2013. február 5., kedd

Bizonyíték a származásunkra?

Egy brit tudós azt állítja, bizonyítéka van, 
hogy az emberi élet a földönkívüliektől származik
 
2013. február 02. szombat, 12:35    

A Cardiffi Egyetem Asztrobiológiai Központjának egyik tudósa egy Sri Lankáról származó meteoritdarab vizsgálata alapján úgy véli, a lelet egyértelmű bizonyítéka, hogy léteznek földönkívüliek, mi több, a 74 esztendős Chandra Wickramasinghe ennél is tovább megy, amikor azt mondja, a meteorit belsejében talált tengeri hínár fosszília arra utal, hogy a földi élet idegen beavatkozás eredménye lehet.
A meteorit nemrég izzó tűzgolyóként zuhant le a szigetország Polonnaruwa City nevű városkája közelében. A légkörben el nem égett darabjait összegyűjtötték, majd átadták a Földtudományi Egyetemnek, ahol az elektronmikroszkópos vizsgálat mutatta ki a belsejében a növényi fosszíliát.

A fenti képen látható körülbelül öt centiméter átmérőjű kövület már a meteorit közepéből származik, és az idős tudós szerint kézzelfogható bizonyítéka annak, hogy az emberi élet csírája más bolygókról, vagy galaxisokból került a Földre, ráadásul nem is véletlenül, hanem azok a földönkívüliek hozhatták ide, akik UFO-ként, vagyis azonosítatlan repülő tárgyaikkal napjainkban is világszerte rendszeresen feltűnnek az égen.
A brit professzor a kövületen végzett vizsgálatok alapján annak életkorát mintegy 3800 millió évesre teszi, ami nagyjából megegyezik azzal időponttal, amikor a tudomány jelenlegi álláspontja szerint az élet kialakulhatott a Földön.
Wickramasinghe elmondta még, hogy a meteor belsejében többféle megkövült organizmust is találtak. Míg néhányuk felépítése teljesen megegyezik a Földön korábban megtalált fosszíliákéval, addig vannak köztük olyanok is, amelyek teljességgel ismeretlenek a kutatók előtt.
A tudós most további vizsgálatoknak szeretné alávetni a megkövült hínárt, amellyel szeretné kideríteni, hogy milyen hőmérsékleti, légköri és egyéb körülmények uralkodhattak azon a bolygón, ahol évmilliókkal ezelőtt a kis növény élt, és így talán fény derülhet arra is, hogy a világűr melyik részéről érkezhetett.
(Forrás: Latest UFO si
http://ittvannak.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése