2013. február 13., szerda

A bátorítás üzenete - Plejádok 01.30.



 
by kristalyhang

A Pléjádok üzenete ~ ti választottátok azt, hogy emberekké váljatok:

A bátorítás üzenete / 2013. január 30-án

 

Sokan sokféle lehetőséggel öltöttetek testet, és döntöttetek mielőtt formát vettetek fel, és mégis ti, akik most itt vagytok a Földön azt választottátok, hogy emberi formában jelenjetek meg. Lehet, hogy rendelkeztek más lények sejtszintű fajkeveredésével DNS-eteken belül, és lehet, hogy sok felmenő ágatok van, mégis ti egy emberi test formát hordoztok. Embernek lenni nem kis mutatvány. Nagy mennyiségű erőre és fényre van ahhoz szükség, hogy ezekben a korlátozott testekben éljetek a Földön, napi küzdelmek közepette, amelyeket néha az illúzió visszatükrözhet. Ez a mai üzenet arról szól, hogy támogasson és méltányoljon benneteket mindazért, amit tettetek. Ti nagy fény őrzői vagytok. Ti valóban nagyszerű lények vagytok, hogy ide jöttetek.  

Ó, mi látunk benneteket, igen, így van. Látjuk, hogy mennyire mély vágyatok van arra, hogy szeretetből cselekedjetek minden pillanatban, és mégis ha időnként elfelejtitek azt, valódi természetetek akadozik. Mi többnyire akkor látjuk ezt az akadozást, mikor arról van szó, hogy önmagatokat szeressétek. Mesterien kiműveltétek azt, hogy ne jelenítsetek meg fájdalmat mások felé az idő nagy részében. Mégis azt látjuk, hogy még mindig a feltétlen szeretetet kiművelésén dolgoztok az én irányába. Ez frusztrál benneteket, de ti folyamatosan újra és újra próbálkoztok, mivel erőteljes fény hordozók vagytok. Ti, főképpen, akik azt választottátok, hogy útmutatók, fénymunkások, legyetek, akik először mennek át minden ajtón: mi ünnepeljük a fény mennyiséget, amelyet kisugároztok az univerzumba miközben egy testet hordoztok, mivel néhányatok lelke oly mélyen kapcsolódik, mint a 22-ik dimenzió.

Korábban sokszor sétáltatok ezen formában, és most ez egy különleges idő számotokra. Hátrahagytatok sok régi egó trükköt, és ez nagy békét okoz belül, még akkor is, mikor a kívül lévő dolgok ilyen kaotikusak. Ezen időkben, mikor könnyeket hullajtasz, mi látjuk, hogy mindig tudatában vagytok eme tudatosságnak, amely mindezek mögött nyugszik, csak békésen figyelve. Mi látjuk, hogy ezt gyakrabban éritek el, és ugrálunk örömünkben. Mi szó szerint táncolunk, és hagyjuk, hogy az energiáink vibráljanak az örömtől, ahogy ti egyre jobban és jobban engeditek igazi természeteteknek, hogy átvegye az irányítást, mert mi a ti kedves barátaitok vagyunk.
Az annyira egyszerű, és oly sokan tették azt, oly keményen, oly sokáig. 

Tulajdonképpen, mi szeretnénk fény kódokat átadni most nektek elme ébredésetek igaz természetének következő szintjéhez, hogy aktiváljuk azt sejtjeitekben, lelketekben és éteri testetekben. Mi főképpen a bennetek lévő érzelmi testnek visszük most a kódokat, mivel az összes sok dimenziós test közül, azt látjuk, hogy ez hozza nektek a legtöbb szenvedést. A legutolsó rész legtöbbetek számára az, hogy teljesen elengedjétek az összes „negatív” reakciót. Mi csak azért használjunk a negatív szót, hogy elmagyarázzuk, hogy amit eldöntesz, hogy milyennek érezd ezeket az alsóbb rezgésű reakciókat.  Sőt még ennek a szónak is, hogy „negatív” is el kell hagynia az emberi szókincset, mert az tele van a helyes és a helytelen ítélkezésével. Lélegezd be a fény kódokat most, hogy testesítse meg a lényedet, és tudd, hogy te mindennek a teremtésnek tanúja vagy.  

