2014. június 18., szerda

Az ufó fővárosa a világnak -Skócia 06.14.




Bonnybridge vált az UFO fővárosává a világnak.  Több mint 300 azonosítatlan repülő tárgy észlelését jelentették a város fölött minden évben. Ez egy kisváros Skócia.szívében.

SCOTLAND’S FALKIRK TRIANGLE IS THE UFO CAPITOL OF THE WORLD




2014 BONNYBRIDGE SCOTLAND

Bonnybridge vált az UFO fővárosává a világnak.  Több mint 300 azonosítatlan repülő tárgy észlelését jelentették a város fölött minden évben. Ez egy kisváros Skócia.szívében. 

 Bonnybridge kiérdemelte a helyét az olyan megmagyarázhatatlan esemény-helyszínek mellett mint Roswell, Új-Mexikóban, és még a Bermuda-háromszög.  

Billy Buchanan tanácsos  azt mondja, sok lakos jött hozzá  aggodalommal, hogy mi történik a város egén. Beadványt írt  a három miniszterelnöknek - David Cameron, Tony Blair és John Major - hogy végezzenek sürgős vizsgálatot. Egyelőre nincs hivatalos tudomása folyamatban lévő vizsgálatról. A Honvédelmi Minisztériumban azt mondják, hogy:

 "Meggyőződtek arról, hogy nincs bizonyíték arra, hogy az Egyesült Királyság légterét veszélyeztetné ellenséges vagy illetéktelen külföldi katonai tevékenység."



A továbbiak Google fordítóval:
 
De a titokzatos észlelések a területen ismert, mint a Falkirk háromszög, amely ágakat Bonnybridge a Stirling és Fife, folytassa. Mindent űrhajók leszállás a titokzatos labdák fény számoltak be. Vannak megmagyarázhatatlan észlelések meg is filmre. Nyilvánosság kapcsolatos észlelések 1992-ben kezdődött, amikor üzletember James Walker azt mondta, észrevette, furcsa fények az égen, miközben hazafelé. Eleinte azt hittem, csillagok, de meglepődött, amikor meglátta őket mozgatni, és átvette a háromszög alakú. Körülbelül ugyanebben az időben, a Sloggett család számolt be az egyik legkülönlegesebb megfigyelések az UFO hot spot. Azt állította, hogy a gyaloglás felé Bonnybridge körül 07:00 világos március este, amikor látták, hogy a fénykör előttük. Azt mondták, a fény jelent meg leszállni egy közeli területen. A család folytatták útjukat, de azt mondják, megállította őket a futball méretű kék fény felett lebeg az út előttük. Később, Isabella Sloggett azt mondta: "A lányom Carole és láttam egy UFO földet közvetlenül előttünk. Az ajtó kinyílt, és volt egy üvöltés-szerű hangot. "Én felsikoltott, és elszaladt rémült." Azóta további UFO észlelések e állítólagos portál egy másik dimenzióba jönnek vastag és gyors. Több ember közelében élő Bonnybridge már külön-külön forgatták, amit úgy tűnik, hogy furcsa fehér tárgyakat lebeg az égen. Megjegyzés: A fenti kép egy renderelő

 Forrás: http://worldufophotosandnews.org/?p=7440

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése