2016. augusztus 12., péntek

Üzenet Mira-tól a Plejadi Magas Tanácstól 2016.08.04.



Üzenet  Mira-tól 

a Plejadi Magas Tanácstól 

Valerie Donner közvetítésével 


Valeria Donner


2016. augusztus 4.

Üdvözletem, Mira vagyok. Szeretettel üdvözöllek benneteket és nagy bátorítással.

Érzitek a változások történését? Látjátok a fény energiáját? Készen álltok a nagy változásokra? Tudjuk, hogy igen, mert néhányan kértétek a Teremtőnket az isteni beavatkozásra. Imádkoztok a változásért, mert készen álltok rá. Az itt van és így vagyunk mi.

Az a nagyszerű megerősítésünk, hogy sokan érzik, ez valóban igaz. Tudjuk, hogy ez egy hosszú folyamat. Ez végtelennek tűnik, de ez nem így van. Minden nap kihívás érezni, mi történik körülöttetek, amit a fő médiák és a harmadik dimenziós kontrollált energiák valóságosnak szeretnének láttatni veletek. De ti tudjátok, hogy másképpen van és én megerősítem az érzéseiteket.

A ti jövőtök pompás. Ti dolgoztatok és dolgoztatok, hogy azzá tegyétek. Most azt érezhetitek, hogy ez így van. Tudjuk, hogy ti olyan régóta érzitek a harmadik dimenziós polaritás kibírhatatlan oldalát. Ez a végéhez tart és hamarosan megváltozik.

Most itt az ideje, hogy meghatározzátok, hogyan akarjátok a világotokat és az új életet. Milyen sok szeretetet, fényt, harmóniát, dicsőséget, bőséget, egészséget és egységet kaphattok? A Teremtőnk és mi mindannyian a Galaktikus Szövetségben és a Fényszövetségben azt akarjuk, hogy mindez teljesüljön nektek.

Mindez lehetséges, mert a fény magas tudatosságú lényeienek milliói, akárcsak ti magatok, kikövezték az utat, belső munkát végeztek, imádkoztak, meditáltak és megoldották, hogy megvalósuljon a munka, amiért idejöttetek, hogy megtegyétek. Ezért lesztek megjutalmazva. Nem mondhatom, hogy eléggé, amennyire örülünk nektek és az eredményeiteknek.

Most maradjatok összpontosítva, különösen vigyázzatok a testetekre, legyetek pozitívak és várakozóak! Hallgassatok az intuícióitokra! Kövessétek a kapott eligazításokat! Élvezzétek a boldogságot és a bőséget, ami következik. Új földetek és új életetek lesz. Ti és a Föld a legnagyobb dicséretet érdemlitek.

Szerető szolgálatban, Mira vagyok.








14 megjegyzés:

  1. 2012.aug.4.ufo és földönkivüliek oldal.az olimpia jo alkalom a közzétételre.sziriuszi hajok fogják felfedni magukat.4éve volt ez.azota se sikerült nekik.nem tudom dombika mit várunk de még azt se tudom elmagyarázni a tetves parasztoknak h.ne egyenek hust.ne öljenek állatot,semmilyet.ébredés az van csak nem nálunk.

    VálaszTörlés
  2. Ah,most mit írjak erre? 3éve ez megy hogy várakozzunk.Meg eddig az volt hogy nem segítenek csak itt vannak de nekünk kell megoldani.Ma meg már segít mindenki? Még az isten is? Mondjuk nem tudom hogy hogyan tudna,elvégre egy energia semmi több...Nem tudom,de már unalmas ez az egész.Volt egy időpont,július 8-a ami hát kicsit elmúlt még sincs semmi.Sőt még a hírek is elfogytak.Ezen az oldalon is alig jelenik meg cikk,régen hetente egyszer legalább.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bocsi, hetekig csak rövid időre voltam internetközelben... nyár van.

      Törlés
  3. Hurrrá! Köszönöm ezt a fantasztikus hírt, csodálatos hogy már ilyen közel van a változás annyira jó érzés!!! Köszönöm köszönöm, most megyek vissza dolgozni, vásárolni, adózni, és megnézni a kedvenc sorozataimat és közben a szuper reklámokat, majd utána feladom a forintosított deviza hitel törlesztőmet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, így kell tenni, amíg nem változnak meg az alapok. :) :) De közben hinni kell, bízni, hogy nemsokára minden másképp lesz, mert felszabadulunk. A gondolatainkkal teremtünk. Ezt ne felejtsük el! Aki töretlenül hisz, az hamarabb tapasztalja a pozitív változásokat. Ez így van. Tanúsíthatom.
      Szeretettel
      Milly

      Törlés
  4. Ennek semmi értelme hiába minden mert jò nincs rossz nélkül

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A 3D-re valóban jellemző a rossz jelenléte. De nem mindegy, hogy milyen mértékben van jelen. Ez már túl sok, és nem megengedhető, mert életveszélyes az egész emberiségre és a Földre nézve is.
      Ezért van szükség a sürgős változtatásokra.
      Ezenkívül adva van a lehetőség magasabb dimenzióba lépni, pl. az 5D-be. De olyan szintre kell emelni a rezgésünket, hogy ezt meg tudjuk tenni. Testünk és tudatunk tisztítása szükséges hozzá, és pozitivitás, tudatos gondolkodás és cselekvés a Teremtésbe vetett hit és bizalom jegyében.
      Szeretettel Milly

      Törlés
  5. Várom hogy legyen végre valami de semmi sem történik és már nem is igen hiszem hogy lessz bármi a google forditò varázsán kivűl mondjatok egy időpontot és történjen is meg. Ne Csak karakterek legyenek

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mondtak egy újabb időpontot, szeptember 3.
      Meglátjuk mi lesz. Az biztos, hogy bizonyos megjósolt, hihetetlennek tűnt dolgok már kezdenek megvalósulni a politikában. Pl. Hillary Clintontonról egyre több disznóság kerül napvilágra. (Azt jósolták, hogy le fogják tartóztatni, de senki nem hitte. Most jó úton haladnak az események afelé)
      Tehát érdemes bízni és kitartani!
      Milly

      Törlés
  6. Nem Kedves Milly, nem így kell tenni így a birka bamba nem gondolkodó majd megmondják nekünk az ufók mi a jó nekünk népek tesznek. Önellátás, magunk erősítése fizikálisan és mentálisan egyaránt.

    Ha megjelennének ezek az izék az égen mindent a legnagyobb fenntartással fogadnék és a legutolsó lennék aki lépne feléjük, NINCS INGYEN EBÉD!!! Aki ezt elakarja hitetni az akar valamit.... Gondolkodjatok!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az egyik fő oka, amiért nem történt még meg a globális szintű nyilvánosságra hozatal és a csillag testvéreinkkel való kapcsolat felvétel, az pont az, hogy az emberek többsége nagyon bizalmatlanul áll hozzá a változáshoz(megújuláshoz).Ahhoz viszont, hogy az új megkezdődhessen, előbb elkell tudnunk engedni a régi elavult szokásokat, programokat(élet felfogásunkat) az életünkből(pl.pénz használata, húsevés).A hitet elősszőr megkell előlegeznünk, utána majd meg fogjuk tapasztalni a csodákat a fizikai létben is.A dualítás csak erre a mostani 3D-s világunkra jellemző.Az emberekkel el lett hitetve, hogy az életben ahhoz, hogy kaphassunk valamit, azért adnunk is kell cserébe valamit.A felsőbb létsíkoknál azonban ez nem egészen így működik.A normális élethez szükséges erőforrások biztosítása és használata ugyanis minden élőlény univerzális joga lenne, csakhogy jelenleg egy börtön bolygón élünk.Ez az alá-fölé rendelt élethelyzet, amiben vagyunk és ez a kizsákmányoló életmód, amit folytatunk, nem természetes dolog.Az élet lényegében arról szól, hogy megosszuk egymással az energiáinkat és összekapcsolódjunk egymással.A szeretet energiája összeköt és egyesít bennünket, míg a félelem elválaszt minket egymástól.Amennyiben kiegyensúlyozott és harmónikus az energia áramlás/csere az élőlények között, boldog és örömteli életünk lehet!

      Szeretet és béke legyen mindannyiunkkal!:)

      Törlés
  7. Szeptember 3.van kiváncsian várom!

    VálaszTörlés
  8. És mi meglepő semmi se történt

    VálaszTörlés
  9. Ne legyetek bolondok!

    VálaszTörlés