2014. május 28., szerda

Azonosítatlan tárgyat került ki a repülő -03.19.

 A charterjárat négyfős személyzettel és ismeretlen számú utassal a fedélzetén épp leszálláshoz ereszkedett 3800 láb (1160 méter) magasságba, amikor a pilóták fényes pulzálásokat észleltek a repülő előtt. Amikor rájöttek, hogy a tárgy feléjük tart, nyugat felé fordították a gépet az ütközés elkerülésére.

Azonosítatlan tárgyat került ki a repülő 
/2014-03.19.

illusztárció, de ehhez hasonló gömböket láttam én is úgy két hete...
illusztárció, de ehhez hasonló gömböket láttam én is úgy két hete…

Azonosítatlan tárgyat került ki a repülő
Origo|2014. 05. 26., 20:04|Utolsó módosítás:2014. 05. 26., 20:34|



Az ausztráliai incidensről most közzétett jelentés nem talált magyarázatot a furcsa esetre.
A Skippers Aviation De Havilland DHC-8 típusú gépe a nyugat-ausztráliai Kambaldából repült Perthbe március 19-én. A charterjárat négyfős személyzettel és ismeretlen számú utassal a fedélzetén épp leszálláshoz ereszkedett 3800 láb (1160 méter) magasságba, amikor a pilóták fényes pulzálásokat észleltek a repülő előtt. Amikor rájöttek, hogy a tárgy feléjük tart, nyugat felé fordították a gépet az ütközés elkerülésére.
illusztráció
illusztráció
Az ausztrál közlekedésbiztonsági hivatal által most közzétett jelentés megállapította, hogy a tárgy a repülőtől 20 méter távolságra volt horizontálisan és 100 lábra (30 méter) vertikálisan. A személyzet leírása szerint a tárgy henger alakú és szürke színű volt.
A jelentés nem tudta kideríteni a tárgy eredetét. Bár a repülő alatt 3500 láb (1070 méter) magasságig katonai légtér volt, a légierő abban az időpontban nem üzemeltetett ember nélküli légi járművet, és nem is volt tudomása ilyenről az adott körzetben. A repülőgép ütközéselhárító rendszere sem adott le riasztójelet a tárgy közeledtekor.
Miután az ütközést elkerülték, a pilóták rendben letették a gépet Perthben.
Forrás: http://www.origo.hu/utazas/hirek/20140526-azonositatlan-targyat-kerult-ki-a-repulo.html
A fenti cikket egy barátnőm küldte, köszönet neki!!! 
A következő képeket, pedig Tulsó Part csattintotta. Lehet vélekedni…szakérteni, ill. ha hasonló képetek van közkinccsé tenni! Kinagyítva nem látszanak madaraknak a fekete pöttyök és van egy fényes pötty is a jobb felső sarokban ( a féhér részt én radíroztam ki privátszféra okoból…)


kép1

Itt igazából nem tudunk rájönni mi ez, valamiféle optikai tükröződés? Túlsó Part azt írta felhőket fényképezett és ügyel mindig a lencse tisztaságára…Aki esetleg ért a fényképezéshez technikailag segíthetne nekünk! Előre is köszönöm!
DSCN2683-1

Forrás: http://kristalyhang.wordpress.com/2014/05/28/azonositatlan-targyat-kerult-ki-a-repulo-2014-03/




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése