2013. augusztus 19., hétfő

Orchidium - Hathor üzenet 06.27.


 Most pedig szeretnénk veletek megosztani egy olyan módszert, amivel fényt és életerősítő energiát tudsz önmagadba juttatni

by kristalyhang
Hathor üzenet a Föld számára Tom Kenyon közvetítésében / 2013. június 27.
Az Orchidium
hathor_4A 2013 nyári napforduló energiái egy új Káoszcsomópont előhírnökei voltak.
Ahogy bolygótok egyre jobban belekerül a klímaváltozás folyamatába, egyre meglepőbb meteorológiai jelenségeket és a viharfrontok közötti szokatlan összefüggéseket figyelhettek meg. Az „évszázad vihara” egyre gyakrabban fog megjelenni. Az ilyen viharok a Káoszcsomópontok, valamint a lét, ezzel látszólag össze nem függő bugyraiból kiemelkedő káosz terjedésének külső megjelenési formái.
Bár 2011 óta már több Káoszcsomópontot éltetek át, a kaotikus események újabb nagyobb hulláma előtt álltok. Amellett, hogy ez a Káoszcsomópont fel fogja gyorsítani az időjárási és a földrajzi átalakulást, sőt szociális gondokat is fog okozni, a legjobban mégis az egyéni pszichológiai és érzelmi életetekre lesz a legnagyobb hatású.
Az érzelmi bizonytalanság és a pszichológiai egyensúlyvesztés határozott növekedésére lehet számítani embertársaid körében (és talán saját magadnál is). A társadalmi szociális kihívások mélyrehatóak lesznek.
Beavatandóként – aki a tudatosság magasabb állapotai felé halad –ez a különös Káoszcsomópont egyszerre komoly megpróbáltatás és a lehetőségek tárháza már most is, és megőrzi azt a tulajdonságát a jövőben is. A megpróbáltatás ennek a Káoszcsomópontnak az egyedi jellegéből fakad, mert tudatod felszínére fogja hozni a mélyen gyökerező érzelmi mérgeket.
A spiritualitás útra vágyók egyik, már jelenleg is érezhető, és az elkövetkezőkben is jelen lévő azon kihívása, az a mély felismerése, hogy bennük olyan mélyen megbúvó megoldatlan ügyek és ellenséges érzelmek vannak, amik nem nagyon illenek az önmagukról kialakított önképbe. Valójában ez a hamis önképek lehullásának időszaka.
Ennek kibontakozását megfigyelhetitek majd a legmagasabb vezetési szintektől kezdve a társadalom minden rétegében. A legtöbbeknek azonban a személyes önkép lerombolása fogja a legnagyobb kihívást jelenteni.
Azt szeretnénk megértetni, hogy ne tagadd a valószínűleg benned is meglévő saját negativitásod, mérgezettséged, kétségbeesésed, reménytelenséged. Tekintsd ezeket inkább a mély öntudatlan részeid, az emberi öntudatlan szándékok valódi alapjai felé vezető átjáróknak.
Az önfelszabadítás folyamata során meg kell birkóznod ezzel a negativitással – bármilyen felemelkedési módszert is alkalmazol.
Az Orchidium
Most pedig szeretnénk veletek megosztani egy olyan módszert, amivel fényt és életerősítő energiát tudsz önmagadba juttatni. Azért most mutatjuk be a módszert, mert nagy lelki és fizikai erőt képes biztosítani számodra a jelenlegi – és természetesen a jövőbeni – Káoszcsomópontok nehézségeivel való megbirkózás közben is. A módszernek az Orchidium (az orchidea virága) nevet adtuk.
Ez a nagyon könnyen elsajátítható módszer kép is és biológiai hasonlat is. Az Orchidium legnagyobb nehézsége egyszerűségében rejlik. Az emberek hajlamosak az ilyen jellegű munka során sokkal bonyolultabb dolgokat csinálni, mint ami szükséges.
Lényegében az Orchidium eszköz arra, hogy KA-testedhez (energiatestedhez) és fizikai testedhez magas szintű spirituális fényt és életerő fokozó energiát irányíts. Ezt a minőséget a jógik pránának, a daoisták/taoisták pedig csínek hívják.
A módszer használatakor elképzeled, hogy a köldöködben egy orchidea, vagy hasonló virág van. Az elképzelt virág középvonalában egy üreges –csőszerű –rész van, ami közvetlenül a gerinced előtti pontban, a köldököddel szemben van. A daoisták/taoisták ezt a részt Ming-Men-nek, (Ming-Ma-nak), vagy Életközpontnak, esetleg Az Élet Kapujának, Székhelyének nevezik. Megjegyzés: Bár a Daoisták/Taoisták a Ming-Men kifejezést használják a többé-kevésbé a köldököddel szemben lévő és a bőr alatti, a gerinc mentén levő részt, a Hathorok ezen kifejezés alatt t egy nagyobb területet értenek. Az Orchidium használatakor a Ming-Men (a Ming-Ma) a gerinced köldököddel átellenes pont környékét jelenti. A gerinced itteni részéből az Élet Központja tested minden részébe eljuttatja az életerőt.
mingmen
Az Életközpont az, ahonnan a finom energiák kiáramlanak a finom energia testbe, valamint a fizikai test szerveibe. Ez a finom energia nagyon tápláló és megújító hatású.
Amikor magad elé képzeled az Orchidiumot, elképzeled, hogy a porzója a köldököd közepéből kinyúlik a tested elé. (Megjegyzés: a porzó a virág hím ivarszerve. Fő részei a porzószál, és a pollent tartalmazó portok.) Amikor a képzelőerőd segítségével létrehozod az Orchidiumot, kiáll a porzó a virág közepéből. Az elképzelést elősegítendő képet is elhelyezek róla az üzenetben.
Természetéből adódóan az Orchidium magához vonzza, majd továbbítja hátrafelé a Ming-Men (Ming-Ma) irányába a spirituális fényt és a kozmoszból származó finom energiákat.
Az Orchidium használatakor elképzelsz a számodra kedves módon egy virágot, aminek nyitva vannak a szirmai, és a középső üreges része a köldöködtől egészen a Ming-Men-ig (Ming-Ma-ig) ér. Fontos megérteni, hogy az Orchidium a mennyei energiákat saját magától, saját tulajdonságai folytán vonzza magához, anélkül, hogy neked bármit is tenned kéne.
Orchidea
Nincs összefüggés a finom energia áramlása és lélegzetvételed között sem. Ha elindítod a finom energiáknak az Orchidium felé való áramlását, akkor ez önmagától automatikusan és akadálymentesen áramlani kezd, addig, amíg meg nem állítod.
Érzékenyebbek hamar érezni fogják, hogy a kozmikus energiák áramlásba kezdtek az Orchidium porzója felé, de a siker nem függ ennek az ilyen szintű érzékelésétől. Ez csupán egy kifinomultabb érzékenység jele. Ami viszont valóban lényeges, hogy érezd és érzékeld a spirituális fény és energia áramlását a központi üreges szálon az Orchidium (köldököd) felől a Ming-Men (Ming-Ma) felé, majd kedved szerint élvezd a finom és a fizikai testedbe történő beáramlását.
Azt tanácsoljuk, hogy ötperces szakaszokban gyakorolj, amíg meg nem szokod az Orchidiummal való munkát és, hogy el tudd kerülni a túlságos használatát.
Lehetséges ugyanis túl sok energiát saját rendszereidbe juttatni, ezért javallt az ötperces időszak. Napi öt perc elegendő, hogy megszokd az Orchidiumot és megérezd a benne rejlő lehetőségeket.
Ha már megértetted, hogyan működik, és mennyi mennyei energiát vagy képes jó érzéssel, kényelmesen elviselni, hosszabb időszakokra is aktivizálhatod, ha kedved tartja.
Minden Orchidium gyakorlás után azonban nagyon fontosnak tartjuk, hogy bezárt szirmokkal képzeld el az Orchidiumot. Ennek a külső világba lépéskor van önvédelmi szerepe. Amíg meg nem tanulod, hogyan válaszd szét a környezetedben lévő, az életet támogató és akadályozó energiákat, addig javasoljuk, hogy alkalmazd az önvédelem ilyen formáját.
Az Aethos használata
Az Orchidiumot nyugodtan használhatod mindenféle hang, vagy zene nélkül is, ám kezdetben, lehet, hogy kedvező számodra az Aethos Hangmeditáció hallgatása. Ennek az oka az, hogy a benne rejlő hangminták lüktetései és impulzusai elősegítik a Ming-Men-nel (Ming-Ma-val) összeköttetésben álló üreges csőben – az Orchidium porzójában - a mennyei energiák áramlását.
Az Aethos Hangmeditáció hallgatása közben különös figyelmet fordítasz az Orchidium üreges csövére, ami az Orchdiumtól a Ming-Men-ig (Ming-Ma-ig) fut. Az Aethos hangjai fel fogják erősíteni a mennyei energiák benne történő áramlását.
Filozófiai és vallási akadályok
Bár egyszerű az Orchidium használata, mégis nagyon sokrétű módon hat az életerődre és arra a képességedre, hogy mennyi spirituális fényt vagy képes befogadni.
A helyzetet nagymértékben befolyásolja a hitrendszered is. Ha nem vagy képes az (ön)korlátozó hiedelmeid fölé emelkedni, akadályozni fogod a mennyei energiák áramlását.
Szavakkal ki nem fejezhető szépségű Univerzumban éltek, ami tele van spirituális fénnyel, tudattal és energiával. Mindezen kincsek – amik egyre nagyobb megértést és tudatosságot juttatnak el hozzád - elvitathatatlanul részetek és jogos örökségetek, ám sok filozófiátok és vallásotok elvágja a lehetőséget tőletek, hogy mindezt birtokba vegyétek.
Bármelyik vallás, ami azt tanítja, hogy el vagy választva a mennyei fénnyel telt birodalmaktól, pusztán azért mert fizikai tested van, a mi nézőpontunk szerint elzár lényed igazságától. Úgy látjuk, hogy az is ilyen korlátozás, ha bármely vallás azt állítja, hogy el vagy zárva a mennyei világoktól és annak kincseitől születésed bűne által.
Azok a filozófiák, amik úgy tartják, hogy csupán fizikai test vagy, és nincsenek részeid a téren és időn túlemelkedett dimenziókban, szintén akadályok szerintünk.
Az Orchidiummal való sikeres kísérletezés érdekében azt javasoljuk, hogy ideiglenesen tedd félre ezeket a hiedelmeket. Tapasztald meg saját magad, hogy működik az Orchidium a valóban letett korlátozó gondolatformák esetén. Az Orchidiummal végzett ilyetén – (ön)korlátozó hiedelmek nélküli - munka után esetleg úgy döntesz, hogy végleg magad mögött hagyod ezeket a gondolatformákat és hiedelmeket.
Az Orchidiummal való gyakorláshoz a következő gondolatformákat javasoljuk:
1. Képzeld el, hogy része és örököse vagy a kozmosz minden kincsének, a fény legmagasabb birodalmainak és a legtáplálóbb finom energiáknak.
2. Képzeld el, hogy az Orchidium könnyedén, mindenféle erőfeszítés nélkül vonzza hozzád ezeket az erőket bármikor, amikor kinyitod a szirmait.
3. Az Orchidium segítségével megtapasztalod a finomenergia-test és a fizikai test alapvető szerveinek átalakulását
Használd ezt a fejlett energiát, életerőt és fény-erőt, hogy támogasson a mostani és a jövőbeni Káoszcsomópontokon való áthaladás közben.
A Hathorok
2013.06.27.
Tom gondolatai és megfigyelései
A Hathorok „Orchidium” kifejezése egy virághoz hasonló mentális képet jelent, amit az elmédben állítasz elő. Ez a virág nem szükségképpen az orchidea virágára hasonlít, hacsak te magad nem ilyet készítesz. Ez egy igen határozott eltérés az „Orchidium” kifejezés valódi jelentésétől, ami az orchidea virágát, virágzatát jelenti. A Hathorok szívesen játszanak a szavakkal és számukra az Orchidium biológiai hasonlat, amit az akaratoddal és fantáziád erejével hozol létre, abból a célból, hogy mennyei energiát irányíts a finom energia testedbe (KA testedbe) és fizikai tested szerveibe.
A lényeges rész az, hogy valamilyen virágszerű és porzóval rendelkező legyen a mentális kép.
Ezen túl a Hathorok Orchidium leírása szerintem teljesen egyértelmű. Talán csak annyit tennék még hozzá, hogy az Orchidium használatához nincs szükség képi megjelenítési képességekre.
Olyan módon és formá(k)ban képzeled el és érzékeled, ahogy ez számodra természetes. Ha neked ez elsősorban a belső látás, akkor lehet, hogy munka közben tisztán látod az Orchidium működését. Ha inkább érzed a dolgokat, akkor érzett élményben lesz részed. Természetesen ezek bármilyen kombinációja is helyes mód az Orchidium érzékelésére.
Megjelenésében bármilyen színű, méretű, alakú lehet a virág. Úgy képzeld el, ahogy számodra a legkényelmesebb.
2011 óta dolgozom az Orchidiummal, sokféle helyzetben kipróbáltam, és határozottan igazolni tudom a hatásosságát. Egyetértek a Hathorokkal abban is, hogy használata közben nagy segítség lehet az Aethos Hangmeditáció. Az Aethos Hangmeditáció rezgésmintái több és igencsak erőteljes módon segítik a mennyei energiák áramlását az Orchidium és a Ming-Men (Ming-Ma) között. Én is azt javaslom, hogy próbáld ki. Az üzenet végén megtalálod az Aethos Hangmeditációra mutató linket.
Az Önkép szétzúzása
A Hathorok nagyon erőteljesen felhívják a figyelmet arra, hogy a mostani Káoszcsomópont egy komoly érzelmi csapást rejt magában. Személyes életemmel bizonyíthatom, hogy a nyári napforduló óta számomra eddig nem látott szintre gyorsult az érzelmi terület.
A személyes önkép széteséséről és a meg nem oldott érzelmeknek a tudat felszínére kerüléséről szóló résznél ez a szakasz különösen felkeltette az érdeklődésem:
„…ne tagadd a valószínűleg benned is meglévő saját negativitásod, mérgezettséged, kétségbeesésed, reménytelenséged. Tekintsd ezeket inkább a mély öntudatlan részeid, az emberi öntudatlan szándékok valódi alapjai felé vezető átjáróknak.”
Öntudatlan szándék alatt olyan pszichológiai erőket - gondolatokat, érzéseket, és vágyakat – értenek, amik előttünk rejtve maradnak. Emberi társadalomban élő egyénként mindannyian megtanultuk, hogyan alkalmazkodjunk érzelmileg a környezetünkhöz.
Megfigyelésem szerint, ha valaki olyan dolgot gondol, érez, kíván, ami a környezete számára nem elfogadható, akkor sokunk, – engem különösen ideértve – ezeket az érzéseket, gondolatokat, és vágyakat elássa, vagyis a mély, öntudatlan elmébe száműzi.
Megjelenik a nem irányított én, ami ezeket a nem kívánt pszichológiai erőket hizlalja és építi. Végül pedig vagy képesek a felszínre törni, vagy magunk előtt továbbra is rejtegetjük. Az emberi természet egyik érdekes paradoxonja, hogy vannak, akik fanatikussá, vakbuzgóvá válnak és elítélik azokat, akik kifejezik az önmagukban rejtve megbúvó legtitkosabb gondolataikat, érzéseiket, vágyaikat.
Azt kérdeztem a Hathoroktól, hogy miért az „öntudatlan szándék” résszel kezdték az üzenetet. Azt válaszolták, hogy azért, mert egyrészt ezek az öntudatlan gondolatok, érzések, vágyak a tudatos szándékkal ellentétes kvantum-hatást hoznak létre. Másrészt, mivel ezek a feszültségek korlátozzák a teremtési képességeinket, fontos kezelni és átalakítani ezeket a legmélyebb ellenséges és negatív érzéseket, mert egyébként ezek fognak elpusztítani bennünket.
Legutóbbi üzenetükben - Az ember szív gyógyító ereje (2013. április 13.) – nagyon erős hangmeditációt adtak át, ami segíti az ilyenfajta tisztítást. Ha te is tapasztalod a Hathorok által említett érzelmi fokozódást, javaslom, hogy használd a Hathor Szívcsakra Gyógyítás Hangmeditációt. Az üzenetre és a hangmeditációra mutató linket az üzenet végén találod meg.
Az Orchidium: képi segítség
A mondás szerint „egy kép felér ezer szóval”. Ezért azt gondoltam, hogy néhány olvasónak segítségére lehet egy nyíló virág fényképe.
orchidium
A fotón egy hibiszkusz virága látható és csupán az eligazodást segíti. Saját Orchidiumod bármilyen méretű, színű és alakú lehet.
