2015. január 21., szerda

4 lépésterv az Unió Államához 01.20.

 

Új érdekes hír Amerikából. Igaz lehet ez? "A nyugdíjazott katonai vezetőkkel, a szenátorokkal és a többi állami tisztviselővel folytatott megbeszélés és hívás után egy javaslat született az Új Elnökre vonatkozóan szemben az USA-val. Az elnök fogadtatása jó volt."




 NESARA- REPUBLIC NOW - GALACTIC NEWS

John Machaffie emlékezetére

2015. január 20.
Most érkezett!

Az Unio Állama Cím

Igaz lehet ez?
4 lépésterv a Unio Államához
Rendben, osszuk meg ezt az információt!

*****************


A nyugdíjazott katonai vezetőkkel, a szenátorokkal és a többi állami tisztviselővel folytatott megbeszélés és hívás után egy javaslat született az Új Elnökre vonatkozóan szemben az USA-val. Az elnök fogadtatása jó volt. Végül megkértek, hogy küldjem el a következő javaslatot a Címre:

Négy lépésterv

  1. Órákkal a tervezett Unio Állama előtt egy kijelölt állami tisztviselő jön a légierőkhöz és kijelenti, hogy sok fontos dolog történik az ország pénzügyi vonatkozásának kérdésében, így elhatároztuk, hogy 2 nappal késleltetjük az Unio Államát.

    2. Azután elkezdjük kiszivárogtatni, hogy az USA (vállalat) új pénzügyi szabályozása rendezés alatt áll, a további információk az Unio Állama Címen kaphatók. Ez a két nap késleltetés alatt felvesszük a kapcsolatot a liberálisokkal, a demokratákkal, a Fekete Vezetőkkel és másokkal, és 
    kulcsfontosságú adatokat szivárogtatunk ki számukra is.

    3. Az Unio Állama bevezetését John Roberts bíró kezdhetné el a többi kilenc bíró jelenlétében és támogatásával. Robert el fogja sorolni az előbbi kormány problémáit, azaz a nagy adósságot, amit nem lehet visszafizetni és így tovább. Lefesti az összes résztvevő gondolatának tiszta és igaz elképzelését arról az útról, amire szükségünk van. Roberts elmagyarázza, hogy az elmúlt 100 évben olyan leszűkített kormány alatt éltünk, amely lejárt, és újra egy Köztársaság vagyunk és visszatérünk az Alkotmányunkhoz. Azt is elmagyarázza, hogy akövetkező fontos napokban tanító közvetítések lesznek mindenkit tanítva és ők nagyon elégedettek lehetnek, hogy visszatérünk arra a kormányzásra, amit eredetileg szerettünk volna.

    4. Ezután Ham elnököt Roberts bíró bemutatja és Ham elnök mindenkit meggyőzve előadja, hogy nem olyan rosszak a dolgok, mint gondolni lehet. Már régóta dolgozunk ez a változás előkészítésének a befejezésén, ha az USA szövetség (vállalat) ideje lejár. Azután ő folytatja a beszédét, hogy egy igaz, valódi, őszinte, felemelő és erőteljes Uniós Államot fog adni, hogy megváltoztassa a jó történelmét Amerikában és a világon.


    Fordítás: M A


     


     

1 megjegyzés:

  1. Bár csak igaz lenne !! Elösször ott kell rendet tenni csak utánna változhat a világ más részein is a" rendszer"!!

    VálaszTörlés