Ahogy keresztül mentek Földi kapcsolataitokon és tapasztalataitokon, mi nem irigylünk titeket. Sokat kell elviselnetek. Sokan közületek állandóan adnak és megosztanak szeretetet, és még mindig azok, akik még tanulnak, rossz szándékú és ártó energiákat küldenek felétek. Mégis, ti tudjátok. hogy nincs más mód, mint több szeretetet küldeni nekik. Biztosan, ti érezhettek fájdalmat és sértettséget, de ez annak okán van, hogy ti már nem értitek ennek a módját, ami az ártani akarásból ered. Még akkor is, mikor az emberek ártással vádolnak, ti tudjátok belül, hogy egyik reakciótok sem abból a szándékból ered. Ti folyamatosan úgy élitek az életeteket, hogy sokan a közeletekben még mindig vagy a féltékenység, vagy a vádaskodás minőségeit sugározzák felétek. Látjátok, ők látják a békét, amivel rendelkeztek, és ők is mélyen akarják azt. Tehát, ezt az alacsonyabb rezgést úgy küldik felétek, mint egy segélykiáltást, és mégis azt hiszik, hogy ez rólatok szól. És ti csak úgy szemlélitek azt az egészet, hogy tudjátok, hogy ez csak egy cirkusz, egy tapasztalat, és semelyik dolog, ami miatt az emberek bosszankodnak, nem igazán számít. 

Tehát, alkalmanként, te egy magányos helyen találhatod magad. Azok akik felébredtek, ők az őrzői eme bolygó sok lejegyzésének és létezésének. Tudván ezt az információt, néha úgy érezheted, hogy kívülálló vagy sok ember között. És mi tisztelünk titeket, amiért tartjátok a kódokat és az információkat, így mikor mások segítségért kiáltanak, még akkor is, ha sértő szavakon és tetteken át teszik ezt feléd, te nem tehetsz róla, de csak fény kódok kibocsátásával tudsz reagálni. Még akkor is, ha meg vagy sértve, vagy dühöt érzel, még mindig a fény kódok őrzője vagy, és a szíved ezen energiák transzformátoraként cselekszik, még anélkül is, hogy próbálkoznál. Ezen tett az, amiért idejöttél. Időnként magányosnak érzed magad, és azután máskor pedig egynek érzed magad mindenkivel. Te oda-vissza mész, és ez egy normális része annak a folyamatnak, hogyha a fénykódok egyik őrzője vagy, mivel nem lehetsz mindig a csoporttal, mikor a segítőnek kell lenned. 

Te tudod, hogy mindenkor, mikor valóban támogatásra van szükséged, mi bejövünk bizsergető érzésekkel, amelyekről azt érzed, hogy helyreigazítanak téged, és visszahozzák számodra boldog természetedet. Mi egyek vagyunk veled, és te velünk. Ez ismét az egónak egy trükkje, mikor a magányosság bekövetkezik.
Ez egyike azon okoknak, amiért a Földön vagy. Mégis, azért is vagy itt, hogy játsszál abban a tapasztalatban, hogy képes legyél erőteljesebb érezni az energiát, mint más bolygók, vagy világok. Itt, a Földön, az emberi éned újra és újra látta magát különböző formákban bolygód vonzási törvényén keresztül. Ez elképesztő és csodálatos, mivel vibrálva táncol a lelked, mikor tapasztalatot szerezhet egy emberi lény kreativitásával. De itt az ideje most felébreszteni más szunnyadó részeit az agynak, és behozni azokat a kódokat, amelyek összhangban vannak valódi természeteddel: nem csak egyszerűen új tapasztalatokat szerezni.

Szeretünk titeket, emberi fivéreink és nővéreink, és tudjuk, hogy az agy eme szunnyadó részein belül nyugszanak a mindarról szóló mély emlékek, ami létezik. Ezekben az ébredező részekben, ti szent lélek ajándékokat hordoztok. Ti valóban egy telepatikus faj vagytok, olyan képességekkel, amelyek túl vannak azon, amit a bolygótokon legtöbben megengednek maguknak, hogy érezzenek. Meg tudtok élni a fényből itt, és többnyire gyümölcsökön és zöldségeken, azt érezve, hogy még nagyobb a fény hányadosotok. Nincs semmi rossz abban, ha mást esztek, de azokat csak megszokásból fogyasztjátok, és azért, hogy megtapasztaljatok aromákat és ízeket. 

Lényeteknek megvan minden szükséglete önmagán belül. Hamarosan világotoknak nem kell kiválasztania oly módon a mérgek kibocsátását, mint ahogy azt most teszitek. Mihelyt az agy eme szunnyadó részei felébrednek, korlátlan erő fog a rendelkezésetekre állni, amely minden belső energiát át tud alakítani, így az ételt is. Ahogy az agy eme részei felébrednek, nektek is meglesz a képességetek arra, hogy áthatoljatok a fátylon azáltal, hogy láthatjátok, hogy valójában semmi sem szilárd. Ez a módja annak, ahogy a Jógik és a Szentek ott tudják hagyni kezük lenyomatát a falban. Már nem vagytok messze attól, hogy ezt is el tudjátok érni, ti, csodás lelkek. 

Készítsétek fel magatokat arra, hogy testetekbe tudjátok fogadni a ti Siddha ajándékaitokat. Eljött az ideje most annak, hogy minden illúzió darabokra törjön. Meg fogjátok testesíteni otthonotokat.
Egyek vagyunk.

Csatornázó: ismeretlen
Magyar nyelvű fordítás: Golden Lotus

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése