2013. február 7., csütörtök

Az aktivitás növekszik - Aisha 02.06.

 
Tom Fodor fordítása
Aisha TK 264 - febr. 6.

Amint észrevehettétek, az aktivitás növekszik. Nem csak belül, de kívül is. Arra a letöltésre utalunk, amelyet nem csak a testetek regisztrált, de a mennyei és földi lakhelyetek is úgyszintén.

Nem csak ti vagytok, akik morgolódtok. Amint alul úgy felül is, sorozatosan el voltatok árasztva a "barátságos tűz" erős hullámaival. Ez ugyanis egy sorozattűz, annak ellenére, hogy valószínűleg még rosszabbul érzitek magatokat, mint ezelőtt bármikor, mégis úgy gondoljuk, képesek voltatok hozzáhangolódni ahhoz az új hangzáshoz, amely elkezdte belül hallatni magát.
... Attól függetlenül, hogy lesz aki a kisujját sem hajlandó megmozdítani, mégis állandóan erősödtök. 

Ahogy megnyíltatok ezekre az energiaváltozásokra, az láncreakciót indított el bennetek. Ez a láncreakció pedig olyan mértékű, hogy minden régi pókhálót el fog söpörni a sarkokból.
Tisztában vagyunk azzal, hogy már beszéltünk erről a "tavaszi nagytakarításról" régebben is, de amire most utalunk, az teljesen más szinten van. Ez már nem előkészítő munka többé, ez már az utolsó munkálatok egyike. Meg kell mondanunk, nagyon jól csináljátok.
Először is, szívesen láttátok ezeket a változásokat, a legbelsőbb elhatározásotok nélkül ez az egész világ egy teljesen más hely lenne mostanra. Befogadtátok a fényt, annak minden formáját, a fény pedig elkezdte hallatni a hangját. Van, aki még mindig a nagy nyomástól botladozik, mások már érzik a nyomás csökkenést. Eljön a pillanat mindenki számára, amikor hirtelen a körülöttetek tobzódó vihar teljesen eltűnik, ti pedig csendben lesztek, tudva, hogy megérkeztetek. Hogy pontosan hová is érkeztetek lehet nem tiszta még, de a nagyon erős visszaigazoló érzés bizonyítani fogja, hogy kiléptetek a zűrzavarból. Ez a bizonyosság pedig elkezd megnyilvánulni a felszínen is.    
 
Ne féljetek hát, legyetek nyugodtak. Nem a ti hibátok az, hogy még mindig a felettetek lévő vihart érzitek. Nem véletlenül vagytok ott ahol épp vagytok. Ez nem egy verseny, nem kell versenyeznetek abban, hogy ki takarítja el előbb a körülötte lévő vihart. Ti mind nyertesek vagytok, lényegtelen mikor is lépitek át a "célszalagot", mind ünnepelni fogtok. Ti mind belül birkóztok azzal, hogy elérjetek a valódi énetekig (magvatokig - Tom), azaz önvalótokig, amelyet hosszú-hosszú élettartamok alatt sem tudtatok megérinteni. Végre ismét találkoztok, mégpedig a pont megfelelő pillanatban. Ismét csak azt tanácsoljuk, lélegezzetek és összpontosítsatok, tudjátok, hogy a vihar alatt ott rejlik a csendes pont, ami csakis a tietek. Rátok vár, nem is tudjátok elvéteni, hiszen olyan erővel hív, amely erő sehol máshol nincs a világegyetemben.
Forrás: facebook

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése