2013. február 3., vasárnap

Herak Síriusz - 2013.01.11.-21-31.




 

 by kristalyhang
HERAK a Szíriuszról / 2013. 01. 11. 
Frank Scheffler közvetítése
Újévi üdvözlet a Fény Galaktikus Föderációjától a 2013-as évre!!
Kedves Fénytestvérek, legyetek üdvözölve.
Legelőször is a legszeretetteljesebb jókívánságok a FGF-tól az új földi 2013-as esztendőhöz.
Gaia Úrnő végrehajtotta az univerzum valós idejében az ugrást veletek, a hologram, amiről már korábban beszámoltunk, eltávolításra került. Most újra az univerzum teljes energiaállapotában tartózkodtok, így most a Hangok, a színek és árnyalatok az elkövetkező hónapok folyamán lassan energiatesteitekkel tovább harmonizálódnak. Az úton minden nappal előbbre juttok, az utóbbi idő minden kezdeményezése tovább mélyíti gyökereit, mindenki számára, akik a „tudást” önmagukban keresik.Ez az új év, a szívből fakadó szeretet teljes kifejeződése lesz, és ezek az energia pályák általatok továbbra is a morfogenetikus mezőbe kerülnek raktározásra. Ne engedjétek magatokat kibillenti az egyensúlyból, ebben a sötét évszakban [német a csatornázó, tehát az északi féltekére utal] úgy tűnik, mintha minden  kártyalap vesztést hozna, de minden Fénymunkás, aki a hitét a Fényre, a szeretetre és a békére fókuszálja, eltántoríthatatlanul halad előre.
Ezen illúzió miden elválasztó dolga pillanatnyilag kitartóan visszatart még mindent, azonban a következő hónapokban az erőteljes napaktivitás tovább fokozza az energiabevitelt. Ha a vonat [gépezet] beindul, már nem lehet megállítani. Még ha a látszat csal is. Soha nem fogtok már visszaesni a régi magatartásmintákba vagy az utóbbi idők korlátaiba, mivel Ti a legbensőbb késztetésből cselekedtetek. Ezért tartsátok az irányt és ne hagyjatok alább a rezgésszintetek növelésével és folytassátok a benneteket korábban sem szolgáló energiák leadását.
Mint azt már korábban említettük, a napaktivitások ebben a pillanatban elcsendesedtek, így a fő feladatunk jelenleg a sötét aktivitások – a katonai akciók – felügyelete, mely a Ti Bolygótokat érinti, ill. adott esetben a beavatkozás. Az utóbbi időben további fegyverek kerültek megsemmisítésre, mely a konfliktusövezeteket: Izraelt és Szíriát érinti. Minden figyelem továbbra is az atmoszférára irányul, hogy tovább tisztuljon. A hajók nagy száma Napkörüli pályán kering, hogy a következő napaktivitást felügyelje, és hogy fenntartsa a stabilitást.
Fehér-arany Krisztus-Fénnyel hozzuk el Nektek legjobb kívánságainkat.
Úgy legyen.
SELAMAT Herak Szíriusz
Csatornázta: Frank Scheffler
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett




 by kristalyhang
HERAK Sírius / 2013. január 21.
Frank Scheffler közvetítése
AZ ENERGIAMEZŐ NAPONTA VÁLTOZIK
Legyetek üdvözölve kedves Csillagtestvérek!
Jelentékeny energiaszint-emelkedés érkezik nagy sebességgel a bolygótokra. Gaia energiamezője, a csatornázás időpontjában mérve (2013.01.21.), óriási erővel gyarapszik. Az összes mágneses mező továbbra is teljsekörű megváltoztatásra kerül és ez természetesen jelentős hatással bír fizikai testetek energiamezőjére is. Ahogy fent, úgy lent, ahogyan bent, úgy kint.
Mivel most az univerzum különböző kvadránsából további járművek érkeznek a naprendszeretekbe, így további nagy energiaszint-emelkedésből indulhatunk ki. Ezért kértünk benneteket az utóbbi közvetítés során, hogy ügyeljetek a HANGZÁS-ra, a FÉNY-re és HANG-ra. 
Aki eleget tett energetikai feladatinak, anélkül, hogy értékelt volna bármit is, azonnal tudni fogja, mire gondolok. Most kezdődik meg a sejtcsoportok energiacsomópontjainak harmonizálása a Föld kristályrács-hálójával.
Mit jelent ez konkrétan: a testetek kristályos struktúrái képesek különböző frekvenciatartományokban a Föld rácshálózatával kapcsolódni, ez azt jelenti, Gaia Úrnő ötödik dimenziós igazodása megtörtént és a kritikus tömeg, amihez a Fénymunkások tartoznak, elegendő, hogy a többieket is ezzel az energiával felvértezzék, ill. összekapcsolják.
Minden kisebb belső energetikai folyamatotok rákapcsolódik a Föld kristályrácsára a morfogenetikus mezőben. Ti most folyamatosan egy úgynevezett Földdel való energetikai kiegyenlítődésben vesztek részt, ez azt jelenti kiegyenlítődnek a kristálystruktúrák a testetekben. Úgy kell ezt elképzelnetek, mint amikor a számítógéprendszereteket folyamatosan naprakészen frissítitek.
Itt olyan folyamatok kerülnek aktiválásra, melyek a szignatúráitokat [rezgésszinteteket] szimbiózisba hozza a bolygótokkal. Ezért az elkövetkezendő időkben is fontos, hogy szívetek középpontjában tartózkodjatok, ha lehetséges egy meditatív, lebegő állapotban, hogy ezek az energiák képesek legyenek átalakulni.
A testben történő átkapcsolásnál fontos a két agyféltekét szinkronizálni [összehangolni]. Ez azért szükséges, mert ez által egy nagyobb agykapacitás érhető el, mert ha mindkét agyfélteke optimálisan együttműködik, akkor lehetségessé válik a belső koncentrált figyelem [igazodás, ráhangolódás]. Értelmetek nem ugrál folyamatosan a jobb és a bal agyfélteke között és ezáltal nem jön létre több zavaros energia, mely a felébredéshez szükséges optimális ráhangolódáshoz nagyon fontos.
Azonban, hogy elérjétek a tökéletes állapotot, szükséges a tudatos közreműködésetek is, hogy a tartós alvás állapotából még jobban kilábaljatok.
A csatornázó médium megjegyzése: jónak tűnnek a következő audio meditációs technikák, amik elérhetők a következő linken:

 Herak folytatja: A bolygótokon lévő további különböző erős megterhelő sugárzás (csatornázó megjegyzés: W-LAN, ELF, CHEMTRAILS, HAARP etc.) továbbra is erősen akadályozza a felébredés folyamatát.
Ezért a fent említett segítő technikák használatát mindenképpen ajánljuk, mely jót tesz létezésetek további kiteljesedésének, valamint szellemi és testi energiáitok stabilizáláshoz.
A felismerés útja az Arany Kor világába vezet el titeket és maximálisan megbízunk bennetek, hogy ezt a tudatosan megválasztott lépést ebben a változó időben megteszitek.
Szeretettel, békével és bizalommal telien küldjük üdvözletünket a Fény Galaktikus Föderációjától, a Prometheus űrhajóról.
Úgy legyen.
SELAMAT Herak Sirius
Csatornázta: Frank Scheffler
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett


kristalyhang | 2013-01-25 - 16:55 | Címkék: Frank Scheffler | Kategóriák: Herak | URL: http://wp.me/p2FH9O-jV

by kristalyhang
HERAK a Szíriuszról / 2013. január 31.
Frank Scheffler közvetítése
 A Felébredési folyamat már régen zajlik.
Legyetek üdvözölve szeretett Csillagtestvérek! 
Ma arról szeretnénk tájékoztatni benneteket, hogy lezárultak az előkészületek, hogy tudatotok teljes mértékben visszatérhessen, ahogyan az ehhez szükséges, általunk generált energiák is készen állnak a hajókon. Ez a hologram eltávolításával is kapcsolatban áll (az utóbbi közvetítésekben már említést tettünk erről).
Ezt szeretnénk nektek közelebbről is elmagyarázni:
A plazmamezőkben vannak olyan területek, melyeket bizonyos elektromágneses folyamatokkal kezelnek. Mint amiről már a korábbi közvetítésekben beszámoltunk, az Énok kulcsi című könyvre hivatkozva, fellelhetők sok univerzumban bizonyos mezők és kvadránsok, melyek az „idő előrehaladásával”- ahogyan ti mondanátok- egy fejlődésen mennek keresztül.
Ez történt most a naprendszeretek tudatmezőjével is. Mindezeket az energiamezőket a járműveink generátorán keresztül kezeltük [megmunkáltuk], ez azt jelenti, a Földetek központi Napján keresztül vesszük fel az energiát és ezt a fotonenergiát pluszban feldúsíthatjuk, hogy magasabb rezgésszint felé mozduljon el.
Ezt történt a bolygótokon és bolygótok körül található mezőkkel. Ez az egyik a sok lépcsőfok közül, ami egy bizonyos tudatszint eléréséhez szükséges.Érzékeljük a közvetítő médiumonkon keresztül is, legalábbis a mai csatornázás során tapasztalható, hogy az energiamezője egy olyan térben található, mely teljes mértékben átváltozik. A észlelt energiák szemmel láthatóan alig érzékelhetőek, azonban a megfigyelési szintünkről fantasztikusak.
A jelenleg Gaian tapasztalható és inkább nyugalmasnak mondható energiamódozathoz is van hozzáfűznivalónk. Sok Fénymunkás és Látó egyfajta változatlan állapotot érzékel az energiák terén, pillanatnyilag a benneteket körülvevő tér bár mozgásban van, de a plazmamezők rezgési sebessége valamivel lelassultak a tavalyi év következményei okán. 
Azonban semmi sem fejlődik visszafelé, ez inkább egy levegővétel, elmélyedés a tavalyi év energiahulláma miatt, de az elkövetkezendő hónapokban további kitörési állapotok érkeznek a mezők terén.
Ezért a Felemelkedési folyamat nem lépcsőzetes folyamat, hanem óvatos kitapogatása az adott benneteket körülvevő tudatmezőknek. Mindenki útban van vissza a Forráshoz, ez miden lélekre vonatkozik. Mindannyian kijelentettétek szándékotokat a magasabb szinteken, hogy pontosan ebben az időpontban ezen a bolygón, Gaia szeretnétek lenni.
A Felébredési folyamat már régen zajlik. Egyesek már a „reggeli műszakban” dolgoznak, a rájuk bízott feladatukat végezve, míg mások csak a „éjjeli műszakban” csatlakoznak.
Gaia Úrnő már megérkezett az 5. dimenzió terében és jól érzi magát az úgynevezett valóságos univerzum időmódozatában és természetesen azt szeretné, hogy minden gyermeke követi őt ezen az úton. Ezért létezzetek egymásért és ne dolgozzatok egymás ellen, töltsétek ezt a fontos időszakot SZERETETBEN, BÉKÉBEN és HARMÓNIÁBAN.
Ajándékozzátok meg magatokat egy mosollyal és ne terjesszetek rossz hangulatot, minden eljön a valóságosan beköszöntő „Arany Korban”, egy kiegyensúlyozottabb és elégedett állapotban lesztek, amire vágytok.
Sugározzon a napfény belőletek és tisztázzátok a rossz belső hangulatotokat.
Szeretünk mindannyiotokat, kedves Fény- és Csillagtestvéreink.
Úgy legyen.
SELAMAT Herak Sirius
Csatornázta: Frank Scheffler
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
kristalyhang | 2013-02-03 - 15:11 | Címkék: Frank Scheffler | Kategóriák: Herak | URL: http://wp.me/p2FH9O-kp

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése