2013. február 18., hétfő

A bilokációról - Aktúrusziak / 2013. január 23.

by kristalyhang
Aktúrusziak / 2013. január 23.
Suzanne Lie közvetítése
ÉLET A MULTIVALÓSÁGOKBAN
5.RÉSZ


Bi-locate
MYTRE BESZÉL:
Mytria és én korán érkeztünk a holoiskolába – így neveztük el ezt a holoszobát. Arra számítottunk, hogy az Arktúruszi majd egy másik adást közvetít a Földre. Meglepetésünkre türelmesen várt ránk, annak ellenére, hogy korán jöttünk. Az Arktúruszi kedvesen üdvözölt minket és megkérdezte, hogy készen állunk-e a bilokációra abba az idővonalba, ahol a plejádi társadalmunk felemelkedett.
Szekvenciális idő szerint ez a felemelkedés réges régen történt. Azonban az ötödik és magasabb dimenziók időtlenségében az idő úgy folyik, mint egy nagy óceán. Emiatt bármelyik Idővonal Folyamába beléphetünk, hogy részt vehessünk abban az adott valóságban.
Az Arktúruszi elmondta nekünk, hogy a plejádi társadalmunk felemelkedése eléggé hasonlított a Föld felemelkedéséhez. Ebből kifolyólag a bilokációnk ebbe az eseménybe sok fontos információval szolgálhat számunkra, ami segíthet nekünk támogatást nyújtani a Föld felemelkedési folyamatában.
Mivel Mytriának és nekem is voltak bilokációval kapcsolatos tapasztalataink, képesek voltunk fenntartani a felemelkedett tudatállapotunkat amíg bilokációval a harmadik/negyedik dimenziós formáinkban és tudati szintjeinken voltunk. Ily módon mélyebben megérthettük a felemelkedés előtti és utáni tudatállapotok működését. Másfelől, akik felemelkednek a Földről végül majd bilokációval az ötödik dimenziós ÉNJÜKBE helyezik majd magukat, hogy segíthessenek maguknak tovább bővíteni tudatukat és hogy többet tanulhassanak a felemelkedésről.
“Éppen azon voltunk, hogy elkezdjük a földi adásunkat”, mondta az Arktúruszi valódi hangot használva. “Kérlek, figyeljetek és hallgassatok.” Az Arktúruszi ekkor odafordult valamiféle membránhoz, ami hasonló volt, mint az Akasha membrán, és elkezdte az adást:
Föld bolygó legdrágább felemelkedő emberei!
Ma felkészítünk titeket a bilokáció első tapasztalatára. Mivel a bilokáció egy ötödik és annál magasabb dimenziós törekvés, el fogtok hagyni egy helyszínt, majd vissza fogtok térni ugyanoda néhány másodpecnyi idő alatt. Persze “elhagyni” nem a megfelelő szó. Viszont az első néhány bilókáció alkalmával nehéz lesz számotokra állandó kapcsolatban maradni mindkét valóságotokkal. Ezért úgy érezhetitek, hogy elhagytátok a testeteket. Emiatt fontos, hogy odafigyeljetek a testetekre, hogy gondolkodásotokat fejleszteni tudjátok, így egynél több helyszínt is képesek lesztek használni egy adott időben.
Mielőtt elkezdenénk az adásunkat kérlek mélyen hangolódjatok rá a feltétel nélküli szeretet ÉRZÉSÉRE és merüljetek el ebben az érzésben. A bilokáció titka, hogy NEM akarunk semmit, hanem helyette belépünk az EGY Folyamába. Így megbizonyosodhattok róla, hogy megnyilvánulásotok alacsonyabb frekvenciái a “hátsó ülésen” legyenek. A Vágytesteteknek ezek az aspektusai harmadik/negyedik dimenziós rezgésűek.
Emiatt Lelketek felállított egy óvintézkedést; ennek a rezgésnek a vágyai a fizikai megnyilvánulásotokra van korlátozva. Ezért ahhoz, hogy bilokációt csinálhassatok, főleg amíg az egyik valóságotok még mindig egy földi testet visel, “ki kell kapcsolnotok” MINDEN harmadik dimenziós gondolkodást. Ezután könnyebben átadhatjátok magatokat a belső hívás ÉRZÉSÉNEK, ami arra ösztökél titeket, hogy bilokációval egy magasabb frekvenciájú valóságba menjetek.
Máshogy szólva, minden bilokáció egótól mentes kell hogy legyen. Ez a szabály védelemként szolgál, mert az alacsony rezgésű egótok lehúz titeket és lekorlátozza a bilokációt egy másik helyszínre a háromdimenziós Földön. Amíg először emlékeztek erre a veletek született multidimenzionális képességre, az lenne a legjobb, ha csak egy ötödik dimenziós vagy annál magasabb valóságba mennétek bilokációval.
Az ilyen frekvenciájú valóságokba tett bilokáció biztosítja nektek, hogy feltétel nélküli szeretettel találkozzatok. A titkos kormányaitok gyakran kísérleteztek más fizikai helyszínekre tett bilokációval nagy kárt okozva a “kísérleti alanyoknak”. Az az igazság, hogy egy fizikai helyszín is már szinte túl sok egó használatát igényli ahhoz, hogy fenntarthassátok a kapcsolatot a Magasabb Megnyilvánulásotokkal.
Ha tudatosan egy időben egyszerre két fizikai helyszínt tapasztalnátok meg, az túl sok egót aktiválna. Továbbá, sok olyan helyszín van, ami még mindig sötét energiát tartalmaz. Ezért nem biztonságosak. Amit mondani szeretnénk, hogy a biztonságos bilokációhoz az a legjobb, ha hagyjátok az ötödik dimenziós megnyilvánulásotokat vagy a Magasabb ÉNETEKET, hogy vezessen titeket a bilokációs utazásotok alatt.
A Felemelkedett Mesterek a bilokáció “mesterei”. Emiatt Saint Germain számos felemelkedő emberrel fog együtt dolgozni amikor megkapják a “bilokációs szárnyaikat”. Mivel Saint Germain híres a bilokációs képességeiről, most csatlakozni fog hozzánk. hogy tovább oktasson titeket...
SAINT GERMAIN BESZÉL:
Szeretett felemelkedő emberek, nagyon örülök, hogy segíthetek nektek, a Föld felemelkedő embereinek, a bilokáció veletek született képességében. Ahogy már bizonyára tudjátok, sokféle szóbeszéd kering arról, hogy megjelentem a Földön számos különböző helyszínen és évszázadban. Ezek a szóbeszédek igazak. Ami azt illeti, jelenleg is egy formát viselek a Földön.
Bizonyos projektekben veszek részt, amik évtizedek óta tervbe vannak véve, de nem tudtak megvalósulni, amíg a Földet beborította a sötétség. Most, hogy Kozmikus Fény veszi körül a Földet, terveink végre lassan, de biztosan kibontakoznak. Azonban most azért vagyok itt veletek, hogy segítsek nektek a bilokáció folyamatában. Ezért erre a témára fogom összpontosítani az energiáimat. Viszont ha bármelyikőtök, kedves felemelkedő emberek, szeretne többet megtudni a Gaiaval kapcsolatos nagy terveinkről, nyugodtan hívjatok engem. Rendelkezésére állok minden olyan felemelkedő embernek, aki szeretne kommunikálni velem.
Tudjátok, a fő rezgésem messze meghaladja még az ötödik dimenziót is. Ebből kifolyólag nem korlátoz az idő vagy az idő által létrehozott szekvenciális gondolkodás. Így rengeteg lénnyel tudok könnyedén tanácskozni az EGY JELENÉBEN. De hadd térjed vissza ennek a kommunikációnak a céljához, ami az emlékezés a bilókáció veletek született képességére. Kezdetnek felvázolok néhány fontos dolgot:
Először, ahogy az Arktúruszi mondta, bizonyosodjatok meg róla, hogy vágytól mentesek legyetek, és hogy az egó-énetek a jelenlegi fizikai helyén maradjon.
Másodjára, bizonyosodjatok meg arról, hogy a fizikai testetek biztonságos helyen, teljesen védve legyen.
Harmadjára, tartsátok észben, hogy a bilokáció nem háromdimenziós “időben” történik. Ennek következtében bilokációval egy magasabb dimenzióbeli valóságba mehettek, annyi időt tölthettek ott, ami egy egész életnek tűnhet, és visszatérhettek néhány másodperccel később a földi időtökbe.
Negyedszer, CSAK olyan valóságba menjetek bilokációval, ami a feltétel nélküli szeretet ÉRZÉSÉVEL köszönt titeket. Tudjuk, hogy sokan közületek “Mentési Munkát” csinálnak alvás közben kicsivel az Alsó Asztrálsík fölött.
A bilokáció más. Amikor önkéntesen jelentkeztek Mentési Munkára azok érdekében, akik az Alsó Asztrálsíkon ragadtak, az Angyali Királyság közvetlen védelme alatt álltok amikor “felveszitek a műszakotokat”, hogy segítsetek azoknak, akik csapdába estek ebben a sötét világban. Amikor először mentek egyedül repülni, fontos hogy az ötödik vagy egy magasabb dimenzióba menjetek, ahol ÉNETEK egy magasabb megnyilvánulása fog várni, hogy üdvözöljön és vezessen titeket. Jusson eszetekbe, drága felemelkedő emberek, hogy MINDANNYIAN a Fény nagy Multidimenzionális Lényei vagytok.
Most a teljes megnyilvánulásotok legalacsonyabb frekvenciájával beszélünk, azzal az ÉNETEKKEL, ami az emberi formátokba van bezárva. Persze TI nem egy alacsony frekvenciáról származtok, viszont azok a részeitek, amik még mindig összevegyülnek a fizikai formátokkal, “belekerülnek a vonzásába” ennek a rendkívül alacsony rezgésnek.
Kedves, drága felemelkedő önkénteseink, látjuk az óriási áldozatokat, amiket Küldetésetek teljesítése miatt hoztatok, hogy segítsetek Gaianak a felemelkedésében. Szerencsére sokan közületek eléggé kitágítottátok tudatotokat, hogy hozzácsatlakozhassatok a Párhuzamos Valósághoz, amiben folyamatban van Gaia visszatérése Csillag ÉNJÉNEK valódi megnyilvánulásához. Azonban még mindig számos evilági tennivaló van, ami most olyan érzést kelt mintha sárban gázolnátok.
Ez az oka annak, hogy mi, akik az EGYTŐL származunk, itt vagyunk hogy segítsünk nektek a bilokációban. A bilokáció által képesek vagytok “vakációra menni” a harmadik dimenzió nehézségeiből. Viszont ahogy az Arktúruszi is nemrég mondta, ha ezeket a nehézségeket meg tudjátok tölteni feltétel nélküli szeretettel, sokkal kevésbé jelentenek majd terhet számotokra. Arra is szeretnénk emlékeztetni, hogy vannak olyan szempontjai a fizikai életeteknek, amiket nagyon fogtok hiányolni. Valójában sokan közületek fent fognak tartani egy testet Gaia fizikai megnyilvánulásán, ahogy én is tettem. Így könnyedén belebújhattok ebbe a formába, hogy segíthessetek azoknak, akiket még mindig csapdában tart az illúzió.
Most, hogy végeztünk a bevezetéssel, szeretnénk rátérni a bilokáció részleteire. Úgy fogjuk ezt elérni, hogy elviszünk titeket egy próbakörre. Ez a próba egy utazás lesz a képzeletetekben. Emlékezzetek, hogy a képzeletetek ötödik dimenziós gondolat. Ezért képzeletetek sokkal erősebb, mint bármely háromdimenziós gondolat, mert a képzelet a multidimenziós gondolkodásotok és a feltétel nélküli szeretet keveréke.
Teljesen tisztában vagyunk azzal, hogy a képzeletetekbe tett utazások közül néhány nem feltétel nélküli szeretetre épül. Azonban a bilokáció esetében a feltétel nélküli szeretetetek fogja biztosítani, hogy az ötödik dimenzióba vagy azon túl utazhassatok. Tudjuk, hogy sokan azt gondoljátok, sosem tapasztaltátok még meg a feltétel nélküli szeretetet. Viszont ha ez igaz lenne, akkor ennek az üzenetnek a rezgése nem érdekelne titeket. Valószínűleg még egy negatív címkét is aggatnátok rá.
Tudjátok, ez az üzenet az Arktúrusziaktól és tőlem származik az ötödik dimenzióból. Mivel a feltétel nélküli szeretet teljesen összevegyül az ötödik dimenzióval, ez a közlemény feltétel nélküli szeretettel van töltve, amire mindannyian vágytatok. Ha sosem tapasztaltátok volna meg, akkor miért vágynátok rá? A válasz, hogy megtapasztaltátok már a feltétel nélküli szeretetet korábban, csak általában nem tudatosult a háromdimenziós tudatotokban.
Mondunk néhány példát a feltétel nélküli szeretetre. A feltétel nélküli szeretet igazi boldogságát és eufóriáját általában csak mély meditáció közben tapasztalják meg. Ezek a meditációk akkor is történhetnek amikor transz állapotban vagytok. Viszont lehetnek olyan mozgalmas meditációk is, amelyek egy kreatív tevékenység közben történnek, és aktiválják a kapcsolatotokat az ötödik dimenziós ÉNETEKKEL.
Bármikor, amikor csatlakoztok az ÉNETEKKEL az ötödik dimenzióban vagy azon túl, azonnal feltétel nélküli szeretettel fognak üdvözölni: “Szia, nekünk is hiányoztál”. Azt gondolhatjátok, csak ti vagytok akiknek hiányzik a felsőbb megnyilvánulása. Azonban, eláruljuk nektek, hogy a Felsőbb Megnyilvánulásaitok is hiányolnak titeket. Ez a “hiányérzetük” az ami fenntartja veletek az állandó kapcsolatotokat. Mindegyikük várja, hogy szólítsátok őket, és készek rá, hogy “segítő kezet nyújtsanak a világuk frekvenciájának eléréséhez”.
A fizikai, polarizált világban tett rengeteg inkarnációtok alatti utazásotokat mindig beragyogta ÉNETEK számos Felsőbb Megnyilvánulása. Tulajdonképpen ÉNETEK egy vagy több ilyen Felsőbb Megnyilvánulása fog titeket üdvözölni a bilokáció első néhány alkalmával. Tudjátok kedveseim, a felemelkedésetek fokozatos lesz. Ezzel azt akarjuk mondani, hogy ki fogjátok bővíteni a fő észleléseteket és a figyelmeteket a magasabb dimenziókba, aztán vissza a harmadik dimenzióba, megint vissza a magasabb dimenziókba, aztán vissza a harmadik dimenzióba újra és újra.
Az észlelésnek ez az oda-vissza váltakozása végül egyre természetesebb lesz. Sok gyakorlás után tudni fogjátok, hogy az ötödik dimenziós ÉNETEK mindig veletek van hétköznapi életetekben. Rá fogtok jönni, hogy valójában állandó kapcsolatban álltok a Multidimenziós ÉNETEKKEL. A magasabb dimenziós ÉNETEK némely megnyilvánulása MINDIG figyelemmel kíséri a hétköznapi életeteket.
Csakhogy amikor eltévedtek a fizikai élet nehéz kihívásaiban, elfelejtitek hogy SOSEM vagytok egyedül. Ahogy elkezdtek a feltétel nélküli szeretet ÉRZÉSÉRE koncentrálni, tudni fogjátok, hogy mindig védelem alatt álltok. Ekkor tudatosan ÉREZHETITEK az ÉNETEK Magasabb Megnyilvánulásából végtelenül áramló feltétel nélküli szeretetet. Emiatt a bilokáció az első néhány alkalommal saját ÉNETEK egy magasabb frekvenciájába fog vinni titeket. Az ÉNETEKBE történő bilokáció biztosítja, hogy ÉNETEK körülvehessen titeket védelmével, hogy biztonságos és csodálatos bilokációban lehessen részetek. Tisztában vagyunk azzal, hogy sokan közületek állandóan kommunikálnak felsőbb ÉNJÜK egyik megnyilvánulásával. Viszont a bilokáció más, mert ezúttal BENNE lesztek a magasabb megnyilvánulásotokban. Ily módon tudatosan tapasztalatot szereztek az ötödik dimenzióbeli LÉTRŐL és arról, hogy milyen a feltétel nélküli szeretet élő megnyilvánulásának lenni. Amint átéltétek a feltétel nélküli szeretetet, mindig emlékezni fogtok az ÉRZÉSRE.
Az Arktúruszi és én adunk nektek egy kis időt, hogy eltöprengjetek ezen az üzeneten. Hamarosan visszatérünk, hogy elvigyünk titetek a bilokáció első útjára ÉNETEK Felsőbb Megnyilvánulásához.
Áldásunk rátok,
Saint Germain és az Arktúruszi
Csatornázta: Suzanne Lie
Magyar nyelvű fordítás: Norfeus
Forrás: http://suzanneliephd.blogspot.co.uk
kristalyhang | 2013-02-18 - 11:44 | Címkék: Suzanne Lie | Kategóriák: Arcturus | URL: http://wp.me/p2FH9O-lL

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése