2014. március 9., vasárnap

A Galaktikus Föderációról 03.08.

A Galaktikus Föderáció

A Galaktikus Föderáció mindenekelőtt másvilági szervezet.
Fizikai lények nem lennének képesek irányítani a galaxist. Ennek oka, hogy a fizikai lények ideiglenes teremtmények, csupán rövid ideig léteznek a fizikai világban. Emellett a fizikai élet jelentős részét felemészti a gyermekkor és az öregség, és még egy hosszú életű ember esetében is csak néhány felnőtt, produktív évről beszélhetünk.


Ráadásul a galaxis az emberi élethez viszonyítva aránytalanul nagy időléptékben fejlődik. A galaktikus élet fejlődését megfigyelni, abban segédkezni csak olyan lények tudnak, akiknek aktív emlékezete nem kb. 70 évre, hanem sokkal hosszabb időre terjed ki.

Egy-egy faj evolúciójának drámája néha több ezer év alatt zajlik le, és ha a Föderáció segíti a fajt, akkor a programban részt vevő lényeknek sokáig jelen kell lenniük. A fizikai lények erre nem képesek.
A fizikai életet mindannyian megtapasztaljuk. Néha iskolának is nevezik, ahol a szellemi lények valamilyen szempontból jobbakká válnak. De a fizikai világ nem egyszerűen a transzcendens lények oktatási terepe, hanem a lét valóságos dimenziója. A fizikai és szellemi világ közt az a legfőbb különbség, hogy a fizikai világban mindenki csak viszonylag rövid ideig tartózkodik, elvégzi a dolgát, majd meglehetősen gyorsan távozik. De azért igazi élet folyik benne, még ha rövid ideig is tart.

A Galaktikus Föderációt nem lehet a fizikai világ börtönébe zárni, ez egyenlő lenne az öngyilkossággal a szervezet és sok faj szempontjából is. Tekintettel a fizikai társadalom fejlődésének váratlan fordulataira, ki tudná előre megjósolni a változásokat?


Egyik nap még olyan döntés születik, hogy segíteni kell a másik fajt. De a fizikai lények gyorsan változtatják véleményüket, ha mondjuk egy évig nem jól működik a gazdaság. A fizikai lényekre jellemző változékony személyiségekkel nem lehet elirányítani egy galaxist. A galaktikus kormányzat hosszú távra tervez, és csak transzcendens, vagyis a szellemi, másvilági lények felelnek meg ennek a célnak. Nem véletlen tehát, hogy a Galaktikus Föderáció másvilági szervezet, ez így törvényszerű.

Eljön majd az az idő, amikor az emberiség képes lesz technikailag áthidalni a fizikai és a szellemvilág közti szakadékot. De addig is kénytelenek vagyunk a felsőbb énünkön keresztül, a saját idegrendszerünkre hagyatkozva érintkezni a Föderáció képviselőivel.

Rejtélyek szigete / Galactus / Dr. Courtney Brown írása nyomán


Megjegyzés: Magasabb dimenzióban léteznek, magasabb szintű tudattal. Ezért, ha láttatni kívánják magukat a 3 D-ben, többnyire át kell alakulniuk ideiglenesen. 
Mi  csak akkor lehetünk a Föderáció tagjai, ha teljes tudatosságú lényekké válunk. Már elkezdődött az átalakulásunk jó ideje. 
A földönkívüliek nagyon hosszú ideig élnek, többszáz, vagy többezer évig. Testüket meg tudják újítani,  így nem öregszenek, és nem betegszenek meg. Sokan maguk döntik el, mikor távoznak az éppen aktuális testükből.
Dombi Katalin




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése