2013. február 19., kedd

Akkor hivatalosan egy új történelem íródik - Galaktikus üzenet 01.29.





A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete
2013. Január 29.

Sheldan Nidle által (a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)
1 Cauac, 7 Yax, 9 Eb Dratzo!

Visszatérünk! Világotok egy szent átmeneti állapotban van tartva, és a Mennyország által adandó szent érintésre vár. A Mennyország egy rövid késleltetést rendelt el abból a célból, hogy ezen új energiákba való integrálódási periódust engedjen az emberiségnek. Régen, amikor az Anunnaki kívánt uralkodni felettetek, egy speciális megállapodást hoztak, ami kikötötte, hogy a sötét szabályzás csak 13 évezredre lenne engedélyezve. Ez az időpont elérkezett, és valójában már le is telt. A sok idővonal összeomlása volt a végső beigazolódása a sötétség kegyeltjei számára annak, hogy az átalakulás időszaka elérkezett. Most egy rövid átmenet van, mely során a sötétség katonáinak meg kell adnia magát, és lehetővé kell tenniük az új korszak megkezdését. A sötétség mint mindig, arrogánsan visszautasítja ezt az ajánlatot, és így a Mennyország szigorú parancsára sokat eltávolítottunk ezen ellenszegülők közül, és egy Agarthai és Föderációs személyzetből álló csoport felügyelete alá helyeztük őket. Ennek a csoportnak a biztos őrizete alatt van jelentős számú egyén, és a számuk kétségtelenül tovább emelkedik egészen addig, amíg az ügy teljesen meg nem oldódik.

Mint azt fentebb említettük, most egyfajta szent mozdulatlanság van. Erőink készek támogatni a törvényes jog szerinti változásokat a kormányzásban, és mi is elértünk sok megállapodást, melyek amint a szent jóváhagyás megtörténik, be lesznek iktatva. Ebben a tekintetben a különféle megváltozó kormányok törvényi és katonai szakaszai arról biztosítanak minket, hogy készen állnak, hogy a hivatalos jel megadásakor megindítsák a hatalomátvételt. Kegyesen megkértük mennyei vezetőinket, hogy nyugtassanak meg minket, hogy még mindig az eredetileg nekünk adott időbeosztás az egyetlen a műveletben; válaszul, azok akik a jelet fogják adni, ismételten arról tájékoztattak minket, hogy ez az időbeosztás valóban az az egyetlen, amit végre fogunk hajtani. Összekötő csapataink a helyükön vannak, és amikor a szent pillanat elérkezik, készen állnak meglátni, hogy minden a terv szerint halad. Ezen a fronton felvállaltunk egy sor hivatali feladatot, hogy ez a helyzet amilyen gyorsan csak lehet, megoldódjon. Természetesen a sötétséget továbbra is közelről figyelik, mivel arról ismeretes, hogy az utolsó pillanatban előrukkol egy késleltető taktikával!

Titkos szent szövetségeseink is készek lépni, amikor felszólítják rá őket, és mi felügyeljük világotokat, hogy semmi más ne történjen a világ szokásos ügyeinél. A sötétség és a kegyeltjei tülekednek világotok szerte, hogy módot találjanak arra, hogy pénzforrásokat lophassanak bárhonnan ahonnan csak tudnak, és bár ezek a kirohanások javarészt sikertelennek bizonyultak, egy kis biztosítékhoz mégis hozzájutottak. Ez megerősíti számunkra, hogy ezek a csibészek nem szándékoznak elfogadni soha semmilyen közöttünk lévő megállapodást, és hogy az összekötő személyzetünknek nagyon alaposnak kell lennie, amikor ezekkel a hajthatatlanokkal foglalkozik. Igazán feldobottan úgy véljük, hogy ez lesz az utolsó ilyen elkedvtelenítő eszmecserékre rendelkezésre álló idő! Elkészítettünk egy sor stratégiát, hogy amint a zöld fény megadatik, biztosítani tudjuk, hogy a műveletünk kezdeti fázisai gyorsan és biztosan megtörténjenek. Amikor az első fázis végbemegy, az új kormányzás, az új pénzek, és az új jólét szilárdan és biztosan a helyére kerül, és akkor mindaz amire szükség van az az, hogy ezt állandóvá tegyék.

Ez a társadalmi átmenet egy tonna igazoló dokumentummal van támogatva. A sötétségnek nem marad rugdalózója, és csak nagyon rövid idő van addig, hogy a szent trombita megszólaljon. Abban a pillanatban, egy nagy Fény fog szétterjedni Gaia-n, és egy új korszak fog hivatalosan megkezdődni. Fel akarunk állítani egy nagy kijelzőt világotok számos pontján, ami azt fogja jelezni, hogy mi következik. Évtizedek teltek el azóta, hogy először megkértük kormányaitokat épp a II. világháborút követően, hogy vessenek véget a titkolózásnak, és tegyék közzé a mi létezésünket, és fedjék fel azt a technológiát, amihez hozzájutottak. Egy embernek ezek a kormányok megtiltották, hogy így tegyen, és ezen korábbi kéréseink most mégis megvalósulnak világotokon. Ez egy vízválasztó esemény lesz. Akkor hivatalosan egy új történelem íródik, és valódi hozzáférés lesz eredetetekhez, és lehetővé teszi, hogy az összes hazugság, melyet gyermekkorotok óta mondanak nektek, egyszerűen tovaszálljon, és a helyébe az igazság lépjen. Ez egy olyan pillanat is számotokra, ahol tudomást szereztek a teljes tudatosság közelgő öröméről.

Sok áldás! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Ezen a napon informálni jövünk titeket arról, hogy egy nagy csoda készül megjelenni világotokon. Évszázadokkal ezelőtt, Szent Germain Gróf létrehozott egy speciális világalapot, ami össze lett illesztve Keleten Kuan Yin-ével. Ez a két kincstár most egy hatalmas gazdagságot fog kifizetni, ami jólétet fog hozni a földi sík számára. Örülünk mindannak, amit a Mennyország elrendelt, és elhoz az emberiségnek! Az új jólétnek át kell alakítania birodalmatokat, és el kell juttatnia titeket egy nagy tudatváltás peremére. Áldott munkánk, az Agarthaiak és űrcsaládjaink támogatásával, el fog vezetni benneteket a teljes tudatosságba. Együtt kell újraegyesítenünk Gaia most két különálló világát. Ebben a szent egységben, meglelitek az eszközeit annak, hogy kiemelkedjetek amnéziátokból, és újra felfedezzétek belső isteni igazságaitokat. Ezek az igazságok meg fogják változtatni jelenlegi hiedelmeiteket, és felállítják a színteret új galaktikus társadalmatok számára.

Ez az új galaktikus társadalom, a galaxis szerte gyakorolt különféle modellek egy keveréke lesz. Mentoraitok egyikeként, a mi szent feladatunk bölcsességünk alkalmazásával elvezetni titeket ezekhez a dolgokhoz. Röviddel a teljes tudatosságba való visszatérésetek után, bolygó szerte találkozókat fognak összehívni, hogy megbeszéljék saját galaktikus társadalmatok megszületésének alapmodelljét. Előre látjuk, hogy döntésetek bölcs lesz, és tudjuk, hogy ezzel a sablonnal gyorsan be tudjátok népesíteni majd a Vénusz, a Mars, és a Pax világait. Ez a sok bolygóból álló csillag-nemzet fogja aztán kezdeményezni az ő nagy küldetését: a béke megszilárdítását galaxis szerte! Ez lesz az első a sok művelet közül, mely kapcsolatba fog juttatni minket több tízezer közeli galaxissal. Amit együtt el fogunk érni, az olyan küldetések sorozata lesz, amik a Teremtőért végzett isteni szolgálatunk kifejeződései.

Ezen új energiában való kezdeti lépéseink hátralévő pillanatai, még mielőtt közös munkánk megkezdődik, elő fognak készíteni benneteket arra, hogy kifejtsétek ezeket az eseményeket családotoknak és közösségeteknek. Nekünk is megvan a magunk része a játékban. Sok áldott tényt kell megmutatni ennek a birodalomnak. Gaia társadalmai olyan hiedelmek csapdájában vannak, amiket azért sóztak rátok, hogy fenntartsanak vele egy két-lépcsős, sötétség-uralta társadalmat. Ez a mélyen gyökerező hitstruktúra csak az által állítható félre, amit mi tudunk tenni a megfelelő időben. A különféle titkos szent társaságaink egy speciális bejelentést igényelnek az új kormányoktól, hogy a dolgokat mozgásba lendítsék. Ez fog elvezetni a mi ismételt tömeges megjelenésünkhöz úgy, hogy ismét megtaníthassuk és kifejezhessük szent bölcsességünket. Ezek a tanítások eltörölnek sok olyan hiedelmet, amit most igaznak véltek, és megmutatják mindenki számára azt az utat, amit követni kell. Egy nagy öröm készül kitakarítani világotokat, és egy új korszakot teremteni az emberiségnek!

Ma egy másik áttekintést adtunk nektek arról, ami rövidesen történik. Sok szent frakció jön össze és állítják fel a terepet egy egyedülálló idő számára történelmetekben! A sokatokban tárolódó hiedelmek, hogy egyedül vagytok és egyedül álltok a kozmoszban, most örökre hatálytalanokká válnak. Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Forrás: http://www.foldimennyorszag.hu/E17DB03F-A34B-4D11-9339-1776A18F5BA0.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése