2014. június 10., kedd

Használják ki a lehetőséget - G. Stankov és Carla Thompson


 Mégiscsak visszajöttek... pedig Stankovnak már tele volt a hócipője annakidején ... :)
   Dombi Katalin



Elohim és más üzenetek gyűjteménye 2013. november 28-tól
a Felemelkedésünknek és az Új Gaia Logosz-Istenekként
való visszatérésünknek a napjáig

 Írta Carla Thompson és Georgi Stankov 2014. május 30-án



Georgi Stankov előszava

Ez az üzeneteknek egy egyedülálló összeállítása, melyeket a duál-lelkem, Carla Thompson kapott Minden-Ami-Van legmagasabb birodalmaiból e bolygó hosszú történetének hat legdrámaibb hónapja alatt - ezeket az írásokat mi örökségként adományozzuk az emberiségnek, mint az Új Gaia-5 Logosz-istenei ( ez az 5D-s Gaia jelenleg egyre csökkenő 4D-s burokkal ) e bolygó ötödik dimenzióba való végső felemelkedése előestéjén.

Mert kétségtelen, hogy annak a bolygónak, amelyen most laknak és amelyen olvassák ezt a weboldalt, semmi köze sincs már a régi Földhöz, bár lehet, hogy még nem vettek észre semmit azokból a mély, globális átalakulásokból, mióta abbahagytam ennek a weboldalnak a szerkesztését és magamat teljesen, mint Logosz-Isten, az új küldetésemnek szenteltem. 

 Használják hát ki most a lehetőséget a változásra és az eddigi beszűkült nézőpontjukból váltsanak át egy szélesebb perspektívára!

Mi most a Gaia és az emberiség felemelkedésének az előestéjén vagyunk, mert a felemelkedés lehetősége elérte azt a küszöbértéket, hogy bármikor megtörténhet a mai nap és a nyári napforduló között,

  annak ellenére, hogy a lineáris idő már megszűnt, és így pontos dátum sem adható meg. 

Az azonban tény, hogy az emberiséget nem sikerült felébreszteni az utolsó pillanatban, minden gigászi erőfeszítéseink ellenére sem, épp úgy, ahogy ezt a végső lehetőséget kihasználó néhány aktív fényharcosnak sem.

Ez a sajnálatos tény magyarázza a felemelkedés forgatókönyvében előírt események késlekedését.

 Az alábbiakban elolvashatja, hogy miért és hogyan késtek ezek az események és miért kellett a felemelkedési folyamatban résztvevő Magasabb Énünknek beiktatni sok módosítást és felhasználni ötletes megoldásokat annak érdekében, hogy elkerüljük a legrosszabb forgatókönyvet: a bolygónkon lévő élet teljes megsemmisülését.

Mégis a Gaia felemelkedése érdekében néhány aktív fény harcossal együtt tett erőfeszítéseink elsöprően sikeresek voltak. Nincs olyan erő ebben Omniverzumban, amely megváltoztathatná ezt az eredményt - ez a Forrás isteni határozata, Akinek képviselői a Földön mi magunk vagyunk, melyet már régóta bejelentettük. 

Tehát pontosan akkor, amikor 2013. november 28-án mindketten felemelkedtünk, vissza is tértünk ide még egyszer Gaia egy új idővonalára – a jelenlegire - mint a Logos-Istenek, hogy az Új Gaia-5-nek a teremtői és gondozói legyünk.

Ám mielőtt ezt az információt kétségbe vonnák, kérjenek először is felvilágosítást a Felsőbb Énüktől és attól a sok lélek-töredéktől, akik időközben mint inkarnált személyiségek már meghaltak Gaia-5 alacsonyabb idővonalain, úgyhogy ez a felső hologram végre fel tud emelkedni az 5. dimenzióba

Ezért arra kérném önöket, végre kezdjenek el gondolkodni átfogó, többdimenziós módon úgy, ahogy ezt három éven át tanítottam ezen a weboldalon. Nem lesz egyéni felemelkedés világos elme nélkül, éppen ezért: csak ön a felelős a saját gondolatai és érzései tisztaságáért.

( Ehhez kapcsolódó cikkek:  
http://spiritufo.ditro.hu/kozmosz-letagadott-valtozasairol/22-2011-2012-2013-alapvet-valtozasairol/265-a-gnozis-csatornazasok-es-a-new-age-csatornazasok-idvonalainak-alapvet-kueloe 
http://spiritufo.ditro.hu/kozmosz-letagadott-valtozasairol/22-2011-2012-2013-alapvet-valtozasairol/266-kerdesek-es-valaszok-a-gnozis-felemelkedes-koncepciojaval-kapcsolatban )

Forrás:  http://www.spiritufo.ditro.hu/kozmosz-letagadott-valtozasairol/22-2011-2012-2013-alapvet-valtozasairol/311-a-gaia-es-az-emberiseg-uj-logosz-isteneinek-a-szueletese





5 megjegyzés:

  1. kedves kati.ezuttal kérlek olvasd el az elgondolkodtato.com oldalon a skalárháboru c.cikket.azután gondold át az ufokérdést.olyan döbbenetes az egész cikk h.a biblia ovodás füzetke ehhez.teljes tudatmanipulácioban élsz még ha azt hiszed tudsz bármit is.az em technika ha ellened fordul bármit beprogramoz és azt hiszed isten 1rigo.bármit elhitet veled.ufo?ugyan már.saját ufojuk van a kormányoknak.

    VálaszTörlés
  2. Kedves Katalin!
    Ezek azok az írások üzenetek amivel szerintem senki nem megy semmire, ellenőrizhetetlen megfoghatatlan sci-fi, legalábbis számomra :-)
    Meloron üzenetei ellenben sokat adnak, óriási energiák vannak benne, számomra :-) és hihetetlen motivációt ad a mindennapokra! Köszönet a továbbításukért!
    Üdv!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Névtelen!
      Ha ennek lenne már valami valóság alapja és működne, nem menne az izmozás a krími olaj mezőkért és az ukrán gáz szállításon a cirkusz, hanem hátra dőlnének Putyinék és azt mondanák a világnak hogy nyasgem. Az ufó megfigyelések egyébként soha nem látott mértékben megszaporodtak, tehát valami van....
      Üdv

      Törlés
  3. Hát... Szerény véleményem szerint, szegény Georgi Stankov igen el van tévedve... De legalább van egy szép, új, saját világa (már ha van), már az is valami, az én nézetem szerint. (Hozzáteszem: nem szkeptikus vagyok, konkrétan foglalkozom a felemelkedéssel)
    Én azt gondolom, jelenleg majdnem állóvíz van (úgy energetikailag, mint az anyagban), és sajnos nem látszik a folyamat vége. Kiváncsi vagyok más véleményekre is. Ki az a Meloron, megmondja valaki..?
    Üdvözlet

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Stankov ügyben nem tudok mit mondani. De Meleron egy hölgy, akinek az írásai a facebookon találhatók meg. Nem akárki. Az ő feladata is a felemelkedés segítése. Rengeteg és sokféle megosztása segít nyitogatni az embereket. Kit így, kit úgy... különös módokon sokszor. Pl:
      "..... FIGYELJETEK NAGYON ! - AZ ELKÖVETKEZENDŐ JÓ PÁR NAPBAN ..MINDEN EDDIGINÉL ERŐSEBBEN HAT EGY TESZT-SOROZAT A FIZIKAI ÉRZELMI ÁLLAPOTOTOKRA.... KAPTOK MŰBALHÉKAT...MŰAPRÓ-SORS-CIRKUSZOKAT...MŰDRÁMÁKAT.....
      AZÉRT KAPOD, HOGY KIZÖKKENTHETŐ VAGY-E....ERŐS VAGY-E MÁR ÉS EZEKEN TÚL VAGY-E ..VÉGRE...VAGY MÉG BELERAGADSZ ...
      .FIGYELD ŐKET ÉS..NE DŐLJ BE....CSAK TESZTNEK KAPOD...HOGY MENNYIRE ÉS MEDDIG VAGY HAJLANDÓ BELESAJNÁLKOZNI MAGAD....VAGY AKKORRA NÖVESZTENI HOGY...KIDOBÁLD AMIT MÉG ÉPP CSAK MEGKAPTÁL VOLNA.....
      TE TUDOD MIT AKARSZ VELE....AZ ÉN DOLGOM CSUPÁN .....ÁTADNI A KULCSOT....FIGYELD..... A TESZTJEIDET...ÉS AZ T IS ..MIBEN VAGY SÉRÜLÉKENY MIRE VEZETNEK RÁ.....MERT EZT IS KÉPES VAGY LEGYŐZNI ..MINT BÁRMI MÁST!!! HISZ CSAK NYAVAJÁS KIS TESZT-DÉMONOKAT KAPSZ AKIK UGRÁLNAK AZ ÉRZELMEIDEN ....ELHITETVE VELED EGY CSOMÓ ÁL ÉRZELMET....NEGATÍV ÉRZÉSEKET GENERÁLVA..... NYISD KI A SZÍVED ÉS..KÖNNYEDÉN LEFÜLELED ŐKET...AZTÁN AZT TESZEL AMIT TE AKARSZ ....
      szeretettel ! Meleron ..."

      Törlés