyunk? "A Teremtés egyetlen magasan fejlett élőlénye."

      Az egyházak és egyéb hatalmi intézmények az önzésen és a kirekesztésen alapulnak. Kirekesztés a jólétből, a magasszintű életvitelből, a világ megismeréséből, az Istennel való közvetlen kapcsolatból, és az öröklétből.

      Földönkívüli barátaink, testvéreink mindezeket viszont biztosítani fogják számunkra. Pont ebben ne higgyünk? Miért? Mert eddig ez elképzelhetetlen volt? Rajta! Képzeljük el! Mondják és tapasztaltam számtalanszor, hogy amit elképzelünk mélységes hittel, az hamar megvalósul. Tehát higgyünk abban, amit szeretnénk!

      Törlés