2013. február 19., kedd

A szervezett magyar UFO kutatás


 Ön hisz abban, hogy a megmagyarázhatatlannak tűnő jelenségek akár földönkívüli eredetűek is lehetnek? A szavazók 73 %-a igennel voksolt.


A szervezett magyar UFO kutatás elmúlt húsz éve az RTL Klub Fókuszában 
(az RTL videójával)

2013. február 14. csütörtök, 21:38  
Idén lesz két évtizede, hogy hazánkban is megindult a szervezett UFO kutatás. Ennek apropóján, február tizennegyedikén a piacvezető hazai televíziós csatorna, 'Fókusz' című műsorában rövid áttekintést nyújtott az eltelt húsz esztendőről.

Ahogy arról korábban már mi is beszámoltunk, a kerek évforduló alkalmából március másodikára az Ufómagazin, a Magyar UFO Szövetség és a Jövő Háza Alapítvány nagyszabású konferenciát szervezett, amelynek több előadója is megidézte a múltat a RTL Klub riportjában.





Hallhattuk Sós Tibort, az egyik legismertebb magyar ufológust, akinek sok száz órányi, szemtanúkkal készített interjúkból álló videó gyűjteményéből is csemegéztek a szerkesztők. Kalmár János, a Magyar UFO Szövetség elnöke a saját észleléséről készült videót is megmutatta.

Nemere István, "a magyar sci-fi pápája" az UFO, mint jelenség valódiságát hangsúlyozta, Pusztay Sándor, az Ufómagazin főszerkesztője pedig az idegenek létezésének Debrecen közelében talált kézzelfogható bizonyítékát idézte fel a nézőknek, de az is kiderült a műsorból, hogy a szakértő szerint várható-e, hogy a közeljövőben bármelyik kormány is hivatalosan elismerné a földönkívüliek létezését.

A hét perces összefoglaló természetesen csak felületes áttekintésre alkalmas, arra azonban mégis éppen elég, hogy néhány emlékezetes pillanatot felvillantva mindenki számára egyértelművé tegye, az UFO jelenségek léteznek és a kutatásuk jóval nagyobb odafigyelést érdemelne.

Így gondolták a tévé előtt ülők is, hiszen az estéről estére több százezres közönséggel bíró Fókusz nézői ezúttal a következő kérdésről mondhattak sms-ben véleményt: Ön hisz abban, hogy a megmagyarázhatatlannak tűnő jelenségek akár földönkívüli eredetűek is lehetnek? A szavazók 73 %-a igennel voksolt.



http://ittvannak.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=289:a-szervezett-magyar-ufo-kutatas-elmult-husz-eve-az-rtl-klub-fokuszaban-az-rtl-videojaval&catid=2:hirek&Itemid=2 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése