2016. március 24., csütörtök

A NASA rádióüzeneteket kap a Föld Központjából - videó szövege magyarul


A NASA forrás azt mondta, hagy a tudósoknak nem okozott nagy gondot az üzenetek dekódolása, de ő határozottan elutasítja, hogy nyilvánosságra hozzák annak a tartalmát.

(Halley modellje a Föld belsejéről)


A NASA rádióüzeneteket kap 
a Föld Központjából – 
Egy titkos Idegen civilizáció él 
a világ felszíne alatt


A NASA rádiójeleket kap több száz mérföld mélyről a Föld felszíne alól, és szakértők szerint az üzeneteket egy intelligens, magasan fejlett életforma küldi.

Az egyértelmű, hogy valaki vagy valami kommunikál velünk -mondta egy magasszintű NASA forrás, aki névtelenséget kér-
és hogy miféle technológia az, amelyik jeleket küld a felszínre a talaj és a sziklák több száz mérföld mélységéből.

A tudósok először az érzékeny műholdak segítségével érzékelték a jeleket, és az üzeneteket időszakosan kapják azóta, a forrás szerint.

Ő azt mondja, az üzenetek komplex matematikai kódok formájában kapják, további megbízható tudósok érintkezésben vannak olyan lények csoportjával, akiknek az intelligenciája jóval felülmúlja a miénket.

A NASA forrás azt mondta, hagy a tudósoknak nem okozott nagy gondot az üzenetek dekódolása, de ő határozottan elutasítja, hogy nyilvánosságra hozzák annak a tartalmát.

„Nem mondhatnám, hogy az anyag ellenséges természetű lenne, de a tartalma aggodalom és vita tárgya lehetne” mondta.

„Mivel annyi minden múlhat az előadásmódon, úgy hiszem, okosabb ha hagyjuk egy ideig, hogy a hozzáértők küzdjenek meg ezzel, mielőtt olyan információ jelenne meg, ami feleslegesen felriasztja a nyilvánosságot.

A forrás azt mondja, a tudósokat idegesíti az a dolog, hogy nem képesek meghatározni a pontos helyét a földalatti civilizációnak és nincs olyan technológiájuk, amivel válaszolhatnának a lények üzeneteire.

"Bárkik is ők, nyilvánvalóan sokkal többet tudnak rólunk, mint mi róluk” mondja.
”Egyik dolog, hogy ők megtalálták a módot, hogyan tudjanak velünk rendszeresen  kommunikálni, de nekünk kevés sejtelmünk van, vagy egyáltalán nincs arról, hogyan tudnánk viszonozni a kapcsolatteremtést velük.”
„ És egy másik, az ő adásuk azt jelezte, hogy teljesen megértik a Földi életet, amíg nekünk fogalmunk sincs, hogyan jöhet létre intelligens élet és túlélés napfény és oxigén nélkül.”
A forrás azt mondja, a tudósok egyetértenek abban, hogy ez az évszázad legizgalmasabb és legfontosabb felfedezése. „Sokáig azt hittük, hogy az űr a végső határ, de most rájöttünk, hogy a bolygónkon belül feltérképezetlen területek vannak, amik sokkal fontosabbak lehetnek a jövőnk szempontjából”

Hogyan monitorizálja a NASA a földalatti civilizációt?

Rádióhullámokat bocsájtanak ki mélyen a forrásból, a Föld belsejéből az egész világra kiterjesztve.
A bolygó felületéről kiszabadulva, a jelek az űrbe jutnak. Az érzékelő műholdak veszik a jeleket és eljuttatják a NASAhoz.
A NASA dekódolja, de nem fogja felfedni azokat.




Clips credit: ESO, ESA/HUBBLE & NASA
Images credit: GETTY, NASA & ESO

Music credit: YouTube Audio Library

1) Dubstep Light by Audionautix is licensed under a Creative Commons Attribution licence (https://creativecommons.org/licenses/...)
Artist: http://audionautix.com/

2) It's Coming - Josh Kirsch Media Right Production





14 megjegyzés:

  1. A rádiójel nem tud átjutni a földfelszínen,gondolkozzatokb már! Alapból több ezer méter vastag a felső köpeny,teli van fémes anyaggal ami plusz árnyékol.Nincs olyan antenna ami ezen áttudna küldeni egy radióadást.Gondoljatok a wifitekre,jóformán a fal másik felén nincs jel,még ha tégla akkor csak csak átmegy,de ha fémszerkezetes a ház akkor egy 5 centis fal is felfogja.De jöhetnék a telefon térerőjével,ha elmegy a térerő az azt jelenti hogy nincs rálátás a toronyra.Ez a hír kacsa.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A mienkénél jóval magasabb szintű technológiát használnak. Mi el se tudjuk képzelni, hogy lehet a földkéregben járművön villámgyorsan közlekedni. Ők ezt is megoldják.

      Törlés
    2. Nézd a rádióadással nem tudsz szórakozni,nem tudod fejleszteni,ez kész van.Egy antenna egyszerű szerkezet,csak a teljesítményét tudod növelni.De lehet akár 20 paksi atomerőmű éves felhasználásának a teljesítményével veteksző antenna,a föld arnyékol.

      Törlés
    3. Még ha ez így is van - nekem is azt mondták 'hozzáértők', hogy ez így kivitelezhetetlen, ami a rádiójeleket illeti - szerintem akkor is tekinthetjük úgy az egészet, mint a felvilágosítás, közzétételi folyamat részét... valahogy meg kell magyarázni azt, amit már eddig is tudtak...

      Törlés
    4. Ha belegondolunk, hogy a világegyetemen belül az ember a második legfejletlenebb civilizáció akkor nyilvánvaló egy ilyen üzenet kivitelezhetetlensége. A másik civilizáció aki kirobbantotta az atomháborút és a majmokkal azonos intelligenciaszintre süllyedt vissza a civilizációjuk. A földi ember is ebbe az irányba tart, a kételkedések helyett a tanácsaikat kellene elfogadni !

      Törlés
  2. Egyszer mi is kaptunk egy üzenetet, amiben pont egy 'többrétegű' Föld bolygó képe rajzolódott ki...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kik vagytok ti? Hol a fotó?

      Törlés
    2. Ugyanolyan emberek vagyunk, mint te vagy bárki más.. :)
      Telepatikus üzenetekről aránylag ritkán készülnek fotók.....

      Törlés
    3. Névtelen és Névtelen itt is remekül megértitek egymást.Akkor gyakorolj,mert még ezután jön a java!
      Nem csak rádió hullámok vannak.Infrahang és plazma skaláris hullámok.Sajnos nem az emberekért,hanem ellene.Ideje volna a használaton kívüli lokátorainkat használni,hogy kinullázzuk ezeket a káros rezgéseket,melyekkel támadják hazánk légterét.A NASA nem a becsületességéről híres.A Belső Homorú Föld üzenete a NASA-nak:'HAGYJATOK FEL MINDEN KÁROS FÖLD FELSZÍNI,ÓCEÁNI,ŰRBELI REZGÉSEK SUGÁRZÁSÁVAL!
      A BOLYGÓ FELSZÍNÉNEK ESETLEGES PUSZTULÁSA ,AHOL TI IS TARTÓZKODTOK,A HOMORÚ FÖLDET NEM VESZÉLYEZTETI!ÖNMAGATOKAT IS HALÁLRA ÍTÉLITEK.SZANKCIÓK VÁRHATÓAK.A LELEPLEZÉS MEGÁLLÍTHATATLAN.A FÉNY ERŐI GYŐZEDELMESKEDNEK MINDENEK FELETT.'
      Nincs hova menekülniük.

      Törlés
  3. Már megint a szokásos titkolózás, valami rendkívüli történik, de mi azt nem fogjuk megtudni. Nem is a NASA lenne, ha nem sumákolna. De akkor most hogy van ez? Az interneten kiszivárog, de sehol nincsen semmilyen hírekben, - én legalábbis eddig nem értesültem erről rádióból meg tévéből. Még ha ez így is van, és egyelőre csak itt az interneten terjed, akkor is miért nem kapott nagyobb nyilvánosságot itt is egy ilyen óriási horderejű esemény? Vagy ez már nagy híroldalakon is megjelent?

    Azért azzal a lentiek, a belső-földiek is tisztában lehetnének, hogy a NASA nem a megbízhatóság bajnoka, enyhén szólva. Mindent úgy manipulálnak, ahogyan akarnak, a "messziről jött ember azt mond, amit akar" elvet alkalmazva. Mi ezt úgysem tudjuk ellenőrizni. Már a Holddal és a Marssal, és sok egyéb mással kapcsolatban is sok ködös, rejtélyes dolgot csináltak.
    De mindezektől eltekintve, ez még így is óriási hír, ha igaz, és tényleg küldtek hullámokat a belső-földiek. Csak jusson már el végre az emberekhez, nem pedig csak a hatalmi elit variáljon mindig az ilyen információkkal!

    VálaszTörlés
  4. ez kacsa.sztem meg liba.

    VálaszTörlés
  5. Ez egy totális marhaság. Ha ennek csak némi igazság tartalma lenne,akkor minden égitestet potenciális "űrhajónak" lehetne tekinteni,amin,vagy amiben, élet van,illetve gondolkodó lények élnek. Én maradok a felszínen és gondolkodom,szerény képességeim szerint. Amíg hagyják!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt valóban így állítják :) "Minden bolygó lakott, láthatatlanok a lények, vagy a bolygó belsejében élnek."

      Törlés