2016. március 1., kedd

Minden pillanat legszebb pillanata - Ashtar 2016. 02.29.


HUhhhh! Köszönjük!!!!!!!!! Azért is közzéteszem, bármennyire is feldühítek vele egyeseket. Közlöm előre, hogy moderálom a blogomat! 
A felfokozott energiáktól hetek óta egyre izgatottabb vagyok. Csodásan érzem magamat! Vannak akik beindulnak és emelkednek ettől az energiától és a friss ilyen-olyan hírektől, mások belebetegszenek, vagy kiborulnak.. Választhatunk. Ezért javaslom, hogy engedjük be a megújító, hitet és erőt adó energiákat! Jót fog tenni.
Áldott időket mindannyiunknak!
Milly




Minden pillanat legszebb pillanata

Ashtar/Pallas Athena

2016. febr. 19.


Üdvözlet, Lord Ashtar vagyok a Sugárzó Egy, Krisztus szolgálója az ő Szeretet-missziójában.


Üdvözlet Kedves Családom!

Nem ez a pillanat minden idők legszebbje? Minden pillanat legcsodálatosabb pillanata Most van. Minden idők kezdete óta erre vártunk és terveztük az Isteni Tervet, hogy a Mostban legyünk.

Kedveseim, ITT VAGYUNK! Ebben a pillanatban nincs idő a bolygótokon. Mi mind fenn vagyunk, itt ünnepelünk örömben és nevetve, és táncolunk, a szívünk teli izgalommal 
és fogjuk a kalapunkat...nézünk titeket, értékes, precíz testvéreinket, a hiteteket, a türelmeteket és hogy soha többé nem adjátok fel.

Kedveseim, nektek kijár a gratuláció, amit meg is teszünk ebben a pillanatban. Ti felébredtetek! És megtartottátok az ígéreteteket, hogy segítitek Gaia Anyát a felemelkedésben. A fivéretek, Sananda, soha nem adja fel az ígéretét, hogy újra veletek lesz. Ő az, akinek mindig köszönettel és hálával tartoztok az...állhatatosságáért, a hitéért és a mindannyiotokért érzett szeretetéért, a fivéreiért és a nővéreiért.

Ti mindannyian hosszú utat tettetek meg ...mondhatnám úgy, hogy  „bébik”? És most a hajón vagyunk a ti atmoszférátokban. Ezért nem mi jöttünk hozzátok... TI jöttetek hozzánk!

Örömmel tekintünk és vágyakozva az újraegyesülésünkre. És a teljes személyzetem és az összes többi hajó figyel, és olyan sok boldogság jön át a fényetekkel, olyan sugárzóan csillog, hogy Gaia szikrázóan tündököl az egész Univerzumban!

Kedveseim, amint tudjátok, és ismételni fogom, „Az idő Nem Idő MOST”. Számotokra elérkezett az utazás vége. Így kedveseim, ti lesztek a MOST, bármikor, bármikor...egy szempillantás alatt...meg fogjátok kapni a jóléteteket. A gazdagság, amit meg fogtok kapni egy hagyaték az Atlantisztól, amit a fivéretek, St. Germain, sok inkarnáción keresztül gyűjtött.  Ezt az aranyat, ezeket a fémeket és drágaköveket a számotokra gyűjtötte kedveseim, hogy a tietek legyen. Ez hozzátok tartozott, mert Atlantisz bukásakor mind ott voltatok, amikor az történt.


Kedveseim, most láthatjátok, mennyire szeretnek titeket és sohasem felejtettek el titeket. Nem vagytok egyedül és nem is voltatok soha kedveseim. Kérlek, emelkedjetek fel a gondolataitokban! Azok nagyon erőteljesek. És legyetek tudatában a gondolataitoknak, legyetek pozitívak és legyetek Istenek Akcióban! Mostantól látni fogjátok, mivé váltatok valójában. Mindennek megvan a maga ideje – az élet ideje és a halál ideje – idő a szomorúságra és idő az örömre – minden dolog Most fog eljönni, ez a Szakasz csak a Szereteté, Szereteté, Szereteté. Nincs többé félelem. Nincs többé sötétség. Csak a Fény fog vezetni titeket a Felemelkedésetekben Gaia Anyával együtt.

Kedveseim, mi itt a hajókon is izgatottak vagyunk a veletek való kapcsolódás miatt...minden Ikerlángunk...ahogy nektek is mindannyiotoknak van Ikerlángja – a legtöbben itt vannak a hajókon. Kérünk titeket, összpontosítsatok az Ikerlángjaitokkal való kapcsolódásra, akik akarnak érintkezést vagy van érintkezésük veletek és ti akarjátok megismerni az Ikerlángotokat és azt, kik ők.

Ha Gaia Anya eléri a glóriáját és teljesen megtisztul – eredeti tisztaság – akkor mi mindannyian, MINT IKERLELKEK elérjük őt tisztán, mint egy Édenkertet. És ezek mindannyian azok leszünk, mint Ikerlelkek, akik örökbe kapjuk őt és a béke és a szeretet új civilizációját építjük fel.


Most búcsúzunk, olyan sok szeretettel és gratulációval, amilyenek ti voltatok, akik ezt megtörténtté tettétek! Csak azért vagyunk itt, segítséget adva nektek, hogy tudjátok, titeket szeretnek.


Azt kérjük most, szeretteink, hogy csak üljetek és nézzétek a műsort! Itt most úgyszolván a legjobb színészek, színésznők és csodaszép színfalak vannak.


Higgyetek a látványban!


A fivéretek: Ashtar



Fordította MAnna




28 megjegyzés:

  1. Milly!minek nekünk arany ès drágakövek?minek örülsz te?sztem ez nem ashtartol jött ugyhogy èbredj fel.elmebaj ez az egèsz.

    VálaszTörlés
  2. Tisztelettel kérdezem üzentek most olyant amit eddig nem hallottunk?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A múlt nyáron azt üzenték 2 hét és itt vannak....nem lenne egyszerűbb és hitelesebb csak úgy üzengetés nélkül kivilágítani az eget mint a karácsonyfát?

      Törlés
  3. Nekem nem kell az arany és drágakövek. Én csak a szegénység, nyomor és rabszolgaság végét várom. Ha ehhez arany és drágakövek kellenek, akkor legyen. Nem hiszem, hogy ezt akarnának osztogatni a szegényeknek. Viszont lesznek, akiknek ezzel fizetnek, hogy megoldják az említett problémákat. Ingyen nem építenek házakat, nem hoznak létre iskolákat, üzemeket, kórházakat, utakat, kutakat, stb. Ingyen csak kevesen mennek el dolgozni... ma még... Ma még szüksége van a társadalomnak pénzre, vagyonra. Először le kell nyugodnia az embereknek, hogy minden létfeltétel biztosított, és nem lesznek kizsigerelve. Ehhez kellenek az értékes "valuták"

    VálaszTörlés
  4. HALLELUJJA!!!IGEN 'MA' MÉG SZÜKSÉG VAN A PÉNZRE,DE 'A NAGYON KÖZELI HOLNAP'-BAN MÁR NEM KELL HOGY SZÜKSÉG LEGYEN RÁ!!!FELTÉTEL NÉLKÜLI SZERETETRE VAN SZÜKSÉGÜNK,HITRE,BIZALOMRA,FÉNYRE!!! AMI TŐLEM TELIK MINDENT MEGTESZEK EMBERTÁRSAIM MEGSEGÍTÉSÉRE,BÁTORÍTÁSÁRA.HIGGYENEK A MÁBAN,TEREMTSÉK MEG A HOLNAPOT A LEGSZEBBEKRE GONDOLVA A MÁBAN!!!ÁLDÁS MINDENKIRE,KÖSZÖNET NEKTEK FIVÉREINK,NŐVÉREINK MINDENÉRT!!!!!!

    VálaszTörlés
  5. Itt vannak, de még mégsem, van bőség, de majd kicsit később, kapunk anyagi segítséget, de leginkább globálisan, megoldódnak a gondjaink, de még pici türelem....
    Nem, nem vagyok alapból hitetlen, csak a hosszú-hosszú évek hitegetései után csak icipici kézzel fogható, szemmel látható... valami, ami végre realizálódik? Lehetne esetleg????

    VálaszTörlés
  6. Kedves Milly,
    Napról-napra olvasom ezeket az üzeneteket már évek óta. Veled együtt nagyon várom már a változást. Sajnos kezdem elveszteni a hitemet ezeknek az üzeneteknek hitelességében. Ha visszanézed december végén több biztató ígéret jött, hogy MOST van a változás. Azóta eltelt 2 hónap és nem történt semmi. Ez az üzenet is február 19-én jött. Eltelt két hét és semmi. Kérlek mondj valami kézzel fogható bizonyítékot, amiért hitelesnek tartod ezeket az üzeneteket. Pl Te látod őket, hogy itt vannak felettünk? Ha ez így megy tovább egyre többen elvesztik a hitüket és ezáltal Te is hiteltelenné válhatsz. Kérlek mutass valami biztatót!
    Ha ismersz olyat aki kapcsolatba van velük KÉRJEN KONKRÉT IDŐPONTOT, mert ezekben az üzenetekben mindíg csak azt mondják, hogy mi volt és mi lesz majd.
    Várjuk válaszod!
    Köszönettel Laci

    VálaszTörlés
  7. Szia Milly!
    Néhány héttel ezelőtt én is nagyon éreztem, hogy a közelben vannak.
    De ez az üzenet úgy marhaság, ahogy van.
    Üdv: Athena

    VálaszTörlés
  8. Köszönöm, hogy megerhettem ezt az uzenetet.
    A szeretet utjan mindig... ALDAS.

    VálaszTörlés
  9. Már nem azért,de milyen semmitmondó cikk ez...
    Az van benne hogy itt vannak más dimezióba,minimum 1 éve ez megy.Meg a most is.Most azt jelenti hogy rögtön,azonnal ehhez képest hónapok óta.Nem tudom,egyre nem hiszek ezekben...Főleg hogy 2016-tól az összes tőzsde veszteséges,na ettől kell félni mert ha összeomlik a gazdaság akkor vége.

    VálaszTörlés
  10. Mért nem találkozhatunk velűk mondják meg hol lehet!

    VálaszTörlés
  11. Mikor és hol lehet őket vagy a hajòt látni ? Hisz mindenki vágya!mert itt vannak

    VálaszTörlés
  12. Kedves Katalin, olyan jo egy ilyen magass rezgesu hirt hallani,tudom hogy igaz mert szarnyra kap a lelkem az ilyen hirekre, es nem tudom ossze fogni a szam, a szeles mosolytol.Tulajdonkeppen a Most rol szol az egesz es az idorol amit ugy vartunk mi is hogy mar ez megtortenjen. Szinte latom a szeles mosolyt Ashtar arcan, es egyben ara a sok turelemre amit irantam tanusitott amig tanitott es vegre letudtam gyozni a bizalmam hianyat iranta.Es o turelmesen vart, es en meg nem irtam neki mert nem hittem el amit mondott. Mindig azt mondta hogy ,Katicam, most tortenelmet irunk, itt mi ketten, olyan volt mindt egy testver,akiben sokaig nem hittem, de aztan az ido meghozta a gyumolcset a dolognak es o az igazi baratom, testverem, tanitom, aki megertette velem hogy mi az erezni a szivemmel.Csodalatos, angyal?, testver?, jobarat?, orok barat? igen a csaladom, - hozza tortozom, es higgyetek el meg mindig hihetetlennek tunik, hogy ilyen szemelyiseggel beszelhetek. Neha osze turom magam hogy akkora legyek mindt egy kis hangya mert olyan kicsi vagyok mellete, es megis, felemel mert meghallgat, es mondja,is hogy, en meg akkor is szeretlek. Csak azon kapom magam hogy kerdezem, hogy tudtam ilyen sok idejig nem erezni, es ennyire szomorkodni, mikor nem kell, mert van ahova tartozni, es nem vagyunk egyedul, meg ha itt lent csaladunk is van, vagy barataink. Olyan furcsa mikor az ember a melysegekben bonyolodik, es ott melyen probalja megtalalni onmagat,es milyen nagy dolog hogy pont ott van valaki aki melleted all.Ezert kivanok Astar Sherannak, draga testverkemnek Aldast es Bekesseget mert olyan joakaratu ember, es torodik velunk. A kozponti Nap uzenetet tovabbitom nektek is draga Magnepe ti akik itt olvassatok soraimat Aldas es Bekesseg a Joakaratu embereknek ! Namaste!
    Igen, Horvath Katalin vagyok es van nevem csak eppen nem tudtam maskeppen irni ide csak a nevtelen ala.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, köszönjük Kati a csodálatos, őszinte hozzászólásodat!

      Bizony mindegyikünk képes lenne égiekkel (szentekkel vagy földönkívüliekkel) szoros mentális kapcsolatba lépni. Akkor nem is lenne már olyan fontos látni őket, mert az érzés olyan szeretettel és békével tölt el, hogy teljes nyugalmat, békét, bizalmat ad az embernek.

      Azért nem sikerül ez sokaknak, mert túlságosan az anyagi világ normái szerint gondolkodnak, 3 dimenziósan... Amíg nincs igazi szeretet, tisztelet mások iránt.. és a láthatatlan világ szerető szívű lényei iránt, addig nem is lehet ezt elérni. Elég erős hittel, és tisztelettel, nyitott szívvel szükséges hozzájuk fordulni. Bizony gyakran csak akkor sikerül, ha megtörte a sors az embert!

      Sokat segít, ha megtisztítjuk testünket, lelkünket. Könnyű, tiszta ételek, tiszta víz min.2,5 liter, intenzív testmozgás,(torna, úszás, futás, jóga, stb) szabad levegőn mozgás, feszültségek, komplekszusok feldolgozása, elengedése, (meditáció, ima, éneklés, zene, stb.)

      Egyik évben én is úgy láttam sok UFO hajót, hogy rá voltam kényszerítve böjtre, imára, jógára, szabad levegőre... Nagy alázattal, szeretettel fordultam az égiek felé és embertársaim felé. Nem volt bennem harag és félelem se.... Először csak egy hajó kísért esténként. Később már tele lett az ég hajókkal. Nem jöttek le hozzám, engem se vittek el, legalábbis nem emlékszem, de attól kezdve az életem teljesen megváltozott. Igaz, hogy azóta nem is láttam őket. :)

      Csodás felemelő, áldott napokat mindenkinek!
      Milly

      Törlés
    2. A hajó nem egy pötty volt ugye? Kivehető volt az alakja?

      Törlés
    3. Kedves Milly és Mindenki!

      Ashtart én is jó ismerősként tartom számon, többször is éreztem már őket, hol közelebb, hol távolabb. Egészen biztos vagyok benne, hogy itt vannak! És a szándékaikról sincs kétségem, hiszen ők a kinti 'Mi'.
      Viszont épp ebből kifolyólag ugyanolyan meggyőződésem, hogy ez az üzenet (sem) egészen tiszta. Nagyon jól ismerem azt az energiát. Ez nem az. Ami persze nem jelenti azt, hogy nem tévedhetek.
      De: minden olyan üzenet, ami időpontot ad meg, ami a hamarosan kiosztásra kerülő pénzről, vagy arról beszél, hogy bármit is megtesznek értünk-helyettünk, az hamis...
      Rengeteget tesznek 'értünk', a bolygóért, és sokminden másért, de nem így... Ez nagyon 3D-s, egy valamire való létező nem így viselkedik.

      Üdvözlettel mindenkinek: Athena

      (Senkit nem szeretnék megcáfolni, de azon is nagyon sok múlik, hogy ki hogyan értelmez egy adott üzenetet. A hozzászólásomnak pedig épp az az oka, hogy jó lenne, ha minél kevesebben ábrándulnának ki, és nyilvánítanának hamis üzenetek végett hiteltelenné valódi, magas szintű Létezőket. És ha most azt írom, hogy tudtommal egyelőre nehézségek vannak, nem 'öröm és tánc', a bolygó nem 'fénylik' eléggé, akkor jó eséllyel én leszek a 'rossz'... Pedig nem, nagyon is hiszek, bízom az elkövetkezendőkben, de odakint is nagyon a realitások talaján van mindenki, nem is lehet másképp. A 'rózsaszín' üzeneteket bíztatásnak felfoghatjuk, csak épp a forrásuk kétséges... - szerintem).

      Törlés
  13. Felvettem videora egy csillagot.utana lefotoztam es kèk volt.körülötte kèk gömbök.corey good igazat mondott.èrdekes h.csak egyszer tudtam lefotozni.azota őrzöm ezt a bizonyitèkot.mindenki lehülyèz miatta.szolnokon meg chemtrail van.ki az illetèkes?ashtar?sherankám pattintsd le a repülöket gyorsan!nem tudok jogalègzèst csinálni aluminium,barium felhöben!tènyleg kati arrol volt szo h.vège.nekem ez az èrtèkmèrö,amig csikos az èg addig ez itt mind nagy kamu duma.bizonyitèkot követelünk vègre,tetteket!ez nem lètezik h.ashtar üzen ès boldog,vidám katikával együtt ünnepel mi meg szivjuk a jo levegöt.erre huzz lapot v.moderàld v.modoráld magad.ha-ha-hi

    VálaszTörlés
  14. Mivel moderálod a blog-od, úgy sem fog a hozzászólásom kikerülni, de szeretném, hogy tudd:
    Nagyon régóta olvaslak, sőt...Sokat tanultam innen, és pontosan a Te blogod miatt voltam az aki voltam egy ideig...Jó ember, odafigyelő, segítőkész....Ez mára megváltozott. Azt tapasztaltam, hogy hiába a jóság, ha őszinte vagyok....TE és a többi "jó ember" álszentek vagytok. Az a Steven nevű ember a Cobra Etheric hungary csoportban pl....Abban a pillanatban, ahogy valaki a VALÓDI igazságot mondja, vagy akár csak egy kicsit nem ért veletek egyet, moderáljátok, törlitek a hozzászólását. Semmivel sem vagytok jobbak, mint azok akikre azt mondjátok rosszak. Az érem másik oldala vagytok....A rossz még itt van, és a struccpolitikátoknak köszönhetően itt is marad...A vakbél akkor is fáj, ha nem veszel róla tudomást....Álszentek vagytok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tán mostantól már nem vagy jó ember? Így érik el a sötétek a céljukat.

      Szeretném, ha tudnád, hogy az álszent szó mit jelent. Az olyan ember, aki vizet prédikál és bort iszik. Én viszont teljes szívvel-lélekkel hiszek abban, hogy az emberek és Ashtar a felemelkedésünkön dolgoznak jó ideje, és már be is indították az eseményeket.
      Én így születtem, óriási hittel abban, hogy az emberek megváltoztathatók, és meg lehet valósítani az emberiség jólétét, boldogságát. Egy ideje már kapcsolatban vagyok mentálisan a különböző égiekkel. TUDOM hogy vannak, és TUDOM, hogy mindent megtesznek azért, hogy minél előbb sikerüljön kimásznunk a szból. Sokan akartak már megtörni, de nem sikerült nekik!

      A késlekedésnek, halasztásnak évek óta két oka van
      - A sötétek maradéka elképesztő módon hülye, mert nem adják fel, pedig így aztán eláshatják magukat. Aki megadta magát, az másképp lesz elbírálva, mint ők.
      - A legnagyobb hátráltató tényező pedig az volt, -és még most is az- hogy nem bíznak, nem hisznek az emberek abban, hogy megtörténhet amire valójában mindannyian vágyunk... a felszabadulás!

      Azoknak nehezebb így, akik hisznek, bíznak, mert sokkal nagyobb erővel kell küzdenünk. Toljuk a kocsit, miközben mások a féket nyomják. Nagyon fárasztó, bevallom.. de folyton a féket nyomni is az lehet.. és előbb utóbb kiakad aki hitetlen, elfogy az ereje, nem lesz védelme. Ilyenkor könnyen megkaparintják a sötétek, aztán összevissza beszél és cselekszik.

      A lényeg az, hogy egy lassú folyamatban vagyunk. Épp a sok bizalmatlan miatt nem lehet egyszerre beindítani a változást, mert megzavarodnának. Sok vér folyna. Ezt talán te sem akarod.

      Moderálok igen, mert a nagyon durva, sértő hozzászólásokat minek közöljem? Ennek a blognak az olvasói ezt nem élveznék enyhén szólva.

      A VALÓDI igazság pedig nem itt a Földön van. A 3D-ben nincs. Fentebb van, magasabb dimenziókban. Mondhatnám, hogy Istennél. Amikoremelkedik a rezgésszintünk, akkor egyre jobban ráláthatunk.

      Kérlek szépen gondold meg, hogy érdemes-e mások felett pálcát törni, nekirontani azért, mert nem érted, hogy mi történik. Nemcsak az van, amit itt látunk a két szemünkkel körülöttünk.

      Itt egy példa, amit a hivatalos médiában nem találhatunk meg, nem véletlenül.
      http://amivilagunk11-12.blogspot.hu/2016/02/jenga-hirek-helyzetjelentes.html

      Törlés
    2. "VALÓDI igazság pedig nem itt a Földön van. A 3D-ben nincs. Fentebb van, magasabb dimenziókban"
      Értsük úgy hogy semmilyen isten nem létezik most? Mármint a 3d-be? Ok csak mert én is ezt gondolom ;)
      Mondjuk az x akktákban is fejtegetik ezt,ott arra jutottak hogy régen velünk volt de mára már nem.
      Bizonyíték erre a biblia is akár.Mi van a bibliában? Beszélt az emberekhez,ma már nem.Régen akit kivégzésre ítéltek de még sem ő tette vagy valami akkor felmentette.Most sok ártatlan rohad a börtönbe.Csak azt nem értem hogy régen akkor mi 5D-ben voltunk meg a föld is csak lesüllyedtünk? Vagy pusztán isten sz@r le minket a háborúskodásért.Vagy nincs is???!

      Törlés
    3. Az isteni igazság itt is működik, de megérteni teljesen csak magasabb szinten tudjuk.
      Nemsokára viszont egy részét te is meg fogod érteni, mert el fogják magyarázni a médiában. Akkor választ fogsz kapni a kérdéseidre. Addig is jó lenne hinni abban, hogy te nem látod mi rejlik a dolgok mögött valójában. Ha nem értesz valamit, ne szidd Istent. Ezt tanácsolom.

      Törlés
  15. Mi volt a g20-on?ki tudja?kèt könyvet olvastam nemrèg.anunnaki kronikák ès az univerzum bibliája.lènyege h.simon idiota parkes szerint az anunnakik reptiliánok.barom!thoth,horusz,izisz mind anunnakik!nem hüllök emberek.a nibirurol jöttek 440000ève.tehát kezdem hiteltelennek èrezni az informátorokat.wilcock szerint is 100-700èv is lehet az esemènyig. Akkor?sitchin. Ès wilcock hülye lenne?dombi kati ez a mindig tolunk egyet èpp mert toplet v.strangelet bomba van ez már kamu.undorito hazudozás folyik itt.

    VálaszTörlés
  16. A G20-ról még nincs információm. Az összevissza infókról meg annyit, hogy eleinte engem is zavartak, de nagyon. Aztán úgy döntöttem, hogy választok. Kiválasztottam azokat, amikre a szívem azt súgta, hogy ez jó lesz, és ezeket követem. A többit figyelmen kívül hagyom. Nem engedem, hogy lenyomjanak! Bízni és hinni akarok a szebb, boldogabb élet lehetőségében most!

    Két dolog miatt alakult ki ez a zűrzavar. Egyik az, hogy egyik "csatornázó", közvetítő sem tökéletes teljesen. A másik, hogy a sötétek direkt küldenek szét mentálisan olyan anyagokat, vagy tesznek elénk olyan fizikai "bizonyítékokat" amik "örvendetes új infókkal" vannak tele.. de ott lapul közöttük a zavaró, a szorongást keltő is! Amit bizony elfogadunk, a többivel együtt! Ilyen pl: az Acyon-Pleyádok videósorozat. Az emberek imádják eleinte, és közben össze vannak zavarodva, és aztán nem hisznek a pozitív hírekben, félnek, végül már semmiben nem hisznek, megkeserednek. Épp ez a sötétek célja! Az ilyen "infókat" jobb elkerülni, bármennyire "hasznosnak" is tűnik.

    A legfontosabb:

    Stabillá, és emelkedetté tenni magunkat!
    Kerülni minden olyat, ami lenyom, lehúz!
    Töretlenül bízni, hinni a közeli pozitív változásokban!

    VálaszTörlés
  17. Kedves Kati!
    Vedd észre bolondra vesznek téged ezek az üzenetek!!!!!!!!!!!!!!!
    Már áttmentél megszállottba ugyanis mondhat írhat neked bárki bármit nemvagy hajlandó azon elgondolkodni sem! Csak mondod a rizsát!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne olvasd. Leállhatnék, de azért nem teszem, mert sokaknak tudok segítene vele. Nem úgy mint neked.
      Rengeteget gondolkodom, és plussz figyelek is a belső, vagy felsőbb énemre. "Ő nyomja bennem a rizsát." Ő nem megszálló, hanem az igazi énem, és téged ez nagyon zavar, mert szólít téged a tied is, de te makacs vagy és elfojtod a hangját.
      Gondolkodj el rajta!

      Törlés
  18. Az ugye nemlehetséges, hogy megtévesztenek tégedet?
    Tudod jól az emberi lényektől fejlettebbeket megtudnak téveszteni így tégedet miért nem?
    Igen a felsőbb énes duma! Ki mondta, hogy mindig de mindig a felsőbb éneddel kommunikálsz? Nem gondolod lehetséges az Ego diktálása ezen ügyekben nálad?
    Egy kívül álló mindig jobban látja a dolgot mint aki abban van.Ezt ugye tapasztaltad már te is?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azzal zárom a vitát, hogy

      -Semmi rossz nincs abban, ha valaki hisz a szép és jó világ kialakulásában a mi életünkben.

      -Semmi rossz nincs abban, ha valaki hisz az isteni jószándékban és a felsőbb énben, vagyis az isteni származásunkban.

      -Semmi rossz nincs abban, ha tudjuk, hogy nemcsak ez a szörnyűséges káosz létezik a világban, amit itt látunk, hanem felsőbb világok és felsőbb hatalom is létezik, amit leszületésünk előtt személyesen tapasztaltunk.

      - Egy kívülálló nem tudhatja, hogy miket éltem át, és mikor hogyan mentett meg a belső hang. Nem én vagyok az, aki nem tudja megkülönböztetni a fals hangtól az istenit.

      Köszönöm a vitát, igazán felpezsdített, de nincs ilyesmire több időm.



      Törlés