2014. március 6., csütörtök

Együtt szent harmóniát alkotunk - Galaktikus üzenet 03.04.


 Most már végre higgyük el, hogy ez mind megvalósul! Itt állunk az ajtóban, ami az új valóságunkra épp kitárul! Lépjünk be rajta!

 Legalább képzeld most el, és éld bele magad! Eleged van?  Igazából te is ezt szeretnéd, ami ide le van írva!! Ha tényleg ilyen világot szeretnél, akkor mostantól Képzeld el, és Higgy, Higgyél benne! Teljes szíveddel, szereteteddel képzeld el ezt a csodát!  Ezzel segíted a megvalósulást. Tehát ne ellenkezz, ne kritizálj! Kérd meg az egódat, hogy nyugodjon meg, semmi baj nem lesz ebből, csak jó! A Szeretet és Fény hatalmával tudjuk létrehozni  Isten tervének megvalósulását.
Dombi Katalin


 


A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2014. Március 4.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)

10 Etznab, 1 Ceh, 10 Caban

Selamat Bratzo! (Szíriusziul "Legyetek Elégedettségben!") Néhány hírrel térünk most vissza. Az pénz újraértékelés témája előre halad, ahogy egy sor új pénz áll készen a kibocsátásra és a felhasználásra. Ez még egy másik jele annak, hogy a sötét összeesküvés ereje fogyatkozik. Egy másik dolog pedig az, hogy jóvá lett hagyva az új nemzetközi bankszabályok végleges szövege. Ezek az új szabályok olyan vizsgálatokhoz vezetnek, amik lehetővé teszik a kormányok számára, hogy szakítsanak azokkal az illegális nagy bankintézményekkel, amiket a II. világháború utáni időszakban (1945-2013) globális csalással teremtettek. A kapzsiságalapú manipulációk és abból eredő titkolózások voltak az igazi okai annak a sok "háborúnak", amiket ezen időszak alatt vívtak. Jelenleg egy széleskörű kormánykoalíció és jól elhelyezett egyének, törvényesen bizonyítják be ennek a csalásnak az okát, és szolgálnak azokkal a bizonyítékokkal, amik a letartóztatásokhoz és számos bankügylet felbontásához kellenek. Ez fel fog gyorsulni, ahogy az új kormányok felszínre kerülnek, és a jólétprogramokat elkezdik megindítani. Mindazonáltal ezen tettek sorozata csak a kezdet.

Az a globális fordulópont, ami az új kormányok kiemelkedését kíséri, el fogja söpörni minden régi és új személyes adósságot, és előkészíti az utat arra, hogy a jólét alappá váljon. A gazdagság ezen újra szétosztása társulni fog a korábban elnyomott technológiákkal, és egy olyan eszközzel fog szolgálni számotokra, amivel orvosolhatjátok élő világotok fájdalmas invázióit. Ezek a tettek át fogják alakítani a levegőt, és egy olyan eszközzel szolgálnak, hogy megtisztíthatjátok szennyezett óceánjaitokat és kontinenseiteket. Aztán összejöhettek és valóban kifejleszthetitek azt, ami békét és globális együttműködést nyújthat. Mindennek nyomában, ott van a közzététel témája. Mi még több okot adhatunk nektek az együttműködésre, és hogy elkezdjétek áttekinteni azokat a témákat, amik oly régóta megosztottak benneteket. A Felemelkedett Mestereitek tanításai további példákkal szolgálhatnak ezen különféle tettek fontosságáról. Ti együtt olyan csapat vagytok, ami képes könnyedén megoldani sok jelenlegi problémát, melyekkel egy népként közösen szembesültök. Akkor igazán értékelni tudjátok majd Lemúria és Atlantisz letűnt csodáit. 

Atlantisznak egy sor olyan eszméje volt, ami végül bukásához vezetett közel 13 évezreddel ezelőtt. Mindazonáltal van valami jó is mindezen sötétség közepette. Mindkét ősi társadalom gyermekei vagytok, és rövidesen újraegyesültök azokkal, akik túlélték Atlantisz pusztulását, és megtanultak számos olyan dolgot, amit ti jelenleg nem értetek. Ráadásul tanulni fogtok az Agartha által összegyűjtött bölcsességekből. Ezek a kölcsönhatások megadják nektek történelmetek értelmét, és ezek hozzáadódnak azokhoz a csodás tanításokhoz, amiket a Felemelkedett Mestereitek fognak tanítani nektek. Mi is hozzátesszük saját bölcsességünket ehhez a keverékhez. Használjátok fel a felfedezéseket arra, hogy előállítsátok a saját galaktikus társadalmatokat. Ezzel kezetekben előre léphettek, és gondosan megtervezhettek egy menetrendet, amint véghezviszitek a teljes tudatosságba való transzformációtokat. Ennek az új naprendszer csillagnemzetnek nagyon sok felelőssége lesz. Segíteni fogtok biztosítani a galaktikus békét, és felgyorsítani ennek a Tejút galaxisnak a Fénybemenetelét! 

Ami most történik birodalmatokban, az egy gyors átmenet, ami kiűzi a sötétséget, és lehetővé teszi számotokra, hogy egy olyan globális műveletet hozzatok létre, ami Fénybe juttatja ezt a valóságot! Ez a projekt a Mennyország által lett elrendelve, és az ezen világ számára kijelölt Fénytestvériség által van kivitelezve. Mindegyikük a maga módján összekapcsolódott, hogy olyan programokat léptessenek elő, amik sokakat arra ösztönöztek, hogy bátran előlépjenek és összecsapjanak a sötétséggel. Mi segítettük őket az által, hogy eszközöket biztosítottunk különféle tetteikhez, hogy olyan hálózatot építsenek, ami ledönti a sötétséget és kegyeltjeinek sokaságát. A sok nyugati és keleti titkos társaság és ősi család nyújtotta azokat a forrásokat, amik biztosítják ezen egymással összeköttetésben álló tettek átfogó sikerét. Jelenleg ezek az események alakulnak, és készülnek megnyilvánulni. Most nagyon rövidesen olyan tetteknek lesztek szemtanúi, amik megdöbbentenek, de mély belső örömmel is szolgálnak, mivel világotok jobbá válik! 

Halleluja! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Örömmel érkezünk! Olyan események történnek most, amik valóban elindítják azt az eljárást, ami szabadságot, jólétet és új kormányzást ad. Ez a művelet lehetővé teszi nekünk, hogy elkezdjünk megmagyarázni sok létfontosságú igazságot. Általában nem fedezitek fel ezeket a helyes nézeteket, amíg meg nem haltok. A teljes tudatosság változtat ezen, és lehetővé teszi számotokra, hogy közvetlen módon kapcsolatba kerüljetek a bolygó Akasha feljegyzéseivel, és a sajátotokkal. Ezért felkészültnek kell lennetek azzal kapcsolatban, hogy hamis szemléleteket erőltetett rátok az Annunaki és földi kegyeltjeik. A mi célunk ezeken a megbeszéléseken teljesen kifejteni azt, amit a sötétség tett, megmutatni amit mondott, és azt a szövegkörnyezetet amiben mondta. Ennek ismerete lehetővé teszi számotokra, hogy jobban megértsétek mi is történt valójában oly régen. Ez azt is megláttatja veletek, milyen kiterjedésűek valójában az általunk átadott, Mennyországtól származó üzenetek.

Létfontosságú, hogy megértsétek azt az abszolút egyszerűséget, ami ezen az üzenetekben van. Mindannyian része vagyunk egy tömegtudatos kollektívának. Mi arra használjuk egyéni aspektusainkat, hogy jó munkát végezzünk és Isteni szolgálatot. Mi teljesen tisztában vagyunk ezen kollektíva természetével. Az Isteni Szeretet és Fény az a különleges összetevő, ami felöleli lelkeinket. Minden aspektus speciális hangjegyeket tartalmaz. Együtt egy szent harmóniát alkotunk. Ez az isteni zene az amit hallotok a Mennyekben. A fizikaiságban mi azért tesszük ezt, hogy egyedülálló módon harmonizáljunk, amit gyakran a "Szférák Zenéjének" hívunk. Minden egyes világ egyedülálló tónusokat birtokol. Mi ezt kombináljuk, hogy egy olyan melódiát alkossunk, ami minden érző életet virágzásra serkent. Mi válunk otthont adó világunk és más bolygók gondnokaivá, melyek egy nap bolygórendszere. Mi hozunk Szeretetet és Fényt a fizikaiságba.

Meg kell változtatnotok korlátolt tudatosságotokat, és meg kell látnotok nagy terjedelmében, hogy kik és és mik vagytok valójában. A mi feladatunk először az, hogy kijavítsuk azokat a nézeteket, amiket hozzátok kötöttek, és aztán előkészítsünk benneteket arra, hogy valóságotokat egy Szeretettel, Örömmel, Szabadsággal, és Isteni felelősségekkel teliként lássátok. A szolgálat egy kegyes tett. Ez demonstrálja azt, hogyan működik szívbéli logikátok. Mindegyikünk amint elfogadta szolgálatunk igazi természetét, ki lett képezve a Felemelkedett Mesterek által arra, hogy hosszú ideig éljen ebben a bámulatos valóságban. Most szándékunkban áll megtanítani nektek az összes alapvető lényegét annak, amit mi kollektíven megtanultunk. Ez finoman és szeretettelien fog történni. Sokat meg kell tanulnotok. Ezek a bevezető leckék csak a kezdet. A mi felügyelőségünk ennél a pontnál kezdődik, és tovább kell tágítania bölcsességeteket és Fényeteket közös nagy törekvéseink számára!

Ma egy rövid áttekintést adtunk nektek arról, hogy mi bontakozik ki. Birodalmatok egy felgyorsult átalakulás kellős közepén van. Egy sor esemény készül történni. Ezek indítják meg azt a váltást, ami lehetővé fogja tenni számunkra, hogy landoljunk, és lehetővé fogja tenni a Felemelkedett Mestereitek számára, hogy sok nagyon szükséges tanítást adjanak át nektek. Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Vissza az előző oldalra2FCE1DAE-AB0B-43CD-84E0-03DF9C7FE42B.htmlshapeimage_3_link_0

  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége
“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstoló
http://www.foldimennyorszag.hu/E977CF4C-2A22-4DC5-9D81-D53F1B5AEA28.html



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése