2014. június 26., csütörtök

Bámulatos ajándék - Galaktikus üzenet 06.24.

Mielőtt bárki kemény bírálatot gondolna magában, elmondom, hogy mások is közvetítettek- és nem a galaktikusoktól.- a napokban, nagyon biztató fejleményekről, égi ajándékokról... (Szerk)

A Szellem eljött a Földre és hozott nekünk egy felettébb bámulatos ajándékot! Ez a szent ajándék a ti szabadságotok és isteni jólétetek.


A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierachia üzenete
2014.06.24.


Fogjátok ezt az adományt és álljatok készen az isteni szolgálatra. A Teremtő szól és elküldi nektek az eszközöket, hogy ismét teljessé váljatok.



4 megjegyzés:

  1. David Icke – Miénk a hatalom

    http://rejtelyekszigete.com/tanitok-erdekes-emberek/david-icke-mienk-hatalom/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Sándor a figyelmet és a sok hasznos linket. Ez a videó is szenzációs!

      Egyébként, akit érdekel jövőnk alakulása, annak javaslom, látogassa a Szép jövőt! blogomat is és A Mi Világunk 2013-14 blogot.
      Különböző hasznos információk találhatók azokon is.

      Pl: http://szepjovot.blogspot.hu/2014/06/mienk-hatalom-david-icke.html

      Vagy pl: http://amivilagunk11-12.blogspot.hu/2014/06/leimadkoztuk-beke-kommandot-mihaly.html

      Áldott szép napokat kívánok!

      Törlés
  2. Tisztelt Katalin!
    Régóta figyelem munkáját, szinte a kezdetek óta. Van két kérdésem Önhöz.
    1. Ha Isten minket a képmására teremtett, akkor ki teremtette a többi pozitiv földönkivűlieket? (Sok arcú Isten?! )
    2. Lehet-e tudni olyan fajról, akik nem biológia lények, hanem mesterséges intelligenciával rendelkező gépek és egy egész fajt képviselnek?!
    Válaszát előre köszönöm.

    VálaszTörlés
  3. Kedves Pannónia!
    Az első kérdés merőben filozófiai, többnyire csak találgathatunk és nagyon összetett is, ezért a válasz is az.
    -Minden és mindenki az Egy Isten (Öregisten) teremtménye eredendően, mert minden az ő Ősforrásából származik. A pozitív és a negatív lények is. Az ember formájúak és az akármilyen másformájúak is. Ez biztos. Ezért van az, hogy érezhetjük, hogy mindennel és mindenkivel egyek vagyunk.
    -A legfelsőbb Isten csak egy van. Alatta vannak beosztott" istenségek. Akik szintén rendelkeznek óriási teremtő hatalommal, képességgel, bár csak határok között. Ilyenek pl a görög, a római, az indiai istenek is.
    -A biblia szerint Isten saját képmására teremtette az embert . Miért? Ezt így is lehet magyarázni, ha a belső tulajdonságokat nézzük:

    Forrás: http://ujkezdet.hu/hu/bibliamagyarazatok/reszletek/170/az_ember_isten_hasonlatossagara_teremtetett_szva/

    1. Az ember tud beszélni, akárcsak Isten.
    2.Gondolkodás.
    3.Írás
    4.Teremtő, alkotóképesség
    5.Esztétikai érzék, művészi alkotásokra való képesség.
    6. Szabad akarat.

    Nem vagyunk bábfigurák. Isten azt akarta, hogy amivé válik az ember abban saját elhatározása, választása, meggyőződése is benne legyen.Tökéletesíteni, formálni tudjuk magunkat a választásunkkal. Ez folyamatos munka. Isten is ilyen. Folyamatosan dolgozik, alkot. A pihenés is meghatározott ütem a mi életünkben. Ez is azt szolgálja, hogy megértsük Isten mindenható profizmusát. Mindennek rendelt ideje van. Üteme van és rendszere van. Példakánt láthatjuk Isten dolgait magunk előtt és látva azt, szabadon dönthetünk mellette van ellene. De mivel ő alkotta ezt a rendszert, ő tudja mindennek a legjobban a működési elvét. Még a mienkét, emberekét is .Ő tudja mi a jó és mi nem a mi számunkra..A jó hír az, hogy amikor Isten megvált egy egyént, elkezdi helyreállítani az eredeti istenképet, megteremt egy „új embert, aki Isten tetszése szerint valóságos igazságban és szentségben teremtetett" (Efézus 4:24). "

    Eddig az idézet. Ha ezeket végigolvassuk, akkor arra jöhetünk rá, hogy ennyi erővel az összes intelligens fajt Istenhez hasonlónak vehetjük.

    -Ha viszont a külsőnkre vonatkoztatjuk ezt az állítást, akkor oda lyukadhatunk ki, hogy talán mégiscsak kell lennie egy szakállas öregúrnak, emberi formában... ott valahol fönn... :) ahogy a templomi képeken látjuk. Gondoljunk csak bele, hogy a görög és a hindu istenségeket (alistenek) emberi formában ábrázolták, és ábrázolják. Állítólag némelyik emberi alakban lakik ma is a Földön. Például Shiva, a Kailash hegyén Indiában. Az tény, hogy arra a himalájai hegyre nem mennek fel hegymászók sose, és nem azért mert meg van tiltva, hanem mert valami erő visszafordítja őket. Nem képesek továbbmenni.

    -A fentiek közül kiemelném a teremtő képességet. Gondolatainkkal is tudunk teremteni. Ha cselekszünk, alkotunk, de.. ha beszélünk, sőt, ha gondolkodunk, azzal is létrehozunk valamit, tehát képesek vagyunk világunkat alakítani, az energiánk segítségével. Szó szerint teremtőek vagyunk. Ezért nem mindegy mit mondunk, mit gondolunk. Manapság ez egyre könnyebben észre is vehető, mert egyre hamarabb történik meg. Úgy tudjuk, hogy a magas tudatszintű földönkívüliek erre méginkább képesek. Sok bolygón élnek emberi formában lények..

    -Tehát törhetjük még a fejünket egy darabig... addig, amíg meg nem mondják az égiek, vagy a földönkívüliek az igazságot.

    A második kérdésre a válaszom röviden, nem tudunk ilyenekről. Csak filmekben, scifikben láthatunk ilyeneket. Ha mégis vannak, akkor majd megtudjuk a "tesóktól".

    Hosszabban picit: A gépek nem élőlények, tehát azok nem lehetnek fajok, legföljebb márkák, típusok. Még akkor sem, ha mesterséges intelligenciával rendelkeznek. ha talán sok van belőlük, akkor lehet egy közös nevük.. leegyszerűsítve mondjuk mint pl. mosógép, vagy porszívó, okostelefon.. de ezek nem fajok, mert nem biológiai lények, még ha egyre intelligensebbek is.

    Szép napokat kívánok szeretettel






    VálaszTörlés