Az Orchidium fontos részei a szándékod szerint kinyílni és összezáródni képes szirmok, valamint a porzó. Jelen esetben a porzó a hibiszkusz virágából középen kiálló rücskös rész. Az ezt tartó száron át a mennyei energia – csí, prána, stb. – a Ming-Men (Ming-Ma) (az Élet Középpontja/Kapuja) felé áramlik, ami a gerinc előtt, a köldököddel pontosan szemben található.
A Ming-Men-ből (Ming-Ma-ból) ezek a finom energiák átáramlanak az energiatestedbe (KA test) és a fizikai tested szerveibe feltöltve ezeket spirituális fénnyel és életerővel.
Végső gondolatok
Azt tanácsolom, hogy pár percig az Orchidiummal való munka után, főleg ha még az Aethos hangmeditációt is hallgattad mellette, légy önmagadban elcsendesedve. A legjobb az lenne, ha leülnél, vagy lefeküdnél figyelmedet a Ming-Men-en (Ming-Ma-n) tartva.
Fejleszd a csí/prána áramlásának érzékelését, ahogy a Ming-Men-ből (Ming-Ma-ból) a finom energia testedbe (KA test) és a fizikai tested szerveibe áramlik.
Megéri az időt és fáradságot ennek az éberségnek a fejlesztése. A trükk itt az, hogy nem rohansz azonnal külső a külső világba tevékenykedni. Az Orchidium létrehozása után, némi időt töltesz el önmagaddal saját Ming-Men-ed (Ming-Ma-d) belső szemlélésével.
A siker záloga a köldöktől a Ming-Men-ig (Ming-Ma-ig) vezető energetikai csatorna.
Amikor még magzat voltál édesanyád méhében, vele a köldökzsinórral – a rögzítő és egyben tápláló szállal voltál összekötve.
A legmélyebb szinteken a lélek felismeri, hogy ez egy alapvető csatorna, amin keresztül az életerő érkezik. Ezen túl, – pszicho-spirituális szinten –, eszköz arra is, hogy meg tudj nyílni a Kozmikus Tápláló Nő, a Minden Dolgok Szülőanyja hatalmas gyógyító erejének.
Linkek
Ha az alábbi linkre kattintasz, Tom Kenyon honlapján (www.tomkenyon.com) a Listening részre jutsz. Ha elfogadod a meghallgatási/letöltési feltételeket, eljutsz a hangállományok letöltéséhez. Görgess lefelé addig, amíg megtalálod azt, amit szeretnél meghallgatni/letölteni. Számítógépen való hallgatáskor javasolom a fejhallgató használatát. Különösen igaz ez a Hathor Szívcsakra Gyógyítási hangmeditáció esetén, mert általában a számítógépek hangszórói nem képesek az ebben lévő frekvenciák lejátszására.
Tom Kenyon
©Tom Kenyon 2013. Minden jog fenntartva. másolhatod, eloszthatod ezt az üzenetet bármilyen médián, amennyiben nem változtatod meg, és feltünteted a szerzőt, feltünteted a teljes másolásvédelmi nyilatkozatokat és Tom webcímét: www.tomkenyon.com. A Listening rész meditációi személyes meghallgatásra készültek és Tom Kenyon írásos engedélye nélkül nem lehet másolni, vagy továbbadni. Nem szabad ezeket semmilyen webhelyen közreadni, vagy közösségi média oldalon közzétenni és nemzetközi szerzői jog védelme alatt állnak. Minden felvétel, amit nem a saját honlapomon (www.tomkenyon.com) találsz az engedélyem nélkül és így törvénytelenül kerültek oda.
Fordító: © Bagi Ákos www.lelekmod.hu 2013 Minden jog fenntartva. Másolhatod, meg- és eloszthatod ezt az üzenetet bármilyen médián, amennyiben nem változtatod meg, és feltünteted a szerzőt, feltünteted a teljes másolásvédelmi nyilatkozatokat és a fordító webcímét.
Csatornázta: Tom Kenyon
Magyar nyelvű fordítás: Bagi Ákos
Forrás: www.lelekmod.hu


kristalyhang | 2013-08-15 - 14:55 | Címkék: Tom Kenyon | Kategóriák: Hathorok | URL: http://wp.me/p2FH9O-xX

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése