2015. január 7., szerda

Lezuhanó ufót filmeztek Kalifornia felett 2015.01.05.


Hozzászólásban kérdezték, mit tudunk a lezuhant ufóról. Nekem az a véleményem, hogy a magasan fejlett technológiával rendelkező földönkívüliek nem zuhannak le... ezért amit a videón látunk, valami más lehet.
Milly

Lezuhanó ufót filmeztek Kalifornia felett





A YouTube-ra felrakott felvétel a videóhoz mellékelt leírás szerint valahol Dél-Kaliforniában készült. Feltöltője, a videomegosztóhoz csak hétfőn csatalakozott Ken Roberts állítása szerint munkából hazafelé menet készítette, miután észrevette az égen átszáguldó valamit és autójával félreállt egy ház mellett, hogy lefilmezze a jelenséget.
A meteorhoz képes rendkívül lassan haladó, maga után „fénycsíkot” húzó tárgy önmagában még nem lenne olyan érdekes, hogy kevesebb mint egy nap alatt majdnem félmilliószor nézzék meg. Az, ami felkeltett az emberek érdeklődését, a 17. másodperc után megjelenő kis fénygömb, ami váratlanul feltűnve az ellenkező irányba kezd el nagy sebességgel haladni.

Természetesen azonnal sokan készek voltak a magyarázattal: egy zuhanó földönkívüli járművet látni a felvételen, és azt a pillanatot, amikor az idegen űrhajó elindítja a menekülőkabint. Persze lehetett sok minden más is, mint például egy kísérleti katonai űrhajó, vagy repülőgép, esetleg egy katonai műhold, de akár egy rakétaelhárító-rendszer tesztje is. Esetleg egy ügyesen megcsinált trükkfelvétel.

http://www.hir24.hu/kulfold/2015/01/06/lezuhano-ufot-filmeztek-kalifornia-felett/

3 megjegyzés:

  1. Hát nem tudom,a kép minősége valami eszméletlen pocsék,meg sokan írták hogy senki más nem filmezte ezt le! Ezt meg még is hogy?! Mikor 2 milliárd ember már okostelefonnal rendelkezik! Minden esetre érdekes ha igaz,am az mi hogy magasan fejlett technológiával rendelkezők nem zuhannak le? Mért ne zuhannának le?! A mi utaszállítóink is mondjuk nagyon fejlettek,sőt soha sem zuhant le ennyi repülő mint 2014-ben de azért pár lezuhant,attól mert valami fejlett,még kerülhet homokszem a gépezetbe! Sőt sokszor minnél több cucc van valamiben,annál nagyobb az esélye hogy elromlik! Egy Ladában semmi sem tud elromlani,de egy BMW M6-ba már azért teli van elektronikával ami elromolhat :) Szóval bármi lehet,lehet ufo is! Amúgy mi is fejlettek vagyunk,gondold el a mikrohullámokat tudjuk kezelni,lásd wifi lásd mobiletelefon,de lásd élet melegítésére is tudjuk alkalmazni,tömegpusztitó fegyvereink is vannak természetesen,tehát nem kell magunkat lenézni,mi is nagyobb fejlettek lettünk főleg az utobbi 100 évben! Gondold el 1900-ban semmi sem volt szinte,még autó se,most meg már 6mm vastag számítógépeket építünk és adunk el,lásd mobiletelefon! Elvégre az is egy számítógép mert CPU,RAM meg minden benne van.

    VálaszTörlés
  2. Ha már ilyeneket is linkelsz, akkor itt egy link az elmúlt év utolsó napjaiból.

    http://www.ufosightingsdaily.com/2015/01/escape-pod-shoots-out-of-ufo-explosion.html

    Scott Waring az oldal készítője szerint egy mentőkapszula hagyta el a lezuhanó ismeretlen járművet, hasonlóképpen, mint a fent látható kaliforniai esetben. Ezen véleményét még egy másik Ufókkal foglalkozó oldal sem osztotta teljes egészében, sőt, elég óvatos véleményt fogalmazott, annak ellenére, hogy az ő oldalukon is jelenik meg fényképezőképlencsére ragadt szösz, mint Ufo.

    Persze nem zárható ki, hogy ember alkotta eszközt látunk. Egy balul sikerült titkos kísérlet eredményét. Ámbátor megjegyzem, akár sima űrszemét is lehet, hiszen a NASA azt sem vallaná be, ami a legnyilvánvalóbb.

    VálaszTörlés
  3. Urszemettel az a baj hogy az nem valik szet igy mert ha megnezed nagy sebseggel kirepul belole valami.Bar az igaz hogy az urszemetet ossze kellene szedni mert nem 1 esezt mar ra hazra vagy autora

    VálaszTörlés