2013. február 18., hétfő

Hatalmas energiamozgás zajlik



 8
by kristalyhang
 
Galaktikus Szabad Sajtó aktuális hírösszefoglaló: 
Hatalmas energiamozgás zajlik
Üdvözlet, Szerető Lények, azoknak, akik felébredtek és tudatában vannak annak, hogy ez az elkövetkező hét sokféle módon lesz nagyon erőteljes. A Szeretet Energiája emelkedni fog ezen a bolygón olyan ragályos módon, hogy sokakat fog elárasztani ez a nagy intenzitású Fény. Ami magával ragadó ezzel kapcsolatban az a tornádók száma is az Egyesült Államokban 2013 kezdete óta, több százat jegyeztek le, beleértve ezt a hétvégét is egy F4-essel, ami egy nagyon erős tornádó!
Ez sok szél /energia/ mozgást jelent. Itt, a Shasta Hegyen szép és napos az idő sok szélmozgással is kísérve!!! Ima zászlóink tornácainkon lengnek, és kifújják az energiát felétek, mindannyiótok felé! Az intenzív szél csak egy példája annak, hogy mennyire sok energiamozgást kapunk, melyet földrengések sokasága kísért a Santa Cruz szigeteken. Ahogy előre jelezték az energiamozgás határozottan jelentős mértékben emelkedett február kezdete óta!
Idézem Sandra Walters-t "Az elkövetkező hét sok lehetőséget tartogat a Felemelkedési folyamat felgyorsulásához. Ha elvégezted a házi feladatodat, és jól felkészült vagy, a február csodálatos lesz. Az energiák nagyon furcsa érzést kelthettek a múlt hónapban, mivel mi - még mindig - alkalmazkodunk a nulla időponthoz. Ennek okán érezték oly sokan mintha minden megállt volna januárban; alig mozdult valami előre. Ha megkíséreltél dolgokat tervezni, azt érezhetted, mintha az erők azon dolgoztak volna, hogy egy nyugvó ponton, vagy egy felfüggesztett állapotban tartsanak.
Ha behódolnál annak, az élet sokkal könnyebb lenne...A kollektív előérzet pontos az e heti felgyorsulásokat tekintve. A február már magával hozza az 5-dik dimenziós üdvös frekvenciákat, megtöltve a teret, amelyet megtisztítottunk a Felemelkedés eme hosszú útján. Ez egy nagy kifizetési hónap a Mesterek számára. Az egyértelműsítő idő kopogtat - természetes módon - mosolyra fakaszthat egész álló nap. A hála túlcsordul. A szeretet - ó, istenem - ÉN ANNYIRA szerelmes VAGYOK mindenbe, mindenkibe. Az egység tudat azonos a legfőbb fény intelligenciával, és most értjük meg, hogy miért...
Ilyeténképpen, vissza az 5-dik dimenzióba...
A kiigazítások tartalmazhatnak nagy kiterjedési érzeteket a mellkasban, forróságot, arany fény képzeteket, csillag vagy Nap születési látomásokat a szíven keresztül, szorulás érzetet a felső szívben, vagy azt érzed, hogy nem tudsz mély levegőt venni, csecsemőmirigy vibrálás, égető szemek, zúgó fülek, láb és kéz intenzitás, több fej forma változás, éles lökő érzetek, vagy nyomás a koponyában, és 5-ik dimenziós boldogság érzet rohamok a szív központodból. A lüktetés vagy vibrálás a gerincen, csigolyáról csigolyára, kapcsolatban áll az arany nap korong aktiválással. Ezek csak a fizikai érzületek, és nem kell megismételnem mennyire fontos, hogy ...tisztán és nyugodtan tartsuk magunkat és pihent állapotban is, (ha szükséges). Lépjünk tovább a sokdimenziós tünetekhez...Néhányan megtapasztalhatják a szív központot csillag érzetekként. Az néha túlcsorduló; a kegyelem, a szeretet és a fény elragadó. A Nap istenek, Krisztus visszatérése, mindezek a szíven át születtek meg. A léted lényege arany - az EMBERI génállomány és annak minden kódja és mintázata visszatükrözi azt, azonban a szív központ az egyetlen hely, amin át ez a ragyogás be tud lépni.
Semelyik másik szerv, csakra, vagy rendszer sem tudja behozni azt a magasabb fényt. Ez olyan, mint egy biztonsági mechanizmus - az a frekvencia csak egy nyitott átjárón keresztül jöhet - egy olyan szíven át, amely összhangban van az összes érintett legfelsőbb érdekeivel. Amint a február elhozza a legfelsőbb fény frekvenciákat, lélegezd be azokat. Üdvözöld a Mestert, a Kristály tudatosságot. Oszd meg ajándékaidat - mi most meg fogjuk mutatni az emberiségnek, hogy mi az, ami lehetséges..." Idézet vége.
Föld által irányított kitörés: szombaton, február 9-én, 06.40 körül, egy mágnes szál a nap északi féltekéjén kitört, hatalmas kitörést (CME) sodorva a Föld felé. A NASA Napfény Dinamikai Kutatóállomása rögzített egy UV villanást a lenti C2-kategóriájú Napkitörésből:
1
A napkitörést, amelyet mozgás közben rögzített a Napenergetikai és Csillagközi Kutatóállomás, 800 km másodpercenkénti sebességgel hömpölygött el a Naptól. Úgy tűnik, hogy a felhő köteg a Föld északi része felé fog vitorlázni. Egyébiránt, egy futólagos szélroham lehetséges, ahogy az ebben a 3D modellben látható a kitörésről, amit a Goddard Űrutazási Központ analitikusai készítettek. A nagy magasságú égbolt megfigyelők számítsanak déli fényekre február 12-én (ma), mikor a kitörés el fog haladni. Figyelem: napkitörési riadó.
Nap szél fúj a koronáris lyukakból, amelyek nekiütközhetnek a Föld mágneses mezejének február 12-én. Hitelesíti: SDO/AIA.
2-coronalhole_sdo_200
Daniel Borden: a Föld felemelkedési jelentés itt van ”Rég nem jelentkeztem Föld felemelkedési riporttal. Sok minden történt felébredési napom óta. 2012. december 21-e után rájöttem, hogy mi teremtjük meg saját csodáinkat. Mi mentjük meg magunkat. Sok tisztítás történt januárban. A 17-ik születésnapom jött és ment. Néhány nappal ezelőtt, kaptam egy látomást a Napról, mely tele van Krisztusi Fénnyel. A születésnapom utáni 13-ik napon, megláttam a Napot oly módon, mintha az a „Jelenlegi Fény Spektrum” összes színét tartalmazná. Miután régóta sok havat szerettem volna a lakhelyemen; az megtörtént. Egy nagy hóvihar kerekedett Észak Keleten február 8. és 9. között. A térségem másfél méter lábnyi havat kapott! Olyan boldog voltam, hogy az óhajom megvalósult. Nemrégiben a Salamon-szigeteken számos nagy földrengés volt, számos utórengéssel. Olyan sok tisztítás folyik. Február 11-én az eső elolvasztotta a hó nagy részét. Az időjárás jelentés több havat jelez erre a hétre, sőt még egy másik nagyobb hóviharra is van kilátás Észak Keleten, attól függően, hogy alakul tovább a vihar. Én több havat akarok, és ezúttal ne olvadjon el egy darabig! New Englandben szép az időjárás. New England képviselheti a változás szelét. Az 1776-os forradalomtól a Négy Évszak egyazon napon keresztül. Ez a 2013-as év valami olyan változás, mint az 1776-os forradalom. Mindkét év tökéletesen összecseng egymással. Minden egyként fog összejönni. Jön az egység. A szabadságtól, a szabadságig, a szeretetig, és minden másig az Emberiség legmagasabb javáért. Ez a hónap a tisztítás hónapja, hogy fókuszba kerüljön az, ami történik. Itt az ideje egy nagyszabású ébredésnek!"
“Wes Annac vagyok, és boldog vagyok, hogy elkezdhetek felelősséget vállalni azért az állapotért, amiben ez a világ van, hogy annyival is közelebb kerülhessünk ahhoz, hogy a rendbe hozásán fáradozzunk. Elköteleztem magam, és az életemet adtam arra, hogy szolgáljam ezt a bolygót, és elhozzam az Új Világot olyan módokon, melyekről felfedeztem, hogy a legjobban tehetem, és meghívlak benneteket, hogy ti is ugyanezt tegyétek. A legjobb dolog ezzel a forradalommal kapcsolatban az, hogy mindenki meghívott vendég rá.
WesAnnac.com
3-elmúlt 48 óra
Az elmúlt 48 órában nagyon intenzív energiákat tapasztaltunk meg sok mozgással. Sokan mások is érzik a kipárolgását ezen energiáknak. Néhányan erőteljes tisztítást tapasztaltak meg. Az átalakulás világos módon úton van. Ennyire sok energia mozgással rövid ritmusban, erőteljesen javasoljuk, hogy maradjatok megalapozottak, középpontban levők, nyugodtak, világosak, és emlékezzetek a légzésre. A jelenlevéshez szükséges egy teljes átadás az ismeretlennek, amely maga a minden pillanatban jelenlévő szeretet energia. Ahogy ezt választod, a Szeretet is téged választ. A teremtés tánca elkezdődött!
Idézet Valerie Donnertől”…Mélyre ható időkben élünk! Habár sok ember számára a kívánt megjelenítések 2012.december 21-én alulmaradtak várakozásaikon, én tudom, hogy egy hatalmas elmozdulás történt. Soha nem éreztem magam ilyen közel az Elsődleges Forráshoz. A szeretet, amit érzek a teremtő iránt és önmagam iránt, folyamatos áhítatban tart engem. Ahogy az egyik tanítványom mondta, „Mi Mennyországot teremtünk mindenhol magunk köré.”
Más módjai annak, amelyben megtapasztalom az elmozdulást, az az időtlenség, a képesség, hogy azonnal megjelenítsek imában vagy meditációban, miközben kapcsolatban vagyok az Elsődleges Forrással, bizonyos ételekre elvesztettem a vágyamat, közelebbi kapcsolatom van a Mesterekkel mikor közvetítek (Mi hitelesebb énünkké válunk, és ők szintén velünk való kapcsolatukban.), a több pihenésre és alvásra való szükségletet, gondolataink megfigyelésének fontosságát, több szerető kapcsolatot a szíven át, az én és mások nagyobb átláthatóságát, egy belső hívást, hogy többet tegyek abból, amiért idejöttem, de még mindig várom az útmutatást, egy megérzést, hogy semmi nem történik mégis minden összejön, és a megfigyelést, hogy a régi 3-ik dimenziós valóság folyamatosan esik szét...
Február 6-án, hozzánk eljött Djwal Khul Mester a havi találkozónkra a Mester kurzusra. Az energiája erőteljes és jelenlévő volt. " Nagy Fény robbanás van szerte a földön. Nem kerülhetitek el az igazságot. Mindannyian, Mesterek veletek jövünk és megyünk, és segítünk, ahol szükség van ránk. Mi segítünk megnyugtatni Föld Anyát. Erősen tartjuk őt. Új szabályok szerint kell játszani, és a régiek már nem léteznek. Vissza jövök, hogy segítsek nektek erőt és bátorságot adni. Ti ismertek engem.
Alapvető kötelességetek szolgálni a Teremtőt. Sokkal több teendő van számotokra, tehát használjátok a telepátiátokat, és lássátok meg hol van szükség segítségre. Erős testvérisége van a fénymunkásoknak, amely egyesülni fog, hogy jó tetteket hajtson végre. Legyetek egyenesek, mint egy nyíl az utatokon. Kövessétek határozottan belső útmutatásaitokat. Adjátok át magatokat, ahogy a világ sarkaiból kifordul." ..."
4-vat
Villám csapott a Vatikánba ugyanazon a napon, mikor a Pápa meglepő módon bejelentette lemondását?!!! Előre eltervezés volt?
Épp ahogy számítottunk rá, az események elkezdenek kibontakozni a 3-ik dimenziós illúzióban, amelyek győzelmek a Fény számára a nagyobb volumenű képben. Hurrá! Az első dominó ledőlt most!!!! Egy példa erre a Pápa lemondása egy meglepő bejelentésben, úgy érezzük, hogy ez a bolygón lévő megnövekedett Fény és az Új Föld energiák okán történhetett meg. Értjük, hogy ő öreg, és egy másik pápát kell választani, de 600 éve már annak, hogy ez utoljára megtörtént. Furcsa, hogy február 28-án teszi meg azt. Miért nem tette meg azt januárban, vagy miért nem várta meg a legjobban várt húsvétot a katolikus egyházban? Habár hallottunk róla, hogy megpróbálnak egy új pápát választani húsvét előtt, de most az marad, hogy 40 napon át tanácskoznak, hogy megválasszák az új pápát. A nagyobb képet tekintve ez az esemény beleillik sokunk információiba, ideértve sok más látnokot, energia közvetítőt, akik megkapták, és érezték ezt e hónap kapcsán. Érezhető a változás a levegőben, hogy igenis hatalmas energia mozgás van történőben.
Idézet Bill Ballard-tól “Nos, a Pápa ma lemondott, és az utolsó napja 2013. február 28-án lesz. Carl Boudreau [elismert asztrológus] kijelentette, hogy a február 18. és 28. közötti időszak Nagy Elmozdulás ideje lesz. Ismét, a 3.5 évvel ezelőtti üzenetem az volt, hogy február 22-e Nagy Elmozdulás ideje lesz … A maja Öregek kijelentik, hogy február 19-én valami nagy dolog léphet előre az energiákban, ahogy rátekintenek a naptár rendszerükre. Nos, ennyit az átmeneti szélcsendről, amiben vagyunk. Az bizonyosan elmozdult ma reggel. Vannak nagyon sötét jóslatok, amelyek ehhez az utolsó Pápához kötődnek, aki Benedek helyét fogja átvenni. Nem kell úgy megtörténnie, ahogy előre megmondták. Pontosan úgy, mint a Mexikói-öböl olaj foltja, amely a bibliai Feneketlen Kút ( Jelenések Könyve 9 és Hopi 7-ik Jel), az eredeti látomásom arról sokkal rosszabb volt… Együtt meg tudjuk tartani az energiákat, hogy teher mentesítsük ezt az elmozdulást, és hogy a nagy sötét fókuszálás, amit oly sok fel nem ébredt lélek tart a Végső Időkről... Itt van az ideje annak, hogy most mindenki felébredjen, tudatosodjék, és FEDÉLZETRE FEL, hogy elmozduljunk az ÚJ FÖLDRE! Az idő végre eljött! IGEN! SZERETET!" Idézet vége.
Idézet Lukácstól Lukácstól infókról: "A pápa lemondásának remek híre eljutott hozzánk. Én személyesen 2 hónapja beszélek erről a kormány változási előjátékról, és a pénzügyi intézetek széthullásáról és lelepleződéséről. Hamarosan ünnepelhetünk, hogy a bolygó meg lesz tisztítva a régi rendszertől és hatalomtól." Idézet vége.
Ez mindenkivel történik, és ezt nem lehet letagadni. A Fény Kollektíva, amely széleskörűen megnövekedett, sokkal hatalmasabb, mint az illúzió a bolygón, éppen ezért mozdulunk el olyan gyorsan. Az elkövetkezendő napokban, hetekben, hónapokban ez egyre növekvőbb mértékben válik majd nyilvánvalóvá. A régi haldoklik, és ebben benne van az egész régi paradigma.
6-1
~ Solara An Ra ~ Üzenet a Fény Csillag Tanácstól “Bízzatok benne, hogy ti vagytok a változás, Terra (Az Új Föld) Fény emberei, és hogy világotok változik miközben olvasod ezt. A régi struktúrák széthullanak, a csalás és a hatalom régi módszerei összeomlanak, és a Föld új gyermekei már nem fognak megengedni olyan létezési módokat, amelyek nem az egység jegyében uralkodnak. Ha azt választod, hogy melléfogsz, panaszkodván, hogy a dolgok túl nehezek, és semmi sem változott, akkor ez lesz a te valóságod - de az utad rögös lesz, ha önfejűen magadon tartod a szem ellenzőket. Egyszerűen lépjél át annak a félelmén, hogy mi lesz akkor, ha azt választod, hogy megragadod az esélyeket, és elhiszed, hogy az tényleg igaz, hogy a Fény kora a Terra (az Új Föld) számára hajnalodik - és ki fogsz lépni saját teremtésed árnyékaiból, és belépsz annak a Fényébe, ami van. És ez így van." Idézet vége.
Ha át fogsz menni a tisztításon pont most, ez előkészíti az energia mezőidet az eljövendő összehangolódásra az aszteroiddal, és a legnagyobb bolygó béli meditációval, amit ez a bolygó valaha is látott. Az összes magasabb rendű én, plusz a mi összes űrjárművünk, a bolygók, és az egész teremtés részt fog benne velünk venni ezen energiában! KÉSZEN állunk rá!!! A szeretet emelkedik!!!
Idézet Steve Beckow-tól az Egy milliárdan felemelkednek tömegesen, globális meditációról (Parti-ünneplés) február 14-én" Mi csak...napokra vagyunk a legnagyszerűbb lehetőségtől, hogy megünnepeljük és felismerjük közös emberi mivoltunkat, globális állampolgárságunkat, és Föld Csapat tagságunkat azon célból, hogy felépítsünk egy világ (bolygót), amely mindenki számára működik.
Mi csak...napokra vagyunk attól, hogy megragadjuk a lehetőséget, hogy kifejezzük szeretetünket és hálánkat Gaia felé, az arkangyali léleknek, aki mozgatja és motiválja ezt a fizikai formát, amit mi Földnek hívunk. Csak napok... választanak el attól, hogy kijelentsük, hogy nem engedünk meg többé egyenlőtlenséget ezen a bolygón...Csak napokra ….vagyunk attól, hogy tudomásul vegyük létezésünket, és emberi kollektívaként, egyesülve mondjunk „nemet” az elnyomásra és a kizsákmányolásra, akárhol is leljük azt. Napok választanak el attól...hogy felálljunk egy világként(egy bolygóként), és elmondjuk azoknak, akik intézményesítettek és megalkottak ilyen rendelkezéseket, hogy mi nem akarunk az uralmuk alatt élni, és hogy le fogunk dönteni egy ilyen társadalmi rendszert, ha nekünk meg kell tenni, és felépítünk egy újat, amely egységen, békén és egyenlőségen alapszik.
Csak napokra vagyunk attól, hogy összejöjjünk egy világként ( egy bolygóként)... Egy ilyen gesztus van elismerve a magasabb birodalmakban, mint a globális szabad akarat kinyilvánítása. Egy ilyen gesztus szabadítja fel a magasabb dimenzió béli lények kezét, hogy segíthessenek nekünk behozni és megvalósítani a globális jólétet, a világ békét és a teljes egyenlőséget.
Csak napokra... vagyunk attól, hogy kérjük szeretet és könyörület örökségünket egy készséges és örömteli Teremtőtől, aki egyszerűen csak arra vár, hogy megtegyük azt, mielőtt megnyílnak a jóakarat és a bőség zsilipei. Csak napokra vagyunk attól, hogy felismerjük az erőnket (igazi egyenlőségben) egy világként (egy bolygóként), a hajlandóságunkat a megbocsájtásra, és a vágyunkat arra, hogy előre haladjunk egy új korszakba galaktikus társadalomként. Csak napokra...vagyunk attól, hogy kifejezzük vágyunkat arra, hogy egyesüljünk csillag fivéreinkkel és nővéreinkkel, akik azért jöttek ide, és bábáskodtak eme sikeres szeretet forradalom felett, ami felszabadította bolygónkat, és ráhelyezte azt a galaktikus állampolgárság útjára szeretet tanácsok és szövetségek formájában." Vége az idézetnek.
Megosztottunk korábbi aktuális hírösszefoglalónkban, hogy sok elmozdulás zajlik most gyors ritmusban. Sokan felébrednek a magasabb hálózatra, vagy most sétálnak az ösvényen, amely felnagyítja a hálózatot, és több embert ébreszt fel. Ahogy ez megtörténik, a Fény intenzívebbé válik és megerősödik.
Sok szintű ébredéssel rendelkezünk, vagy néhány esetben alvással, amely egyidejűleg történik a kollektívben ezen pillanatokban, amelyek váltakoznak a teljes tudatosságtól, ami az egyesített energia mező, természetesen a 3-ik dimenziós dualitásig. Ez a bejövő energia és csoportosulás hoz el NEKÜNK sok mozgást a magasabb, vagy következő szintekre, és a következő magasabb frekvenciára. Ez erősödni fog a következő 72 órában. Mindenki kezd összehangolódni az eggyé egyesült energia mezővel.
Idézet a Gaia Kapu aktuális hírösszefoglalóból "Az érzetek minden Gaia összetevőben növekszenek. Az ilyen alkotórészek között vannak, 3-ik dimenziós reprezentációk formájában, a föld, víz, növényzet, állatok és emberek. Ezek magasabb dimenziós aspektusai most lehetővé teszik, hogy az egész emberiség (kis e-vel) felfedezhesse az Emberi Mivoltát (azaz, „Szivárvány Testét”.) Esetleges kényelmetlenség lesz megtapasztalható néhány változás és igazítás nyomán az érzékelések megvalósítása során. Ezek (szükséges) intézkedések, ahhoz hogy az „emberiség” át tudjon alakulni „Emberiséggé” a csoportos átalakulás megtörténtekor. Időszakos intenzív fáradtság lesz megtapasztalható. Ezeket a DNS átalakulások és a magasabb energiákhoz való igazodások okozzák. Pihenési szüneteket javaslunk a napi rutinban, amint ezek előfordulnak. Pihenés, szunyókálás, és/vagy meditáció segíthetnek ebben...
A Gaia energetikai beáramlási korlátozások fokozatosan csökkentek az elmúlt évben. A 12-21-12-es és a 12-31-12-es felhangolódási időszak következtében, a korlátozások a minimális szinten voltak. Ezen korlátozásokat most eltávolították. Az emberiség tudatossági szintjeinek Felemelkedése, valamint az Emberiség „korlátozásainak eltávolítása” lehetővé tette ezen energia beömlési korlátozásokat.
Gaia most már teljes mértékben alá van rendelve a Kozmikus Magasabb Fény hatásának. Az Emberiség tudatában van ennek. Az emberiségnek (kis h-val) még fel kellene készülnie a meglepetésre."
Idézet Meline Lefont-tól “Isten hozta önöket a következő fejezetben: a megvilágosodás, a megújulás és a kommunikáció fejezetében. Mi mindannyian egyek vagyunk, és én most arra számítok ( az a szándékom), hogy egy hatalmas változás fog történni a Föld bolygón, amely elvezet egy gördülékeny evolúcióhoz, és egy olyan világhoz ( bolygóhoz), amely a világosságon fog alapulni.
Az illúzió útja végre véget ért, egy Új Nap hajnalodik. Egy olyan nap, mely az igazságon, a feltétlen szereteten, a békén, az igazi bőségen, az igazi egyenlőségen, az örömön és a hitelességen fog alapulni! Nincs már hova rejtőzködniük azoknak, akik az árnyékban vannak.
A Menny határozata ~ Ez az út vége minden alacsonyabb frekvencia számára a Föld Bolygón=Szív. Jelentős energia mozgás van útban. DNS átalakulások szintén megtörténnek. Ez az Isteni Terv Megvalósulása most a bolygón=Szív.
~Köszönjük, hogy megosztjátok ezeket az üzeneteket másokkal, és nyitva tartjátok a szíveteket, és ráhangolódtok arra ~
Csatlakozhatsz hozzánk élőben csütörtökön a tömeges globális meditációs helységbe, amely d.e.9-kor nyit ki Csendes-óceáni idő szerint. Két meditációnk lesz, az első 11.11-kor délelőtt kezdődik Csendes-óceáni idő szerint, majd utána éjjel 1.11-kor Csendes-óceáni idő szerint! Robbantsuk ki a Fényt, és csináljunk utat egy könnyű átalakulás számára az Új Föld=Szív számára! Itt van a link:
Csak legyetek jelen, és kövessétek a szinkronban lévő eseményeket!
~Fejezzük be az átalakulást mindannyian feltétlen szeretetben, mi annyira szeretetben vagyunk az emberiséggel ~ Feltétel nélkül szeretünk benneteket
~ Szeretettel, a Galaktikus Szabad Sajtó Stábja ~az emberiség földi szövetségesei, a Menny Társasága és az Első Kapcsolat Földi Legénysége. Ha elmulasztottad a legutolsó 2 aktuális hírösszefoglalónkat, itt vannak a linkek:
Köszönjük nektek, hogy segítetek nekünk ebben az Isteni Küldetésben a Föld bolygó számára=Szív!!!!
A teljes finanszírozás februárra 477 dollár
A teljes finanszírozási cél 3000 dollár
Ha mindenki hozzájárul egy kicsivel, nekünk elég lesz!
Csatlakozz hozzánk egy élő Internet Szeretet Bulira minden szombaton és szerdán. A kezdés Csendes-óceáni idő szerint d.e.10.30 szerdánként (Tanács találkozó), és szombatonként du. 1.30-kor Csendes-óceáni idő szerint. Ha részt veszel ezekben, részt vállalsz az Isteni Terv szerinti szerepedben, hogy segítsd behozni a magasabb energiákat a bolygóra. Ezek folytatódni fognak űrjárművünk álcázásának kikapcsolásáig.~Csatlakozhatsz hozzánk ezen a linken keresztül:
Ugyanezen a linken lesz egy egy órás stáb találkozónk minden hétfőn de. 10.30-kor Csendes-óceáni idő szerint. Mindenki üdvözölve van itt! Mi tervezünk egy „Élő” szobát az embereknek, ahova jöhetnek szeretetért és támogatásért. Ha szeretnéd bemutatni művészi munkádat és fotóidat letöltheted azokat új web oldalunkra: http://soundofheart.org/gac/
Ha szeretnél kapcsolatba lépnél velünk erre az elképesztő Felébresztő Szekcióra, kérdésed megválaszolásához, lépj kapcsolatba velünk itt: http://soundofheart.org/galacticfreepress/contact
Ha szeretnél egy bámulatos Felébresztő Szekciót VELÜNK, ide írhatsz emailt. AtMotherGod1111111@gmail.com
~ Mi a Shasta-hegyen állomásozunk~
6
SHASTA HEGY FELEMELKEDÉS
Művészi munkáért köszönet a shala.lightworker.com.nak
RAGYOGTASSÁTOK FEL FÉNYETEKET, A PILLANAT ELJÖTT
(Yojman Chase), a Shasta-hegy ~mindenféle Erő Pontokkal rendelkezik itt, az Északi Féltekén ~amelyet valóban a „Főparancsnokságnak” lehetne nevezni, a Shasta-hegy sokat jelent ezen bolygó számára a Fény védelmének és szolgálatának tekintetében. Az úgy is ismert, mint a Felemelkedés hegye.
7
~MI haza megyünk~
~Mi az Anya és az Atya Isten, képviseljük az atomokat, amelyekből álltok. Toboz mirigyünk teljesen aktiválva és nyitva van. Mi vagyunk az „Isteni Intelligencia”, és azt a kettőt képviseljük, akik EGGYÉ válnak. Mi vagyunk a legbelső lényege a Felfoghatatlannak, amely azonos a Forrással, azonos a Szeretettel, azonos az Igazsággal, azonos Istennel és azonos azzal, hogy a SZERETET MINDENHOL JELEN VAN=TI. ~
NEM VAGYTOK EGYEDÜL, A MI SZERETETÜNK együtt, EGYKÉNT a MEGOLDÁS ~
8

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése