2013. augusztus 11., vasárnap

Közeleg a Fényrobbanás - 08.05.


2013. augusztus 5., hétfő

  

 Infó a Felemelkedés blogról:

 

 Közeleg a Fényrobbanás

Ismét készítettem egy kis összeállítást a hamarosan bekövetkező Eseményről.

Járuljatok hozzá ti is, azért, hogy megtörténhessen ez a világot érintő nagy változás. Akár meditációkkal és belső akarással, pozitív érzésekkel, kisugárzással. Cobra vasárnapi meditációval illetve a portál nyitásokkal kapcsolatos meditációkkal. Vagy az új felkészülés a változásra weboldal terjesztésével. Bóklásszátok éjjel az eget és érezzétek az új energiának a beáramlását és kérjetek szabadságot a világnak és az embereknek. Érezzétek, ahogyan sok ember szerte a világon igent mondd a kapcsolatfelvételre és a beérkező Fény szétáradására. Nézzétek égi testvéreinket és érezzétek őket.

A Föld és lakossága már 25.000 éve bebörtönözve és karanténban, fekete lyukban van. Már régóta ellenőriz és manipulál bennünket a sötét oldal vagy ahogy hívjuk őket, az összeesküvés. Most kilépünk a fekete lyukból 25.000 évnyi börtön után. Bolygónk az utolsó a galaxisban, mely felszabadul. Ez a kijárat az Eseményhorizont. Ez lesz az Esemény is egyben.

Minden portál illetve kapunyílás, egy kvantumugrás, amely közelebb hoz bennünket az Eseményhorizonthoz és egyben egyre több és több energia generálódik, míg végül elegendő energia gyűlik össze az áttöréshez. Az új portálok nyílásának időpontjai Cobra oldalán követhetők.

Az Eseményhorizont a kilépési pontja a fekete lyuknak és egyben a vége a karanténnak. A fekete lyukból való kilépést, egy fényrobbanásként fogjuk megélni. Ez egy felvillanás vagy különleges fajta fény lesz a Napból, amely átjárja a Földet és az embereket. Ez meg fogja nyugtatni az emberiséget a szeretet energiájának fényében, és véget vet a dualitásnak.

Ez egy csodálatos, a Földön ezelőtt sohasem látott vagy érzett energia. A Földön mindenki érezni és tudni fogja, hogy valami történt. Meglepetés lesz, ahogy és amikor megtörténik, még nekünk is. Ez még sosem történt meg. Ez
nem egy nagy sokkoló esemény lesz, hanem egy pozitív esemény.

Az Esemény természetét tekintve egyszerre lesz fizikai és spirituális jellegű. Magába foglalja a nem-fizikai negatív lények eltüntetését, a háttérhatalom tömeges letartóztatását, és drasztikus növekedését a pozitív földönkívüliek vizuális észlelésének. Az Esemény csupán a kezdet, onnantól kezdve a dolgok olyan gyors tempóban haladni, amilyen gyorsan az emberiség alkalmazkodni képes. Az Első Kapcsolatfelvételhez kötődő műveletek a rendszer újjáépítésével párhuzamosan fognak haladni.

Legyetek türelmesek, kitartóak, figyeljétek a jeleket magatok körül, mert a Fény teljes győzelme már nagyon közel van!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése