2014. május 28., szerda

Az UFO-k miatt kellett meghalnia Kennedynek, és Marilyn Monroe is tudott róla korábban?

 
Az ufókutatók egy része szerint a nyilvánosságra hozott dokumentum bizonyíték lehet arra, hogy Kennedyt azért ölték meg, mert túl sokat tudott az azonosítatlan repülő objektumokról, vagy többet akart tudni a kelleténél.

Az UFO-k miatt kellett meghalnia Kennedynek, és Marilyn Monroe is tudott róla korábban?
 
Egy megdöbbentő állítás szerint Kennedy elnök halála előtt tíz nappal követelte, hogy betekintést nyerhessen az azonosítatlan repülő objektumokkal foglalkozó aktákba.

John Fitzgerald Kennedynek a CIA főnökéhez írott, eddig ismeretlen levelének tanúbizonysága szerint az elnök nem sokkal a halála előtt látni kívánta azokat a szupertitkos dokumentumokat, amelyek az UFO-észlelésekkel foglalkoztak. A dokumentum dátuma: 1963. november 12.
William Lester, a témával foglalkozó több könyv szerzője állítása szerint a CIA – most először – az információk szabad áramlásáról szóló törvény értelmében bocsátotta rendelkezésére az itt látható levelet, mialatt új művéhez végzett kutatásokat.
Az ufókutatók egy része szerint a nyilvánosságra hozott dokumentum bizonyíték lehet arra, hogy Kennedyt azért ölték meg, mert túl sokat tudott az azonosítatlan repülő objektumokról, vagy többet akart tudni a kelleténél.
Az elnök egy második, a NASA-nak címzett feljegyzésében abbéli kívánságának ad hangot, hogy az űrkutatásban együtt kéne működni az oroszokkal. Lester szerint JFK-nek az ufók kapcsán megnyilvánuló érdeklődésének köze volt a Szovjetunió miatti aggodalmaihoz.

Az űrkorszak hajnalán, amikor a Szovjetunió – elsőnek küldve az űrbe ember alkotta tárgyat, élőlényt és embert – behozhatatlannak vélt előnyre tett szert a versengésnek ezen a területén, az Egyesült Államokban sokan úgy gondolták, a kommunista szuperállam lehet a felelős a megmagyarázhatatlan égi jelenségekért is.
Lester szerint Kennedyt az aggasztotta leginkább, hogy amennyiben az ufójelenséget valóban a Földre látogató űrlények okozzák, a Szovjetunió ezt könnyen félreértheti, bizonyos jelenségeket amerikai agressziónak tekinthet, és ez akár termonukleáris háborút is eredményezhet.
JFK-t 1963. november 22-én gyilkolták meg máig ismeretlen körülmények között, ismeretlen okból. A különféle konteók a CIA-t, a KGB-t, a maffiát, Kubát, a kubai ellenzéket teszik felelőssé.
Az ügyben kiadott Warren-jelentés szerint a gyilkos egy magányos elkövető, Lee Harvey Oswald volt, aki közepes lövész létére egy dallasi tankönyvlerakat ötödik emeletéről találta volna el több száz méterről, halálos pontossággal többször is mozgó célpontját egy gyatra olasz karabéllyal.

Marilyn Monroe szerint JFK lezuhant UFO-kat látott

Nemrég megjelent új bizonyítékok alátámasztják annak a CIA-tól kiszivárgott dokumentumnak a hitelességét Marilyn Monroe állítólagos lehallgatásáról, mely nem sokkal 1962 augusztus 4-i gyanús halála előtt történt. A lehallgatási dokumentumból kiderült, hogy Monroe azt tervezte, hogy egy sajtótájékoztatót tart arról, amit Kennedy elnök mondott neki, miszerint ellátogatott egy ismeretlen légierő létesítménybe, ahol lezuhant UFO roncsokat látott.

A Monroe lehallgatási dokumentumot először 1992-ben szivárogtatta ki egy UFO kutató, majd 1994-ben került nyilvánosságra. A CIA még nem erősítette meg eredetiségét, így továbbra is vitatható. Az új bizonyíték, ami nemrég derült ki azt mutatja, hogy a kiszivárgott dokumentum nagyrészt megfelel a CIA által 1963-ban használt minősített információkról szóló jelentés szabvány nyomtatványával.

Vagy valaki megszegte a törvényt hamisítással, vagy egy szabvány CIA minősített tájékoztató jelentés nyomtatványt használt fel Monroe halálának időpontjában, vagy a Monroe lehallgatási dokumentum valóban egy titkos jelentés Monroe és barátainak lehallgatásáról.

Ez az, amit az állítólagos 1962 augusztus 3-án kelt CIA lehallgatási dokumentum mondott Monroe Kennedyt és az UFO-kat illető információiról:
"1. Rothberg szóban sokszor jelezte, hogy voltak (Monroe-nak) titkok, amiket el akart mondani, ami nem kétséges, hogy az elnökkel és a főügyésszel történt találkozókról származik. Az egyik ilyen "titok" megemlíti az elnök látogatását egy titkos légibázison az űrből származó dolgok vizsgálata céljából. 
2. A célszemély ismételten felhívta a főügyészt és panaszkodott az út miatt, ahol őt az elnök és a testvére figyelmen kívül hagyta.
3. A célszemély azzal fenyegetőzött, hogy sajtótájékozatót tart, és mindent elmond."
A CIA hírszezési jelentésének felfedezője Lee Nicholson az Outpost Fórumtól. Április 14-i fórum cikkében leírta, hogy mit talált, miután ellátogatott a CIA elektronikus olvasótermébe:
"A cikkhez történő kutatás során több órát töltöttem a CIA elektronikus olvasótermében, keresve az 1960-as évek dokumentumai között, hogy megpróbáljak példát találni hasonló betűtípusra, ami a kérdéses dokumentumban látható... Találtam egy CIA tájékoztató jelentést 1963 március 18-i keltezéssel a következő tárgyban: "Tervezett szovjet űrrakéta kilövés", amelyet 2011 július 16-án hoztak nyilvánosságra. Ez a hiteles CIA tájékoztató jelentés tökéletes egyezést mutatott stílusában és kivitelében a kiszivárgott 'Marilyn dokumentummal'."
Nicholson tovább folytatta az új felmerülő tények leírását a nyilvánosságra hozott CIA dokumentum és a Monroe lehallgatás dokumentum összehasonlításával:
"Valójában egy közeli összehasonlítás néhány fontos új tényt eredményezett. Először is most már látjuk, hogy mindkét dokumentum pontosan ugyanazt a levélformát vagy tájékoztató jelentés sablont használja. Feltehetően a szerzőjének lehetett egy rakás ilyen "üres" formanyomtatványa, amit egy írógépbe helyezett, hogy rágépelje a vonatkozó információkat, mielőtt titkosították és a megfelelő helyre került. Azt is láthatjuk, hogy mindkét dokumentum ugyanazt a másodlagos betűtípust tartalmazza, ami valójában az 1960-as évek IBM írógépein általánosan használt Courier típus."
Nicholson ezután leír egy sor párhuzamot az 1963-as titkosított infomációs jelentés és a kiszivárgott Monroe lehallgatási dokumentum között. Arra a következtetésre jutott, hogy ezek nagyrészt egyeznek, így mindez arra utal, hogy a Monroe dokumentum valódi.


A Monroe lehallgatási dokumentum eredetiségének következményei meghökkentőek. Ebből az derül ki, hogy mindössze egy nappal halála előtt Monroe azt tervezte, hogy egy sajtótájékoztatón felfedi, amit Kennedy elnök bizalmasan mondott neki az UFO-król. A tény, hogy a CIA megfigyelte és lehallgatta a telefonhívásait, a CIA-t közvetlenül érintetté teszi Monroe gyanús halálában, és az UFO-kra vonatkozó információk eltussolásában.

Amerikai Népszava

Examiner - Michael Salla

Forrás:
http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/05/az-ufo-k-miatt-kellett-meghalnia.html#.U4W-a3bb4c8 

1 megjegyzés:

  1. Egy kapcsolódó bejegyzés és értékes új magyar exopolitika blog, hadd kommenteljem ide kérlek: Michael Salla magyar interjúja a Titkos ŰrProgram informátorával: http://goodethungary.blog.hu/2015/04/20/corey_goodetxsg-_tobb_titkos_urprogram_is_letezik

    VálaszTörlés