2014. március 1., szombat

Két új csakra - Galaktikus üzenet 02.25.

 A fő fejcsakráitokat fel kell készíteni a két új csakra bevezetésére...

Galaktikus Föderáció és

 a Spirituális Hierarchia Üzenete 

/2014. Február 25./

Dratzo! Visszatérünk! 
 
Sok minden történik bolygó szerte. A sötét összeesküvés azon küzd, hogy fenntartsa hatalmát, és azzal szembesül, hogy ezen törekvései hiábavalók. A Fény, mely most az ősi családok és több szent titkos társaság által van képviselve, eljött és sikeresen benyújtotta követelését a sötétség vagyona és hatalma iránt. 
 
Ez a törvényes ostrom általunk volt segítve és pártolva. Elérjük, hogy véget vessünk a sötétség ezen szentségtelen züllésének, és új időket hozzunk, mely jóléttel van tele, valamint a sötétség által rátok rótt gyűlöletes rabszolgaságtól való megszabadulással. 
 
A Felemelkedett Mesterek a Mennyország isteni rendelkezései alatt tevékenykedve, létrehozták azokat az eszközöket, amikkel a sötétség megadja magát a Fénynek. Ez az eljárás folyamatban van, és az első mérföldkövéhez ér
 
Leigázásotok elsődleges eszköze a vagyon, és különösképpen a legvisszataszítóbb találmányuk, a "fiat pénzt” - (“A rendeleti pénz elnevezése olyan pénzre utal, melynek fedezete valami más árukészlet. A pénz értékét a kormányzat rendelkezésben írja elő (innen származik a „fiat” neve is, ami latinul ‘legyen meg’-et jelent) és kötelező érvényű törvényes fizetőeszközként használatos.”) forrás: Wikipédia) Ez a ravasz találmány teremtett szükségtelen inflációkat és manipulált pánikot, vagy "katasztrófákat" évszázadokon át. Ezek az aljas manőverek minden alkalommal jelentősen gazdagítják a sötét összeesküvés magját, miközben olyan eseményeket hoznak létre, melyek tovább szilárdítják növekvő hatalmukat.
 
Ezek a manipulációk végül háborúhoz, halálhoz, és megosztáshoz vezettek. Épp ezen furcsa körhinta véget érésének közepén vagyunk, és isteni stabilitással váltjuk fel azt, mely lehetővé teszi számotokra, hogy egyértelműen lássátok mi valós és mi nem az. Ahogy kezditek kiterjeszteni ezt az eljárást arra, hogy magába foglalja azokat a csodákat, melyek Gaia és az ő bámulatos öko-rendszere, felfedezitek a Földön való létetek valódi célját. Speciális Lények vagytok, akiket örök Szeretet-közvetítőknek szántak. Megvan a képességetek, hogy helyrehozzátok azokat a dolgokat, amik veszélyeztetik ezt a öko-rendszert, és olyan dolgokkal szolgáljatok, amik valóban képesek segíteni minden lénynek, akik ezen a bolygón laknak. 
 
Ráadásul a peremén vagytok annak, hogy újra felfedezzétek földalatti hittestvéreiteket. A Belső Föld valójában egy 5D-s birodalom. Ez az, ahova visszatértek, és visszaszerzitek a teljes tudatosságú emberi létezés különleges köpönyegét. Ennek igazsága most testetek minden egyes sejtjében rezeg. Itt vagyunk, hogy segítsünk ebben az eljárásban, és a Mennyország irányítása alatt átalakítsuk a jelenlegi aggasztó valóságotokat.
 
Ez az átalakulás hatalmas változtatásokkal indul a fizikai, mentális, és érzelmi testeitek tekintetében, és egy spirituális átalakulással ér véget, ami visszajuttat a teljes tudatosságba benneteket. A sötétség tudja ezt. Mégsem adja fel hatalmát, melyet évezredek óta kontrollál. Ezt a hatalmat jelenleg olyan szorult helyzetek veszik ki kezükből, amikben épp benne találják magukat. A sötétség megkísérel új vagyonforrásokra lelni, és valamiképp kitekergőzni a jelenlegi rémálmából. Egy eljárás van folyamatban, ami arra készteti őket, hogy lesétáljanak egy olyan úton, ami egy nagyon magas sziklaszirthez vezet. Egy lemminghez hasonlóan, gyorsan beleugranak egy veszélyes szakadékba. Ez akkor van, amikor beiktatjuk a szabadságot és jólétet, ami a valódi sorsotok. Ez az amikor a közzététel megtörténik, és szabadon landolhatunk mindenütt a bolygón. Ez gyorsan egy új valósághoz fog vezetni, és a spirituális és űrcsaládjaitok általános újra-megismeréséhez.
 
Olyan események történnek, ahogy most beszélünk, amik az itt leírt eljárás kezdetei. Hogy helyreállítsuk ezt a világot, ki kell kényszerítenünk a világ pénzeinek az újraindítását, és gyorsan követnie kell ezt egy nemesfém alapú rendszer visszatérésének. Ehhez hozzátartozik a nemzetközi pénzügyi világ átrendezése. Ezek a pozitív korrekciók lesznek az alapjai a jólétalapok és azon technológiák kibocsátásának, amik elindítják a sötét összeesküvés és a kegyeltjeik általi kriminális környezetszennyezés helyreállítását. 
 
Ezek az események harangozzák be annak pillanatát, amikor a Felemelkedett Mesterek végül szabadon beszélhetnek nyilvánosan sok olyan dologról, ami hatással van a legtöbb alapszemléletetekre. Ezek a tanítások fognak előkészíteni benneteket mentoraink számára, és a veletek való beszélgetéseikre a teljes tudatosságba vezető útról, továbbá az Agarthaiak meg fognak jelenni és elmagyarázzák kik vagytok valójában, és mit vár tőletek a Mennyország. (amit vár tőlünk, azt vállaltuk leszületésünk előtt/szerk.)
 
Hozsanna! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Szeretett Anyánk nagy fizikai változások közepette van. Gaia készül az ő felszíni birodalmának a nagy átszabására! Az a szép, hogy áldások válnak valóra hamarosan az emberiség számára. 
 
Most azt figyeljük, ahogyan a sötétek belenyugszanak abba a ténybe, hogy jelenleg egy hatalomváltás történik. A pénz volt oly régóta módszereik kulcsa. Társaink elveszik most ezt az eszközt tőlük. Ezt a pénznem váltást követően, visszaállnak a nemesfém alapú pénzek. Ez ki fogja küszöbölni azokat a trükköket és fondorlatokat, amiket a sötétség a pénznemei manipulálására használt. Van egy sor új bankszabály, ami megakadályozza a nagy nemzetközi bankok által napi szinten alkalmazott "trükköket". Ezek fogják megelőzni a jólétalapok aktuális kibocsátását, és az új kormányzás kiemelkedését. Ez az új kormányzás fogja felállítani a terepet a Szokásjog általános visszatéréséhez.
 
Amíg mindez megtörténik, megkapjátok a teljes tudatosságba vezető fizikai transzformációtok következő lépéseit. A fő fejcsakráitokat fel kell készíteni a két új csakra bevezetésére. Ez okozhat fokozott fejfájásokat, általános homályos látást, és különféle mértékű egyensúlyvesztést, émelygést. Egy másik nehézség lehet általános fáradság és nagyobb memóriakiesések. Ez a sok tünet csak ideiglenes lesz. Amint a különféle részek beépülnek a helyükre, ezek a problémák fokozatosan elmúlnak. Az agyatokat akkor "újra lehet indítani" a medikus csapatok által úgy, hogy nagyobb képességet tapasztalhattok meg eseményekkel kapcsolatos emlékezés, és bármilyen mentális problémával kapcsolatos kezelés tekintetében. Azért mondjuk el ezt, hogy kellően felkészítsünk arra benneteket, ami történni fog. Mindannyian fogunk tanításokat adni nektek, miután az új kormányzást felállították!
 
Ezek az új tanítások alaposan helyrerakják azt, amit a sötétség megetetett veletek az elmúlt néhány évezred során. A teljes tudatosság összekapcsol benneteket Gaia-val és az emberiség Akasha feljegyzéseivel. Elsődleges számotokra annak ismerete, hogy valójában mi történt a jelenlegi amnéziátok óta. A Szellem ragaszkodik hozzá, hogy tudjátok az Igazságot, és megosszátok azt közöttetek. Ez az egyik felelősségünk irántatok. Képes kell lennetek felmérni ezt a birodalmat, és eldönteni, hogy mi jó, mi fontos, vagy mi az ami felesleges. 
 
Meg kell alapítanunk fejlődő kollektívánkat, és előkészíteni benneteket minden lehetséges módon a teljes tudatosságra. Továbbá tudnotok kell Agartha-ról, és spirituális és űrcsaládjaitok eljöveteléről. Ez a nagy egyesülés meg fogja áldani és meg fogja változtatni ezt a birodalmat. Lehetővé kell tenni számotokra, hogy egy igazi galaktikus társadalmat formáljatok! Halleluja! Halleluja! Halleluja!
 
Ma kifejtettük a napi eseményeket! Sok minden történik, ami leszereli a sötétséget és a kegyeltjeik polipszerű akadályait, és a hozzá hasonló intézményeiket, hogy a tettek elhozzák jóléteteket, és lehetővé tegyék az új kormányzás megvalósulását! Valójában csodás időben, és Mennyeileg inspirált események közepette élünk! 
 
Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! 
 
Selamat Gajun! Selamat Ja! 
 
 (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Sheldan Nidle által
 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)
3 Batz, 14 Zac, 10 Caban
foldimennyorszag.hu
 http://www.fenyorveny.hu/2014/03/a-galaktikus-foderacio-es-spiritualis.html
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése