2015. február 19., csütörtök

A nagyrabecsülésetek kifejezéséről - Kuthumi mester 2015.02.11.

 ....., és ha úgy gondoljátok, hogy nincsen szükségetek mások megértésére, mert Ti egyedül is boldogultok, akkor ELŐBB-UTÓBB ÓRIÁSI FESZÜLTSÉGEK HALMOZÓDNAK FEL KÖRÜLÖTTETEK AZ ELME ÉS AZ EGÓ MECHANIZMUSAI MIATT, ÉS SOKKAL KÖNNYEBBEN UTASÍTANAK EL BENNETEKET....

A NAGYRABECSÜLÉSETEK KIFEJEZÉSÉRŐL
és arról, amiért a Földre jöttetek.

Kuthumi Mester üzenete

cid:part1.05040901.06070507@gmail.com


,,Mondhatnánk, hogy az Élet célja az, hogy fejlődjetek. De ez így messze nem volna pontos, hiszen mi van abban az esetben, ha felismeritek, hogy mielőtt a lélekcsaládotok létrejött, azaz mielőtt lélekrészekké váltatok, valójában a tudatosság egy nagyon magas szintjével rendelkeztetek...? Tehát egy magasabb szintről érkeztetek. Ha fejlődni akartatok volna, akkor nem ,,lefelé" jöttetek volna... Persze akkor itt van a másik gyakori válaszotok erre, hogy ,,tapasztalni" jöttetek le. Ez is egy nagyszerű leegyszerűsítése a valóságnak, hiszen szinte sosem mondjátok meg magatoknak, hogy mégis: pontosan mit akartatok megtapasztalni?

Tehát ideje megtudnotok, hogy nem minden lélek ugyan azért jött a Földre. Valóban vannak, akik az alsóbb ,,osztályokból" fejlődtek fel odáig a tudatosságban, hogy a Föld legyen a leckéik helyszíne. Mások egyszerűen csak meg akarták tapasztalni az Egységből való látszólagos kiszakadás illúzióját, de olyanok is vannak, akiket a Sötétebb Oldalinak nevezhető Lények deportáltak ide a Földre, amely elég sötét bolygónak tűnt ahhoz - a maga karanténjával és memóriablokkolási rendszerével együtt -, hogy ide szállítsák azokat, akiket büntetni akartak.

De ami ennél is fontosabb: nagyon sokan SEGÍTENI jöttetek ide, hogy minden rátok zúduló Sötétség ellenére is megtartsátok azt a Fényt, amit a Szívetekben hordoztok. Ti vagytok azok, akik - attól függően, hogy éppen mennyire sikerül - a Fény lámpásai Vagytok a világban. A jó szándék és a Szívből jövő, őszinte szeretet energiáival emelitek a bolygó rezgéseit és segítitek az embertársaitokat. Ha Ti nem lennétek, ez a Föld már jó ideje egy sokkal sötétebb hely volna...

Számotokra, a SEGÍTŐK számára - akik közül néhányatokat mi még angyali minőség hordozóiként ismerünk a magasabb dimenziókból - most közzé teszünk egy Szívünk Végtelen Szeretetéből kiáradó BIZTATÁST a Számotokra, ami így hangzik:

MIVEL AZ IGAZSÁG NEM FONTOSABB A SZERETETNÉL, EZÉRT AZ ÉLETETEK SOK HÉTKÖZNAPI MOZZANATÁBAN IGYEKEZZETEK MEGŐRIZNI A HOZZÁÁLLÁSOTOK SZABADSÁGÁT EGY OLYAN SZINTEN, AMELY AHHOZ SZÜKSÉGES, HOGY EGY-MÁS FELÉ MÉG KÉPESEK LEGYETEK A FELTÉTLEN SZERETETRE.

Azért is biztatunk Benneteket erre, mert csak a FELTÉTLEN SZERETET képes Benneteket EGYSÉGBEN tartani. S minden ellenkező híresztelés ellenére a saját Fényetek MEGTARTÁSÁHOZ szükségetek van a többi Segítő Fényére is. Ha - az elmétekre hallgatva - megítélnétek EGY-MÁST, ahelyett, hogy biztatnátok és támogatnátok, akkor éppen az a Fény lenne egyre kisebb, amelynek a segítéséért leszülettetek. A felemelkedés azzal kezdődik, hogy felemelitek a saját Fényeteket, de azzal folytatódik, hogy felemelitek EGY-MÁS Fényét, a többi Segítő Fényét. Csak akkor járhattok sikerrel, ha a többiek Fényét is őrzitek és NÖVELITEK.
Másképpen fogalmazva:

SZERESSÉTEK ÖNMAGATOKAT AZÁLTAL, HOGY SEGÍTITEK, BIZTATJÁTOK, ÁTÖLELITEK ÉS MEGBECSÜLITEK AZOKAT A FÉNYTESTVÉREITEKET, AKIK SZINTÉN AZÉRT SZÜLETTEK, HOGY SEGÍTSENEK MÁSOKNAK ÉS A FÉNY SZOLGÁLATÁBAN ÉLJENEK.

Az EGYSÉGETEK alapja éppen az a közös vállalásotok, hogy Ti a legnehezebb időkben is a szeretet útján jártok és SEGÍTITEK FENNTARTANI EGY-MÁS FÉNYÉT IS. Ti vagytok a Fény védőbástyái, akik a feltétlen szeretet reményét, örömhírét és megoldásainak magvait hordozzátok a Szívetekben. Segítsétek és szeressétek egymást. Tartsátok ezt az EGYSÉGET!
Természetesen feltehetnétek a kérdést: ,,Hogyan tartsuk meg az Egységünket, ha annyi nézeteltérés van köztünk?".

A válasz nagyon egyszerű, csak a Sötétebb Oldal - hogy felerősítse a konfliktusokat - mindent megtett annak érdekében, hogy elnyomjátok magatokban a helyes választ. A válasz pontosan az, ami sok esetben a házasságokat is megmenti: ELFOGADÁS ÉS MEGÉRTÉS ALAPÚ KOMMUNIKÁCIÓ - nagy mennyiségben.

Ahogyan mi látjuk, sokkal többet kellene BESZÉLGETNETEK egymással ahhoz, hogy értsétek egymást és AZT, hogy egy-egy Fénytestvéretek MIÉRT gondolja azt, amit gondol.
Ha nem beszélgettek egymással eleget, ha nem tárjátok fel egymás előtt a gondolataitok hátterében meghúzódó adataitokat, tapasztalataitokat, és ha úgy gondoljátok, hogy nincsen szükségetek mások megértésére, mert Ti egyedül is boldogultok, akkor ELŐBB-UTÓBB ÓRIÁSI FESZÜLTSÉGEK HALMOZÓDNAK FEL KÖRÜLÖTTETEK AZ ELME ÉS AZ EGÓ MECHANIZMUSAI MIATT, ÉS SOKKAL KÖNNYEBBEN UTASÍTANAK EL BENNETEKET.

Számunkra nagyon úgy tűnik, hogy a földi életeitek alatt megszerzett fájdalmas tapasztalataitok miatt gyakran egy félelem-alapú elkerülési mechanizmust használtok arra, hogy ne kelljen egymással szembenézve, őszintén, szeretettel kommunikálnotok. Ez tulajdonképpen egy konfliktus-elkerülési taktika, amely rövid távon működik ugyan, de hosszú távon azt okozza, hogy Ti, akik a Fény szolgálatában másokat segíteni jöttetek, meggyengültök azáltal, hogy elhúzódtok egymástól és mikro-csoportokat alkottok. Ez egy jelentős veszteség a Fény oldalán, ugyanis a Sötétebb Oldalnak így sokkal könnyebb dolga van. Az EGYSÉGETEK és az EGYETÉRTÉS ALAPÚ ÖSSZEHANGOLÓDÁSOTOK a legelső dolgok, amitől a Sötétebb Oldal a leginkább tart, mivel ha ezek létrejönnének, akkor a gondolataitok teremtő ereje többszörösen meghatványozódna. Annak idején, az annunaki és más hüllő fajú segítőik a különböző nyelveket is azért hozták létre Számotokra a Földön, hogy megakadályozzák a gyors és nagy létszámú egyetértés kialakítását.

Tehát Földi Testvéreink, arra biztatunk Benneteket, hogy EMLÉKEZZETEK arra, kik is vagytok valójában és miért is jöttetek a Földre. Ha van egy kis időtök a feladataitok és a meditációk mellett, bátran terjesszétek ki a Szívetek szeretet-terét azokra a Segítőkre, akikkel egy célért születtetek le erre a bolygóra. Ha tehetitek, hívjátok meg egymást ,,csak úgy", egy-egy beszélgetésre, különösen akkor, ha azt érzitek, nő a távolság közöttetek. Az elfogadás alapú kommunikációtok képes feloldani a félreértéseket mindkét oldalon, és bár ezek az elme szintjén hatnak Rátok, jelentősen megkönnyítik a Szívetek dolgát is. Nem lehet túlbecsülni annak a fontosságát, hogy az egymáshoz fűződő kapcsolataitokat jó minőségben tartsátok fenn. Ezek a kapcsolatok erősítenek, táplálnak és tartanak fenn Benneteket, és mindegyikőtök megérdemli, hogy a megbecsüléseteket kommunikációban is kifejezzétek, függetlenül az egyetértésetek fokától. Ugyanis egymás Fényét, a Lélek Fényét, az Atya/Anya Isten Fényét becsülitek ilyenkor, nem feltétlenül egymás véleményét, elméjét vagy gondolkodásmódját.

Vegyétek észre, hogy amikor nem vagytok egyetértésben, akkor valójában pusztán az elmétek ADATAI állnak konfliktusban egymással, nem Ti magatok. Tudnotok kell, hogy az elmétek ilyenkor attól a Fénylélektől is hajlamos visszahúzódni, aki a valóságban testvéretek az EGY-ben. Tehát az elmétek hajlamos ,,kidobni a fürdővízzel együtt a gyereket is" - ahogy a szólás mondja. Ti legyetek ennél okosabbak. Nem kell eltávolodnotok egymástól, és főleg nem kell elengednetek egymás kezét csak azért, mert az elmétek néhány tucat adata ellentétben áll. Beszélgetéssel ezek gyakran feloldhatóak, ha a Szív szeretete jelen van és két Szív figyel egymásra.

A NAGYRABECSÜLÉSETEK KIFEJEZÉSE egy olyan Szívből jövő hidat képezhet közöttetek, amelyre most nagyobb szükségetek van, mint bármikor. Alapot képezhettek vele a jövőre, hiszen egy bizalmi szálat teremtetek és tartotok fenn általa, amelyen keresztül minden kapcsolat újjáéleszthető. Tartsátok fenn ezt a hidat EGY-MÁS felé, és tartsatok ki a feltétlen szeretet mellett EGY-MÁS irányában, ahogyan az Egy Végtelen Teremtő Szeretet is kitart mellettetek.

Legyetek áldottak, magyar Magjai a Fénynek!"

Dátum: 2015. február 11.

Lejegyezte: Csizmadia Zsolt Ákos

Istengyermek:http://istengyermek.blog.hu/

2 megjegyzés:

  1. A GALAKTIKUS FÖDERÁCIÓ ÉS A SPIRITUÁLIS HIERARCHIA ÜZENETE /2015. FEBRUÁR 10./

    www.fenyorveny.hu/2015/02/a-galaktikus-foderacio-es-spiritualis_90.html

    VálaszTörlés
  2. A GALAKTIKUS FÖDERÁCIÓ ÉS A SPIRITUÁLIS HIERARCHIA ÜZENETE /2015. FEBRUÁR 17./

    www.fenyorveny.hu/2015/02/a-galaktikus-foderacio-es-spiritualis_18.html

    VálaszTörlés